apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε λες να την καταφερει την πουρή ο πρωταρης?Σε μπουρδελακι στη Λιοσιων πηγαινε μαγκα!
Να βρεις κανενα γιαγιονι να σε περιποιηθει καταλληλα!
τυπε λες να την καταφερει την πουρή ο πρωταρης?Σε μπουρδελακι στη Λιοσιων πηγαινε μαγκα!
Να βρεις κανενα γιαγιονι να σε περιποιηθει καταλληλα!
δικε μου τον ξερεις τον αβραμη?δεν σε πιάνω καθ'ολου...εξηγα μία...
εχει δικο του συστημα χρονολογισης τυπεαβραμικη μοναδα=?
οζον δικε μουΠως το κατάφερε αυτο ρε τύπε ?
Δεν ζητάνε ταυτότητα μόνο την ταρίφα,δεν χρειάζεται να πεις την ηλικία σου.ρε μαγκες αφηστε λιγο τις σαχλαμαριτσες και απαντηστε μου εδω......θα μας αφησει εμας που ειμαστε 17 ή οχι????
Μα με την κούκλα θα γαμάς όσο θέλεις !!!15 μέρες?τι λες τώρα?εδώ δεν κρατιέμαι...
ψοφας για εξαερωση τυπε μου15 μέρες?τι λες τώρα?εδώ δεν κρατιέμαι...
εχει δικο του συστημα χρονολογισης τυπε
βασιζεται στη αρχαια χρονολογηση των σουμεριων
Μην το ψάχνεις πολύ,σε μία από τα ονόματα του χώρου διάλεξε κ πάνε,δεν θα την παντρευτείς κιόλας.οκ φιλος ευχαριστω.... ποια γκομενα μου προτεινετε???εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την Κωνσταντινα αλλα απο οτι ειδα στις φωτο ειναι λιγο γεματουλα..η μονικα ειναι γκομεναρα αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα....η Κωνσταντινα κανει πολυ καλες
οκ φιλος ευχαριστω.... ποια γκομενα μου προτεινετε???εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την Κωνσταντινα αλλα απο οτι ειδα στις φωτο ειναι λιγο γεματουλα..η μονικα ειναι γκομεναρα αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα....η Κωνσταντινα κανει πολυ καλες
Μην δίνεις σημασία.....επιτέλους μιλάμε σοβαρά./...αβράμης τι είναι ρε παιδιά τελικά?
επιτέλους μιλάμε σοβαρά./...αβράμης τι είναι ρε παιδιά τελικά?
ειναι μπροστα ο αβραμης τυπε
ηθελε να κανει διορθωση στους λινουξαδες
ευχαριστω ρε μαγκες αντε να δουμε τι θα γινει.....εχει πολλες γκομενες εκει???τι ωρα λετε να παω???γτ μενω και μακρια γαμω την καταδικη μου
γιατι δεν πας κορινθο τυπε?βαλε στολη φανταριστικη και κατσε εξω απο το στρατοπεδο.σαν το μελι θα ερχονται οι γκομενες.ευχαριστω ρε μαγκες αντε να δουμε τι θα γινει.....εχει πολλες γκομενες εκει???τι ωρα λετε να παω???γτ μενω και μακρια γαμω την καταδικη μου