Νέα

Πρωτεΐνες, αμινοξέα, κρεατίνες και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε για ποιά πρωτείνη λές? την isobolic?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το 1997-πρόσφατα δηλαδή-είχα πάρει ένα σκεύασμα ripped fast αλλά δε θυμάμαι εταιρεία.Ήταν για απώλεια λίπους.Δεν είχα κάτι ιδιαίτερο,αλλά ήθελα να "στεγνώσω".Επειδή είχε καφεϊνη και εφεδρίνη,ήμουν "κάγκελο"!Μιλάμε για φοβερό σκεύασμα.Δυστυχώς δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα...

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Blizon έχω το link απο την πρωτείνη...Δεν είναι η isobolic!Η isobolic αν δεν κανω λάθος είναι πολλών πηγών...

imazinas.gr αν θες για στέγνωμα δοκίμασε eca(effedrine-caffeine-aspirin)...Καλό(δε το έχω δοκιμάσει),αλλά όλα αυτά έχουν τα μειονεκτήματά τους...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δυστυχως ή ευτυχως η εφεδρα εχει απαγορευτει ...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλά δε θα πάω στους Ολυμπιακούς!Όλο και κάποιο παρεμφερες συστατικό θα υπάρχει.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κατ εμε αυτοι που γυμναζονται και ειναι τρελαμενοι εχουν και διαθετουν λεφτα!
δεν θα αναφερθω σε ατομα που ασχολουνται επεγγελματικα αλλα σε καποιους που θελουνε απλα να κανουνε ενα ωραιο σωμα!
για να το κανεις φυσικα πρεπει να ριξεις πολυ ιδρωτα και προσπαθεια στην κουζινα! για να παρεις φυσικα οτι σου δινει μια πρωτεινη ειναι λιγο αδυνατο!
ποιος μπορει να παρει να φαει μια χουφτα φουντουκια? μια κατσαρολα σκετο ρυζι? μακαρονια?(σχεδον 1κιλο) γαλα,αυγα (κυριως ασπραδια) καποιοι που τα τρωνε και με κροκο κινδυνευουνε απο χοληστερηνη κλπ κλπ! μιλαμε για πολυ διατροφη καθημερηνα και για πολλες θερμιδες οι οποιες πρεπει να τις καταναλωνεις οχι απο σουβαλκια και απο γυρο αλλα π.χ απο ρυζι!
ποιος εχει το κουραγιο να τα κανει ολλα αυτα? αλκοολ? καθολου! ειδεικα καλοκαιρακι που οι μπυρες δινουν και παιρνουν!! αναψυκτικα επισης καθολου!
θελει πολυ καλο υπνο και οχι ξενυχτια!
καλο συνδυασμο ακησεων και ποιοτικο και οχι απλα παμε και κανουμε οτι οργανο βρισκουμε μπροστα μας!
και επειδη τα λιγα απο τα παραπανω ειναι πολυ δυσκολα να τα κανεις οι περισσοτεροι αγανακτουν και αγοραζουν πρωτεινη και κρεατινη!
η κρεατινη κανει κατακρατηση υγρων και η πρωτεινη σου δινει ολα τα υπολοιπα που δεν μπορεις να παρεις ημερησιως! πολλοι παντως παιρνουνε και με ταυρινες και αλλες μλκιες για να δουνε καποια διαφορα!
υπαρχει διαφορα μονο που ολλα αυτα δεν κανουνε καλο στο συκωτι,εντερο,καρδια κλπ!
δεν κανει επισης οτιδηποτε σκευασμα να καταναλωνεται για μεγαλο χρονικο διαστημα!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οπως ειπε και καποιος αλλος εδω θα μου βγουν τα ματια με αυτα που διαβαζω.
Πλεον βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια και να ασχολουμαι.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Για τους διατροφολόγους που λέει ο Rιc απο πάνω θα συμφωνήσω,όχι τόσο για τις συμφωνίες με εταιρίες (γιατί πιστεύω ότι για να κάνεις συμφωνία με εταιρία κ να προωθείς τα προιόντα της πρέπει να ασχολείσαι με το άθλημα) όσο για το οτι οι περισσότεροι είναι άσχετοι με το αντικείμενο του bb (έχω εγώ ο ίδιος εμπειρία με διαιτολόγο,καθώς κ πολλά άλλα παιδιά...)Επίσης τα "φτυαράκια" στα οποία αναφέρεσαι λέγονται scoop... :grin: :grin: Καλή η συγκεκριμένη εταιρία,αλλά μην τρελαίνεσαι,σαν όλες τις υπόλοιπες "καλές" εταιρίες είναι...Καλές επίσης είναι Optimum Nutrition,Gaspari(ψιλοακριβή),CNP(επίσης),EAS και άλλες πολλές...ΜΑΚΡΙΑ απο εταρίες και προιόντα που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια και κάνουν παπάδες!!Τύπου "5 μυικά κιλά σε 1 μήνα κτλ"...
Και τεστοτερόνη να πάρεις μαζί winstrol stanozol k deca durabolin 5 μυικα  δεν πέρνεις που αν χτυπάς το :headbang:.

Blizon έχω το link απο την πρωτείνη...Δεν είναι η isobolic!Η isobolic αν δεν κανω λάθος είναι πολλών πηγών...

imazinas.gr αν θες για στέγνωμα δοκίμασε eca(effedrine-caffeine-aspirin)...Καλό(δε το έχω δοκιμάσει),αλλά όλα αυτά έχουν τα μειονεκτήματά τους...
Ρε παιδία μην τα κάνετε όλα αυτα θα παρετε το συκώτι στα χέρια!Προσέξτε με μισό νεφρό ζεις,χωρίς χολή ζεις χωρίς σπλήνα ζεις, με κομμένο έντερο ζεις, χωρις καρδία ζείς(πλεον) χωρίς συκώτι δεν ζεις.Προστατέψτε το μεγαλύτερο εργαστάσιο που μας έχει ΄δωσει η φυση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οπως ειπε και καποιος αλλος εδω θα μου βγουν τα ματια με αυτα που διαβαζω.
Πλεον βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια και να ασχολουμαι.

+1

Το ερωτημα του θρεντ νομιζω απαντηθηκε,οποιος θελει περαιτερω ψαξιμο του προτεινω αυτο:

http://[URL unfurl="true"]www.otherlandtoys.co.uk/product_thumb.php?img=images/cluedo1_400.jpg&w=253&h=200&ow=350&oh=200[/img[/URL]]

Παιδια,μην κατσετε να αναλυσετε περαιτερω για τα συμπληρωματα και διατροφες στο παρον θρεντ,υπαρχει θρεντ γυμναστηριου εδω--->[url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,22561.msg968921]Πώς[/URL] θα τουμπανιασεις[/url]

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα παραθέσω μόνο αυτό που μου ζήτησε ο imagineas.gr για το eca

και θα συμφωνήσω με τον fffanatic οτι δεν έχει νόημα να το συζητάμε άλλο...Όποιος έχει μυαλό και φάει και λίγο τα μούτρα του (γιατί πάνω απ'όλα παίζει ρόλο η εμπειρία) και την τσέπη του θα καταλάβει τι ρόλο βαράνε τα συμπληρώματα....

blizon

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι ακριβώς είναι.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εχει δοκιμασει προσφατα καποιος συναγωνιστης το winstrol? η φημολογια γυρω απ αυτο ειναι εντυπωσιακη....καμια γνωμη υπαρχει ? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom