Νέα

Πρωτεΐνες, αμινοξέα, κρεατίνες και στύση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ακουω κατα καιρους οτι τα συμπληρωματα που παιρνουμε οσοι αθλουμαστε οτι μπορουν να επηρεασουν την στυση μας,προς το χειροτερο.ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα?δεν μιλαω για στεροειδη.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακουω κατα καιρους οτι τα συμπληρωματα που παιρνουμε οσοι αθλουμαστε οτι μπορουν να επηρεασουν την στυση μας,προς το χειροτερο.ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα?δεν μιλαω για στεροειδη.
εννοεις τις βιταμινες που πολουνται στα φαρμακεια;(μαλακια ειπα;!)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ta συμπληρωμα για bb επηρεαζουν θετικα τη στυση,πολυ θετικα θα ελεγα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πες μας πρωτα απο πού το ακουσες.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Καλο συμπληρωμα που βοηθαει στη στυση ειναι η αργινινη,αυξανει τα επιπεδα νιτρικου οξειδιου με αποτελεσμα την καλυτερη αιματωση των μυων και ολου του σωματος.
Οσοι δεν ασχολουνται με bb ψαξτε το για να βεβαιωθειτε....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.601
Πόντοι
19.485
Πάντως επί του θέματος τώρα, ξέρω οτι τέτοιες ουσίες αυξάνουν πρόσκαιρα την επιθυμία/στύση αλλά μακροπρόθεσμα επειδή αδρεναλίνη, τεστοστερόνη λαμβάνονται ΕΤΟΙΜΕΣ πλέον από τα σκευάσματα αυτά, πολλές φορές έχει σημειωθεί μείωση της παραγωγής των αντίστοιχων ουσιών από τον οργανισμό. Καλύτερα πάρε ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, άστα τ άλλα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως επί του θέματος τώρα, ξέρω οτι τέτοιες ουσίες αυξάνουν πρόσκαιρα την επιθυμία/στύση αλλά μακροπρόθεσμα επειδή αδρεναλίνη, τεστοστερόνη λαμβάνονται ΕΤΟΙΜΕΣ πλέον από τα σκευάσματα αυτά, πολλές φορές έχει σημειωθεί μείωση της παραγωγής των αντίστοιχων ουσιών από τον οργανισμό. Καλύτερα πάρε ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, άστα τ άλλα!

Πρωην συνάδελφος (παλιός stripper) έχει μείνει σχεδόν ανίκανος με αποτέλεσμα να τον παρατήσει η γυναίκα του.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ολοσωστος,αλλα αυτα ειναι για τα αναβολικα στεροειδη,τις ορμονες που λεμε,κι ο φιλος στην αρχη ειπε οτι δεν αναφερεται σε αυτα.

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
[/q

Απο εναν γνωστο μου το ακουσα το ειχε παθει ο ιδιος και ο γιατρος του ειπε να τα σταματησει.τωρα ηταν απο αυτο η μηπως ειχε παρει και κατι αλλο.οι αλλες φορες ειναι απο διαφορα ατομα στο γυμνασ.αλλα οχι οι ιδιοι.τελευταια το εμαθα απο μια φιλη της ξαδερφης μου που ο δικος της δεν μπορει...αλλα και παλι δεν ξερω τι ακριβως εχει παρει.παντως ακουγεται αυτο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μαγκες μη λετε μαλακιες χωρις να ξερετε.

Για συμπληρωματα μιλαμε οχι για στεροειδη.

Καποια συμπληρωματα αυξανουν φυσικα τα επιπεδα των ορμονων οπως το tribulus......
[τριβολος ο χερσαιος--φυτο] αυτο πχ εχει κυκλικη χρηση...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλημερα !

αλλο συμπληρωματα και αλλο αναβολικα .

η πρωτεινη , κρεατινη και τα αμινοξεα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αναβολικα που συνηθως βασιζονται στην τεστοστερονη .

οποτε ΑΜΕΣΑ δεν σχετιζονται με την στυση/επιθυμια κτλ .

βεβαια καποιος ο οποιος γυμναζεται εχει καλυτερες ... επιδοσεις απο καποιον που δεν γυμναζεται .

τα συμπληρωματα βοηθουν να εχεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα απο την γυμναστικη , οποτε ΕΜΜΕΣΑ βοηθουν κατα καποιο τροπο στην και στυση .

τωρα συμπληρωματα του στυλ ZMA , tribullus κτλ ειναι αλλη συζυτηση ...

OP
OP
C

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Παιδια ας μεινουμε στα (μαλακα) συμπληρωματα.κρεατινη,γλουταμινη,αμινοξεα κλπ.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Οσοι δε γυμναζονται και θελουν καλυτερη σεξουαλικη ζωη ας αρχισουν γυμναστικη χωρις συμπληρωματα αν φοβουνται να παρουν.
Ο λαος εχει φοβο για τα συμπληρωματα  διατροφης γιατι πολυ απλα το 90% δεν τα εχει μελετησει ουτε και ασχοληθει βεβαια.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πήγα σε αθλίατρο εδώ και μου πε ότι το καθετίέχει τη χρήση του και πρέπει αν χρησιμοποιείται σωστά.Μου πε ότι είναι πολύ επιζήμια όσα περιέχουν κρεατίνη.Επιζήμια είναι επίσης και οι λεγόμενοι λυποδιαλύτες αφού περιέχουν μαι ουσία "bitter orange" που προκαλούν υπερταση για ν κάψει προσωρινά ο οργανισμός το λίπος.Όλα τα υπολοιπα σκευάσματα είναι για σκουπίδια με απρόβλεπτες συνέπειες.

Το μόνο που χρησιμοποιώ και μου χει συστήσει είναι 1 σκεύασμα που είναι weight gainer το οποίο συμπληρώνει τη διατροφή σου και είναι μίγμα whey πρωτείνης και ποιοτικών υδατανθρακών.Τέτοια μου πε με σωστή χρήση δεν κάνουν προβλήματα πάρα μόνο ακλό με σωστή διατροφή.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντα σε σωστη δοσολογια και οχι καταχρησεις....
Οποιαδηποτε καταχρηση να κανεις ειναι βλαβερη.
Και κρεατινη με σωστη δοσολογια και σωστο κυκλο εφοσον γυμναζεσαι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,για να δημιουργηθει προβλημα απο κρεατινη πρεπει να ανεβει η τοξικοτητα στο αιμα και αυτο γινετα αν κανεις καταχρηση για πολυ καιρο.....

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για το βοτανο τριβολι και οχι το σκευασμα tribulus ξερει καποιος να μας πει αν υπαρχουν αρνητικες παρενεργειες?Για οποιον δεν γνωριζει να πω οτι το τριβολι ειτε ως βοτανο ειτε ως σκευασμα χρησιμοποιειται απο τους bbers για αυξηση της ενδογενους τεστοστερονης.Επισης λειτουργει και ως διεγερτικο,αλλα το ερωτημα ειναι αν ο οργανισμος εθιζεται σε αυτο και μετα οταν το σταματησεις δεν μπορεις να λειτουργησεις κανονικα χωρις αυτο.Kosta_23 μπορεις να πεις ποιο σκευασμα σου προτεινε ο γιατρος?Αν απαγορευεται να το γραψεις εδω στειλτο μου σε pm.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομίζω να απαγορεύεται να το γράψω εδώ.Είναι το Progain της Maximuscle.Είναι απλό και εκπληκτικό προιον.όχι το Progain extreme γιατί περιέχει και κρεατίνη.Καλό συμπλήρωμα που είναι μόνο πρωτείνη είναι της ίδιας εταιρίας το Promax,το οποίο υπάρχει και σε μπάρες σοκολάτας.

Εγώ χρησιμοποιώ 2 φτυαράκια του Progain αμέσως μετά το γυμναστήριο και τρώω μια σοκολάτα Promax τη μέρα και παίρνω και από τα 2 σύνολο 60 gr πρωτεινης.Συμπληρώνω και άλλα 80 gr από τη διατροφή μου και εκεί που παλιά δεν μπορούσα να πα΄ρω κιλό και ημουν ύψος 1.78 και 70 κιλά,τώρα είμαι 77 κιλά και είμαι μια χαρά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν νομίζω να απαγορεύεται να το γράψω εδώ.Είναι το Progain της Maximuscle.Είναι απλό και εκπληκτικό προιον.όχι το Progain extreme γιατί περιέχει και κρεατίνη.Καλό συμπλήρωμα που είναι μόνο πρωτείνη είναι της ίδιας εταιρίας το Promax,το οποίο υπάρχει και σε μπάρες σοκολάτας.

Εγώ χρησιμοποιώ 2 φτυαράκια του Progain αμέσως μετά το γυμναστήριο και τρώω μια σοκολάτα Promax τη μέρα και παίρνω και από τα 2 σύνολο 60 gr πρωτεινης.Συμπληρώνω και άλλα 80 gr από τη διατροφή μου και εκεί που παλιά δεν μπορούσα να πα΄ρω κιλό και ημουν ύψος 1.78 και 70 κιλά,τώρα είμαι 77 κιλά και είμαι μια χαρά.

ολα αυτα για να παρεις 7 κιλα τυπε?
πλακωσου στα πιτογυρα και στα κεμπαπ να το ευχαριστηθεις κιολας
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom