Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το θρεντ το ανοιξα εγω για τζερτζελε και η ψηφοφορια ειναι του σαρουμαν......ειναι δυο θρεντ σε ενα.....εγω τον διομηδη προμοταρω βασικα.... :sunglasses: :grin:
Ενταξη να πληρωσουμε κατι παραπανω :2funny: :2funny: :2funny:.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
το θρεντ το ανοιξα εγω για τζερτζελε και η ψηφοφορια ειναι του σαρουμαν......ειναι δυο θρεντ σε ενα.....εγω τον διομηδη προμοταρω βασικα.... :sunglasses: :grin:
Οπου βάλεις τα χεράκια σου σκατά τα κάνεις  :huh: :huh: :birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αυτα λοιπον ειναι τα κριτηρια σου για να γινει καποιος τιμημενος, αλλα παραπανω κραζεις το σαιτ επειδη ενδεχομενως εχει ιδια κριτηρια με σενα ενω θα επρεπε να εχει αντικειμενικοτερα  :2funny: :crazy:

ναι θελει μαγεια να καταλαβω το  :idiot: της υποθεσης  :grin:
Γιατι εισαι επιθετικος απενατι μου....δεν κραζω το site!!!Αλλα, οταν υπαρχουν οι ιδιοι τιμημενοι τοσα χρονια και δεν αλλαζουν μερικοι....τοτε ο καθενας μας, σκεφτεται οτι θελει!!!!....Μην με βαλλεις τωρα στο τρυπακι να αναλυσω!!!!..Αλλα θα το κανω.....ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΧΑΧΟΥΧΑ....ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.... ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ "ΠΛΑΝΗ", ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ!!..ΑΥΤΑ!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν γινεις απο τον παιχτουρα τιμημενη ειναι οκ, αν σε κανει ο αντισθενης ειναι μαλακια γιατι δεν εχεις κριτικες  :2funny:
τι να κανω κ που πειτε μου γ να εχω την αποδοχη του πιχτουρα.

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γιατι εισαι επιθετικος απενατι μου....δεν κραζω το site!!!Αλλα, οταν υπαρχουν οι ιδιοι τιμημενοι τοσα χρονια και δεν αλλαζουν μερικοι....τοτε ο καθενας μας, σκεφτεται οτι θελει!!!!....Μην με βαλλεις τωρα στο τρυπακι να αναλυσω!!!!..Αλλα θα το κανω.....ΝΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΧΑΧΟΥΧΑ....ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.... ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ "ΠΛΑΝΗ", ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΗ!!..ΑΥΤΑ!!!

δεν ειμαι επιθετικος. γραφεις κατι το διαβαζω και γραφω αυτο που σκεφτομαι. χτες με αλλαξες απο γελοιο σε ανωτερο ανθρωπο μεσα σε τρια λεπτα, σημερα αυτο  :grin:
ειτε με αντικειμενικα ειτε με υποκειμενικα εσυ κανεις για τιμημενος, εισαι συμπαθης και ενημερωτικος ταυτοχρονα. αλλα λες και αρλουμπες πως να το κανουμε  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι να κανω κ που πειτε μου γ να εχω την αποδοχη του πιχτουρα.

να πας να γαμηθεις να παρεις και αρνητικες κριτικες που θα ειναι αντικειμενικες και να ντυνεσαι καλυτερα γιατι κυκλοφορεις σαν το φτωχο φιλοτιμο της λατερνας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και για να γινω σαφης.....τι εννοω οταν εγραψα ορισμενοι Τιμημενοι μας δημιουργουν πλανη!!!...Υπαρχει Τιμημενος που απο την εγρασια του.... παιρνει το πολυ 800-900 ευρω!!!...Και μας γραφει συνεχεια κριτικες ολων των κατηγοριων εκτος των μπουρδελων)!!!!..Τα λεφτα που τα βρισκει???..Εγω καλη μου πιστης, για να μην σκεφτω κατι αλλα σεναρια....υποθετω οτι καθεται σπιτι του και γραφει μαιμου κριτικες...χαχαχα!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να πας να γαμηθεις να παρεις και αρνητικες κριτικες που θα ειναι αντικειμενικες και να ντυνεσαι καλυτερα γιατι κυκλοφορεις σαν το φτωχο φιλοτιμο της λατερνας.
δε θα γινω ποτε τιμημενη/μοντ .... :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και για να γινω σαφης.....τι εννοω οταν εγραψα ορισμενοι Τιμημενοι μας δημιουργουν πλανη!!!...Υπαρχει Τιμημενος που απο την εγρασια του.... παιρνει το πολυ 800-900 ευρω!!!...Και μας γραφει συνεχεια κριτικες ολων των κατηγοριων εκτος των μπουρδελων)!!!!..Τα λεφτα που τα βρισκει???..Εγω καλη μου πιστης, για να μην σκεφτω κατι αλλα σεναρια....υποθετω οτι καθεται σπιτι του και γραφει μαιμου κριτικες...χαχαχα!!!

και αυτο παιζει και αλλα χειροτερα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ειμαι επιθετικος. γραφεις κατι το διαβαζω και γραφω αυτο που σκεφτομαι. χτες με αλλαξες απο γελοιο σε ανωτερο ανθρωπο μεσα σε τρια λεπτα, σημερα αυτο  :grin:
ειτε με αντικειμενικα ειτε με υποκειμενικα εσυ κανεις για τιμημενος, εισαι συμπαθης και ενημερωτικος ταυτοχρονα. αλλα λες και αρλουμπες πως να το κανουμε  :grin:
Ειμαι παρορμητικος και το αναγνωριζω...ασε το χτεσινο Εκτορα...δεχτηκα δυο μηνυματα(δεν θα αποκαλυψω απο που δεν υπαρχει λογος..τα εχω αποθηκευσει) δεν αναφεροταν σε σενα αλλα γενικα.... και πηγε να με βαλλει σε τρυπακι.....να σταματησει εδω ομως!!!...Μετα το αξιολογησα στην σκεψη μου και ειπα τι μαλακια κανω και ανακατευομαι εκει, που δεν με σπερνουν!!!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny:

παίδες ,πήρα δύο ,ούτε ....τρία  :2funny: :2funny: :2funny: πείτε μου και πόσο κοστίζουν ,να τα στείλω να είμαστε ντάξ. :rolleyes: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γίνεται να μπανάρετε για καμιά βδομάδα τον Ροκαβλόν γιατί με περνάει? Ευχαριστώ.
Άντε ν'αναγνωριστεί η προσφορά μου στο σάιτ.

:sunglasses:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
δε με βλεπω μεσα γιατι ?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ποτε 8α γινω μοντ ρε να βαλω ταξη εδω μεσα?

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom