Πρωτη φορα με πουτανα και μπουρδελο, στην ιασωνος προς τα τελευταια νουμερα. Πρεπει να ημουν γυρω στα 19, ενα καλοκαιρινο πρωι που ξυπνησα με καυλες, εκανα μια επιδρομη στο
μεταξουργειο. Με το που ξεκιναω την τσαρκα ξεπεταγεται απο την πορτα η θρυλικη λουμινιτσα, ηταν στα πολυ καλα της τοτε, μπαμπατσικο οσο επρεπε, βυζια να ασφυκτιουν στο σουτιεν και κωλαρα. Μου εκανε τα γλυκα ματια και της λεω παω να κανω μια ερευνα αγορας, πηγα σε αλλα δυο πιο πανω αλλα οι βυζαρες της μου κολλησαν το μυαλο και παω βουρ πισω.
Μπαινω στο δωματιο, αρκετο αγχος και χωρις εμπειρια σε αυτα τα κυβικα και περιμενω με τις καλτσες και τα εσωρουχα πανω. Ακουω πορνοτακουνα και λεω εδω ημαστε. Μπαινει μεσα, περνει χαμπαρι οτι πρωτη φορα πηγαινω σε τετοια μερη και λεει μην αγχωνεσαι μωρο μου, θα σε κανονισω εγω. Πολυ καλη πιπα, επαιξα λιγο με το πανεμορφο μουνακι της και τις βυζαρες, με τα πολλα μου σηκωθηκε και της ζητησα να με καβαλησει και το επραξε και με τελειωσε σε 5 λεπτα. Παλι καλα δεν υπηρχε ψυχη εκεινη την ωρα στα περιχωρα και δεν βιαζοταν, αλλιως παιζει να μη μου σηκωνοταν ποτε. Αφου τελειωσαμε εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια, περηφανος που γαμησα τετοιο μουνι.