Νέα

Πρώτη φορά και άσφαιρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά χωρίς παρεξήγηση αλλά με ένα πισογλεντι φίλο της δικιάς  μου όταν το συζητούσαμε αυτό το θέμα ..( η πρώτη φορά ) κατάλαβε ότι τελικά δεν του πολιαρεσουν οι γυναίκες ..μήπως να το ψάξει λήγω καλύτερα το παλικάρι;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε χαλαρωσε,προσπαθησε να μεινεις χαλαρος σε ενα δωματιο με την γκόμενα κ να κάνετε κατι αλλο πχ να δειτε ταινια κ θα ερθει απο μόνο του..
κ αν δεν ερθει τοτε θα ερθει πιο μετα,σε ενα μήνα πχ..δεν θελουν ανχος αυτα..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φιλε καλημερα,
αυτο που περιγραφεις ειναι κατι το οποιο το εχουμε παθει ολοι μας καποια στιγμη στην ζωη μας, το θεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να αποφυγεις τα παιχνιδια του μυαλου περι ανικανοτητας, αμφισβητησης του εαυτου σου και γενικοτερα τις αρνητικες σκεψεις που μπορει να σε καταβαλουν, πανω απο ολα σκεψου ΘΕΤΙΚΑ και μετα αφεσου !!!

και στην περιπτωση που πας να ξαναδοκιμασεις και παλι δεν τα καταφερεις παλι μην ανησυχησεις απλα θα εισαι ακομη αρνητικα επηρεασμενος.

πρακτικα εχω να σου προτεινω χωρις να ειναι απολυτο, τροφιμα πλουσια σε βιταμινες Β, μακρια απο αλκοολ και ουσιες, στην διαδικασια της πραξης δοκιμασε να ακουμπησεις το εργαλειο σου με το δικο σου χερι και να το κανεις να σηκωθει (λογω αυνανισμου εχει σημασια αυτο), και επιφυλακτικα θα σου ελεγα να δοκιμασεις μια επαγγελματια για την πρωτη φορα, διοτι με εκεινη οπως προειπαν και η συμφουριτες εδω μεσα ειναι η ανωνυμια και δεν θα σε μπλεξουν τα συναισθηματα σου απεναντι στο σκοπο.

φιλικα

Μιμικος

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:-) Εγώ θα σου πρότεινα να ξαπλώσετε σε ένα κρεβάτι και να της δώσεις προτοβουλία. Αν είναι καλή στο πιλοτάρισμα του joystick σε λίγη ώρα θα σε έχει κάνει πύραυλο.

Επισκέπτης
Παλικάρι πρώτη φορά είναι γενικά στην ζωή σου; Η πρώτη φορά με την κοπέλα; Και στις δύο περιπτώσεις το γεγονός που περιγράφεις είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα σου συνιστούσα να μην ανησυχείς.
Όσον αφορά το πως σκέφτεται η κοπέλα σου, όπως και εσύ πολύ καλά γνωρίζεις, ούτε που την ενόχλησε καθόλου. Οπότε μην σκάς.
Επειδή το ίδιο άγχος έχει και η κοπέλα σου που βλέπω ότι έχεις και εσύ - σου προτείνω να αφήσεις τις συζητήσεις για μπουρδέλα βιάγκρα κτλ, και αφού είστε καλύτερα με την κοπέλα και ενδιαφέρεσαι ηρέμησε και όποτε γίνει. Δεν είναι τέστ στο σχολείο το σεξ. Ευχαρίστηση είναι.

ΥΓ Δεν είναι δείγμα ανικανότητας. Και όποιοι δεν γνωρίζουν ας είναι λίγο πιο επιφυλακτικοι σε όσα λέμε.

hiphoper

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Σιγά ρε δεν έγινε και τίποτα..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Καλημερα συναγωνιστες.το προβλημα μου ειναι πως πριν λιγες μερες ενω ημουν με την κοπελα μου και ενω για αυτη νιωθω πραγματικα αισθηματα ενω πηγε να γινει για πρωτη φορα(για μενα)δεν μπορεσα..και ειμαι και 18 χρονων.μηπως φταει η ελλειψη σεχουαλικων εμπειριων?μηπως θα ηταν καλυτερο να πηγαινα σε 1 μπουρδελο πρωτα? :jerking:
μεγαλε αν αυτο το επαθες επειδη δεν εχεις ξαναπηδηξει και η κοπελια σου νιωθει πραγματικα καποια πραγματα δεν θα σε κανει ρεζιλι....!ετσι λεω εγω....!αν ειτανε κανενα τσουλι αστα να παν...!αστο να κυλησει μονο του....!μην συναντιεσαι με το σκεπτικο οτι ντε και καλα πρεπει να γινει...!relax....!τωρα οσο για την 1η φορα εγω θα σε συμβουλευανα το κανεις με την κοπελιτσα και οχι με πτανα....!αφου εχεις την ευκαιρια πιατην απο τα μαλια....!αυτο πανω κατω εχει τυχει σε ολους και αν οχι το ιδιο μια παρομοια κατασταση...!κανενας δεν γενηθηε εδω μεσα γαμιας...!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Καλά πάντως του έχετε γαμήσει την ψυχολογία του ανθρώπου… :2funny: :2funny:από το ότι μπορεί να του μείνει ψυχολογικό για χρόνια μέχρι λίστα με το τι σκέφτεται (έτσι ώστε και αν κάποια από αυτά δεν τα έχει σκεφτεί, να το αρχίσει τώρα) :2funny: Για βοήθεια μπήκε...

Όμως όλοι συμφωνούμε πως κατά 99,999999% δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχεί και πως έχει συμβεί σχεδόν σε όλους. Μάλλον άγχος είναι φίλε μου και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθείς…χαλαρά και όλα θα έρθουν. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι ούτε στον εαυτό σου ούτε στην κοπέλα σου. Το sex είναι κάτι πολύ ευχάριστο και για τους 2 σας και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσεις.

Α, εγώ δεν είμαι καθόλου υπέρ να πας σε μπουρδέλο για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Ειδικά αφού έχεις πει πως την κοπέλα την γουστάρεις. Τώρα εάν νομίζεις πως θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα…δικό σου θέμα…δεν έχει «πρέπει» και «δεν πρέπει»…κάνε το.

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
ρε παιδιά την πιθανότητα να μου του κάνει κούκου επιδει ο κοπέλα δεν είναι όμορφη το σκεφτήκατε; η τέλος πάντων μα μη του κάνει (κόλπα).. ..παιδιά καλοπροαίρετα να λέω όλα αυτά ..ρε γαμτ!@$%^&&* την πουτ@να μου τι στο καλό γίνετε; για να γράψω κάτι κάθε φορά πρέπει να πατάω ανανέωση σας το κανει και σε εσασ αυτό;

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Καλημερα συναγωνιστες.το προβλημα μου ειναι πως πριν λιγες μερες ενω ημουν με την κοπελα μου και ενω για αυτη νιωθω πραγματικα αισθηματα ενω πηγε να γινει για πρωτη φορα(για μενα)δεν μπορεσα..και ειμαι και 18 χρονων.μηπως φταει η ελλειψη σεχουαλικων εμπειριων?μηπως θα ηταν καλυτερο να πηγαινα σε 1 μπουρδελο πρωτα? :jerking:
Μη μασάς με τίποτα. Και 'γώ, την πρώτη μου φορά, δε μπορούσα καν να βρώ την τρύπα. Όταν κατάφερα και τη βρήκα τελικά, από το άγχος, τα νεύρα, την ένταση και την αγωνία μου 'χε μαζέψει σα μπάμια.
Άνεση θέλει, ανεμελιά, ανοιχτή και θετική σκέψη και όλα θα πάνε υπέροχα -να 'σαι βέβαιος γι' αυτό.

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
πιειτε κανα κρασακι, χαλαρωστε, και ολα θα γινουν. ειναι μεγαλο αγχος η πρωτη φορα στ'αγορια, πιο πολυ απο οτι στα κοριτσια. δεν εισαι ο μονος, απλα βρες ενα τροπο να χαλαρωσεις...

Επισκέπτης
πιειτε κανα κρασακι, χαλαρωστε, και ολα θα γινουν. ειναι μεγαλο αγχος η πρωτη φορα στ'αγορια, πιο πολυ απο οτι στα κοριτσια. δεν εισαι ο μονος, απλα βρες ενα τροπο να χαλαρωσεις...

Το ποτο θα βοηθησει σιγουρα απλα να μην το παρακανει οπως εγω που ειχα πιει 10 βοτκες και δεν εβρισκα το πουλι μου μετα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να επισκεφτώ 1 μπουρδελάκι να κάνω την αρχή έτσι ώστε 1)να καταλάβω(αν είναι τελικά ετσι) πως δεν είμαι ανίκανος Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.Το εκτιμώ πολυ.
το ενδεχόμενο να πετύχεις καμιά ξυνομούνα και να μην ξανακάνεις τίποτα το σκέφτηκες?
έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι με άνεση χρόνου και όπως είπες με κατανόηση απο την κοπέλα και σκέφτεσαι για πήδημα με χρονόμετρο?

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
το ενδεχόμενο να πετύχεις καμιά ξυνομούνα και να μην ξανακάνεις τίποτα το σκέφτηκες?
έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι με άνεση χρόνου και όπως είπες με κατανόηση απο την κοπέλα και σκέφτεσαι για πήδημα με χρονόμετρο?
+ 1000!!

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Καταρχήν θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.Ενας συναγωνιστής είπε κάτι πρίν οτι δεν έβρισκε την τρύπα.Η δικιά μου επειδή είναι πρώτη φορά θέλει τελείως σκοτάδι.Ε λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα.Με το που το πήρα χαμπάρι είχε γίνει ηδη το κάκό.Λέτε να φταίει και αυτό?

Επισκέπτης
Καταρχήν θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους ενδιαφέρθηκαν να με βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.Ενας συναγωνιστής είπε κάτι πρίν οτι δεν έβρισκε την τρύπα.Η δικιά μου επειδή είναι πρώτη φορά θέλει τελείως σκοτάδι.Ε λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα.Με το που το πήρα χαμπάρι είχε γίνει ηδη το κάκό.Λέτε να φταίει και αυτό?

Ε ρε στο σκοταδι δεν μπορει να γινει η δουλεια ιδιως πρωτη φορα! ελεος!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Να περιμένετε και οι δύο λίγα χρόνια να μεγαλώσετε και μετά ξαναδοκιμάζετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom