gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η παραγκα ζει στο μπουτυπε πως να μην εχει ελλειψεις η λιστα αφου οπως καταγγελει ο ElftexTP ειναι προιον διαπλεκομενων συμφεροντων :S
η παραγκα ζει στο μπουτυπε πως να μην εχει ελλειψεις η λιστα αφου οπως καταγγελει ο ElftexTP ειναι προιον διαπλεκομενων συμφεροντων :S
λες να σκασουν και τιποτα κασετες τυπε?η παραγκα ζει στο μπου
τυπε πως να μην εχει ελλειψεις η λιστα αφου οπως καταγγελει ο ElftexTP ειναι προιον διαπλεκομενων συμφεροντων :S
ας προσεχει γιατι ο κολλατος μπορει να χτυπησει και την δικη του πορτα τυπεΝα του στειλουμε και τον Κολλατο να τον αποκλεισει;
Σε dvd ειναι......Αλλαξε η τεχνολογιαλες να σκασουν και τιποτα κασετες τυπε?
Ηδη δύο ψηφους ο Παπαζολης τυπε.τυπε πως να μην εχει ελλειψεις η λιστα αφου οπως καταγγελει ο ElftexTP ειναι προιον διαπλεκομενων συμφεροντων :S
ειχα μπλεξειβρε συ απολυτε, ασε τα διαπλεκομενα. πες μας εσυ πως βρεθηκες τιμημενος
λες να σκασουν και τιποτα κασετες τυπε?
ειχα μπλεξει
για αλλου ξεκινησα και αλλου βρεθηκα
Πρωτα απ'όλα τύπε δε σε ξέρω για να μου μιλάς έτσι..
Δεύτερον δες την ημερομηνία εγγραφής μου ή ρώτα τον αντισθένη..
Τρίτον για τα βρισίδια σου... πλακίτσες δε σηκώνω σαν τους υπόλοιπους εδω..είμαι απο άλλη πάστα..
εσύ δεν είσαι ο τύπος που πήγαινε τρένο την νς?πσστες, εγω αγοραζω μονο απο το family.
δεν ξερω τον κυριο αντισθενη. απλα ειμαι μελος του σαιτ του. εξ ιδρυσεως.
το τι σηκωνεις και τι δεν σηκωνεις, δεν με αφορα. οπως δεν σε αφορα τι σηκωνω εγω..και κυρια, τι οχι.
Aκούω προσφορές
Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσειςΛοιπον.....εχουμε και λεμε
Εχω σεντονια Πειραικηs-Πατραικηs ελαφρωs μεταχειρισμενα
Πετσετεs μπανιου μ ενα τεραστιο μονογραμμα με κροσσια
Χαλακι εισοδου με την φραση "Καλωs ηλθατε"
Κουβερτα καμηλο
Σεμεν για τηλεοραση
Λεμονοστιφτη δυο ταχυτητων
Κουταλομαχαιροπηρουνα ανοξειδωτα
πσστες, εγω αγοραζω μονο απο το family.
δεν ξερω τον κυριο αντισθενη. απλα ειμαι μελος του σαιτ του. εξ ιδρυσεως.
το τι σηκωνεις και τι δεν σηκωνεις, δεν με αφορα. οπως δεν σε αφορα τι σηκωνω εγω..και κυρια, τι οχι.
ελα ρε μακαρεAκούω προσφορές
τι εννοεις της τον φορεσε κανονικαεσύ δεν είσαι ο τύπος που πήγαινε τρένο την νς?
εσύ δεν είσαι ο τύπος που πήγαινε τρένο την νς?
Δεχόμαστε μόνο σοβαρές προτάσεις
τι μας πέρασες για γιουσουρούμ