sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
η ρουλη νομιζω ...
Εσύ βλέπω έχεις ρεύμα πίσω σου.. Ισοβαθμείς με τον εχθρό σου το laki!
η ρουλη νομιζω ...
η ρουλη νομιζω ...
Πυρετό έχεις εσύ ή μαλακία τραβάς και δεν σε πιάνει ύπνος;μαριε γαιτι δεν κοιμασαιιιιιιιι???????????? το γαλατακι σου και κρεβατι γρηγορα
Εσύ βλέπω έχεις ρεύμα πίσω σου.. Ισοβαθμείς με τον εχθρό σου το laki!
Εεεε 4 αναρχοαπλυτοι και το πετ μου η Βελβη θα ναι
Η κοντα με την Αντζελα σου εδωσε μεγαλο προβαδισμα εσενα.Πυρετό έχεις εσύ ή μαλακία τραβάς και δεν σε πιάνει ύπνος;
Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!
Ψηφισα τον Αχαχουχα,τον Boltemort και τον Ροκαβλον(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ)!!!!....Ηθελα να μαθαινα αν ειναι ακομα μελος και η Αλντισα να την ψηφιζα..... γιατι αν και δεν την ξερω την κανω κεφι, που ειναι παιχτης στην Θεα τυχη!!!!Τωρα οι υπαρχοντες τιμημενοι εκτος ελαχιστων (που αποτελουν την μυγα στο γαλα)...οι υπολοιποι ειναι να πιανεις τον ενα και να κτυπας τον αλλον!!!!...Πιστευω οτι για αλλους λογους γινανε τιμημενοι και οχι για την ενημερωση που κανουν σε εμας τα μελη!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!
τωρα με θυμηθηκες?Ψηφισα τον Αχαχουχα,τον Boltemort και τον Ροκαβλον(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ)!!!!....Ηθελα να μαθαινα αν ειναι ακομα μελος και η Αλντισα να την ψηφιζα..... γιατι αν και δεν την ξερω την κανω κεφι, που ειναι παιχτης στην Θεα τυχη!!!!Τωρα οι υπαρχοντες τιμημενοι εκτος ελαχιστων (που αποτελουν την μυγα στο γαλα)...οι υπολοιποι ειναι να πιανεις τον ενα και να κτυπας τον αλλον!!!!...Πιστευω οτι για αλλους λογους γινανε τιμημενοι και οχι για την ενημερωση που κανουν σε εμας τα μελη!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!
Ρε εσυ εισαι?...Δεν ντρεπεσαι που δεν μου εστειλες μηνυμα να μου το πεις???.Καλα εισαι??τωρα με θυμηθηκες?
Δεν επιθυμω..φιλε μου....το μονο που επιθυμω ειναι να ενημερωνομαι, γιατι εχω αρρωστια με τα πουτανιδια!!!...Τις εξουσιες του διαδικτυου αλλα και τις οποιες αλλες.... ποτε δεν τις λατρεψα!!!!Μου αρκουν τα μεταλλια που εχω απο το στρατευμα(Πολεμικη Αεροπορια)!πλακα πλακα παικτη εσυ μια τιμηση θα επρεπε να την παρεις
εχεις γραψει και τοσες κριτικες... εγω ψηφισα και ροκαβλον και
σταμ αλλα εσενα δεν σε ειδα στην λιστα
Εισαι στην ουσια αγνος ανθρωπος!!!....Δεν κανουν τιμημενους, οσους ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε στην προσωπικη τους ζωη...αλλα κανουν... οσους ειναι στην κλικα τους!!!Συμφωνώ! Ανεξαρτήτου ψηφοφορίας και συμπαθειών/αντιπαθειών, ο Παιχτούρας αξίζει περισσότερο από τους περισσότερους να είναι τιμημένος.
Έχει ενεργότατη συμμετοχή και πολλές κριτικές για μπουρδέλα για στούντιο, χωρίς να "πρόσκειται" κάπου.
Όχι πως έχει βέβαια και ιδιαίτερη σημασία ο τίτλος για άτομα που ούτως ή άλλως προσφέρουνε ανιδιοτελώς.
Δεν κανουν τιμημενους, οσους ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε στην προσωπικη τους ζωη...αλλα κανουν... οσους ειναι στην κλικα τους!!!
Χτες εγραψα οτι υπαρχουν και ελαχιστες ςξαιρεσεις που αξιζουν σε θεματα εημερωσης!!!!Μια απο αυτες εισαι εσυ!!!!
εγω γτ δεν ειμαι πουθενα;;;; :'(
να σαι καλα.....Χτες εγραψα οτι υπαρχουν και ελαχιστες ςξαιρεσεις που αξιζουν σε θεματα εημερωσης!!!!Μια απο αυτες εισαι εσυ!!!!