Νέα

Πρωτεΐνες, αμινοξέα, κρεατίνες και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μα μεγάλε δεν εχω λίπος!!!Ποτέ δεν τρώω kebab και burgers και αηδίες!!Και τρώω 4 φορές το μήνα κόκκινο κρέας αφού προτιμώ σπανάκι,φακές,αυγά μόνο το άσπρο,ψωμί ολικής αλέσεως και μακαρόνια,φρούτα και λαχανικά.77 κιλά με 1.78 ύψος που ε΄χω είναι πολύ καλό και νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση φυσική.και σε εξέταση αίματος η κακή χοληστερίνη ήταν μόλις 152!!!Και σίδηρος στα ύψη!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μα μεγάλε δεν εχω λίπος!!!Ποτέ δεν τρώω kebab και burgers και αηδίες!!Και τρώω 4 φορές το μήνα κόκκινο κρέας αφού προτιμώ σπανάκι,φακές,αυγά μόνο το άσπρο,ψωμί ολικής αλέσεως και μακαρόνια,φρούτα και λαχανικά.77 κιλά με 1.78 ύψος που ε΄χω είναι πολύ καλό και νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση φυσική.και σε εξέταση αίματος η κακή χοληστερίνη ήταν μόλις 152!!!Και σίδηρος στα ύψη!!!

αν τρως κανονικα και κανεις παλι γυμν δεν θαταν το ιδιο?
να σε ρωτησω
οζον χρησιμοποιεις?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες μονο red bull να μην πινετε,γιατι σας χαλαει ασχημα να ξερετε.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μπορείς να καταφέρεις χωρίς κανένα συμπλήρωμα αν τρως σα γουρούνι και όλες τις σωστές τροφές!!1 άνθρωπος που έχει δουλειά,ή πανεπιστήμιο και δεν είναι στην κοζίνα συνέχεια δεν προκειται!!Δηλαδή σκέψου ότι η διατροφή μου είναι μπωλ δημητριακά το πρωί,πορτοκαλάδα,φρούτο,ψωμί με άπαχο βούτυρο.Το μεσημέρι τρώω φαί π.χ. φακές με 4 φέτες μαύρο ψωμί,σαλάτα,το απόγευμα τρώω μια κονσέρβα τόνο με ψωμί,τρώω 1 γιαούρτι,βράζω σπανάκι και το τρώω με ψωμί και τέλος τρώω βραδυνό.Αν δεν παίρνεις συμπληρώματα πρέπει να τρως τα διπλάσια!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16

γιατι μου εχει πει φιλος που ειναι γιατρος σε νοσοκομειο.ολα τα πιτσιρικια εχουν ελκος στο στομαχι απο αυτη τη μαλακια,γιατι ειναι καθαρα χημικο προιον και ειναι φουλ στα οξεα.επισης σε συνδιασμο με αλκοολ ειναι οτι χειροτερο,και στο τελος αν δεν σου συκωνετε κιολας να μην απορεις,απο αυτες τις μαλακιες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι μου εχει πει φιλος που ειναι γιατρος σε νοσοκομειο.ολα τα πιτσιρικια εχουν ελκος στο στομαχι απο αυτη τη μαλακια,γιατι ειναι καθαρα χημικο προιον και ειναι φουλ στα οξεα.επισης σε συνδιασμο με αλκοολ ειναι οτι χειροτερο,και στο τελος αν δεν σου συκωνετε κιολας να μην απορεις,απο αυτες τις μαλακιες.

:o :o :o
σοβαρα?
δεν τα ηξερα αυτα
παντως το πινουν πολυ
ειδικα σε κατι παρτυ

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το redbul και άλλα τέτοια ισοτοικά ποτά είναι όντως πολύ επικίνδυνα ακι θα πρεπε να αποσυρθούν!!Μπορεί να σου κάνουν σοβαρή ζημιά στο πεπτικό συστημα,στο συκώτι και στο νευρικό σύστημα!!!Όταν γυμνάζεσαι μόνο νερό!!!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομίζω να απαγορεύεται να το γράψω εδώ.Είναι το Progain της Maximuscle.Είναι απλό και εκπληκτικό προιον.όχι το Progain extreme γιατί περιέχει και κρεατίνη.Καλό συμπλήρωμα που είναι μόνο πρωτείνη είναι της ίδιας εταιρίας το Promax,το οποίο υπάρχει και σε μπάρες σοκολάτας.

Εγώ χρησιμοποιώ 2 φτυαράκια του Progain αμέσως μετά το γυμναστήριο και τρώω μια σοκολάτα Promax τη μέρα και παίρνω και από τα 2 σύνολο 60 gr πρωτεινης.Συμπληρώνω και άλλα 80 gr από τη διατροφή μου και εκεί που παλιά δεν μπορούσα να πα΄ρω κιλό και ημουν ύψος 1.78 και 70 κιλά,τώρα είμαι 77 κιλά και είμαι μια χαρά.

μεγαλε μην ασχολισε και πολυ με αυτες τις μαλακιες,γιατι θα πας για χεσιμο καμια μερα και θα σου φυγει και κανενα νεφρο μαζι με τις κουραδες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Για το βοτανο τριβολι και οχι το σκευασμα tribulus ξερει καποιος να μας πει αν υπαρχουν αρνητικες παρενεργειες?Για οποιον δεν γνωριζει να πω οτι το τριβολι ειτε ως βοτανο ειτε ως σκευασμα χρησιμοποιειται απο τους bbers για αυξηση της ενδογενους τεστοστερονης.Επισης λειτουργει και ως διεγερτικο,αλλα το ερωτημα ειναι αν ο οργανισμος εθιζεται σε αυτο και μετα οταν το σταματησεις δεν μπορεις να λειτουργησεις κανονικα χωρις αυτο.Kosta_23 μπορεις να πεις ποιο σκευασμα σου προτεινε ο γιατρος?Αν απαγορευεται να το γραψεις εδω στειλτο μου σε pm.

O τριβολος ειναι φυτο και απο 'κει φτιαχνεται το σκευασμα.
Το καλυτερο σκευασμα ειναι το βουλγαρικο μιας και στη βουλγαρια ευδοκιμει καλυτερα το συγκεκριμενο φυτο.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
O τριβολος ειναι φυτο και απο 'κει φτιαχνεται το σκευασμα.
Το καλυτερο σκευασμα ειναι το βουλγαρικο μιας και στη βουλγαρια ευδοκιμει καλυτερα το συγκεκριμενο φυτο.

Δεν μπορω να το βρω εδω καπου σε βοτανο?Το βουλγαρικο σκευασμα που λες που το βρισκεις στην Αθηνα?Εχεις ακουσει τιποτα για ανεπιθυμητες παρενεργειες?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ενα μεγάλο μπραβο παιδία για το θέμα!Ξέρει να μου πει κανεις απο που μπορω μα πάρω πρωτείνες πέραν του γάλακτος του κρέατος ,ψαρίων και αβγου?Εννοωντας φυτικές ως επι το πλέιστον.Εχω ακόυσει φακές με ρύζι...τα μανιτάρια?τα φασόλια?το ρύζι?οι ξηροι καρποι?Ας απαντήσει όποιος ξέρει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενα μεγάλο μπραβο παιδία για το θέμα!Ξέρει να μου πει κανεις απο που μπορω μα πάρω πρωτείνες πέραν του γάλακτος του κρέατος ,ψαρίων και αβγου?Εννοωντας φυτικές ως επι το πλέιστον.Εχω ακόυσει φακές με ρύζι...τα μανιτάρια?τα φασόλια?το ρύζι?οι ξυροι καρποι?Ας απαντήσει όποιος ξέρει

φυσικα στο οζον :2funny:
οτι και να κανεις ομως προσεχε μην πινεις περιεργα σκευασματα αλλιω θα χεσεις το νεφρο σου που λεει και ο αρκανς ο τυπος μου :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οζον+ασβεστης+ολλανδεζα=απογειωσης.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε αρσενικό ειλικρινά  δεν σε παραξηγώ πλεόν :dancing:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
φακές με ρύζι είναι όντως πολύ καλή τροφή.Μου αρέσει και μένα αν και προτιμώ την κλασσική σούπα.φακές όμως σε συνδυασμό με ρύζι ή ψωμί μαύρο είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεινες.Να ξέρεις ότι αν πιεις μαι πορτοκαλάδα ή φας φρούτο αμέσως μόλις φας φακε΄ς βοηθά σε ταχύτατη απορρόφηση σιδήρου.οι ξηροι καρποι είναι από τα λεγόμενα δώρα της φύσης.Είναι ότι πιο υγιεινο,όμως μόνο όταν δεν είναι αλατισμένοι!!Ξέρω χωρις αλάτι δεν είναι νόστιμοι,όμως μόνο έτσι κάνουν καλό.

Φακές και φασόλια ειδικά φασολάδα που έχει και καρότα και σέλινα είναι απο τις πιο καλές τροφές και με αντικαρκινικές ιδιότητες.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Θα σου πω κάτι ακόμα...μέχει να διαβάσω την ατάκα που λέει πάμε για μια κόντρα νόμιζα ότι ήσουν εσυ αυτος στην φωτο :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φακές με ρύζι είναι όντως πολύ καλή τροφή.Μου αρέσει και μένα αν και προτιμώ την κλασσική σούπα.φακές όμως σε συνδυασμό με ρύζι ή ψωμί μαύρο είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεινες.Να ξέρεις ότι αν πιεις μαι πορτοκαλάδα ή φας φρούτο αμέσως μόλις φας φακε΄ς βοηθά σε ταχύτατη απορρόφηση σιδήρου.οι ξηροι καρποι είναι από τα λεγόμενα δώρα της φύσης.Είναι ότι πιο υγιεινο,όμως μόνο όταν δεν είναι αλατισμένοι!!Ξέρω χωρις αλάτι δεν είναι νόστιμοι,όμως μόνο έτσι κάνουν καλό.

[size=10pt][glow=red,2,300]Φακές και φασόλια ειδικά φασολάδα [/glow] [/size] που έχει και καρότα και σέλινα είναι απο τις πιο καλές τροφές και με αντικαρκινικές ιδιότητες.

οχι πολυ ομως γιατι θα πεσει κλανιδι μετα
θα απογειωθει ο πυραυλος απτο χιουστον :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom