Νέα

προτασεις για τιμημενους,νεους μοντ και καθαιρεση ηδη υπαρχοντων.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εεεε 4 αναρχοαπλυτοι και το πετ μου η Βελβη θα ναι  :cheesy:

μα τη μπαναγια και τον κριστό αμα ειχα αυτο το πλασμα
του αβαταρ σου μπροστα μου θα του ειχα κοπανησει
ενα κουτουπιε με την αρβυλα θα ειχε φυγει αδιαβαστο.

Επισκέπτης
Κανονισμένα τα 'χαμε... της έχω υποσχεθεί ότι μόλις γίνω τιμημένος θα σταματήσω το Μετάξι και θ' αρχίσω να γράφω παιάνες για το 104 :2funny:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σταυρώστε με! Σταυρώστε με !

Θα κυκλοφορίσω και δίσκο άμα είναι "Μπουρδελιάρη μπουρδελιάρη...."  [size=5pt](βοηθάτε λίγο γιατί μόνο με το παπάρι μου'ρχεται ρίμα)[/size]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ψηφισα τον Αχαχουχα,τον Boltemort και τον Ροκαβλον(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ)!!!!....Ηθελα να μαθαινα αν ειναι ακομα μελος και η Αλντισα να την ψηφιζα..... γιατι αν και δεν την ξερω την κανω κεφι, που ειναι παιχτης στην Θεα τυχη!!!!Τωρα οι υπαρχοντες τιμημενοι εκτος ελαχιστων (που αποτελουν την μυγα στο γαλα)...οι υπολοιποι ειναι να πιανεις τον ενα και να κτυπας τον αλλον!!!!...Πιστευω οτι για αλλους λογους γινανε τιμημενοι και οχι για την ενημερωση που κανουν σε εμας τα μελη!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!

Ποιός τα λέει αυτά? Φήμες είναι ,συκοφαντίες !
Ο Νώντας έφυγε και δεν ξαναγυρνά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ψηφισα τον Αχαχουχα,τον Boltemort και τον Ροκαβλον(ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ)!!!!....Ηθελα να μαθαινα αν ειναι ακομα μελος και η Αλντισα να την ψηφιζα..... γιατι αν και δεν την ξερω την κανω κεφι, που ειναι παιχτης στην Θεα τυχη!!!!Τωρα οι υπαρχοντες τιμημενοι εκτος ελαχιστων (που αποτελουν την μυγα στο γαλα)...οι υπολοιποι ειναι να πιανεις τον ενα και να κτυπας τον αλλον!!!!...Πιστευω οτι για αλλους λογους γινανε τιμημενοι και οχι για την ενημερωση που κανουν σε εμας τα μελη!!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.Υ.Γ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE... O ΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΝΙΚ(ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΩΝΟ).....ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ!!!!!!

πλακα πλακα παικτη εσυ μια τιμηση θα επρεπε να την παρεις
εχεις γραψει και τοσες κριτικες... εγω ψηφισα και ροκαβλον και
σταμ αλλα εσενα δεν σε ειδα στην λιστα

Επισκέπτης
Συμφωνώ! Ανεξαρτήτου ψηφοφορίας και συμπαθειών/αντιπαθειών, ο Παιχτούρας αξίζει περισσότερο από τους περισσότερους να είναι τιμημένος.
Έχει ενεργότατη συμμετοχή και πολλές κριτικές για μπουρδέλα για στούντιο, χωρίς να "πρόσκειται" κάπου.

Όχι πως έχει βέβαια και ιδιαίτερη σημασία ο τίτλος για άτομα που ούτως ή άλλως προσφέρουνε ανιδιοτελώς.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τωρα με θυμηθηκες?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
:o
4 ψήφοι???
μα καλα! ποιος με ψηφισε???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τωρα με θυμηθηκες?
Ρε εσυ εισαι?...Δεν ντρεπεσαι που δεν μου εστειλες μηνυμα να μου το πεις???.Καλα εισαι??

πλακα πλακα παικτη εσυ μια τιμηση θα επρεπε να την παρεις
εχεις γραψει και τοσες κριτικες... εγω ψηφισα και ροκαβλον και
σταμ αλλα εσενα δεν σε ειδα στην λιστα
Δεν επιθυμω..φιλε μου....το μονο που επιθυμω ειναι να ενημερωνομαι, γιατι εχω αρρωστια με τα πουτανιδια!!!...Τις εξουσιες του διαδικτυου αλλα και τις οποιες αλλες.... ποτε δεν τις λατρεψα!!!!Μου αρκουν τα μεταλλια που εχω απο το στρατευμα(Πολεμικη Αεροπορια)!

Συμφωνώ! Ανεξαρτήτου ψηφοφορίας και συμπαθειών/αντιπαθειών, ο Παιχτούρας αξίζει περισσότερο από τους περισσότερους να είναι τιμημένος.
Έχει ενεργότατη συμμετοχή και πολλές κριτικές για μπουρδέλα για στούντιο, χωρίς να "πρόσκειται" κάπου.

Όχι πως έχει βέβαια και ιδιαίτερη σημασία ο τίτλος για άτομα που ούτως ή άλλως προσφέρουνε ανιδιοτελώς.
Εισαι στην ουσια αγνος ανθρωπος!!!....Δεν κανουν τιμημενους, οσους ενημερωνουν σωστα απο τις πουτανοεμπειριες που ζουνε στην προσωπικη τους ζωη...αλλα κανουν... οσους ειναι στην κλικα τους!!!

OP
OP
gl

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω γτ δεν ειμαι πουθενα;;;; :'(

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
εγω γτ δεν ειμαι πουθενα;;;; :'(

éla ντέ ,δεν είσαι εσύ αλλά είμαι εγώ που στο κάτω κάτω και πιό νέος είμαι και  μηδενική  συμμετοχή σε κριτικές και ινφο. δεν ξέρω πιά ηταν τα κριτήρια .  ;) :rolleyes: :rockon:

αν γίνεται παραιτούμαι απο την υποψηφιότητα υπέρ της Λούκ :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom