Τον αχαχουχα...γιατι ειναι καλο παιδι και τον εχουν αδικησει καποια μελη..ισως να θελω μια ατυπη δικαιοσυνη!!!
Σε ευχαριστώ θερμα για καλα σου λόγια φίλε παιχτουρα....
Όμως θα πρεπει να σου επισημάνω οτι.......
Εγω ο ίδιος ζήτησα να εξαιρεθω της ψηφοφορίας για τους εξής λόγους
Για να γίνει κανείς τιμημένος σε κάποιο μπουρδελοσαιτ θεωρω πως πρέπει να έχει προσφορά στις κριτικές, η γνώσεις περι του είδους, κατι που εγω δεν έχω.....
Για τον απλούστατο λόγο του οτι δεν πολυπηγαίνω για λόγους που έχω ήδη αναφέρει σε παλαιότερα πόστ μου και δεν γουστάρω να γράφω τις εμπειρίες του είδους ........ Οπότε πάω !!!!!!!
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ψώνιο ωστε να επιζητω οποιαδηποτε επιβεβαιωση η επιβράβευση απο οποίο φόρουμ είμαι γραμμένος
Γράφω απλά για την πλάκα μου και προσπαθω μέσω του διαλόγου είτε να συμβουλεψω ανάλογα τις γνώσεις που κατέχω οποιονδήποτε κρίνω οτι μπορω
Είτε να μάθω οτιδήποτε είτε να χαβαλεδιασω περνώντας την ώρα μου
Στα 4-5 χρόνια που είμαι στο φόρουμ, ανάθεμα αν έχω 5 κριτικές κι αυτές γιατί θεώρησα σωστό να μπουν για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά
Δεν θεωρώ δικαίωση για οτιδήποτε άλλο έκτος της προσφοράς σε γνώσεις και κριτικές το να γίνει κάνεις τιμημένος εδω και εκπλησομαι τα μαλα που έχω 3 ψήφους !!!!
Η επιβράβευση μου είναι αποτυπωμένη στους ανθρώπους που με προτιμούν στην εργασία μου στηρίζοντας με εδω και 20+ έτη και που μου δείχνουν την εκτίμηση τους παιρνωντας με τηλέφωνο οποτε μπορουν και ενδιαφέρονται για μένα πραγματικά....
Και σε ανθρώπους που μου έκαναν τεράστιες τιμές τόσο με την γνωριμία τους όσο και και τις προσκλήσεις τους...
Ανθρωποι οι οποίοι είναι τόσο επώνυμοι όσο και ανώνυμοι στο ευρύτερο κοινωνικο σύνολο
Μην θεωρήσεις φίλε μου οτι σου την λεω με αυτο το πόστ καθώς έχεις την εκτιμηση μου και τον σεβασμό μου και το γνωρίζεις
Να ´σαι καλα φιλαρακο μου κι ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια