Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αυτο μου το εχουνε πει και μενα αρκετεςςςςς ρεεεεε και επαθα πλακα !!!

το αποκορυφωμα ητανε οταν η αλλη μου ειπε οτι απλα την θελει για αγκαλιες ολο το βραδυ και να βλεπουνε τηλεοραση και της εσκασε ενα χιλιαρικοοοο !!!!!

βοηθειααααα ρεεε !!! οχι αλλο καρβουνο

γνωστη βυζιτα ειναι απλα ξεχναω το ονομα της...που βαζει το ipad να παιζει μονιμως και εχει ασιαστικα χαρακτηριστικα...
στο τσακ ήμουν εκείνο το βραδυ να μην της πετάξω το ipad απο το Λακόμπα, κάτω από το παράθυρο, αναφέρεσαι στην μουνάρα Αντελίνα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
αυτο μου το εχουνε πει και μενα αρκετεςςςςς ρεεεεε και επαθα πλακα !!!

το αποκορυφωμα ητανε οταν η αλλη μου ειπε οτι απλα την θελει για αγκαλιες ολο το βραδυ και να βλεπουνε τηλεοραση και της εσκασε ενα χιλιαρικοοοο !!!!!

βοηθειααααα ρεεε !!! οχι αλλο καρβουνο

γνωστη βυζιτα ειναι απλα ξεχναω το ονομα της...που βαζει το ipad να παιζει μονιμως και εχει ασιαστικα χαρακτηριστικα...
Τέτοιοι τύποι χρειάζονται τραμπούκισμα νωντικών διαστάσεων!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μάγκες να συσπειρωθουμε. Μαζικό εμπάργκο τώρα!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Συνημμένα

• ANTELINA.JPG
    ANTELINA.JPG
    61,9 KB · Εμφανίσεις: 87

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
μαλακεςςς εχω ακουσει τρελα ρε...η αλλη μου λεει ο αλλος δεν με εχει γαμησει ποτε....και απλα οταν με παιρνει θελει να βαζω προφυλακτικο στο δαχτυλο μου και να του γαμαω την κωλοτρυπιδα χαχαχαχαχαχαχ εκλαψααααα

αλλο σκηνικο αλλη μου λεει παει σε εναν τυπο συχνα και αυτος θελει μονο σπιτι του ρε....και οταν ανοιγει την πορτα τον βλεπει γυμνο να τραβαει μαλακια....δεν την αφηνει να μπει μεσα....δεν τον αγγιζει...απλα την χυνει στο προσωπο της δινει 50 ευρω και φευγει μετα...χααχαχαχαχαχ

και αλλα πολλα...μπορω να γραφω ολο το βραδυ....οι αληθινοι γαμιαδες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
μαλακεςςς εχω ακουσει τρελα ρε...η αλλη μου λεει ο αλλος δεν με εχει γαμησει ποτε....και απλα οταν με παιρνει θελει να βαζω προφυλακτικο στο δαχτυλο μου και να του γαμαω την κωλοτρυπιδα χαχαχαχαχαχαχ εκλαψααααα

αλλο σκηνικο αλλη μου λεει παει σε εναν τυπο συχνα και αυτος θελει μονο σπιτι του ρε....και οταν ανοιγει την πορτα τον βλεπει γυμνο να τραβαει μαλακια....δεν την αφηνει να μπει μεσα....δεν τον αγγιζει...απλα την χυνει στο προσωπο της δινει 50 ευρω και φευγει μετα...χααχαχαχαχαχ

και αλλα πολλα...μπορω να γραφω ολο το βραδυ....οι αληθινοι γαμιαδες ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα
Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μπορεί να εκπληρώσει τις φαντασιώσεις του..λίγοι κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για ΜΠΑΛΑ, πολλοί για καυλάντισμα να συμπληρώσω, αλλά για κουβεντουλα ΤΙΒΙ κ αγκαλίτες τότε είσαι για πολλές μάπες ως ύπαρξη, πολλοι χωνουνε χιλιαρικα για δεκάωρα με 9 ώρες μπλα μπλα και 1 ώρα γαμησακι, κοκορογαμησακι βασικά του 10λεπτου...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Καλά ρε μλκ...έπρεπε να γράψω εγώ πριν λίγο ότι δεν γαμάνε οι τύποι για να ανοίξετε τα στόματα? :grin:
Εννοείται και εμένα οι ίδιες οι κορασίδες μου τα λένε... ;) ;) ;)

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Το άνωθεν μήνυμα για τον γραφίστα, θα παραμεινω online μέχρι να τον βρω LOL

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μια μέρα μόνο είναι λίγο. Μια βδομάδα προτείνω εγώ, μην πω και παραπάνω, αλλά οκ μη μας βαρέσει η αγαμία.  :grin:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/06 ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ- ΜΑΣΑΖ- ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ

Το άνωθεν μήνυμα για τον γραφίστα, θα παραμεινω online μέχρι να τον βρω LOL
Μαζί σου μύστη!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ δεν κάνω αποχή-εμπάργκο..........μποϋκοτάζ!
Απλά γαμάω με τους όρους μου!
Μετά τις απανωτές φόλες,θυμήθηκα τα παλιά...κάνω συμφωνία πριν μπω για όλα....... :wanker:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Μια μέρα μόνο είναι λίγο. Μια βδομάδα προτείνω εγώ, μην πω και παραπάνω, αλλά οκ μη μας βαρέσει η αγαμία.  :grin:
Όσο περισσότερο αντέχει ο καθένας τόσο το καλύτερο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ δεν κάνω αποχή-εμπάργκο..........μποϋκοτάζ!
Απλά γαμάω με τους όρους μου!
Μετά τις απανωτές φόλες,θυμήθηκα τα παλιά...κάνω συμφωνία πριν μπω για όλα....... :wanker:
Τι συμφωνία μύστη; Να σου κόψουν 5 ευρώ και στο δωμάτιο η άλλη να σε ξεπετάξει;

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Ολα αυτα σημαίνουν πως εχει επεκταθει η μοναξια και η κοινωνική απομόνωση. Και είναι κρίμα γιατι είμαστε μια χώρα που κλιματολογικά είναι ευλογημενη αλλα και οι Ελληνες ως λαός είμαστε αρκετα κονωνικοί και μπορούμε να αναπτύξουμε εύκολα κοινωνικές σχεσεις.
Εσεις κοροϊδεύετε ενα φαινόμενο που το ακουμπάτε μονο επιφανειακά βλέποντας το οτι κάνει κακο στις τιμές...
Δεν είναι λυπηρό όμως ένα νεο παιδι να πηγαίνει σε μια ιερόδουλη και να ψάχνει απλά μια συναισθηματική επαφή αφού βλέπει πως οι σημερινές κοπέλες θετουν άλλα "στανταρ" στην αναπτυξη σχεσεων πέραν του συναισθηματικού κομματιου?
Εχουν γίνει τοσο περίπλοκες πλεον οι ανθρωπινες σχεσεις..όλες αποβλέπουν στο πρακτικό όφελος και όχι στην αμοιβαία ανταλλαή ειλικρινών συναισθημάτων...

Πιστεύω πως το πρόβλημα τόσο στην απράδεκτη τιμολογιακή πολιτικη όσο και στα παρελκόμενα της έγκειται σε αυτη καθευατη την πορνεία όπως αυτη εξασκείται.

Ολα τα πορνεία του κέντρου, όλες αυτες οι απαράδεκτες τρωγλες με τις αμφιβόλου προελεύσεως εργαζόμενες επρεπε να είχαν κλείσει. Στη θεση τους να ανοίξουν κανονικα μπουρδέλα που να ελεγχονται απο το κράτος φορολογικά αλλά και υγειονομικά. Και εννοώ με αποδείξεις κλπ κλπ. Αλλιως συντηρύμε μια κατάσταση παραοικονομίας και μετα μας φταίει αν το 20 θα γίνει 15 και το 10 αν θα γίνει 7.
Προσπαθείτε να βάλετε κανόνες σε μια αγορά ασύδοτη και ανεξέλγκτη. Παραπονιέστε για τις τιμές λόγω κρίσης και ότι "το 20ρικο δεν βγαίνει εύκολα πλέον" χωρις να κοιτάτε γιατι συμβαίνει αυτο... Και αυτο γιατι ποικίλοι κλαδοι μεσα στην κοινωνία ζουσαν χρόνια ανεξέλγκτοι και στο απυρόβλητο (ενας απο αυτους και η πορνεία) και οδήγησαν στν κρίση με όλα τα επακόλουθα.
Και φυσικά τα αίτια είναι βαθύτερα...στην νοοτροπία του ίδιου του λαού...που δεν αλλάζει..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ποιος ειπε για μείωση  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :think: :think: :think:
Αυτό καταλαβαίνω σαν συμφωνία. Τι δηλαδή, να της πεις "ξερεις θα περάσω μαζί σου, αλλά μην είσαι φόλα"; Θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις και στο δωμάτιο θα την φας.

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εννοείτε παίδες συμφωνία πάντα , ξέχασα να το αναφέρω  :o

Με ανεξάρτητες ακόμα καλυτερα ή σε ρδέλα του στυλ Θέλω αυτό και εκείνο..απλά , αν δεν θέλει η επόμενη  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom