Νέα

Πρώτο βήμα προς το τρίο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Grcck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.640
Πόντοι
3.556
Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
snake GIF

:wanker::wanker::wanker:

chaoserevos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Κριτικές
72
Like
3.555
Πόντοι
11.310
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί το να κάνω μια τετοια ερώτηση να οδηγεί σε γελοίες απαντήσεις αλλα εντάξει
Γιατί πρόκειται για τη σύζυγό σου, ενώ από την πλευρά της δεν ανέφερες κάποια παρέκκλιση.

Άρα η παρέκκλιση είσαι εσύ. Και οι συναγωνιστές σε τρολαρουν μήπως το καταλάβεις με το δικό τους τρόπο.

Εκτός κ αν τρολαρεις κ εσυ.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.720
Πόντοι
12.056
αυτος ο κυνηγος νεων ταλεντων που κρυβεται παλι :think:
@dimigoall εμφανισου βρε κοπριτη :angry:

GRmilfGR

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
11.318
Πόντοι
2.241
Ο άνθρωπος έθεσε μια φαντασίωση που έχει και θέλει να πραγματοποιήσει αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν μόνο να τρολαρουν δυστυχώς .

Αυτό θεωρώ γίνεται για τους εξης λόγους :
Α) Η σεξουαλική τους ζωή είναι μόνο "Μεταξουργείο και Φυλής" .

Β) Θέλουν και οι ίδιοι να κάνουν πράγματα με τη γυναίκα τους αλλά δεν μπορούν (είτε γιατι θα φάνε άκυρο ,είτε γιατί η γυναίκα τους δεν βλέπεται και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να την βλέπουν ).

Γ) Θεωρούν σωστό ο άντρας να έχει την γυναίκα του κλειδωμένη στην κουζίνα και να της ρίχνει και καμιά φάπα που και που .

Σαν ζευγάρι swingers πάνω από μια δεκαετία , θεωρούμε ότι είναι υγεία να μπορεί ο άντρας και η γυναίκα αντίστοιχα να μοιράζονται κι άλλα πρόσωπα στη σεξουαλική τους ζωή , από το να το κάνουν κρυφά ο ένας από τον άλλο και στο τέλος να χωρίζουν οι δρόμοι τους . Καλώς η κακώς δεν είμαστε μονογαμικοί οι άνθρωποι γενικά.

Και για να σου απαντήσω φίλε που άνοιξες το θέμα , καλό θα ήταν πάνω στην ερωτική σας πράξη να της πεις τι φαντασιωνεσαι . Εκεί θα καταλάβεις αν της αρέσει ή όχι. Ή που θα της αρέσει και θα συνεχίσει την κουβέντα μέχρι κάποια στιγμή να συζητήσει και εκτός κρεβατιού ,ή θα στο ξεκόψει κατευθείαν .
Αυτά τα λίγα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.319
Πόντοι
22.936
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί το να κάνω μια τετοια ερώτηση να οδηγεί σε γελοίες απαντήσεις αλλα εντάξει
Μήν ασχολείσαι τύπε μου

Κωλομπαράδες όλοι τους :coffee:

Μπαχαλάκηδες να πούμε :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.901
Πόντοι
3.846
Κατεμε το "τυχαιο" ειναι το καλυτερο....
Ειχα παει καποτε σε πρωην στον Κορυδαλλο, μπαινω σπιτι της, βγαζουμε τα ματια μας, μπαινει κανει μπανακι και μου λεει παω στο αγορι μου που ειναι 2 τετραγωνα μακρια, σε καμια ωρα θα γυρισω μην φυγεις (ναι ειχε σχεση το κοριτσι).
Ε ξαπλωνω οπως ειμουν στο κρεβατι, 10 λεπτα μετα χτυπαει κουδουνι. Ανοιγω την πορτα, ηταν η κολλητη της (εγω εντωμεταξυ με το μποξερακι). Μπαινει μεσα, παει στο ψυγειο, παιρνει μια μπυρα, ερχεται διπλα μου αρχιζει την παρλα και πριν το καταλαβω ειμαστε στο κρεβατι και βγαζουμε τα ματια μας.
Ελα ντε που γυριζει η δικια μου (και καλα δικια μου) μπαινει στο δωματιο και πριν το καταλαβω τα εχει πεταξει ολα και εχει αρχισει να με φιλαει (ενω επαιρνα την αλλη στα 4).
Καπως ετσι καντο και εσυ, εντελως τυχαιο, ουτε χρειαζεται καν να της πεις κατι απο πριν.
το ενδεχόμενο να έβλεπες μια τσόντα και να σε πήρε ο ύπνος το έχεις αποκλείσει;

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
το ενδεχόμενο να έβλεπες μια τσόντα και να σε πήρε ο ύπνος το έχεις αποκλείσει;

Οσοι εχετε μαθει να εχετε το νινι μονο επι πληρωμη να το κοιταξετε αυτο, προφανως και σας εχει κανει να πιστευετε πως ολοι το κανουν αυτο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.896
Πόντοι
41.813
επειδη βαριεμαι να διαβασω ολο το νημα,
ο @dimigoall μπηκε να μοιρασει γνωση εδω?

edit: τωρα το ειδα.
μπηκε.
ειμαι ησυχος οτι το νημα ειναι σε καλο δρομο. :grin:

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
361
Πόντοι
20
ένας κοινός αποδεκτός τρόπος να ανοίξεις το θέμα δεν υπάρχει. Ξεκίνα το αρχικά σαν ένα mind game προς αυτή και κάνε αρχικά αργά βήματα. δες τι χαρακτήρας είναι, πως το παίρνει, αν δελεάζεται από την ιδέα, αν κολακεύεται να την κοιτούν κτλ. ακόμα το άτομο που θα επιλεγεί, αν προχωρήσετε βέβαια, θα πρέπει και αυτός να είναι σωστό ατομο και να πηγαίνει με τα νερα της και να μην την κανει να αισθανθεί αβολα. τώρα επειδη δεν μας εχεις πει και πως ειναι σαν χαρακτήρας δεν μπορούμε να πουμε και κατι παραπάνω, αλλα να θυμασαι ότι μεγαλο κομματι ειναι όχι μονο να πει το ναι , αλλα να μην εχει αμφιβολίες και για το πως θα είναι η μεταξύ σας επόμενη μέρα.

• Like
Αντιδράσεις: Grcck

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.444
Πόντοι
11.096

μπηκε.
Μπήκε μαν έδωσε και συμβουλές, είμαστε σέ καλό δρόμο :cheesy:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.319
Πόντοι
22.936

μπηκε.
Μπήκε μαν έδωσε και συμβουλές, είμαστε σέ καλό δρόμο :cheesy:
Είναι παρεξηγησιάρης ο νηματοθέτης τύποι εδώ .

Νομίζει ότι ΟΛΟΙ θέλουμε να του γαμήσουμε την κυρά :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.191
Πόντοι
736
Είναι παρεξηγησιάρης ο νηματοθέτης τύποι εδώ .

Νομίζει ότι ΟΛΟΙ θέλουμε να του γαμήσουμε την κυρά :coffee:
σορυ αλλα δεν κοιταμε ολοι να γαμησουμε την κυρα...μπορει ο κυριος να εχει βγαλει δόλωμα την κυρα ..ασε να χαλαρωσει λιγακι..:coffee:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.319
Πόντοι
22.936
Για ολους δεν ξερω αλλα εσενα ατιμουλη σε εχω σιγουρο :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Happy Sport GIF by TRT

:coffee: :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σορυ αλλα δεν κοιταμε ολοι να γαμησουμε την κυρα...μπορει ο κυριος να εχει βγαλει δόλωμα την κυρα ..ασε να χαλαρωσει λιγακι..:coffee:
Έχει γούστο εσύ να μας τον βγάλεις και μπούστη δλδ :coffee:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
140
Πόντοι
1
Περα απο την πλακα εγω θα ελεγα του τυπου να κοιτουσε για 3ο με αλλη γυναικα και οχι αλλο αντρα, ισως το δεχτει καλυτερα η γυναικα του αυτο (πιο ευκολα θεωρω θα δεχτει το να χουφτωνεται με αλλη γυναικα παρα να την παιρνει αλλος αντρας, βεβαια αναλογα την γυναικα, μπορει να συμβαινει το αντιθετο).

OP
OP
G

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
78
Πόντοι
0
ένας κοινός αποδεκτός τρόπος να ανοίξεις το θέμα δεν υπάρχει. Ξεκίνα το αρχικά σαν ένα mind game προς αυτή και κάνε αρχικά αργά βήματα. δες τι χαρακτήρας είναι, πως το παίρνει, αν δελεάζεται από την ιδέα, αν κολακεύεται να την κοιτούν κτλ. ακόμα το άτομο που θα επιλεγεί, αν προχωρήσετε βέβαια, θα πρέπει και αυτός να είναι σωστό ατομο και να πηγαίνει με τα νερα της και να μην την κανει να αισθανθεί αβολα. τώρα επειδη δεν μας εχεις πει και πως ειναι σαν χαρακτήρας δεν μπορούμε να πουμε και κατι παραπάνω, αλλα να θυμασαι ότι μεγαλο κομματι ειναι όχι μονο να πει το ναι , αλλα να μην εχει αμφιβολίες και για το πως θα είναι η μεταξύ σας επόμενη μέρα.
Ειναι πολύ συντηρητική και δεν δοκιμάζει πολλά στο σεξ

?️Lysergic?️

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
736
Πόντοι
81
Είναι απλά τά πράγματα.Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα, όι πράξεις θα δείξουν,η γλώσσα του σώματος θα τά ξερασει όλα...
Προτείνω λοιπόν να κανονίσετε τραπέζι κατά κύριο λόγο σε σπίτι όπου θα υπάρχει η ιδιωτικότητα της στιγμής και η άνεση του χώρου..
Η σύζυγος να φοράει κάτι στενό και μικρό (sexy) όπως ένα μίνι και μετά από φαγητό και ποτό δοκίμασε να την τσιγκλησεις με πονηρά χουφτοματα, βέβαια να φροντίσεις να είναι παρόν και το τρίτο άτομο ώστε να δεις κατά πόσο είναι δεκτικια παρουσία τρίτου και κατά πόσο την ανάβει όλο αυτό.....
Άμα δεις θετικές αντιδράσεις περιμένουμε να μας πεις τοτες τίς λεπτομέρειες...

Θα χαρούμε επίσης να δούμε και τηλεοπτικό υλικό αν έχεις τό τσαγανο....

Άντε και καλή επιτυχία...

• Like
Αντιδράσεις: Grcck

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.969
Πόντοι
3.556
Ο άνθρωπος έθεσε μια φαντασίωση που έχει και θέλει να πραγματοποιήσει αλλά οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν μόνο να τρολαρουν δυστυχώς .

Αυτό θεωρώ γίνεται για τους εξης λόγους :
Α) Η σεξουαλική τους ζωή είναι μόνο "Μεταξουργείο και Φυλής" .

Β) Θέλουν και οι ίδιοι να κάνουν πράγματα με τη γυναίκα τους αλλά δεν μπορούν (είτε γιατι θα φάνε άκυρο ,είτε γιατί η γυναίκα τους δεν βλέπεται και δεν θέλουν ούτε οι ίδιοι να την βλέπουν ).

Γ) Θεωρούν σωστό ο άντρας να έχει την γυναίκα του κλειδωμένη στην κουζίνα και να της ρίχνει και καμιά φάπα που και που .

Σαν ζευγάρι swingers πάνω από μια δεκαετία , θεωρούμε ότι είναι υγεία να μπορεί ο άντρας και η γυναίκα αντίστοιχα να μοιράζονται κι άλλα πρόσωπα στη σεξουαλική τους ζωή , από το να το κάνουν κρυφά ο ένας από τον άλλο και στο τέλος να χωρίζουν οι δρόμοι τους . Καλώς η κακώς δεν είμαστε μονογαμικοί οι άνθρωποι γενικά.

Και για να σου απαντήσω φίλε που άνοιξες το θέμα , καλό θα ήταν πάνω στην ερωτική σας πράξη να της πεις τι φαντασιωνεσαι . Εκεί θα καταλάβεις αν της αρέσει ή όχι. Ή που θα της αρέσει και θα συνεχίσει την κουβέντα μέχρι κάποια στιγμή να συζητήσει και εκτός κρεβατιού ,ή θα στο ξεκόψει κατευθείαν .
Αυτά τα λίγα.
Να προσθέσω και το Δ) ότι μερικοί μπορεί να ήμαστε και χαβαλεδες

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
33.319
Πόντοι
22.936