nikoleaspote
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πιστευεται ειναι κακο πρωτη φορα να το κανεις με βιζιτα;;
πολλά λεφτα τυπε πήγαινε σε κανά μπουρδελακι ήσυχο με ενα 20αρικακιΠιστευεται ειναι κακο πρωτη φορα να το κανεις με βιζιτα;;
18Δε μας είπες πόσο είσαι
Έκανες ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος. Κατέστρεψες την δική σου ερωτική και σεξουαλική σου ζωή, αλλά και της μελοντικής συντρόφου σου. Νομίζω πρέπει να αυτοκτονήσεις!
Έκανες ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος. Κατέστρεψες την δική σου ερωτική και σεξουαλική σου ζωή, αλλά και της μελοντικής συντρόφου σου. Νομίζω πρέπει να αυτοκτονήσεις!
εχει χαλασει η σημερινη νεολαια τυπεωραια και μερικοι που με νιωθουνε!! γιατι η φιλοι μου με εχουνε πρηξει να κανω πρωτα σχεση για να γαμησω!Απλα δεν γουσταρω σχεση θελω μονο πραξη προς το παρων ενοηται,ευχαριστω για τις απαντησεις!
εχει χαλασει η σημερινη νεολαια τυπε
ωραια και μερικοι που με νιωθουνε!! γιατι η φιλοι μου με εχουνε πρηξει να κανω πρωτα σχεση για να γαμησω!Απλα δεν γουσταρω σχεση θελω μονο πραξη προς το παρων ενοηται,ευχαριστω για τις απαντησεις!
Είσαι τρελός? Πιο παλιά που δε πηδιόντουσαν από το γυμνάσιο τα κοριτσάκια πως νομίζεις ότι ξεπαρθενιαστήκαμε οι περισσότεροι?
Ναι ενώ σήμερα που πηδιούνται τα κοριτσάκια από το γυμνάσιο οι πουτάνες έχασαν τον ύπνο και τη δουλειά τους