Νέα

Πρώτη φορά και άσφαιρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καταρχήν θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.Ενας συναγωνιστής είπε κάτι πρίν οτι δεν έβρισκε την τρύπα.Η δικιά μου επειδή είναι πρώτη φορά θέλει τελείως σκοτάδι.Ε λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα.Με το που το πήρα χαμπάρι είχε γίνει ηδη το κάκό.Λέτε να φταίει και αυτό?

Oχι δεν φταιει αυτο φιλε μου.

Ακου αναλυτικα 5 συμβουλες για την επιτυχια στις εξετασεις.

1)1η μερα..Μακρυα απο μπουρδελα

2)Αφησε αυτες τις μερες(1 βδομαδα) να περασει κανοντας χαλαρα πραγματα..
(Μην χασεις επαφη με την κοπελια)

3)Κλεισε ενα καλο και ομορφο call-girl για 2 ωρες.Εξηγεισε της απ την αρχη και αυτη θα καταλαβει..

4)Μετα αφησε 1 βδομαδα ακομη να κυλησει χωρις να βλεπεις τσοντες και χωρις αυνανισμο(καθολου)

5)15η μερα..  Κανονισε να βρεθειτε με την κοπελα σου σε ενα Ξενοδοχειο της παραλιακης με τα φωτα ημιχαμηλωμενα.. και κερακια αναμενα..Πες της πως νοιωθεις..Αρχιστε τα προκαταρτικα..
Πες της να σου κανει στοματικο..Και τα υπολοιπα ειναι αυτοματος πιλοτος..Συνεχισε ακαθεκτος..

Αν κανεις ακριβως αυτο που σου ειπα θα εχεις επιτυχια 100%.
Και θα κερδισεις και την αυτοπεποιθηση σου και την κοπελα σου. ;) ;)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ρε φιλε?Σου φαινεται λογικο μεσα στο μαυρο σκοταδι να ψαχνει το μουνι ο αλλος?ελεος.
αν εσυ πρέπει να έχεις το μουνί φατσα καρτα με 7 προβόλια απο πάνω για να το γαμίσεις, παω πάσο.

Επισκέπτης
αν εσυ πρέπει να έχεις το μουνί φατσα καρτα με 7 προβόλια απο πάνω για να το γαμίσεις, παω πάσο.

Δεν μου αρεσει να κουτουλαω με την ψωλαρα μου στους τοιχους μεχρι να βρω στοχο.Τωρα αν εσυ εχεις τετια βιτσια να τα κανεις χωρις να πουλας υφακι.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μην πηδατε το θεμα με τις αντιδικιες σας.
Αφηστε τον ανθρωπο να συγκεντρωθει σε 2-3 πραγματακια. ;)

Επισκέπτης
Μην πηδατε το θεμα με τις αντιδικιες σας.
Αφηστε τον ανθρωπο να συγκεντρωθει σε 2-3 πραγματακια. ;)

Αφου πεταγεται ο αλλος γελοιος και μου πεταει την παπαρα του για να μου την πει.Αμα την βρισκει στα σκοταδια δικαιωμα του αλλα οχι και να πουλαει υφακι

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσει να κουτουλαω με την ψωλαρα μου στους τοιχους μεχρι να βρω στοχο.Τωρα αν εσυ εχεις τετια βιτσια να τα κανεις χωρις να πουλας υφακι.
καταρχάς το υφάκι πρώτα να το τηρήσεις εσύ σε όλα σου τα ποστ.
δεύτερον το αν ακολουθήσει την συμβουλή ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν περιμένω να ακούσω ευχαριστώ αλλά να λέω μαλακίες σε κάποιον που ζητάει βοήθεια είναι χειρότερο δεν νομίζεις?

Επισκέπτης
καταρχάς το υφάκι πρώτα να το τηρήσεις εσύ σε όλα σου τα ποστ.
δεύτερον το αν ακολουθήσει την συμβουλή ή όχι είναι δικό του θέμα, δεν περιμένω να ακούσω ευχαριστώ αλλά να λέω μαλακίες σε κάποιον που ζητάει βοήθεια είναι χειρότερο δεν νομίζεις?

Αν θεωρεις οτι ειναι βλακεια να ειναι με ανοικτα τα φωτα πρωτη τους φορα  για να μπορουν να βγαλουν ακρη τοτε εχεις προβλημα φιλε.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ωχ θεε μου αρχισανε παλι..

Ειναι για τον που..ο   και οι δυο τελικα..  :headbang:

Αντε να καταλαβει το παιδι(τι να κανει)  και αυτοι που διαβαζουν το thread ποιο ειναι το θεμα του... :)

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Oχι δεν φταιει αυτο φιλε μου.

Ακου αναλυτικα 5 συμβουλες για την επιτυχια στις εξετασεις.

1)1η μερα..Μακρυα απο μπουρδελα

2)Αφησε αυτες τις μερες(1 βδομαδα) να περασει κανοντας χαλαρα πραγματα..
(Μην χασεις επαφη με την κοπελια)

3)Κλεισε ενα καλο και ομορφο call-girl για 2 ωρες.Εξηγεισε της απ την αρχη και αυτη θα καταλαβει..

4)Μετα αφησε 1 βδομαδα ακομη να κυλησει χωρις να βλεπεις τσοντες και χωρις αυνανισμο(καθολου)

5)15η μερα..  Κανονισε να βρεθειτε με την κοπελα σου σε ενα Ξενοδοχειο της παραλιακης με τα φωτα ημιχαμηλωμενα.. και κερακια αναμενα..Πες της πως νοιωθεις..Αρχιστε τα προκαταρτικα..
Πες της να σου κανει στοματικο..Και τα υπολοιπα ειναι αυτοματος πιλοτος..Συνεχισε ακαθεκτος..

Αν κανεις ακριβως αυτο που σου ειπα θα εχεις επιτυχια 100%.
Και θα κερδισεις και την αυτοπεποιθηση σου και την κοπελα σου. ;) ;)

Φίλε μου η κοπέλα μου αρνείται να κάνει στοματικό..Και δεν θέλω να την πιέσω ακόμα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αν θεωρεις οτι ειναι βλακεια να ειναι με ανοικτα τα φωτα πρωτη τους φορα  για να μπορουν να βγαλουν ακρη τοτε εχεις προβλημα φιλε.
βλακεία είναι ο τρόπος που έβγαλες το πόρισμα ρε άτομο.
εδω λέμε 5 πράγματα που μπορεί να τον βοηθήσουν, και απο χτες το μόνο που πετάχτηκες ήταν να του την πεις για το φως. και μιλας για υφάκι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φίλε μου η κοπέλα μου αρνείται να κάνει στοματικό..Και δεν θέλω να την πιέσω ακόμα.

Ωχ...Δεν το πιστευω..

Φιλε αν αρνειται να σου κανει στοματικο και σε υποχρεωνει να κανεις και sex με προφυλακτικο
την πρωτη σου φορα ,δυσκολα τα πραγματα..
και ακομα δυσκολοτερα στην περιπτωση σου..

Πρεπει να την πεισεις να γινει τουλαχιστον το ενα απο τα 2 ;)

Η να σου κανει στοματικο
Η να μην χρησιμοποιησεις προφυλακτικο και να παρει το χαπι(της επομενης ημερας)

Και αν εχει κατανοηση οπως λες δεν θα κολησει σε αυτα αλλα θα σε βοηθησει.

Εμενα παντως ολες οι κοπελες που δοκιμασαμε την πρωτη φορα(και ηταν παρθενες)
δεχθηκαν και τα 2. ;)

Επισκέπτης
βλακεία είναι ο τρόπος που έβγαλες το πόρισμα ρε άτομο.
εδω λέμε 5 πράγματα που μπορεί να τον βοηθήσουν, και απο χτες το μόνο που πετάχτηκες ήταν να του την πεις για το φως. και μιλας για υφάκι?

Απλα θεωρησα οτι δεν βοηθαει τοσο με σβηστα τα φωτα και πετακτηκες σαν την τσουτσου να ειρωνευτεις....Μαλλον θελεις και εσυ θελεις την ψυχολογικη βοηθεια.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ρε φιλαρακι δε κανει πιπα,κωλο δε δινει με τιποτα φανταζομαι...Που πας με την μικρα?Δε ψαχνεις να βρεις καμια αλλη παρθενα(αλλα μονο απο μπροστα...).Κατ εμε,τσαμπα κοπος.Μετα την πρωτη φορα θα θες κι αλλα πραματα που δε θα στα προσφερει η κοπελια...Δες λιγο μπροστα...Φιλικα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ωχ...Δεν το πιστευω..

Φιλε αν αρνειται να σου κανει στοματικο και σε υποχρεωνει να κανεις και sex με προφυλακτικο
την πρωτη σου φορα ,δυσκολα τα πραγματα..
και ακομα δυσκολοτερα στην περιπτωση σου..

Πρεπει να την πεισεις να γινει τουλαχιστον το ενα απο τα 2 ;)

Η να σου κανει στοματικο
Η να μην χρησιμοποιησεις προφυλακτικο και να παρει το χαπι(της επομενης ημερας)

Και αν εχει κατανοηση οπως λες δεν θα κολησει σε αυτα αλλα θα σε βοηθησει.

Εμενα παντως ολες οι κοπελες που δοκιμασαμε την πρωτη φορα(και ηταν παρθενες)
δεχθηκαν και τα 2. ;)

Μήπως σου δώσαν και ακάποτο κώλο και έφεραν και φίλες τους για πάρτυ;

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
η ειρωνεία είναι και χιούμορ ξέρεις. αν διαθέτεις
ρε σιγά μην σπάσω τον πούτσο μου με εσάς βραδιάτικα, ο ένας με τα φώτα ο άλλος με το ακάπωτο, ας διαλέξει οτι θέλει δικιά μου είναι η γκόμενα?
έχετε δίκιο όλοι εγω έλεγα μαλακίες. τα δέοντα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Δεν ειναι δυσκολο να βρεις στοχο μεγαλε!

Εισαι απο πανω και της βαζεις κανα δαχτυλο η της χαιδευεις το μουνι, και εχοντας τον τσολια καβλωμενο, τον οδηγεις στην τρυπα με την αισθηση της αφης  :rockon:

Δεν ειναι δυσκολο.

Εξαλλου, δεν παιζει να το κανετε σε συνθηκες απολυτου σκοταδιου. Ξεκινηστε αφου κλεισετε τα φωτα, μετα απο κανα 3λεπτο που τα ματια θα εχουν προσαρμοστει και θα βλεπεις κατι ψιλα.

silver_bullet: στην αρχη ολες ετσι ειναι ρε φιλε, ενταξει ειπαμε μιλαμε για πιο συμβατικες καταστασεις, μη το γαμησουμε εντελως το θεμα ομως!

Επισκέπτης
Ρε φιλαρακι δε κανει πιπα,κωλο δε δινει με τιποτα φανταζομαι...Που πας με την μικρα?Δε ψαχνεις να βρεις καμια αλλη παρθενα(αλλα μονο απο μπροστα...).Κατ εμε,τσαμπα κοπος.Μετα την πρωτη φορα θα θες κι αλλα πραματα που δε θα στα προσφερει η κοπελια...Δες λιγο μπροστα...Φιλικα

Ας παει το παιδι με καμια πορνη να ερ8ει στα ισια του παρα βασανιζεται με τις ελεειηνιδες.Πηγαινε σε καμια καλη ρωσιδα απο city tour η στης φυλης και θα σε φτιαξει αμεσως.Μετα θα δεις οτι δεν θα κοιτας καν τις ελεινηδες!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εντάξει βρε συ κωστή. Μην την βγάλουμε και ελεινιδα την κοπέλα. Από ότι τα περιγράφει το παλικάρι μια χαρά του έχει φερθεί. Είναι τραβηγμένη η λύση να πάει σε βίζιτα. Αν καθήσουν σε κοινό κρεβάτι διαλόγου η λύση θα έρθει χαλαρά μόνη της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom