daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
καλο μωρο τεσταρισμενο.δυνατο και αντεχει
καλο μωρο τεσταρισμενο.δυνατο και αντεχει
παμε παρεα??κοριτσακι??????????? αυτο ειναι jcb
Να 'ρθω και γώ???????????????παμε παρεα??
Η Ευα και η Ναομι νομιζω κανουνΑυτό που θα ρωτούσα εγώ...είναι αν υπάρχει call girl που είναι bisexual και αναλαμβάνει.....ζευγάρια..μας ενδιαφέρει είναι η αλήθεια και οι μόνες που έχω βρεί..για να κάνω ένα δώρο στην επόμενη μας επέτειο...είναι στο εξωτερικό...εδώ στις υπηρεσίες...δεν βλέπω κάτι..δεν είμαι του αθλήματος αλλά στο συγκεκριμένο προτιμώ επαγγελματία να μας δείξει τα μονοπάτια...
ολοι μαζι και μπροστα ο πετρος που εριξε την ιδεαΝα 'ρθω και γώ???????????????
Καλησπερα....Σαν νεος στο forum εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο call girl??
άκου τον petergsp και πήγαινε με την μαρίνα. τρελός μούναρος. θα περάσεις τέλεια.
απλά πρόσεχε γιατί μπορεί να σε τυφλώσει η ατελείωτη ομορφιά της !
παμε παρεα??
ολοι μαζι και μπροστα ο πετρος που εριξε την ιδεα
ρε φιλαρακο τα χουμε ξαναπει για τη μαρινα.μπορει να υστερει λιιιιγο στο προσωπο οπως λες εσυ αλλα απο υπηρεσιες ειναι ΣΟΥΠΕΡ
Λιγο ?
η κορη του φρανκεσταιν σε νεα εκδοση 2013
ρε φιλε αν δεν βλεπεις ομορφο προσωπακι τι τσον πουτσο γαμας την
γριεντζο την βασιλειαδου
την έχεις πάρει???Μια τιμια και οικονομικη προταση.
την έχεις πάρει???
την εμφανίζεις απο το πουθενά πες μας και την υποτιθέμενη εμπειρία σου!
αν τα βγάζεις με δυσκολία, μην τα τρως με ευκολία..το πιθανότερο είναι με όλες να τα κλάψεις!Καλησπέρα! Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για να περάσω ένα όμορφο δίωρο με ένα call girl στην Αθήνα και να μην κλάψω τα χρήματα που βγάζω όπως οι περισσότεροι από εμάς πια με ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ! Με ενδιαφέρει κυρίως GFE αλλά δεν θα πω όχι και σε λίγο PSE! Θέλω να είναι όμορφη, με ωραίο σώμα και καλό στήθος. Σας ακούω!
αν τα βγάζεις με δυσκολία, μην τα τρως με ευκολία..το πιθανότερο είναι με όλες να τα κλάψεις!
ξεκίνα από τα βασικά..τί έχεις να διαθέσεις? 200,300, 500 ευρώ?Φίλε μου οφείλω να κάνω ένα ωραίο δωράκι στον εαυτό μου, δεν πίνω δεν καπνίζω, ένα βίτσιο έχω και εγώ, ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! Οπότε αν έχεις να προτείνεις κάτι σε ακούω!