Μυστες σορρυ για το υφακι, αλλα μας διαβαζουν και οι επαρχιωτες και θα τραβανε τα αρχιδια τους οι ανθρωποι...
Τα 10 ευρω στο Μεταξι ειναι ηδη η απολυτη ξεφτυλα, δεν παει παρακατω για κανενα λογο...
Με τα 20 ευρω στη Φυλης, αν ξερεις να "κινεισαι" περνας μια χαρα. Θα μου πειτε οτι 20 ευρω ειχε και τν προηγουμενη δεκαετια, αλλα να σας θυμισω οτι τοτε στα 7 λεπτα σε πεταγαν εξω με τις κλωτσιες. Μαλιστα χαρακτηριστικη θυμαμαι οτι με καραμουζιαζαν οι τσατσαδες αρκετες φορες επειδη αργουσα να ντυθω!
Για εξτρα δε το συζητω... κανα 69 στην καλυτερη.
Πλεον με τα 20 ευρω βρισκεις πολλες εμφανησιμες κοπελες που καθονται πανω απο 15 λεπτα στο δωματιο και προφερουν πληρες προγραμματακι. Αρκετες φορες και υπερπληρες
(βλεπε παρανομα εξτρακια)
Τα στουντιο(με εξαιρεση ισως την αλυσιδα συγγρου144 κλπ), λενε μεν 50 ευρω, αλλα στα περισσοτερα μπαινεις με 40 ακομα και 30 και μαλιστα σου κανουν και δωρακι. Προσφατα γαμησα γνωστο ονομα των στουντιο και στα 40 μου κανε και ακα πιπα και 69. Και οχι μονο μια φορα, οσες φορες εχω παει στουντιο με 40 μπαινω και παιζουν και εξτραδακια.
Παλιοτερα (εποχη 2007-2012), στα στουντιο εδινα 50ρικο για υπεραπλο και στα 10 λεπτα βαραγε πορτα. Πλεον πριν το 25λεπτο δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησει πορτα.
Για μασαζ, cg κλπ δεν ξερω οποτε δεν εχω αποψη.
Μην κλαιγεστε, οι τιμες (αν ξερεις και κινησαι και δεν εισαι πιρφορος η χαιβανι) ειναι παρα πολυ καλες. Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως στους περισσοτερους δεν περισσευουν χρηματα... Και αν καποιος τη βγαζει οριακα ισα ισα με τα εξοδα, και 2 ευρω να το παν το γαμησι, παλι δε θα γαμαει...