You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρωτεΐνες, αμινοξέα, κρεατίνες και στύση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εννοεις τις βιταμινες που πολουνται στα φαρμακεια;(μαλακια ειπα;!)Ακουω κατα καιρους οτι τα συμπληρωματα που παιρνουμε οσοι αθλουμαστε οτι μπορουν να επηρεασουν την στυση μας,προς το χειροτερο.ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα?δεν μιλαω για στεροειδη.
Λεω για τα συμπληρωματα που πωλουνται στα διαφορα καταστηματα που πουλανε τετοια ειδη,εννοεις τις βιταμινες που πολουνται στα φαρμακεια;(μαλακια ειπα;!)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Πες μας πρωτα απο πού το ακουσες.Ακουω κατα καιρους οτι τα συμπληρωματα που παιρνουμε οσοι αθλουμαστε οτι μπορουν να επηρεασουν την στυση μας,προς το χειροτερο.ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα?δεν μιλαω για στεροειδη.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Λεω για τα συμπληρωματα που πωλουνται στα διαφορα καταστηματα που πουλανε τετοια ειδη,
Ναι.......
Αυτα που λενε για φαρμακεια ειναι μαλακιες..........
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.601
- Πόντοι
- 19.485
Πάντως επί του θέματος τώρα, ξέρω οτι τέτοιες ουσίες αυξάνουν πρόσκαιρα την επιθυμία/στύση αλλά μακροπρόθεσμα επειδή αδρεναλίνη, τεστοστερόνη λαμβάνονται ΕΤΟΙΜΕΣ πλέον από τα σκευάσματα αυτά, πολλές φορές έχει σημειωθεί μείωση της παραγωγής των αντίστοιχων ουσιών από τον οργανισμό. Καλύτερα πάρε ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, άστα τ άλλα!
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Πάντως επί του θέματος τώρα, ξέρω οτι τέτοιες ουσίες αυξάνουν πρόσκαιρα την επιθυμία/στύση αλλά μακροπρόθεσμα επειδή αδρεναλίνη, τεστοστερόνη λαμβάνονται ΕΤΟΙΜΕΣ πλέον από τα σκευάσματα αυτά, πολλές φορές έχει σημειωθεί μείωση της παραγωγής των αντίστοιχων ουσιών από τον οργανισμό. Καλύτερα πάρε ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, άστα τ άλλα!
Πρωην συνάδελφος (παλιός stripper) έχει μείνει σχεδόν ανίκανος με αποτέλεσμα να τον παρατήσει η γυναίκα του.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Ολοσωστος,αλλα αυτα ειναι για τα αναβολικα στεροειδη,τις ορμονες που λεμε,κι ο φιλος στην αρχη ειπε οτι δεν αναφερεται σε αυτα.Πάντως επί του θέματος τώρα, ξέρω οτι τέτοιες ουσίες αυξάνουν πρόσκαιρα την επιθυμία/στύση αλλά μακροπρόθεσμα επειδή αδρεναλίνη, τεστοστερόνη λαμβάνονται ΕΤΟΙΜΕΣ πλέον από τα σκευάσματα αυτά, πολλές φορές έχει σημειωθεί μείωση της παραγωγής των αντίστοιχων ουσιών από τον οργανισμό. Καλύτερα πάρε ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, άστα τ άλλα!
Πες μας πρωτα απο πού το ακουσες.
[/qΠες μας πρωτα απο πού το ακουσες.
Απο εναν γνωστο μου το ακουσα το ειχε παθει ο ιδιος και ο γιατρος του ειπε να τα σταματησει.τωρα ηταν απο αυτο η μηπως ειχε παρει και κατι αλλο.οι αλλες φορες ειναι απο διαφορα ατομα στο γυμνασ.αλλα οχι οι ιδιοι.τελευταια το εμαθα απο μια φιλη της ξαδερφης μου που ο δικος της δεν μπορει...αλλα και παλι δεν ξερω τι ακριβως εχει παρει.παντως ακουγεται αυτο.
καλημερα !
αλλο συμπληρωματα και αλλο αναβολικα .
η πρωτεινη , κρεατινη και τα αμινοξεα δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αναβολικα που συνηθως βασιζονται στην τεστοστερονη .
οποτε ΑΜΕΣΑ δεν σχετιζονται με την στυση/επιθυμια κτλ .
βεβαια καποιος ο οποιος γυμναζεται εχει καλυτερες ... επιδοσεις απο καποιον που δεν γυμναζεται .
τα συμπληρωματα βοηθουν να εχεις λιγο καλυτερα αποτελεσματα απο την γυμναστικη , οποτε ΕΜΜΕΣΑ βοηθουν κατα καποιο τροπο στην και στυση .
τωρα συμπληρωματα του στυλ ZMA , tribullus κτλ ειναι αλλη συζυτηση ...
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Οσοι δε γυμναζονται και θελουν καλυτερη σεξουαλικη ζωη ας αρχισουν γυμναστικη χωρις συμπληρωματα αν φοβουνται να παρουν.
Ο λαος εχει φοβο για τα συμπληρωματα διατροφης γιατι πολυ απλα το 90% δεν τα εχει μελετησει ουτε και ασχοληθει βεβαια.
Ο λαος εχει φοβο για τα συμπληρωματα διατροφης γιατι πολυ απλα το 90% δεν τα εχει μελετησει ουτε και ασχοληθει βεβαια.
Εγώ πήγα σε αθλίατρο εδώ και μου πε ότι το καθετίέχει τη χρήση του και πρέπει αν χρησιμοποιείται σωστά.Μου πε ότι είναι πολύ επιζήμια όσα περιέχουν κρεατίνη.Επιζήμια είναι επίσης και οι λεγόμενοι λυποδιαλύτες αφού περιέχουν μαι ουσία "bitter orange" που προκαλούν υπερταση για ν κάψει προσωρινά ο οργανισμός το λίπος.Όλα τα υπολοιπα σκευάσματα είναι για σκουπίδια με απρόβλεπτες συνέπειες.
Το μόνο που χρησιμοποιώ και μου χει συστήσει είναι 1 σκεύασμα που είναι weight gainer το οποίο συμπληρώνει τη διατροφή σου και είναι μίγμα whey πρωτείνης και ποιοτικών υδατανθρακών.Τέτοια μου πε με σωστή χρήση δεν κάνουν προβλήματα πάρα μόνο ακλό με σωστή διατροφή.
Το μόνο που χρησιμοποιώ και μου χει συστήσει είναι 1 σκεύασμα που είναι weight gainer το οποίο συμπληρώνει τη διατροφή σου και είναι μίγμα whey πρωτείνης και ποιοτικών υδατανθρακών.Τέτοια μου πε με σωστή χρήση δεν κάνουν προβλήματα πάρα μόνο ακλό με σωστή διατροφή.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Παντα σε σωστη δοσολογια και οχι καταχρησεις....
Οποιαδηποτε καταχρηση να κανεις ειναι βλαβερη.
Και κρεατινη με σωστη δοσολογια και σωστο κυκλο εφοσον γυμναζεσαι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,για να δημιουργηθει προβλημα απο κρεατινη πρεπει να ανεβει η τοξικοτητα στο αιμα και αυτο γινετα αν κανεις καταχρηση για πολυ καιρο.....
Οποιαδηποτε καταχρηση να κανεις ειναι βλαβερη.
Και κρεατινη με σωστη δοσολογια και σωστο κυκλο εφοσον γυμναζεσαι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,για να δημιουργηθει προβλημα απο κρεατινη πρεπει να ανεβει η τοξικοτητα στο αιμα και αυτο γινετα αν κανεις καταχρηση για πολυ καιρο.....
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για το βοτανο τριβολι και οχι το σκευασμα tribulus ξερει καποιος να μας πει αν υπαρχουν αρνητικες παρενεργειες?Για οποιον δεν γνωριζει να πω οτι το τριβολι ειτε ως βοτανο ειτε ως σκευασμα χρησιμοποιειται απο τους bbers για αυξηση της ενδογενους τεστοστερονης.Επισης λειτουργει και ως διεγερτικο,αλλα το ερωτημα ειναι αν ο οργανισμος εθιζεται σε αυτο και μετα οταν το σταματησεις δεν μπορεις να λειτουργησεις κανονικα χωρις αυτο.Kosta_23 μπορεις να πεις ποιο σκευασμα σου προτεινε ο γιατρος?Αν απαγορευεται να το γραψεις εδω στειλτο μου σε pm.
Δεν νομίζω να απαγορεύεται να το γράψω εδώ.Είναι το Progain της Maximuscle.Είναι απλό και εκπληκτικό προιον.όχι το Progain extreme γιατί περιέχει και κρεατίνη.Καλό συμπλήρωμα που είναι μόνο πρωτείνη είναι της ίδιας εταιρίας το Promax,το οποίο υπάρχει και σε μπάρες σοκολάτας.
Εγώ χρησιμοποιώ 2 φτυαράκια του Progain αμέσως μετά το γυμναστήριο και τρώω μια σοκολάτα Promax τη μέρα και παίρνω και από τα 2 σύνολο 60 gr πρωτεινης.Συμπληρώνω και άλλα 80 gr από τη διατροφή μου και εκεί που παλιά δεν μπορούσα να πα΄ρω κιλό και ημουν ύψος 1.78 και 70 κιλά,τώρα είμαι 77 κιλά και είμαι μια χαρά.
Εγώ χρησιμοποιώ 2 φτυαράκια του Progain αμέσως μετά το γυμναστήριο και τρώω μια σοκολάτα Promax τη μέρα και παίρνω και από τα 2 σύνολο 60 gr πρωτεινης.Συμπληρώνω και άλλα 80 gr από τη διατροφή μου και εκεί που παλιά δεν μπορούσα να πα΄ρω κιλό και ημουν ύψος 1.78 και 70 κιλά,τώρα είμαι 77 κιλά και είμαι μια χαρά.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Δεν νομίζω να απαγορεύεται να το γράψω εδώ.Είναι το Progain της Maximuscle.Είναι απλό και εκπληκτικό προιον.όχι το Progain extreme γιατί περιέχει και κρεατίνη.Καλό συμπλήρωμα που είναι μόνο πρωτείνη είναι της ίδιας εταιρίας το Promax,το οποίο υπάρχει και σε μπάρες σοκολάτας.
ολα αυτα για να παρεις 7 κιλα τυπε?
πλακωσου στα πιτογυρα και στα κεμπαπ να το ευχαριστηθεις κιολας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 130
- Εμφανίσεις
- 33K