Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δε με βλεπω μεσα γιατι ?
θες να πάρεις τη θέση μου;
παλιά, όταν μας βάλαν 5 νικ στο περιοδικό free γύρναγαν και μου την έλεγαν εμένα(ίσως και στους άλλους), ότι και καλά είμασταν οι βεντέτες του σάιτ.
καλύτερα να λειτουργείς αθόρυβα, να μην σε ξέρει και κανείς.

Επισκέπτης
Γίνεται να μπανάρετε για καμιά βδομάδα τον Ροκαβλόν γιατί με περνάει? Ευχαριστώ.
URL]]

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παλιά, όταν μας βάλαν 5 νικ στο περιοδικό free γύρναγαν και μου την έλεγαν εμένα(ίσως και στους άλλους), ότι και καλά είμασταν οι βεντέτες του σάιτ.
λες εεε και εσυ δεν θες να γινεις μοντ ??? βγαλε τον ευατο σου τοτε εκτος να μπει κανας αλλος

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τον αχαχουχα...γιατι ειναι καλο παιδι και τον εχουν αδικησει καποια μελη..ισως να θελω μια ατυπη δικαιοσυνη!!!
Σε ευχαριστώ θερμα για καλα σου λόγια φίλε παιχτουρα....
Όμως θα πρεπει να σου επισημάνω οτι.......

Εγω ο ίδιος ζήτησα να εξαιρεθω της ψηφοφορίας για τους εξής λόγους

Για να γίνει κανείς τιμημένος σε κάποιο μπουρδελοσαιτ θεωρω πως πρέπει να έχει προσφορά στις κριτικές, η γνώσεις περι του είδους, κατι που εγω δεν έχω.....
Για τον απλούστατο λόγο του οτι δεν πολυπηγαίνω για λόγους που έχω ήδη αναφέρει σε παλαιότερα πόστ μου και δεν γουστάρω να γράφω τις εμπειρίες του είδους ........ Οπότε πάω !!!!!!!

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ψώνιο ωστε να επιζητω οποιαδηποτε επιβεβαιωση η επιβράβευση απο οποίο φόρουμ είμαι γραμμένος

Γράφω απλά για την πλάκα μου και προσπαθω μέσω του διαλόγου είτε να συμβουλεψω ανάλογα τις γνώσεις που κατέχω οποιονδήποτε κρίνω οτι μπορω
Είτε να μάθω οτιδήποτε είτε να χαβαλεδιασω περνώντας την ώρα μου

Στα 4-5 χρόνια που είμαι στο φόρουμ, ανάθεμα αν έχω 5 κριτικές κι αυτές γιατί θεώρησα σωστό να μπουν για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά

Δεν θεωρώ δικαίωση για οτιδήποτε άλλο έκτος της προσφοράς σε γνώσεις και κριτικές το να γίνει κάνεις τιμημένος εδω και εκπλησομαι τα μαλα που έχω 3 ψήφους !!!!

Η επιβράβευση μου είναι αποτυπωμένη στους ανθρώπους που με προτιμούν στην εργασία μου στηρίζοντας με εδω και 20+ έτη και που μου δείχνουν την εκτίμηση τους παιρνωντας με τηλέφωνο οποτε μπορουν και ενδιαφέρονται για μένα πραγματικά....
Και σε ανθρώπους που μου έκαναν τεράστιες τιμές τόσο με την γνωριμία τους όσο και και τις προσκλήσεις τους...
Ανθρωποι οι οποίοι είναι τόσο επώνυμοι όσο και ανώνυμοι στο ευρύτερο κοινωνικο σύνολο

Μην θεωρήσεις φίλε μου οτι σου την λεω με αυτο το πόστ καθώς έχεις την εκτιμηση μου και τον σεβασμό μου και το γνωρίζεις

Να ´σαι καλα φιλαρακο μου κι ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
λες εεε και εσυ δεν θες να γινεις μοντ ??? βγαλε τον ευατο σου τοτε εκτος να μπει κανας αλλος
ξέρεις πόσοι γίνανε μοντ από ψηφοφορίες;
[size=10pt]0[/size][size=20pt]0[/size][size=30pt]0[/size][size=40pt]0[/size][size=30pt]0[/size][size=20pt]0[/size][size=10pt]0[/size]
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
καλή επιτυχία

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πες και για μενα κατι γλυκο  :dancing:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σε ευχαριστώ θερμα για καλα σου λόγια φίλε παιχτουρα....
Όμως θα πρεπει να σου επισημάνω οτι.......

Εγω ο ίδιος ζήτησα να εξαιρεθω της ψηφοφορίας για τους εξής λόγους

Για να γίνει κανείς τιμημένος σε κάποιο μπουρδελοσαιτ θεωρω πως πρέπει να έχει προσφορά στις κριτικές, η γνώσεις περι του είδους, κατι που εγω δεν έχω.....
Για τον απλούστατο λόγο του οτι δεν πολυπηγαίνω για λόγους που έχω ήδη αναφέρει σε παλαιότερα πόστ μου και δεν γουστάρω να γράφω τις εμπειρίες του είδους ........ Οπότε πάω !!!!!!!

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο ψώνιο ωστε να επιζητω οποιαδηποτε επιβεβαιωση η επιβράβευση απο οποίο φόρουμ είμαι γραμμένος

Γράφω απλά για την πλάκα μου και προσπαθω μέσω του διαλόγου είτε να συμβουλεψω ανάλογα τις γνώσεις που κατέχω οποιονδήποτε κρίνω οτι μπορω
Είτε να μάθω οτιδήποτε είτε να χαβαλεδιασω περνώντας την ώρα μου

Στα 4-5 χρόνια που είμαι στο φόρουμ, ανάθεμα αν έχω 5 κριτικές κι αυτές γιατί θεώρησα σωστό να μπουν για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά

Δεν θεωρώ δικαίωση για οτιδήποτε άλλο έκτος της προσφοράς σε γνώσεις και κριτικές το να γίνει κάνεις τιμημένος εδω και εκπλησομαι τα μαλα που έχω 3 ψήφους !!!!

Η επιβράβευση μου είναι αποτυπωμένη στους ανθρώπους που με προτιμούν στην εργασία μου στηρίζοντας με εδω και 20+ έτη και που μου δείχνουν την εκτίμηση τους παιρνωντας με τηλέφωνο οποτε μπορουν και ενδιαφέρονται για μένα πραγματικά....
Και σε ανθρώπους που μου έκαναν τεράστιες τιμές τόσο με την γνωριμία τους όσο και και τις προσκλήσεις τους...
Ανθρωποι οι οποίοι είναι τόσο επώνυμοι όσο και ανώνυμοι στο ευρύτερο κοινωνικο σύνολο

Μην θεωρήσεις φίλε μου οτι σου την λεω με αυτο το πόστ καθώς έχεις την εκτιμηση μου και τον σεβασμό μου και το γνωρίζεις

Να ´σαι καλα φιλαρακο μου κι ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

...and the oscar goes to.. !

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μόλις γίνω μοντ υπόσχομαι να μπανάρω κάθε θηλυκό,κάτι το οποίο δεν είναι σε θέση να κάνουν  οι υπάρχοντες μοντ επειδή είναι μουνόδουλοι. :sunglasses:

Μετά μετά βαϊων και κλάδων,δόξας κ τιμής pz
Ευχαριστώ. :sunglasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μόλις γίνω μοντ υπόσχομαι να μπανάρω κάθε θηλυκό,κάτι το οποίο δεν είναι σε θέση να κάνουν  οι υπάρχοντες μοντ επειδή είναι μουνόδουλοι. :sunglasses:

Μετά μετά βαϊων και κλάδων,δόξας κ τιμής pz
Ευχαριστώ. :sunglasses:
επίσης όσοι έγιναν μοντ από ψηφοφορίες, άλλοι τόσοι γίνανε μοντ ενώ ήταν πρώην κράχτες :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
επίσης όσοι έγιναν μοντ από ψηφοφορίες, άλλοι τόσοι γίνανε μοντ ενώ ήταν πρώην κράχτες :2funny:
Κύριε είστε προβοκάτορας,θα σας κάμω μήνυση!!!! :birdman:

Αποδείξεις έχετε μήπως για τον ισχυρισμό σας;; :birdman:

Αυτό πάντως που ισχυρίζεστε αν ίσχυε αποτελεί πάρα πολύ καλό βιογραφικό έτσι,έχω προϋπηρεσία. :birdman:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τσιμπησαν πλακα πλακα οι ''παλαιοι ειναι αλλιως'' και οι ''μαλαμα''

το σωζει το ναυαγιο ο owner....

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

ελπιζω για μια φορα η ερωτηση μου να απαντηθει!
[δεν λετε τπτ σ εμας τους νεους!
κλειστο λομπι εχετε γινει!]
ποτε εγινε αυτό και ποια ηταν τα αλλα 4 νικ?
ευχαριστώ!
:-*

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επειδή εγώ έγραψα τη λίστα, ζητάω συγνώμη που δε συμπεριέλαβα τον Παιχτουρα και τη λουκρητία...

Δυστυχώς ο διαχειριστής δε με άφησε να το κάνω ξεχωριστό thread παρόλο που προσπάθησα 2 φορές να το κάνω. Ετσι θα μπορούσα να επέμβω εγκαίρως στη λίστα..
Τωρα με πιο σκεπτικο ενσωμάτωσε μια ψηφοφορία σε ήδη αρχινισμένο thread που δεν θα το καταλάβαιναν πολλοί..δεν το καταλαβαίνω.

Τέλος πάντων μετά ξενέρωσα, με βρίσανε κιολας...

Εγώ πάντως ευχαρίστως δίνω το τίτλο του τιμημένου που έχω σε οποιονδήποτε άλλο κρινουν οι διαχειριστές ότι πρέπει να γίνει...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ελπιζω για μια φορα η ερωτηση μου να απαντηθει!
[δεν λετε τπτ σ εμας τους νεους!
κλειστο λομπι εχετε γινει!]
ποτε εγινε αυτό και ποια ηταν τα αλλα 4 νικ?
ευχαριστώ!
:-*
αυτό είχε γίνει τον φλεβάρη του '08
από τους άλλους 4 θυμάμαι μόνο τους 2 τον Sir Cumalot και τον Πουτανγαμών(ο οποίος έχει χαθεί παραδόξως)

εντιτ: παίζει να ήταν και ο πιτσιλιστις μέσα, άμα μου έρθει και άλλος θα τον γράψω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτό είχε γίνει τον φλεβάρη του '08
από τους άλλους 4 θυμάμαι μόνο τους 2 τον Sir Cumalot και τον Πουτανγαμών(ο οποίος έχει χαθεί παραδόξως)
τυπε εχουν εξαφανιστει ολοι αυτοι κατω απο περιεργες συνθηκες :grin:
το νου σου δικε μου ξερεις πολλα και δεν πρεπει να μιλησεις :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε εχουν εξαφανιστει ολοι αυτοι κατω απο περιεργες συνθηκες :grin:
το νου σου δικε μου ξερεις πολλα και δεν πρεπει να μιλησεις :2funny:
εδώ χάσαμε και τον φφφφφανάτικ... ρε μπας και έλεγε την αλήθεια;
μήπως τους μάζεψαν τα ελ;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εδώ χάσαμε και τον φφφφφανάτικ... ρε μπας και έλεγε την αλήθεια;
μήπως τους μάζεψαν τα ελ;
Σιωνιστικος δακτυλος κρυβεται πισω απο αυτην την εξαφανιση.
Δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα.  :rolleyes:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom