Νέα

Πρόταση για μείωση τιμών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
τα μεν μπουρδελα να καθιερώσουν το 15λεπτο μινιμουμ, τα δε στούντιο να συνεχίσουν να βαράνε μύγες.
τα περισσότερα στούντιο αν θες σε περνανε και με 35  ;) ;) λιγα ειναι αυτα που εχουν ακομα βασικη τιμη τα 50 ευρω(βλεπε γερμανους)

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Το να ζητάμε περισσότερες-καλύτερες υπηρεσίες ή περισσότερο χρόνο μου φαίνεται κάτι πολύ πιο εφαρμόσιμο από τη μείωση τιμών.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Το λέω διότι εάν δεις τιμές σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και σε άλλες χώρες, θα δεις ότι εδώ είναι οι χαμηλότερες. Επίσης, δες τη διαφορά μεταξύ Μεταξουργείου και Φυλής, ευθέως ανάλογη της διαφοράς στην καθαριότητα (δεν αναφέρω κάν τη λέξη ποιότητα).
Σε μερικά του Μεταξουργείου που είμαι πολύ τακτικός,(πχ Κολωνού 30 α' και β' όροφος,Ιάσωνος 10 πάνω και κάτω,Ιάσωνος 2 πάνω και κάτω,κ.ά.),η καθαριότητα και η ευπρέπεια είναι σε πολύ καλά επίπεδα!Και οι παρεχόμενες υπηρεσίες ομοίως συγκρίσιμες με τα κεντρικά.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ελάτε τώρα, δε θέλω ηττοπάθειες.

Mυστη μου αν γινει αυτη η αποχη, το μονο που θα καταφερουμε ειναι ΟΛΑ τα καλα μουνια να φυγουν για μονιμες διακοπες και θα ξεμεινουμε εδω να γαμαμε τελειωμενες, σαπιες, πρεζακια και καρναβαλους  :S

Ε ακόμα κι έτσι να γίνει, τα μεγάλα αφεντικά θα θορυβηθούν και θα αναγκαστούν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Στην ελεύθερη αγορά οι τιμές καθορίζονται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Ας τους δείξουμε τι πάει να πει μικρότερη ζήτηση ;)

Το ξαναλεω, αν ξερεις να κινεισαι, μια χαρα ειναι οι τιμες απο αποψη vfm.

Δηλαδή εσύ το θεωρείς vfm μέσα σε ένα 10λεπτό ή έστω 20λεπτο, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, οι κοπέλες να βγάζουν ένα ολόκληρο μεροκάματο, δηλαδή όσα βγάζει ένας εργαζόμενος μέσα σε 8 ώρες; Please.

To προβλημα ειναι οτι δεν μας περισσευουν λεφτα, οχι οτι ειναι ακριβα...
Αυτος που δεν εχει να γαμησει με 10 και 8 να παει παλι δε θα γαμαει.

Για Μεταξουργείο συμφωνώ ότι είναι καλά. Τα υπόλοιπα όμως;

Συμφωνω βεβαια με μποικοταζ σε κοπελες που δεν αξιζουν τα λεφτα τους και σε φολες... αν και αυτα τα πραγματα ειναι αυτονοητα δε χρειαζεται οργανωμενη δραση...
Πάνω από τις μισές είναι φόλες έτσι κι αλλιώς.

Ξυπνήστε. Τα καρτέλ και τα κυκλώματα δηλαδή πώς καταφέρνουν να είναι συνεννοημένα και εδώ και 6 χρόνια κρίσης να μη ρίχνουν τις τιμές τους, παρά τον ανταγωνισμό; Εμείς που έχουμε το ίντερνετ δεν μπορούμε να συνεργαστούμε;

[size=10pt][size=10pt]ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ[/size][/size]

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
κανω αποχη από στουντιο (κυριως) εδώ και 6 μηνες περιπου (για μπου. εχω να παω εδώ και 6 χρονια σχεδόν) οι τιμες όμως δεν νομιζω να εχουν υποχωρηση (οσο θα νομιζα τουλάχιστον) αρα τις πταιει??????    :( :( :( :(

μηπως τελικα οι τιμες είναι φιξαρισμένες και μονο εάν εισαι τακτικος πελατης μπορει να γινει καποια μικρη εκπτωση από το μαγαζι??????η δικη μου αποψη προς τα εκει συγκλινει γι'αυτο και τα περισσοτερα μαγαζια(στουντιο) δουλεουν με στανταρ περιπου πελατεια, οσων δλδ  η τσεπη αντεχη ακομα το κοστος των 50€ και βαλε!!!!!!!   ;) ;) ;) ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
κανω αποχη από στουντιο (κυριως) εδώ και 6 μηνες περιπου (για μπου. εχω να παω εδώ και 6 χρονια σχεδόν) οι τιμες όμως δεν νομιζω να εχουν υποχωρηση (οσο θα νομιζα τουλάχιστον) αρα τις πταιει??????    :( :( :( :(
Ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη ;)

μηπως τελικα οι τιμες είναι φιξαρισμένες και μονο εάν εισαι τακτικος πελατης μπορει να γινει καποια μικρη εκπτωση από το μαγαζι??????η δικη μου αποψη προς τα εκει συγκλινει γι'αυτο και τα περισσοτερα μαγαζια(στουντιο) δουλεουν με στανταρ περιπου πελατεια, οσων δλδ  η τσεπη αντεχη ακομα το κοστος των 50€ και βαλε!!!!!!!   ;) ;) ;) ;)
Ίσως σκέφτονται ότι οι πελάτες που χάνουν από τα στούντιο θα ξοδέψουν το 50ρικο στα μπουρδέλα. Ίδια αφεντικά είναι έτσι κι αλλιώς.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη ;)
Ίσως σκέφτονται ότι οι πελάτες που χάνουν από τα στούντιο θα ξοδέψουν το 50ρικο στα μπουρδέλα. Ίδια αφεντικά είναι έτσι κι αλλιώς.

το πενηνταρικο ή το εχεις ή δεν το εχεις.......εάν εχεις 50-αρικο μπορεις και το 100-αρικο για την <καυλα> σου εάν δυσκολευεσαι  όμως για τα πενηντα θα δυσκολευεσαι και για τα εικοσι......συνηθως ετσι παει!!!!! :(

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
το πενηνταρικο ή το εχεις ή δεν το εχεις.......εάν εχεις 50-αρικο μπορεις και το 100-αρικο για την <καυλα> σου εάν δυσκολευεσαι  όμως για τα πενηντα θα δυσκολευεσαι και για τα εικοσι......συνηθως ετσι παει!!!!! :(
Ναι δυσκολεύονται μεν για τα 50, αλλά σκέφτονται ότι ας τα ξοδέψουν σε 3 μπουρδέλα να γαμήσουν παραπάνω τουλάχιστον.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
βεβαια το ότι δεν εχω παει σε κοπελα από στουντιο δεν σημαινει ότι δεν τα επισκέπτομαι.....πηγαινω και μαλιστα αρκετα τακτικα (2 φορες τον μηνα τουλάχιστον κανω μια τσαρκα στα περισσοτερα στουντιο) όμως οι τιμες ακλονητες και ας <βαρανε> μυγες τις περισσοτερες φορες όπως λενε μερικοι συναγωνιστες εδώ μεσα!!!!!

οντως μια τιμη περιξ των 30-35€ για τα στουντιο(σε όλα τα στουντιο όμως) θα ηταν δελεαστικη για το φιλοπορνευον  κοινο  των στουντιο

νομιζω πως το καρτελ αυτων των οικων θα πρεπει να ξανασκεφτεί λιγο την τιμολογιακη του πολιτικη και το λεει αυτό ένα πρωην πελατης που παλαιοτερα ηταν συχνος επισκεπτης που καταθετε το βαλαντιο του ιδιατερα στα στουντιο όπως ανεφερα!!!!!!  

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Ναι δυσκολεύονται μεν για τα 50, αλλά σκέφτονται ότι ας τα ξοδέψουν σε 3 μπουρδέλα να γαμήσουν παραπάνω τουλάχιστον.

ορισμενα από τα μπου. δεν θα επρεπε καν να λειτουργουν όχι να μαζεουν και 20-ρικα από καυλωμενα μειρακια....... ;) ;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έχει αναφερθεί ότι μερικά με παζάρια μπορούν να σου το αφήσουν στα 40 ή και 30 ευρώ, αλλά τι να το κάνεις άμα είναι να φας ξεπέτα στο δωμάτιο. Σκοπός είναι να καθιερωθεί στο επίσημο πρόγραμμά τους.

Το thread έγινε sticky.  :thumbsup: ;)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Έχει αναφερθεί ότι μερικά με παζάρια μπορούν να σου το αφήσουν στα 40 ή και 30 ευρώ, αλλά τι να το κάνεις άμα είναι να φας ξεπέτα στο δωμάτιο. Σκοπός είναι να καθιερωθεί στο επίσημο πρόγραμμά τους.

Το thread έγινε sticky.  :thumbsup: ;)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ένα ερωτημα που γεννατε από το ολο θεμα εινια το κατά ποσο συχνα παει καποιος σε στουντιο ή μπου.

ποσο συχνα λοιπον συναγωνιστες πατε σε ευαγες ιδρυμα με κορασιδες για να σας <λουσουν> το κεφαλι??????

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
:offtopic:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα ρίχνανε τις τιμές, θα πηγαίναμε συχνότερα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Ελάτε τώρα, δε θέλω ηττοπάθειες.
[size=10pt][size=10pt]ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΠΙΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ[/size][/size]
Έτσι σε θέλω παιχταρά μου! Μάχιμο και αγωνιστή!  :thumbsup:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
:offtopic:
Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα ρίχνανε τις τιμές, θα πηγαίναμε συχνότερα.

:thumbsup: Όσες φορές και αν το έχω πει δεν το κατάλαβε ποτέ καμία (χμμμ  :think: τώρα που το ξανασκέφτομαι μόνο μια)..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σωστά τα λέμε όλοι...και πάντα το πρόγραμμα από πριν ''διαπραγματεύευται''

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3ημερο, ΌΣΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΝ, ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ

είναι το μήνυμα πως τρία μερόνυχτα θα πάρετε τα φρύδια μας επειδή δεν έχετε καταλαβει ακόμα..

τα μεν μπουρδελα να καθιερώσουν το 15λεπτο μινιμουμ, τα δε στούντιο να συνεχίσουν να βαράνε μύγες.

:kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Συμφωνώ απόλυτα με τον COBRA1986 ότι οι τιμές δεν πάνε παρακάτω και ότι εάν θα πέσουν θα είναι σε βάρος της ποιότητας και ως ποιότητα εννοώ κυρίως τα θέματα "υγιεινής". Το πρόβλημα δεν είναι οι τιμές, απλά τα χρήματα βγαίνουν δυσκολότερα από ποτέ...
Τύπε η υγιεινή πόσο πιο χαμηλά να πέσει  :think:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
οι τιμες πρεπει να πεσουν, αλλωστε είναι και στο ολο πνευμα τις εποχης <εσωτερικη υποτιμηση>

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
ελα να πηγαινει στο 30-ακι το στουντιακο σερβις ελα λεμε......  :tits: :tits: :tits: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom