You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
éla ντέ ,δεν είσαι εσύ αλλά είμαι εγώ που στο κάτω κάτω και πιό νέος είμαι και μηδενική συμμετοχή σε κριτικές και ινφο. δεν ξέρω πιά ηταν τα κριτήρια . ;)
αν γίνεται παραιτούμαι απο την υποψηφιότητα υπέρ της Λούκ
με συγκινεις...
Επισκέπτης
Κρίνοντας απ' το ότι έχει μόνο δύο ψήφους (μία εκ των οποίων δική μου), φαντάσου απ' όσους ψήφισαν ως τώρα πόσοι λίγοι διαβάζουν κριτικές και ενημερώσεις........ο ντερτι επισης ανερχομενη δυναμη....
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
...φαντάσου απ' όσους ψήφισαν ως τώρα πόσοι λίγοι διαβάζουν κριτικές και ενημερώσεις...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το θεμα εγινε χαβαλετζιδικο εξαρχης.....τον λιλα μονο δεν βαλανε....Κρίνοντας απ' το ότι έχει μόνο δύο ψήφους (μία εκ των οποίων δική μου), φαντάσου απ' όσους ψήφισαν ως τώρα πόσοι λίγοι διαβάζουν κριτικές και ενημερώσεις...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
κ μενα! >το θεμα εγινε χαβαλετζιδικο εξαρχης.....τον λιλα μονο δεν βαλανε....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
χαχα....οχι λιγοι...τους κλωνους που τους βαζεις??....γιατι τα μαυρισματα, αν σε βοηθησε μια κριτικη τα κανουν συγκεκριμενα ατομα με τους κλωνους τους!!!!Κρίνοντας απ' το ότι έχει μόνο δύο ψήφους (μία εκ των οποίων δική μου), φαντάσου απ' όσους ψήφισαν ως τώρα πόσοι λίγοι διαβάζουν κριτικές και ενημερώσεις...
Επισκέπτης
Μη σου πω ότι ο Λίλας θα το άξιζε κιόλας, αφού θα 'ταν ο μόνος για τον οποίο θα ξέραμε πραγματικά ποιον ψηφίζουμετο θεμα εγινε χαβαλετζιδικο εξαρχης.....τον λιλα μονο δεν βαλανε....
Όποτε μπλεκόμουν σε αντιπαράθεση με κάποιον φίλε Παιχτούρα (που το κάνω συχνά ομολογουμένως αφού ό,τι μου φαίνεται στραβό το ξεστομίζω), την επόμενη μέρα είχα από μια αρνητική ψήφο σε όλες τις κριτικές μουχαχα....οχι λιγοι...τους κλωνους που τους βαζεις??....γιατι τα μαυρισματα, αν σε βοηθησε μια κριτικη τα κανουν συγκεκριμενα ατομα με τους κλωνους τους!!!!
Από τότε σταμάτησα ν' ασχολούμαι με την ψηφοφορία των κριτικών.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ενταξη,πρεπη να γινετε πλακιτσα και να περναμε ολοι ομορφα,τωρα αν μπορουμε να δινουμε και πληροφοριες στον κοσμο(για ολους τους φιλους που πηγαινουν στους οικους μιλαω)για να μπορη ο καθις να αποφευγη τις φολες,γιατι ολοι βγαζουμε τα λεφτα δυσκολα,ειναι πολυ καλο.Απλα ο τιτλος ειναι περισσοτερο,κατι σαν επιβραβευση,για αυτους που προσπαθουν πολυ για να ενημερωσουν,και οχι ως μαγγια για αυτο που κανουμε!!!!το θεμα εγινε χαβαλετζιδικο εξαρχης.....τον λιλα μονο δεν βαλανε....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι που βαλανε την σιλβα ντε.....κ μενα! >
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
....Δεν κανουν τιμημενους, οσους ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε στην προσωπικη τους ζωη...αλλα κανουν... οσους ειναι στην κλικα τους!!!
γιαυτο και συ σε αντιθεση προτεινεις αχαχουχα και μπολντι επειδη ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε και οχι επειδη τους συμπαθεις
υ.γ. συμφωνω κατα τα αλλα στη συνεισφορα σου και την ανεξαρτησια των κριτικων σου. αλλα μια ασυνεπεια στο λογο εκτος κριτικων την εχεις βαρβατη.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Φιλε μου, εμενα δεν με απασχολει το μαυρισμα...και ειδικα ορισμενων, που τους εχω χεσμενους!!!...Με απσασχολουν οι συναθλητες μου, που δεν εχουν οικονομικη δυνατοτητα,αλλα και επισκεπτες που ψαχνουν για οικονομικους θησαυρους με ποιοτητα στις υπηρεσιες, να διαβαζουν και καποιες κριτικες απο ορισμενους που γραφουμε την σχεση με την οικονομικη αποδοση και ποιοτητα της εργαζομενης!!!Πηγαινω και εγω, σε δυο τρια στουντιοκοριτσα και σκαω 50 και 70νταρια...αλλα δεν βρισκω τον λογο να γραψω κριτικη!!!!!Για μενα η αποψη μου, ειναι να γραφω κριτικες, οπου περναω καλα και οικονομικα..ειτε σε ιεροδουλη(ανεξαρτητα, αν το μαγαζι ειναι μπουρδελο,ειτε στουντιο)..ειτε σε μαγαζι στριπτιζ(που ειχα γραψει για ενα παλια..... οτι ειχε απαραδεκτη την τιμη του πρωτου ποτου)!!!Όποτε μπλεκόμουν σε αντιπαράθεση με κάποιον φίλε Παιχτούρα (που το κάνω συχνά ομολογουμένως αφού ό,τι μου φαίνεται στραβό το ξεστομίζω), την επόμενη μέρα είχα από μια αρνητική ψήφο σε όλες τις κριτικές μου
Από τότε σταμάτησα ν' αχολούμαι με την ψηφοφορία των κριτικών.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Και οι δαφνες,συμπληρωνω,ετσι!!!Δεν επιθυμω..φιλε μου....το μονο που επιθυμω ειναι να ενημερωνομαι, γιατι εχω αρρωστια με τα πουτανιδια!!!...Τις εξουσιες του διαδικτυου αλλα και τις οποιες αλλες.... ποτε δεν τις λατρεψα!!!!Μου αρκουν τα μεταλλια που εχω απο το στρατευμα(Πολεμικη Αεροπορια)!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
pali καρφωθηκαειναι που βαλανε την σιλβα ντε.....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τον αχαχουχα...γιατι ειναι καλο παιδι και τον εχουν αδικησει καποια μελη..ισως να θελω μια ατυπη δικαιοσυνη!!!....τον μπολντ...τον παω οπως γραφει...και τον Ροκαβλον(και ενημερωση και σωστη σκεψη διαθετει)...αυτα!!!!Ασυνεπεια απο το διαδικτυο...πρεπει να εισαι μαγος, να το καταλαβεις για τον διαδικτυακο συνομιλητη σου!!!!!γιαυτο και συ σε αντιθεση προτεινεις αχαχουχα και μπολντι επειδη ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε και οχι επειδη τους συμπαθεις
υ.γ. συμφωνω κατα τα αλλα στη συνεισφορα σου και την ανεξαρτησια των κριτικων σου. αλλα μια ασυνεπεια στο λογο εκτος κριτικων την εχεις βαρβατη.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τον αχαχουχα...γιατι ειναι καλο παιδι και τον εχουν αδικησει καποια μελη..ισως να θελω μια ατυπη δικαιοσυνη!!!....τον μπολντ...τον παω οπως γραφει...και τον Ροκαβλον(και ενημερωση και σωστη σκεψη διαθετει)...αυτα!!!!Ασυνεπεια απο το διαδικτυο...πρεπει να εισαι μαγος, να το καταλαβεις για τον διαδικτυακο συνομιλητη σου!!!!!
αυτα λοιπον ειναι τα κριτηρια σου για να γινει καποιος τιμημενος, αλλα παραπανω κραζεις το σαιτ επειδη ενδεχομενως εχει ιδια κριτηρια με σενα ενω θα επρεπε να εχει αντικειμενικοτερα
ναι θελει μαγεια να καταλαβω το της υποθεσης
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το θρεντ το ανοιξα εγω για τζερτζελε και η ψηφοφορια ειναι του σαρουμαν......ειναι δυο θρεντ σε ενα.....εγω τον διομηδη προμοταρω βασικα....Η ψηφοφορια μιλαη μονο για τιμημενους,για μοντ και καθαιρεσης δεν υπαρχη
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κ μενα! >
αν γινεις απο τον παιχτουρα τιμημενη ειναι οκ, αν σε κανει ο αντισθενης ειναι μαλακια γιατι δεν εχεις κριτικες
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.