Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Γι' αυτό ας πούμε ένα μίνιμουμ μιας εβδομάδας για όλους  :rockon:

εγω ειμαι μεσα....αλλα ποσοι θα το ακολουθησουνε ειναι το θεμα ?

εκτος αν βγει σαν γενικη ανακοινωση στο σαιτ ? και μπει κεντρικο θεμα σαν αυτα που βαζει ο αντισθενης και βγαζουνε ματι...αλλιως θα παει ξεχασμενο το θεμα...μια βδομαδα εγω ειμαι μεσα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εννοείτε παίδες συμφωνία πάντα , ξέχασα να το αναφέρω  :o

Με ανεξάρτητες ακόμα καλυτερα ή σε ρδέλα του στυλ Θέλω αυτό και εκείνο..απλά , αν δεν θέλει η επόμενη  :hi:
Εσύ με "έπιασες".... ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
λοιπον.να φιαξουμε κομμα με βασικο αιτημα τη μειωση τιμων στη φυλης στα 9.99 με κωλο μεσα για να γαμαει και ο γιασου

στο μεταξι θα γαμαμε με ενα ευρω γιατι θα ειναι το κολεγιο απο το οποιο θα περνανε υποχρεωτικα με νομο οι τσουρκες για να παρουν πιστοποιηση και να μπορουν να δουλεψουν στη φυλης

στα στουντιο θα μας δινουν 25 ευρω για να γαμαμε μιας και αν ισχυσουν οι νομοι που προτεινω , θα βαρανε μυγες και  δε θα πηγανει κανεις

ψηφιζω εθνικογαμιστικο νωντικο κομμα μπουρδελιαρηδων

ψηφιζουμε ΕΘΝΙΝΩΝΤΟΚΟΜΠΟΥ   :rockon: :rockon: :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Εννοείτε παίδες συμφωνία πάντα , ξέχασα να το αναφέρω  :o

Με ανεξάρτητες ακόμα καλυτερα ή σε ρδέλα του στυλ Θέλω αυτό και εκείνο..απλά , αν δεν θέλει η επόμενη  :hi:

Το πρόγραμμα δεν ανακοινώνεται ούτως ή άλλως στην αρχή;  :think: Και να τηρήσει η κορασίδα τα συμφωνηθέντα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα είναι φόλα. Έστω όμως ότι δεν τα τηρεί. Απαιτείς το 20ρικό σου πίσω;

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ολα αυτα σημαίνουν πως εχει επεκταθει η μοναξια και η κοινωνική απομόνωση. Και είναι κρίμα γιατι είμαστε μια χώρα που κλιματολογικά είναι ευλογημενη αλλα και οι Ελληνες ως λαός είμαστε αρκετα κονωνικοί και μπορούμε να αναπτύξουμε εύκολα κοινωνικές σχεσεις.
Εσεις κοροϊδεύετε ενα φαινόμενο που το ακουμπάτε μονο επιφανειακά βλέποντας το οτι κάνει κακο στις τιμές...
Δεν είναι λυπηρό όμως ένα νεο παιδι να πηγαίνει σε μια ιερόδουλη και να ψάχνει απλά μια συναισθηματική επαφή αφού βλέπει πως οι σημερινές κοπέλες θετουν άλλα "στανταρ" στην αναπτυξη σχεσεων πέραν του συναισθηματικού κομματιου?
Εχουν γίνει τοσο περίπλοκες πλεον οι ανθρωπινες σχεσεις..όλες αποβλέπουν στο πρακτικό όφελος και όχι στην αμοιβαία ανταλλαή ειλικρινών συναισθημάτων...

Πιστεύω πως το πρόβλημα τόσο στην απράδεκτη τιμολογιακή πολιτικη όσο και στα παρελκόμενα της έγκειται σε αυτη καθευατη την πορνεία όπως αυτη εξασκείται.

Ολα τα πορνεία του κέντρου, όλες αυτες οι απαράδεκτες τρωγλες με τις αμφιβόλου προελεύσεως εργαζόμενες επρεπε να είχαν κλείσει. Στη θεση τους να ανοίξουν κανονικα μπουρδέλα που να ελεγχονται απο το κράτος φορολογικά αλλά και υγειονομικά. Και εννοώ με αποδείξεις κλπ κλπ. Αλλιως συντηρύμε μια κατάσταση παραοικονομίας και μετα μας φταίει αν το 20 θα γίνει 15 και το 10 αν θα γίνει 7.
Προσπαθείτε να βάλετε κανόνες σε μια αγορά ασύδοτη και ανεξέλγκτη. Παραπονιέστε για τις τιμές λόγω κρίσης και ότι "το 20ρικο δεν βγαίνει εύκολα πλέον" χωρις να κοιτάτε γιατι συμβαίνει αυτο... Και αυτο γιατι ποικίλοι κλαδοι μεσα στην κοινωνία ζουσαν χρόνια ανεξέλγκτοι και στο απυρόβλητο (ενας απο αυτους και η πορνεία) και οδήγησαν στν κρίση με όλα τα επακόλουθα.
Και φυσικά τα αίτια είναι βαθύτερα...στην νοοτροπία του ίδιου του λαού...που δεν αλλάζει..
Αρχηγέ το κοινωνικο-πολιτικοποιέις το θέμα, έχεις κάτι να τονίσεις για τιμές σε ανεξάρτητες βίζιτες?

στο Μετάξι όλο το κονσεπτ όπως λες είναι μαγικα τρισάθλιο με την ανοχή της πολιτείας, άλλωστε αυτό φαίνεται, αν θέλουν κατόπιν πολιτικών έντολών να δειξουν έργο, συλλαμβάνουν για τα μάτια του κόσμου όσους δεν ΄΄υποστηρίζουν οικονομικά΄΄΄το έργο τους...Πολύ μαύρο χρήμα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.860
Πόντοι
10.686
Ναι αν πάμε στην δραχμή αλλιώς η τιμή στο Μεταξουργείο δεν πρόκειται να αλλάξει προς τα κάτω
Αν πάμε σε δραχμή,τίποτα γυφτάκια από το Ζεφύρι μάς βλέπω να γαμάμε η μεγάλη μάζα,και να ξεχάσουμε τις μουνάρες που συνηθίσαμε τα τελεταία χρόνια,έστω και ξεπέτες ή φόλες πολλές φορές... Το ευρώ κρατάει τις τσούρκες στο Ελλάντα,σιγά μην κάτσει η άλλη να γαμιέται με τον κάθε βρωμιάρη,ανώμαλο ή κομπλεξικό,ντόπιο ή αλλοδαπό,για να παίρνει... πετσετάκια,(παραπέμποντας στο γνωστό άσμα της δεκαετίας του '80).

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μυστες σορρυ για το υφακι, αλλα μας διαβαζουν και οι επαρχιωτες και θα τραβανε τα αρχιδια τους οι ανθρωποι...

Τα 10 ευρω στο Μεταξι ειναι ηδη η απολυτη ξεφτυλα, δεν παει παρακατω για κανενα λογο...

Με τα 20 ευρω στη Φυλης, αν ξερεις να "κινεισαι" περνας μια χαρα. Θα μου πειτε οτι 20 ευρω ειχε και τν προηγουμενη δεκαετια, αλλα να σας θυμισω οτι τοτε στα 7 λεπτα σε πεταγαν εξω με τις κλωτσιες. Μαλιστα χαρακτηριστικη θυμαμαι οτι με καραμουζιαζαν οι τσατσαδες αρκετες φορες επειδη αργουσα να ντυθω!  :2funny:
Για εξτρα δε το συζητω... κανα 69 στην καλυτερη.
Πλεον με τα 20 ευρω βρισκεις πολλες εμφανησιμες κοπελες που καθονται πανω απο 15 λεπτα στο δωματιο και προφερουν πληρες προγραμματακι. Αρκετες φορες και υπερπληρες  :sunglasses:(βλεπε παρανομα εξτρακια)  :wanker:

Τα στουντιο(με εξαιρεση ισως την αλυσιδα συγγρου144 κλπ), λενε μεν 50 ευρω, αλλα στα περισσοτερα μπαινεις με 40 ακομα και 30 και μαλιστα σου κανουν και δωρακι. Προσφατα γαμησα γνωστο ονομα των στουντιο και στα 40 μου κανε και ακα πιπα και 69. Και οχι μονο μια φορα, οσες φορες εχω παει στουντιο με 40 μπαινω και παιζουν και εξτραδακια.
Παλιοτερα (εποχη 2007-2012), στα στουντιο εδινα 50ρικο για υπεραπλο και στα 10 λεπτα βαραγε πορτα. Πλεον πριν το 25λεπτο δεν υπαρχει περιπτωση να χτυπησει πορτα.

Για μασαζ, cg κλπ δεν ξερω οποτε δεν εχω αποψη.

Μην κλαιγεστε, οι τιμες (αν ξερεις και κινησαι και δεν εισαι πιρφορος η χαιβανι) ειναι παρα πολυ καλες. Το προβλημα ειναι οτι δυστυχως στους περισσοτερους δεν περισσευουν χρηματα... Και αν καποιος τη βγαζει οριακα ισα ισα με τα εξοδα, και 2 ευρω να το παν το γαμησι, παλι δε θα γαμαει...
το 20αρι για μένα είναι μια χαρά, για πολλους δεν είναι, στο Μετάξι να κατέβει έστω στα 8, 5η πόρνη,2το μαγαζί κ ένα ευ΄ρω η τσατσα...μια χαρα της ειναι,στην χώρα της θα έπλενε κώλους γερόντων

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
το 20αρι για μένα είναι μια χαρά, για πολλους δεν είναι, στο Μετάξι να κατέβει έστω στα 8, 5η πόρνη,2το μαγαζί κ ένα ευ΄ρω η τσατσα...μια χαρα της ειναι,στην χώρα της θα έπλενε κώλους γερόντων

:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εγω ειμαι μεσα....αλλα ποσοι θα το ακολουθησουνε ειναι το θεμα ?

εκτος αν βγει σαν γενικη ανακοινωση στο σαιτ ? και μπει κεντρικο θεμα σαν αυτα που βαζει ο αντισθενης και βγαζουνε ματι...αλλιως θα παει ξεχασμενο το θεμα...μια βδομαδα εγω ειμαι μεσα
ξεκίνα από μεθαύριο, άσε τις βίζιτες, άλλαξε τσέπη στα χρήματα που θα της έδινες και άσε το τρολάρισμα για αύξηση τιμών...

ΠΕΜΠΤΗ 19/06

ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

γραφίστας να το κάνει flyer

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Αρχηγέ το κοινωνικο-πολιτικοποιέις το θέμα, έχεις κάτι να τονίσεις για τιμές σε ανεξάρτητες βίζιτες?

στο Μετάξι όλο το κονσεπτ όπως λες είναι μαγικα τρισάθλιο με την ανοχή της πολιτείας, άλλωστε αυτό φαίνεται, αν θέλουν κατόπιν πολιτικών έντολών να δειξουν έργο, συλλαμβάνουν για τα μάτια του κόσμου όσους δεν ΄΄υποστηρίζουν οικονομικά΄΄΄το έργο τους...Πολύ μαύρο χρήμα...

Εγω θα κάνω μια διαπίστωση και μονο..

- Πρωτοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός 639 ευρώ

- Πρωτοδιοριζόμενος νοσηλευτής 773 ευρώ

- Λέκτορας πανεπιστημίου 1.020 ευρώ

- Πρωτοδιοριζόμενος διοικητικός υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 712 ευρώ

Υπολογίστε ποσο παίρνουν ολοι αυτοι την ώρα και ποσα παίρνει μαι ιεροδουλη την ώρα.
Το πόσο επίπονη είναι μια εργασία και το κοινωνικό βάρος που έχει δεν το κρίνουμε εμεις... Αλλα δεν μπορώ να πω πως μια νοσηλεύτρια που αλλαζει τα σκατωμενα σεντονια του γερου κουράζεται λιγοτερα απο μια ιεροδουλη που τον παίρνει απο τον κωλο 2 φορες την ώρα...(λέμε τωρα..)

Βασικά πιστεύω πως με τα παραπάνω, και με βαση το επίπεδο υπηρεσιών, χωρου, χρόνου, εμφάνιση κλπ...το γαμησι στο μεταξουργείο θα επρεπε να είναι στα 2 ευρω...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
ξεκίνα από μεθαύριο, άσε τις βίζιτες, άλλαξε τσέπη στα χρήματα που θα της έδινες και άσε το τρολάρισμα για αύξηση τιμών...

ΠΕΜΠΤΗ 19/06

ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

γραφίστας να το κάνει flyer

και που να το φαω το 300ευρω ρε ? παω να ανοιξω κανα μπουκαλι γλυφαδα να τα γαμησουμε ολα  :grin:

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ε εντάξει, δεν είναι το ίδιο να αλλάζεις έναν γέρο με το να παίρνεις ass 2 mouth κάθε μέρα...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Εγω θα κάνω μια διαπίστωση και μονο..

- Πρωτοδιοριζόμενος εκπαιδευτικός 639 ευρώ

- Πρωτοδιοριζόμενος νοσηλευτής 773 ευρώ

- Λέκτορας πανεπιστημίου 1.020 ευρώ

- Πρωτοδιοριζόμενος διοικητικός υπάλληλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 712 ευρώ

Υπολογίστε ποσο παίρνουν ολοι αυτοι την ώρα και ποσα παίρνει μαι ιεροδουλη την ώρα.
Το πόσο επίπονη είναι μια εργασία και το κοινωνικό βάρος που έχει δεν το κρίνουμε εμεις... Αλλα δεν μπορώ να πω πως μια νοσηλεύτρια που αλλαζει τα σκατωμενα σεντονια του γερου κουράζεται λιγοτερα απο μια ιεροδουλη που τον παίρνει απο τον κωλο 2 φορες την ώρα...(λέμε τωρα..)

Βασικά πιστεύω πως με τα παραπάνω, και με βαση το επίπεδο υπηρεσιών, χωρου, χρόνου, εμφάνιση κλπ...το γαμησι στο μεταξουργείο θα επρεπε να είναι στα 2 ευρω...

υπαρχει λυση....ο λεκτορας θα πηδαει φοιτητριες τζαμπε...ο εκπαιδευτικος θα κανει καμακια στα πιτσιρικια αλλα οχι παραπανω...και ο νοσηλευτης θα νταραβεριζεται με τις γιατρινες

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
και που να το φαω το 300ευρω ρε ? παω να ανοιξω κανα μπουκαλι γλυφαδα να τα γαμησουμε ολα  :grin:
κάνε υπομονη μια μέρα, είναι υποχρεωτικό να το κάνεις κομμάτια την Πέμπτη?

κάτσε δες Κόπα Αμερικα

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
κάνε υπομονη μια μέρα, είναι υποχρεωτικό να το κάνεις κομμάτια την Πέμπτη?

κάτσε δες Κόπα Αμερικα

κομπλε...απλα να βγει γενικη ανακοινωση...γιατι απο εδω περα δεν γινεται τιποτα...και θα ξεχαστει ευκολα

OP
OP
psolaras78

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
κομπλε...απλα να βγει γενικη ανακοινωση...γιατι απο εδω περα δεν γινεται τιποτα...και θα ξεχαστει ευκολα
μην περιμένεις και διάγγελμα από το ΔΝΤ ή τον Τσίπρα για το θέμα, do it alone man

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
ε εντάξει, δεν είναι το ίδιο να αλλάζεις έναν γέρο με το να παίρνεις ass 2 mouth κάθε μέρα...

Επομένως εμείς συντηρουμε μια κοινωνική αδικία πληρώνοντας 10 μετάξι, 20 φυλής , 50 στουντιο ή 100 ευρω την ώρα για βιζιτούδες (που δεν είναι ώρα για τα πρωτα..είναι 10λεπτα..).
Τη συντηρούμε ή όχι?

Και αυτον που αδικουμε είναι συγγενης μας, φίλος μας, γείτονας μας...
Και μετα μας φταίει ο αγαπουλης πιρφοράκος που δίνει 60 ευρω σε μια τσιγγάνα του μεταξουργειου για να καθίσει μια ωρα κοντα της..επειδη η κοπέλα που προσπαθει να βγαλει έξω...θα του παει παραπανω και δε θα του κάτσει κιολας..
Φυσικά και λάθος του βεβαια...
Αλλα και εμεις δεν είμαστε καλυτεροι επειδη δεν μπορούμε να βάλουμε χαλινάρι στις καυλες μας...
Επομενως συμφωνω με το κίνημα "απέχω απο φυλης" ....αλλα είναι μια ουτοπία σε μια χώρα που δεν ομονοεί για το τίποτα (ουτε για τα πληρωμενα αφορολόγητα γαμίσια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom