You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρόθεση ψήφου 18/11/2022 - Version 05 - Μυστική ψηφοφορία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Με πήραν τηλ εχτές το βράδυ!!! Βέβαια περισσότερο για τις δημοτικές ρωτούσαν αλλά και για τοπικούς βουλευτές. Τους ξέσκισα!!! Οι επιλογές μου στις ερωτήσεις τους ήταν όσο πιο αντιφατικές μπορούσα!!!
π.χ γνώμη για τον Κούλη;;; Άριστη! Αν ψηφίζατε αύριο;;; ΚΚΕ. γνώμη για Κουτσούμπα;; Η χειρότερη!!!
π.χ γνώμη για τον Κούλη;;; Άριστη! Αν ψηφίζατε αύριο;;; ΚΚΕ. γνώμη για Κουτσούμπα;; Η χειρότερη!!!
npnp
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 2.390
ααα, εσύ ήσουν...Με πήραν τηλ εχτές το βράδυ!!! Βέβαια περισσότερο για τις δημοτικές ρωτούσαν αλλά και για τοπικούς βουλευτές. Τους ξέσκισα!!! Οι επιλογές μου στις ερωτήσεις τους ήταν όσο πιο αντιφατικές μπορούσα!!!
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.334
- Πόντοι
- 3.936
Για πάμε άλλη μια γύρα, να δούμε τι γίνεται...
Συνημμένα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.912
- Πόντοι
- 22.266
Aκα μια φορά ξεβρακωνεται το σαθρό αυτό σύστημα που υποκινεί τις ψήφους
Βάλατε στη ψηφοφορία το Μ-Λ ΚΚΕ και σκοπίμως με δόλο δεν βάλατε το κκε μ-λ
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.427
- Πόντοι
- 2.306
Γιατί λείπει από τη λίστα η "Ελλήνων Συνέλευσις" ρε καθεστωτικό νιμου ; Δαγκωτό στον πολιτικό κρατουμενο Αρτέμη θα το δώκουμε. Κι οταν εσεις θα περιμένετε το stafidopsomo pass απ τον Κουλη , εμεις θα γαμάμε σλαβικους κωλους στα μουνολιβαδα και θα τρωμε waguy για πρωινό με τρισεκατομμύρια του Αρχηγού.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.631
- Πόντοι
- 2.536
Φίλε μου, νομίζω πως δεν υπήρχε δόλος. Μετά το επεισοδιακό 89ο συνέδριο, κατεβαίνουν μαζί στις εκλογές, έχοντας συμφωνήσει ότι εσωτερικά έχουν ιδεολογικοπολιτικές διαφωνίες που διατηρούνταιAκα μια φορά ξεβρακωνεται το σαθρό αυτό σύστημα που υποκινεί τις ψήφους
Έχει πέσει το κόμμα σου φίλε και κάθε τρεις και λίγο κανεις γκάλοπ μήπως δεις καμμια ψήφο παραπάνωΞέρω πως σας έλειψε.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.392
- Πόντοι
- 9.931
Καλα ρε τυπε ψηφοφορία για πρόθεση ψήφου χωρίς «Λευκό» και «Δεν ξερω / Δεν απαντω» γινεται;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
ο κλωνος του κουλη που λογκαρει μονο για να μας βαζει ψηφοφοριες πιστευει οτι δεν ειναι ψηφοι τα παραπανω και οτι δεν εχουν σημασια. Γραφουν οι τελευταιες εκλογες πχ 42% αποχη και 2% λευκα ακυρα, αλλα δεν εχει σημασια. Γιαυτο βγαζουμε αυτοδυναμη κυβερνηση με 2,5 μυρια ψηφους. Και γιαυτο ολοι "απορουν" πως σκατα 3/4 ελληνες βριζουν τον κουληΚαλα ρε τυπε ψηφοφορία για πρόθεση ψήφου χωρίς «Λευκό» και «Δεν ξερω / Δεν απαντω» γινεται;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
τυπε αλλη δουλεια δεν εχεις; γιατι πιστευεις οτι κατι θα αλλαξει; η μονη διαφοροποιηση θα ειναι οτι πολλοι θα γραψουν στα αρχιδια τους το Poll, οχι οτι θα αλλαξουν την ψηφο τους. και γιατι φοβασαι να το ανοιξεις το θρεντ με το κανονικο σου προφιλ;Ξέρω πως σας έλειψε.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
ΟΓΕ.
Oι-κωλο-γους / Γυναι-κωλο-γους / Ελλαδος δεν εβαλες τυπε για να ψηφισουμε και εμεις οι Κωλο-γεροι. τυπε
Oι-κωλο-γους / Γυναι-κωλο-γους / Ελλαδος δεν εβαλες τυπε για να ψηφισουμε και εμεις οι Κωλο-γεροι. τυπε
npnp
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 2.390
Νομίζω πως απαντησες μονος σου. Το αποτελεσμα των εκλογων κρινεται απο τις εγκυρες ψηφους και δεν υπολογιζονται πουθενα τα ακυρα και τα λευκα.Γιαυτο βγαζουμε αυτοδυναμη κυβερνηση με 2,5 μυρια ψηφους.
npnp
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 2.390
Δεν εχω αλλο προφιλ φιλε μου.γιατι φοβασαι να το ανοιξεις το θρεντ με το κανονικο σου προφιλ;
Επισης θα ηθελα να σου θυμισω πως δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχεις στη ψηφοφορια.
Στην επομενη που θα κανω μπορεις απλα να μην ασχοληθεις.
Δεν θα αναρρωτηθει ουδεις για τον λογο που απουσιαζουν τα σχολια σου.
npnp
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 2.390
Υπαρχει το κομμα σου παππουλη.ΟΓΕ.
Κατω-κατω. Οικολογοι πρασινοι, εχουν παρει και 2 ψηφαλακια μεχρι τωρα.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.628
- Πόντοι
- 19.795
Οχι ρε τυπε. Αυτοι ειναι οικολογοι με ομικρον. Εγω ψηφιζω οικωλογους με ωμεγα. Οπως λεει και ο φιλος μου ο @sex volcano, δεν ειναι το ιδιο κκε-μλ και μλ-κκε.Υπαρχει το κομμα σου παππουλη.
Κατω-κατω. Οικολογοι πρασινοι, εχουν παρει και 2 ψηφαλακια μεχρι τωρα.
Ειναι Οι-κωλογεροςΟχι ρε τυπε. Αυτοι ειναι οικολογοι με ομικρον. Εγω ψηφιζω οικωλογους με ωμεγα. Οπως λεει και ο φιλος μου ο @sex volcano, δεν ειναι το ιδιο κκε-μλ και μλ-κκε.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
δεν συμμετεχω ουτε ασχολουμαι, ετσι κι αλλιως. Ενα κατουρημα περασα να σου ριξωΔεν εχω αλλο προφιλ φιλε μου.
Επισης θα ηθελα να σου θυμισω πως δεν ειναι υποχρεωτικο να συμμετεχεις στη ψηφοφορια.
Στην επομενη που θα κανω μπορεις απλα να μην ασχοληθεις.
Δεν θα αναρρωτηθει ουδεις για τον λογο που απουσιαζουν τα σχολια σου.
Αφου ξερουμε τα αποτελεσματα απο τωρα, 35% κουλης και 10% ΧΑ
Λες και υπαρχει περιπτωση τα κομματοσκυλα να αλλαξουν την ψηφο που ριχνουν 20 χρονια μεσα σε 2 μηνες
τσακω ενα ακυρο τωραΝομίζω πως απαντησες μονος σου. Το αποτελεσμα των εκλογων κρινεται απο τις εγκυρες ψηφους και δεν υπολογιζονται πουθενα τα ακυρα και τα λευκα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 132