Νέα

Πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα harryman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

JohnyToBratsoni

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες αφηστε λιγο τις σαχλαμαριτσες και απαντηστε μου εδω......θα μας αφησει εμας που ειμαστε 17 ή οχι????

JohnyToBratsoni

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οκ φιλος ευχαριστω.... ποια γκομενα μου προτεινετε???εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την Κωνσταντινα αλλα απο οτι ειδα στις φωτο ειναι λιγο γεματουλα..η μονικα ειναι γκομεναρα αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα....η Κωνσταντινα κανει πολυ καλες :pipa1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
οκ φιλος ευχαριστω.... ποια γκομενα μου προτεινετε???εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες για την Κωνσταντινα αλλα απο οτι ειδα στις φωτο ειναι λιγο γεματουλα..η μονικα ειναι γκομεναρα αλλα δεν εχω διαβασει και πολλα....η Κωνσταντινα κανει πολυ καλες :pipa1:
Μην το ψάχνεις πολύ,σε μία από τα ονόματα του χώρου διάλεξε κ πάνε,δεν θα την παντρευτείς κιόλας.

Βραδάκι κ πιες ένα ποτάκι πριν,μια χαρά θα έρθουν όλα(τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε πριν 4-5 χρόνια).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε μην το σκεφτεσαι πολυ
τραβα εκει και οποια σου κανει κλικ
μπες. Αμα αρχισεις και το σκεφτεσαι
και ανησυχεις και ανοιγεις θρεντ
για το ποια ειναι καλυτερη κτλπ κτλπ
στο τελος θα αραξεις σπιτι και θα βαρεσεις μαλακια
και δεν θα πας πουθενα μετα  :2funny: :2funny:

OP
OP
H

harryman

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
επιτέλους μιλάμε σοβαρά./...αβράμης τι είναι ρε παιδιά τελικά?

JohnyToBratsoni

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω ρε μαγκες αντε να δουμε τι θα γινει.....εχει πολλες γκομενες εκει???τι ωρα λετε να παω???γτ μενω και μακρια γαμω την καταδικη μου :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειναι μπροστα ο αβραμης τυπε
ηθελε να κανει διορθωση στους λινουξαδες
:2funny: :2funny:

super_funny_pictures_of_50_epic_super_nerd_photos_21_20090723_2010966742.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ευχαριστω ρε μαγκες αντε να δουμε τι θα γινει.....εχει πολλες γκομενες εκει???τι ωρα λετε να παω???γτ μενω και μακρια γαμω την καταδικη μου :headbang:

ξαναθυμισε μου λιγο
που θες να πας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατι δεν πας κορινθο τυπε?βαλε στολη φανταριστικη και κατσε εξω απο το στρατοπεδο.σαν το μελι θα ερχονται οι γκομενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom