Νέα

Πρόθεση ψήφου 07/03/2023 - Version 08 - Μυστική ψηφοφορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα npnp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 669
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί θα ψηφίζατε αν είχαμε σήμερα εκλογές;

• Νέα Δημοκρατία

Ψήφοι: 124 29,0%
  • ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Ψήφοι: 75 17,5%
  • ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ψήφοι: 17 4,0%
  • Εθνική Δημιουργία

Ψήφοι: 33 7,7%
  • ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Ψήφοι: 6 1,4%
  • Εθνικό κόμμα Έλληνες

Ψήφοι: 61 14,3%
  • Ελληνική Λύση

Ψήφοι: 12 2,8%
  • ΜΕΡΑ 25

Ψήφοι: 22 5,1%
  • Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 27 6,3%
  • Μ-Λ Κ.Κ.Ε.

Ψήφοι: 2 0,5%
  • ΟΑΚΚΕ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πνοή Δημοκρατίας - Κούβελας

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Μέτωπο Νίκης - Ραχήλ Μακρή

• Πλεύση Ελευθερίας

Ψήφοι: 3 0,7%
  • ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Ψήφοι: 5 1,2%
  • Ένωση Κεντρώων

Ψήφοι: 5 1,2%
  • ΕΠΑΜ - Καζάκης

Ψήφοι: 9 2,1%
  • Ελεύθεροι Ξανά

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΕΝΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • Πατριωτικη Ενωση - Προδρομος Εμφιετζογλου

• Ελεύθεροι Άνθρωποι

Ψήφοι: 4 0,9%
  • ΔΗ.ΠΑ.Κ

• Δημοκρατική Αναγέννηση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οικολόγοι Πράσινοι

Ψήφοι: 11 2,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    428
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

npnp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
1.433
Πόντοι
2.390
Νομίζω πως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη καθώς επίσης των εξελίξεων στα θέματα του Παππά και Πολάκη, πρέπει να γινει μια νέα "δημοσκόπηση"

Score73

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Κριτικές
16
Like
1.206
Πόντοι
990
Προτείνω τους ψηφοφόρους της νέας μπασταρδοκρατίας και της ροζ πουστροαριστεράς να τους βάλουμε σε δύο τρένα, με αντίθετη κατεύθυνση πάνω στην ίδια γραμμή.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.525
Πόντοι
2.836
Προσωπικά για εμένα το λυπηρο της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν τόσες επιλογές ΑΛΛΆ δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι και δεν με καλύπτει κανένας....ενώ θέλω τόσο πολύ να πάω να ψηφίσω και να διαμαρτυρηθω.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Προσωπικά για εμένα το λυπηρο της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν τόσες επιλογές ΑΛΛΆ δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι και δεν με καλύπτει κανένας....ενώ θέλω τόσο πολύ να πάω να ψηφίσω και να διαμαρτυρηθω.
Ναι αλλά αμα δεν πας εσύ , και δεν πάνε και οι υπόλοιποι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν , στο τέλος μάλλον θα πάνε μόνο όσοι ψήφιζαν και πρίν. Οπότε εκείνοι μάλλον τα ίδια θα ψηφίσουν πάνω κάτω.

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.525
Πόντοι
2.836
Ναι αλλά αμα δεν πας εσύ , και δεν πάνε και οι υπόλοιποι που θέλουν να διαμαρτυρηθούν , στο τέλος μάλλον θα πάνε μόνο όσοι ψήφιζαν και πρίν. Οπότε εκείνοι μάλλον τα ίδια θα ψηφίσουν πάνω κάτω.
Δεν είπα ότι δεν θα πάω....απλά είμαι μπερδεμένος. Σίγουρα όχι ΝΔ. Ίσως τον μη χειριστο. Ίσως άκυρο. Σίγουρα πρέπει να πάμε όλοι....κ ας είναι κ άκυρο...κ επίσης κλειδωστε την 3η ηλικία εκείνη την ημέρα....

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
Λευκό η αποχή δεν έχει μπει

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
Κάπου διάβασα ότι αν υπάρχει 51%αποχη και λευκά, αλλάζουν πολλά πράγματα,δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτός ο νόμος η αν τον έφτιαξαν και αυτόν όπως τους συμφέρει

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.525
Πόντοι
2.836
Κάπου διάβασα ότι αν υπάρχει 51%αποχη και λευκά, αλλάζουν πολλά πράγματα,δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτός ο νόμος η αν τον έφτιαξαν και αυτόν όπως τους συμφέρει
Νομίζω ισχύει αλλά όχι για λευκά αλλα για άκυρα και αποχή. Αλλά πιστεύεις ποτέ εσύ όσο ψηφίζουν οι παππούδες και γιαγιάδες θα έχουμε 51 τοις 100 αποχή;

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
Νομίζω ισχύει αλλά όχι για λευκά αλλα για άκυρα και αποχή. Αλλά πιστεύεις ποτέ εσύ όσο ψηφίζουν οι παππούδες και γιαγιάδες θα έχουμε 51 τοις 100 αποχή;
Στις τελευταίες εκλογές η αποχή έφτασε το 47%
Αυτό που διάβασα έλεγε ξεκάθαρα για λευκά και αποχή.
Αν δεν αλλάξει κάτι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, δηλαδή ότι δεν είναι οι πολιτικοί εδώ και 40+ χρόνια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Νομίζω δεν ισχύει αυτό , τις προάλλες το είχα ρωτήσει εδω μέσα και απο οτι θυμάμαι ο alex71 είχε πει οτι και το 10% να πάει να ψηφίσει θα βγάλει κυβέρνηση το 10%. Δεν το είπε ακριβώς έτσι δηλαδή , αλλά αυτό ηταν το νόημα ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
2007 η φωτια στην Ηλεια καιει 37 άτομα . Το μονο που κανει η κυβερνηση ειναι να μοιρασει 500ευρα σε οποιον καταθεσει αιτηση αποζημιωσης .

Ο λαος ξεχναει την μανα με τα 6 παιδια της που χαθηκε και ψηφισει Μπουχεσα . Μετα απο 2 χρονια με την χρεοκοπια ante portas ψηφιζει "λεφτα υπάρχουν" που τελικα "υπήρχαν" και αρχιζουν τα μνημόνια .

Προσωπικα Κουλη θα ψηφιζα ο οποιος ναι μεν εχει κανει πολλα λάθη αλλα ελπιζεις και σε μια σταθερότητα . Οι αλλοι ακομα και τις ψηφιακες ευκολιες θα καταργησουν και θα γυρισουμε στα ΚΕΠ και στα χάρτινα παραβολα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.597
Πόντοι
6.186
σύμφωνα με δυο δημοσκοπήσεις που βγήκαν την παρασκευή για την ευβοια μια από το Μαξίμου κ μια από βουλευτή της ΝΔ, το σύριζα είναι πάλι για δεύτερη φορά μπροστά με 4 μονάδες διάφορα

pantaorthios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
280
2007 η φωτια στην Ηλεια καιει 37 άτομα . Το μονο που κανει η κυβερνηση ειναι να μοιρασει 500ευρα σε οποιον καταθεσει αιτηση αποζημιωσης .

Ο λαος ξεχναει την μανα με τα 6 παιδια της που χαθηκε και ψηφισει Μπουχεσα . Μετα απο 2 χρονια με την χρεοκοπια ante portas ψηφιζει "λεφτα υπάρχουν" που τελικα "υπήρχαν" και αρχιζουν τα μνημόνια .

Προσωπικα Κουλη θα ψηφιζα ο οποιος ναι μεν εχει κανει πολλα λάθη αλλα ελπιζεις και σε μια σταθερότητα . Οι αλλοι ακομα και τις ψηφιακες ευκολιες θα καταργησουν και θα γυρισουμε στα ΚΕΠ και στα χάρτινα παραβολα
Εμ για αυτό λέω ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Νομίζω πως μετά το δυστύχημα στα Τέμπη καθώς επίσης των εξελίξεων στα θέματα του Παππά και Πολάκη, πρέπει να γινει μια νέα "δημοσκόπηση"
τυπε δε νιωθει η ελιτ του μπου μεσα στο παλατι της και τα εσκορτακια της! γιατι να αλλαξει κομμα? για να καταληξει μεταξουργειο?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
σκέφτηκα - για πρώτη φορά από τότε που πρώτο ψήφισα στα 18 και δεν έχασα ούτε μια φορά βουλευτικές και δημαρχιακες εκλογές- να μην ψηφίσω φέτος.

ΦΥΣΙΚΑ, αυτό ΔΕΝ είναι λύση, να ψηφίζουν οι λίγοι βολεμένοι κηφηνες.
δεν ξέρω στα σσίγουρα ακόμα αν θα πάω, δεν ψηφίζω και στον τόπο που ζω και μάλλον πετάω τα χρήματα μου να πηγαινοερχομαι.

ίσως ψηφίσω κάποιον, έστω αυτόν που με αντιπροσωπεύει κάπως περισσότερο, αλλά δεν θα συμμετάσχω στην ψηφοφορία αυτή (όπως και δεν απαντώ σε τηλεφωνικές ή διαδικτυακές δημοσκοπήσεις) : δεν χρειάζεται να ξέρουν και να προετοιμαζονται οι συνήθεις ύποπτοι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Βλέπουμε συσπείρωση....
:rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.098
Πόντοι
6.056

Nα περιμενουμε τα πανσοφα μελη που στηριζουν με κλειστα ματια τους Αριστους να μας πουν πως θα καταφερουν να κερδισουν ψηφαλακια(να γυρισουν το παιχνιδι),γιατι αυτος ειναι ο καημος,να ταϊζονται τα ταγαρια τους,μην ερθει κανεις αλλος και σταματησει η μασα:coffee::confused::confused::confused:
Παραιτήθηκε ο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom