Νέα

Πρωτη επαγγελματικη στεγη ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προσλαμβανεσαι αναρχοαπλυτε για πωλητης .... παρακαλω μονο να πλενεσαι καλα και να καθαριζεις τα νυχια σου  :birdman:

γελαμε μαζι σου αναπηρε ζητιανε. καθε τοσο μας το παιζεις λεφτας οποτε βγαζουμε τη ζητιανια σου στη φορα  :2funny:

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
Εχω ενα αλλο ερωτημα και οποιος ξερει κατι ας απαντησει αμεσα

Ενδιαφερομαι για ενα ακινητο (μαγαζι) σε κεντρικο δρομο και ενω εχω καταφερει να ριξω την τιμη εκει που την θελω μαθαινω οτι εχει υψηλη αντικειμενικη αξια  σχεδον 2,5 φορες πανω απο την αξια που το εχω χτυπησει
Με το 11% λοιπον που θα μου παρει η εφορια με δυσκολευει παρα πολυ...

Στα συμβολαια γινεται να περαστει η αγοραια αξια και να φορολογηθω μεσω αυτης η θα πρεπει αναγκαστικα να περαστει η αντικειμενικη της εφοριας ?

Θα πρεπει να ρωτησω τον λογιστη η συμβολαιογραφο περι αυτου ? (δεν γνωριζω πολλα περι αυτων )

Τωρα μου ειναι δυσκολο να μετακυλισω το ποσον φορου της εφοριας στο μισο στον πωλητη ....
Θεωρω οτι ετσι θα πατησω πανω στην αναγκη του και δεν το θελω

Επισης θελω να μαθω αν το 11% της εφορια μπορει να πληρωθει με δοσεις και τι διακανονισμος προβλεπεται ?

Απλα θελω τις αποψεις σας ....

Ευχαριστω.
στα συμβολαια μπαινει η αντικειμενικη αξια ,ο φορος που θα βγει μπορει να πληρωθει και με δοσεις κανοντας διακανονισμο,η αξια των συμβολαιων ομως πληρωνεται μετρητοις,παρ΄ολα αυτα συζητησε με τον συμβολαιογραφο μηπως μπορει να μπει η εμπορικη αξια....ειμαι λογιστης ..οτι θελεις στειλε π.μ.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στα συμβολαια μπαινει η αντικειμενικη αξια ,ο φορος που θα βγει μπορει να πληρωθει και με δοσεις κανοντας διακανονισμο,η αξια των συμβολαιων ομως πληρωνεται μετρητοις,παρ΄ολα αυτα συζητησε με τον συμβολαιογραφο μηπως μπορει να μπει η εμπορικη αξια....ειμαι λογιστης ..οτι θελεις στειλε π.μ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Ληστεια μετα φονου ειναι αυτο με την εφορια παντως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αναπηρικο επιδομα γιοκ  :dancing:

φτιαξε τα κουρελια γιατι απο ιουλιο θα εισαι με την αγγελικουλα προτεταμενη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εχω ενα αλλο ερωτημα και οποιος ξερει κατι ας απαντησει αμεσα

Ενδιαφερομαι για ενα ακινητο (μαγαζι) σε κεντρικο δρομο και ενω εχω καταφερει να ριξω την τιμη εκει που την θελω μαθαινω οτι εχει υψηλη αντικειμενικη αξια  σχεδον 2,5 φορες πανω απο την αξια που το εχω χτυπησει
Με το 11% λοιπον που θα μου παρει η εφορια με δυσκολευει παρα πολυ...

Στα συμβολαια γινεται να περαστει η αγοραια αξια και να φορολογηθω μεσω αυτης η θα πρεπει αναγκαστικα να περαστει η αντικειμενικη της εφοριας ?

Θα πρεπει να ρωτησω τον λογιστη η συμβολαιογραφο περι αυτου ? (δεν γνωριζω πολλα περι αυτων )

Τωρα μου ειναι δυσκολο να μετακυλισω το ποσον φορου της εφοριας στο μισο στον πωλητη ....
Θεωρω οτι ετσι θα πατησω πανω στην αναγκη του και δεν το θελω

Επισης θελω να μαθω αν το 11% της εφορια μπορει να πληρωθει με δοσεις και τι διακανονισμος προβλεπεται ?

Απλα θελω τις αποψεις σας ....

Ευχαριστω.
Ρε  απαίσιο τρολ εσένα δεν σε κλέψανε κ δεν σου αφήσανε τίποτα,τώρα βρήκες λεφτά για επαγγελματική στέγη....μα τι τρολ που σαι. :2funny: :2funny: :rockon:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε  απαίσιο τρολ εσένα δεν σε κλέψανε κ δεν σου αφήσανε τίποτα,τώρα βρήκες λεφτά για επαγγελματική στέγη....μα τι τρολ που σαι. :2funny: :2funny: :rockon:
Ειχε ξεχασει οτι ειχε αφησει 10 χιλιαδες ευρω κατω απο το πατακι της κουζινας.  :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πλακα εχετε πουστρακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
6a00d83451eb0069e2011570ea5170970c-pi

Για να ξέρει ο κόσμος,να μην μπλέκει...βάλτο κ φωτογραφία προφιλ!!! :boobies:

Ειχε ξεχασει οτι ειχε αφησει 10 χιλιαδες ευρω κατω απο το πατακι της κουζινας.  :jerking:
Γαμήσε τα....ψέμα στο ψέμα θα χάσει κ αυτός την πραγματικότητα στο τέλος....

Που την έχει χάσει ήδη δηλαδή....την μια νιώθει λεφτάς την άλλη πιστεύει ότι τον κλέψανε...βγάλε άκρη τώρα ποιο το ψέμα κ ποια η άληθεια.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θελω να ρωτησω επισης τα εξης αν μπορει κανεις να μου πει....

Τι διακανονισμος μπορει να γινει με την εφορια σε περιπτωσεις που ο φορος αγγιζει η ξεπερνα τα 10.000 ευρω βαση του 11% ?

Επισης τι παιρνει ο συμβολαιογραφος για τα συμβολαια
και τι ο δικηγορος για τον ελεγχο της κυριοτητας του ακινητου και την παρασταση στα συμβολαια

Επισης οι αμοιβες των παραπανω ειναι επι τοις εκατο στην αγοραια αξια η την αντικειμενικη ?

Με συγχωρειτε αν γινομαι ενοχλητικος, αλλα δεν εχω κανεναν να με συμβουλεψει και οτι κανω το κανω απο μονος μου... Η μητερα μου ειναι εντελλως αγραμματη και δεν μπορει να με συμβουλεψει σε πολλα πραγματα
Εχω την ταση να ρωταω οπου βρω και να ζυγιζω αποψεις με το δικο μου σκεπτικο....

Σας ευχαριστω και παλι !!!!!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Τι διακανονισμος μπορει να γινει με την εφορια σε περιπτωσεις που ο φορος αγγιζει η ξεπερνα τα 10.000 ευρω βαση του 11% ?

και τι ο δικηγορος για τον ελεγχο της κυριοτητας του ακινητου και την παρασταση στα συμβολαια

Επισης οι αμοιβες των παραπανω ειναι επι τοις εκατο στην αγοραια αξια η την αντικειμενικη ?
Και σε τι ποσοστο ?

Με συγχωρειτε αν γινομαι ενοχλητικος, αλλα δεν εχω κανεναν να με συμβουλεψει και οτι κανω το κανω απο μονος μου... Η μητερα μου ειναι εντελλως αγραμματη και δεν μπορει να με συμβουλεψει σε πολλα πραγματα
Εχω την ταση να ρωταω οπου βρω και να ζυγιζω αποψεις με το δικο μου σκεπτικο....

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Και σε τι ποσοστο ?

ρε τυπε εδω παμε για φουντο και εσυ λεσ να κανεισ μαγαζι? :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρε τυπε εδω παμε για φουντο και εσυ λεσ να κανεισ μαγαζι? :S
μπορεί να θέλει ν'ανοίξει ενεχυροδανειστήριο ;) τώρα που το σκέφτομαι έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε θέματα χρυσού (τιμές κτλ), μοιάζει να το κατέχει το θέμα :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom