Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
μην περιμένεις και διάγγελμα από το ΔΝΤ ή τον Τσίπρα για το θέμα, do it alone man
χαχααχαχαχαχαχχα οκ ρε !
μην περιμένεις και διάγγελμα από το ΔΝΤ ή τον Τσίπρα για το θέμα, do it alone man
όλοι υπογραφή ΠΕΜΠΤΗ 19/06χαχααχαχαχαχαχχα οκ ρε !
συγγρου πόσο να παει ;Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν
Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...
ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...
χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...
για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο
Προτείνω
ΜΕΤΑΞΙ 7 ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)
ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)
ΣΤΟΥΝΤΙΟ 30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)
ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ
ΜΠΑΖΑ 40-60
ΜΟΥΝΑΡΕΣ 50-80
ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ
Ακούω προτάσεις
εσύ αναλαμβάνεις τα δύσκολα με το γκρέιντερ...ειδικά στο adult έχεις δώσει ρέστα, διαβάζωσυγγρου πόσο να παει ;
Επομένως εμείς συντηρουμε μια κοινωνική αδικία πληρώνοντας 10 μετάξι, 20 φυλής , 50 στουντιο ή 100 ευρω την ώρα για βιζιτούδες (που δεν είναι ώρα για τα πρωτα..είναι 10λεπτα..).
Τη συντηρούμε ή όχι?
Και αυτον που αδικουμε είναι συγγενης μας, φίλος μας, γείτονας μας...
Και μετα μας φταίει ο αγαπουλης πιρφοράκος που δίνει 60 ευρω σε μια τσιγγάνα του μεταξουργειου για να καθίσει μια ωρα κοντα της..επειδη η κοπέλα που προσπαθει να βγαλει έξω...θα του παει παραπανω και δε θα του κάτσει κιολας..
Φυσικά και λάθος του βεβαια...
Αλλα και εμεις δεν είμαστε καλυτεροι επειδη δεν μπορούμε να βάλουμε χαλινάρι στις καυλες μας...
Επομενως συμφωνω με το κίνημα "απέχω απο φυλης" ....αλλα είναι μια ουτοπία σε μια χώρα που δεν ομονοεί για το τίποτα (ουτε για τα πληρωμενα αφορολόγητα γαμίσια)
εμένα κάποια μου έλεγε πως ο 80αρης πελάτης της ε'ιχε βίτσιο να τον κατουράει ενώ κάπνιζε το πούρο του και έπινε τα ξύδια του LOLυπαρχει μια διαφορα μικρη μονο φιλε...κατα την γνωμη μου παντα....δεν το θεωρω κοινωνικη αδικια...και θα σου εξηγησω τον λογο...πιστευω οτι να δινει καποιος το σωμα του κυριως για ψυχολογικους λογους ειναι παρα πολυ δυσκολο...ναι ο εκπαιδευτικος ο νοσηλευτης κτ΄λπ αξιζουνε και αυτοι λεφτα...και μια χαρα παιρνουνε οσα παιρνουνε ή και περισσοτερα....αλλά 9 στις 10 βυζιτες οταν αποχωρουνε απο το αθλημα ειναι πνιγμενες στα ψυχολογικα...και εχουνε μεγαλα θεματα....σκεψου μου λενε περιστατικα με γερους χοντρους αηδιαστικους τυπους και πρεπει να πηδηχτουνε με αυτους....ειναι υπερβολικα δυσκολο....
αν δεν το δεις καθαρα σαν δουλεια....και παει εστω και λιγο το μυαλο σου παραεξω τρελαθηκες....οποτε θεωρω μια χαρα τα χρηματα που παιρνουνε...
ξερω περιστατικο βυζιτας η οποια να σπαραζει απο το κλαμα....ητανε παντου βρεγμενη απο τα δακρυα....εξηγωντας τι ειχε κανει ολα αυτα τα χρονια σε καποιον και καλα "ειδικο" ο οποιος θα την βοηθουσε...αφηνουνε τραυματα αυτα τα επαγγελματα...δεν ειναι αποκλειστικα το οικονομικο
εμένα κάποια μου έλεγε πως ο 80αρης πελάτης της ε'ιχε βίτσιο να τον κατουράει ενώ κάπνιζε το πούρο του και έπινε τα ξύδια του LOL
υπαρχει μια διαφορα μικρη μονο φιλε...κατα την γνωμη μου παντα....δεν το θεωρω κοινωνικη αδικια...και θα σου εξηγησω τον λογο...πιστευω οτι να δινει καποιος το σωμα του κυριως για ψυχολογικους λογους ειναι παρα πολυ δυσκολο...ναι ο εκπαιδευτικος ο νοσηλευτης κτ΄λπ αξιζουνε και αυτοι λεφτα...και μια χαρα παιρνουνε οσα παιρνουνε ή και περισσοτερα....αλλά 9 στις 10 βυζιτες οταν αποχωρουνε απο το αθλημα ειναι πνιγμενες στα ψυχολογικα...και εχουνε μεγαλα θεματα....σκεψου μου λενε περιστατικα με γερους χοντρους αηδιαστικους τυπους και πρεπει να πηδηχτουνε με αυτους....ειναι υπερβολικα δυσκολο....
αν δεν το δεις καθαρα σαν δουλεια....και παει εστω και λιγο το μυαλο σου παραεξω τρελαθηκες....οποτε θεωρω μια χαρα τα χρηματα που παιρνουνε...
ξερω περιστατικο βυζιτας η οποια να σπαραζει απο το κλαμα....ητανε παντου βρεγμενη απο τα δακρυα....εξηγωντας τι ειχε κανει ολα αυτα τα χρονια σε καποιον και καλα "ειδικο" ο οποιος θα την βοηθουσε...αφηνουνε τραυματα αυτα τα επαγγελματα...δεν ειναι αποκλειστικα το οικονομικο
Δεν εντάσσεται στις υποχρεώσεις η πορνεία,όπως είναι η στρατιωτική θητεία π.χ. Τα χαϊλίκια απαιτούν θυσίες...υπαρχει μια διαφορα μικρη μονο φιλε...κατα την γνωμη μου παντα....δεν το θεωρω κοινωνικη αδικια...και θα σου εξηγησω τον λογο...πιστευω οτι να δινει καποιος το σωμα του κυριως για ψυχολογικους λογους ειναι παρα πολυ δυσκολο...ναι ο εκπαιδευτικος ο νοσηλευτης κτ΄λπ αξιζουνε και αυτοι λεφτα...και μια χαρα παιρνουνε οσα παιρνουνε ή και περισσοτερα....αλλά 9 στις 10 βυζιτες οταν αποχωρουνε απο το αθλημα ειναι πνιγμενες στα ψυχολογικα...και εχουνε μεγαλα θεματα....σκεψου μου λενε περιστατικα με γερους χοντρους αηδιαστικους τυπους και πρεπει να πηδηχτουνε με αυτους....ειναι υπερβολικα δυσκολο....
Το θέμα είναι να το πάρει απόφαση ο καθένας από εμάς προσωπικά και να πράξει ότι επιβάλλει η νοημοσύνη και η συνείδησή του.μην περιμένεις και διάγγελμα από το ΔΝΤ ή τον Τσίπρα για το θέμα, do it alone man
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΤο θέμα είναι να το πάρει απόφαση ο καθένας από εμάς προσωπικά και να πράξει ότι επιβάλλει η νοημοσύνη και η συνείδησή του.
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ
Γιατί όχι; Λογικά θα έχουμε και την υποστήριξη της Κωνσταντοπούλου!να κανουνε συλλαλητηριο ρε στο συνταγμα για μειωση τιμων....να βγουμε μπροστα !!!!
θα είναι καταπέλτης κατά των μπουρδελιάρηδων αυτή, ποιος την ακούει, θα μας σέρνει τα εξ`αμάξηςΓιατί όχι; Λογικά θα έχουμε και την υποστήριξη της Κωνσταντοπούλου!
δεν χρειάζεται συλλαλητήριο, κάνε αποχή ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣνα κανουνε συλλαλητηριο ρε στο συνταγμα για μειωση τιμων....να βγουμε μπροστα !!!!
spiritual παιδί είσαι αχαχαχα καλό ξημέρωμα κ σε σένα μόρτηκαληνυχτα μαγκες...!
ας μην ξεχναμε....
Mahatma Gandhi — 'Be the change that you wish to see in the world.'
υ.γ υπογραφω και εγω ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18/06
Και το κάνω πράξη παιχταρά μου!Ο πρώτος που υπέγραψε
big ups @filos78
Προσπαθώ απλά, μαζί με εσένα και όσους το ασπαστούν να είναι άδειες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκείνη την μέρα οι πιάτσες γενικά..ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ...Και το κάνω πράξη παιχταρά μου!