Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Δεν γίνεται αγαπητοί συναγωνιστές να πορευθούμε με τιμές μιας δεκαετίας ή επταετίας πριν

Εσείς με τα ''μαγαζιά'', γραφεία κτλ ρίχτε λίγο τις απαιτήσεις...

ξέρετε είναι το ''κακό κάρμα'' που με κάποιο τρόπο σας ''τρώει'' όσα έχετε βγάλει και έρχεται η νέμεσις μετά την αλλαζονεία...

χαμηλώστε λίγο το μύτο και ακούστε τι γίνεται έξω...

για πιάτσες κτλ προτείνω να πάει ένα δεκάρικο

Προτείνω

ΜΕΤΑΞΙ 7  ΕΥΡΩ ( ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΙΖΑ Η ΤΣΑΤΣΑ Ή Ο ΟΙΚΟΣ)

ΦΥΛΗΣ 15 ΕΥΡΩ  (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ)

ΣΤΟΥΝΤΙΟ  30 (ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΜΥΓΕΣ)

ΒΙΖΙΤΕΣ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ, ΩΣ ΜΠΑΖΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟΎΛΕΣ Ή ΓΚΙΛΦ

ΜΠΑΖΑ 40-60

ΜΟΥΝΑΡΕΣ
50-80

ΒΙΖΙΤΟΓΡΑΦΕΙΑ 80-100 ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

Ακούω προτάσεις  :hi:
συγγρου πόσο να παει ;

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Επομένως εμείς συντηρουμε μια κοινωνική αδικία πληρώνοντας 10 μετάξι, 20 φυλής , 50 στουντιο ή 100 ευρω την ώρα για βιζιτούδες (που δεν είναι ώρα για τα πρωτα..είναι 10λεπτα..).
Τη συντηρούμε ή όχι?

Και αυτον που αδικουμε είναι συγγενης μας, φίλος μας, γείτονας μας...
Και μετα μας φταίει ο αγαπουλης πιρφοράκος που δίνει 60 ευρω σε μια τσιγγάνα του μεταξουργειου για να καθίσει μια ωρα κοντα της..επειδη η κοπέλα που προσπαθει να βγαλει έξω...θα του παει παραπανω και δε θα του κάτσει κιολας..
Φυσικά και λάθος του βεβαια...
Αλλα και εμεις δεν είμαστε καλυτεροι επειδη δεν μπορούμε να βάλουμε χαλινάρι στις καυλες μας...
Επομενως συμφωνω με το κίνημα "απέχω απο φυλης" ....αλλα είναι μια ουτοπία σε μια χώρα που δεν ομονοεί για το τίποτα (ουτε για τα πληρωμενα αφορολόγητα γαμίσια)

υπαρχει μια διαφορα μικρη μονο φιλε...κατα την γνωμη μου παντα....δεν το θεωρω κοινωνικη αδικια...και θα σου εξηγησω τον λογο...πιστευω οτι να δινει καποιος το σωμα του κυριως για ψυχολογικους λογους ειναι παρα πολυ δυσκολο...ναι ο εκπαιδευτικος ο νοσηλευτης κτ΄λπ αξιζουνε και αυτοι λεφτα...και μια χαρα παιρνουνε οσα παιρνουνε ή και περισσοτερα....αλλά 9 στις 10 βυζιτες οταν αποχωρουνε απο το αθλημα ειναι πνιγμενες στα ψυχολογικα...και εχουνε μεγαλα θεματα....σκεψου μου λενε περιστατικα με γερους χοντρους αηδιαστικους τυπους και πρεπει να πηδηχτουνε με αυτους....ειναι υπερβολικα δυσκολο....

αν δεν το δεις καθαρα σαν δουλεια....και παει εστω και λιγο το μυαλο σου παραεξω τρελαθηκες....οποτε θεωρω μια χαρα τα χρηματα που παιρνουνε...

ξερω περιστατικο βυζιτας η οποια να σπαραζει απο το κλαμα....ητανε παντου βρεγμενη απο τα δακρυα....εξηγωντας τι ειχε κανει ολα αυτα τα χρονια σε καποιον και καλα "ειδικο" ο οποιος θα την βοηθουσε...αφηνουνε τραυματα αυτα τα επαγγελματα...δεν ειναι αποκλειστικα το οικονομικο

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
υπαρχει μια διαφορα μικρη μονο φιλε...κατα την γνωμη μου παντα....δεν το θεωρω κοινωνικη αδικια...και θα σου εξηγησω τον λογο...πιστευω οτι να δινει καποιος το σωμα του κυριως για ψυχολογικους λογους ειναι παρα πολυ δυσκολο...ναι ο εκπαιδευτικος ο νοσηλευτης κτ΄λπ αξιζουνε και αυτοι λεφτα...και μια χαρα παιρνουνε οσα παιρνουνε ή και περισσοτερα....αλλά 9 στις 10 βυζιτες οταν αποχωρουνε απο το αθλημα ειναι πνιγμενες στα ψυχολογικα...και εχουνε μεγαλα θεματα....σκεψου μου λενε περιστατικα με γερους χοντρους αηδιαστικους τυπους και πρεπει να πηδηχτουνε με αυτους....ειναι υπερβολικα δυσκολο....

αν δεν το δεις καθαρα σαν δουλεια....και παει εστω και λιγο το μυαλο σου παραεξω τρελαθηκες....οποτε θεωρω μια χαρα τα χρηματα που παιρνουνε...

ξερω περιστατικο βυζιτας η οποια να σπαραζει απο το κλαμα....ητανε παντου βρεγμενη απο τα δακρυα....εξηγωντας τι ειχε κανει ολα αυτα τα χρονια σε καποιον και καλα "ειδικο" ο οποιος θα την βοηθουσε...αφηνουνε τραυματα αυτα τα επαγγελματα...δεν ειναι αποκλειστικα το οικονομικο
εμένα κάποια μου έλεγε πως ο 80αρης πελάτης της ε'ιχε βίτσιο να τον κατουράει ενώ κάπνιζε το πούρο του και έπινε τα ξύδια του LOL

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν καταλάβατε ορισμένοι κ εσυ YannisKapsonis, μιλώ να χαμηλώσουν τα ποσοστά τους οι ''ιθύνοντες'', όχι να κατέβει το κασέ της καθε εργαζόμενης

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
εμένα κάποια μου έλεγε πως ο 80αρης πελάτης της ε'ιχε βίτσιο να τον κατουράει ενώ κάπνιζε το πούρο του και έπινε τα ξύδια του LOL

φιλε μου ενταξει σωστα τα λεει ο fregoli αλλα δεν υπολογισε αυτον τον παραγοντα...δεν μαρεσει να λεω ονοματα...αλλα ξερω προσωπικα ιεροδουλες* (οχι μια ...παραπανω) που μετα την δουλεια και αφου εχουνε πηδηχτει με 7-8 πανε και αδειαζουνε ενα μπουκαλι johhny...δεν ειναι τοσο απλο οσο το λεει ο φιλος...τσιμπαει το 100αρικο και φευγει....

μια αλλη παρα πολυ γνωστη επισης δεν γουσταρω να λεω ονοματα πηγαινε με εναν 90χρονο γερο ο οποιος δεν μπορουσε καλα καλα να παρει τα ποδια του και τον πηγαινε στο ξενοδοχειο μια βοηθος του...και απλα τον πιπωνε και τον γαμαγε ....ειναι τραγικη η κατασταση...

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281

Γιαυτο και γράφω ότι δεν κρίνουμε εμεις το πόσο επίπονη είναι μια εργασία...
Ο εκπαιδευτικος που μπαίνει στην ταξη και πρπει να μορφωσει 30 ενηλικες που φωναζουν, τον κοιτάνε περίεργα, τον προκαλουν κλπ... Η νοσηλεύτρια που τις βάζει χερι ο ανιακος παππους ή βρίζει, η κατουριεται πανω του... ο αγροτικος γιατρος που το έρχεται ένας παππούς με έμφραγμα απο το πουθενα στο κέντρο υγείας ...και ενα σωρο άλλα επαγγέλματα..
Δεν μπορεις να βάλεις στη ζυγαριά το συναισθηματικό κοστος απο μια εργασία...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686

Δεν εντάσσεται στις υποχρεώσεις η πορνεία,όπως είναι η στρατιωτική θητεία π.χ. Τα χαϊλίκια απαιτούν θυσίες...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
μην περιμένεις και διάγγελμα από το ΔΝΤ ή τον Τσίπρα για το θέμα, do it alone man
Το θέμα είναι να το πάρει απόφαση ο καθένας από εμάς προσωπικά και να πράξει ότι επιβάλλει η νοημοσύνη και η συνείδησή του.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το θέμα είναι να το πάρει απόφαση ο καθένας από εμάς προσωπικά και να πράξει ότι επιβάλλει η νοημοσύνη και η συνείδησή του.
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

να κανουνε συλλαλητηριο ρε στο συνταγμα για μειωση τιμων....να βγουμε μπροστα !!!!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γιατί όχι; Λογικά θα έχουμε και την υποστήριξη της Κωνσταντοπούλου!  :rockon: :rockon: :rockon:
θα είναι καταπέλτης κατά των μπουρδελιάρηδων αυτή, ποιος την ακούει, θα μας σέρνει τα εξ`αμάξης
να κανουνε συλλαλητηριο ρε στο συνταγμα για μειωση τιμων....να βγουμε μπροστα !!!!
δεν χρειάζεται συλλαλητήριο, κάνε αποχή ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ο πρώτος που υπέγραψε

big ups @filos78  :hi:

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
καληνυχτα μαγκες...!

ας μην ξεχναμε....

Mahatma Gandhi — 'Be the change that you wish to see in the world.'

υ.γ υπογραφω και εγω ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18/06

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
καληνυχτα μαγκες...!

ας μην ξεχναμε....

Mahatma Gandhi — 'Be the change that you wish to see in the world.'

υ.γ υπογραφω και εγω ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18/06
spiritual παιδί είσαι αχαχαχα καλό ξημέρωμα κ σε σένα μόρτη

ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΓΡΑΦΗ  :wanker:

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Και το κάνω πράξη παιχταρά μου!  :hi:
Προσπαθώ απλά, μαζί με εσένα και όσους το ασπαστούν να είναι άδειες κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκείνη την μέρα οι πιάτσες γενικά..ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΑΜΙΟΛΕΣ...
οι τσατσάδες να λένε σε λίγα άτομα το πρόγραμμα, τα κουκιά στο τέλος της μέρας να ειναι λιγα...

κάτσε να μην χτυπάνε στα βιζιτογραφεία τα τηλέφωνα...αν και για ένα τριήμερο θα ήταν όμορφα.. να τα κονομήσουν από λίγους,

Η μάζα να μην ρίξει χρήμα στην αγορά για τρεις μερουλες και νυχτες, αναμένεται να καθίσουν πολλοί κώλοι σε αναμμένο παλούκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom