Νέα

Προτάσεις για εστιατόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να τουs πουμε ομωs και για το χαραμα.....να πανε ν απολαυσουνε πατσα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Έχει καλά ινδικά πιάτα, τα μεξικάνικα δεν είναι άσχημα αλλά έχω φάει καλύτερα, έχει ωραίες σαλάτες και καταπληκτικά γλυκά.
και μια ενδεικτικη τιμη κατ ατομο ανευ οινου
γενικα σε οποιο προτεινουμε

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ιταλικά εστιατόρια που ξεχωρίζουν για την κουζίνα τους (αδιαφορώ για τις ψευτογκλαμουριές) είναι IMHO το pulcinella στο Χαλάνδρι και το Genovese στην Βούλα

και τα δύο πάνω από 30 ευρώ το άτομο για να πεις ότι έφαγες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
ιταλικά εστιατόρια που ξεχωρίζουν για την κουζίνα τους (αδιαφορώ για τις ψευτογκλαμουριές) είναι IMHO το pulcinella στο Χαλάνδρι και το Genovese στην Βούλα

φίλε Υοrgo (και λοιποί)

δοκιμάστε και το ιταλικό εστιατόριο OSTERIA DA CLAUDIO, Κ. Βάρναλη 26, Χαλάνδρι.

πάρα πολύ καλό φαγητό, ποικιλία κρασιών και λογικότατες τιμές.

Εκεί έχω φάει την νοστιμότερη πίτσα (εντός Ελλάδας)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Edit: Πήγαινε στον Γιώργο και ο Zero με πρόλαβε

Βάλε και τον φίλο μου τον Κλαούντιο:

(Και να χαίρεσαι που δεν σε στέλνω και στο Μεγανήσι, στην Τραττορία Βεζενέ: όπου έφαγα πρόσφατα και δεν ήταν καθόλου άσχημα).

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Νότια θα προτεινα Mezza Luna και τον Τινέλλο στον Άλιμο. Υπάρχουν τυαχιστον άλλα 10 μαγαζιά σε average ποιότητα/τιμές τα περισσότερα από τα οποία αναφέραν συνάδελφοι επάνω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Edit: Πήγαινε στον Γιώργο και ο Zero με πρόλαβε

Βάλε και τον φίλο μου τον Κλαούντιο:

(Και να χαίρεσαι που δεν σε στέλνω και στο Μεγανήσι, στην Τραττορία Βεζενέ: όπου έφαγα πρόσφατα και δεν ήταν καθόλου άσχημα).

εαν πηγάινεις και εσύ Βολταίρο και εγκρίνεις το μαγαζί έκλεισε!

Ο Claudio (ιδιοκτητης- σεφ) είναι μεγάλη μορφή. Κοντός, καραφλός , αδύνατος και αεικίνητος, βρίσκεται παντού συνεχώς σαν σβούρα (κουζίνα-τραπέζια) "χώνοντας" συνέχεια τα γκαρσόνια αν αργούν ή αν εξυπηρετούν λάθος τους πελάτες.

Αξίζει μια επίσκεψη το μαγαζί τουλάχιστον

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
φίλε Υοrgo (και λοιποί)
δοκιμάστε και το ιταλικό εστιατόριο OSTERIA DA CLAUDIO, Κ. Βάρναλη 26, Χαλάνδρι.
πάρα πολύ καλό φαγητό, ποικιλία κρασιών και λογικότατες τιμές.
Εκεί έχω φάει την νοστιμότερη πίτσα (εντός Ελλάδας)

ισχύει αυτό που γράφεις με την πίτσα για τον claudio

στα δύο που προτείνω, εάν πας και ζητήσεις τυπικά ιταλικά πιάτα, έχασες το καλύτερο

στην pulcinella π.χ. ζήτα μύδια και παρεμφερή...στο genovese επίσης ψάρια και το χειμώνα εξερεύνησε bistecca...απόλαυση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
ισχύει αυτό που γράφεις με την πίτσα για τον claudio

στα δύο που προτείνω, εάν πας και ζητήσεις τυπικά ιταλικά πιάτα, έχασες το καλύτερο

στην pulcinella π.χ. ζήτα μύδια και παρεμφερή...στο genovese επίσης ψάρια και το χειμώνα εξερεύνησε bistecca...απόλαυση

οκ μαν!
στην pulcinella έχω πάει μια φορά πριν 2 χρόνια και έφαγα μακαρόνια. Ωραία ήταν αλλά δεν ενθουσιάστικα κίολας.
Ασε που ο Ιταλός υπέυθυνος της έπεσε χύμα στην συνοδο μου,χαχα, άρχισε τα "σι μπέλλα" κτλ...

θα δοκιμάσω πάντως με την πρώτη ευκαιρία τα πιατα που μου λές, σου έχω εμπιστοσύνη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το εμπνεει η φαλακρα φιλε...θυμασαι τσακωνα στο επαγγελμα γυναικα πως το λεγαν;με την πιτσουλη;πολυ σφαλιαρα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Για εξήγησέ μου κάτι...

Γιατί όταν βλέπω τον claudio μου έρχεται να τον αρχίσω στις φαπίτσες όπως αυτές που έριχνε ο benny hill στον παππούλη?

χαχα!, ακριβώς αυτό!

Επισκέπτης
Αλιντισσα, προσεχε!

Μολις τον δεις, θα αναψει αυτη η σπιθα μεσα σου, η σπιθα της πρωτης ματιας, και δε θα μπορεσεις να του αντισταθεις, θα του ανοιξεις τα μπουτακια σου...

Οπως μας εχει εξηγησει πολλες φορες εδω ο γιγαντας μονδερατορας, παντα ετσι γινεται μολις πρωτοσυναντησει γυναικα!

Να ξερεις λοιπον, πρωτο ραντεβου = πρωτο πηδημα.  Δε τη γλυτωνεις.  Γκαραντι.
O Duracell είναι καθαρόαιμο καυλαντόρ.Σας έχει φάει η ζήλια.Αντιγράψτε τον καλύτερα μήπως και δείτε καμιά προκοπή κι εσείς.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
O Duracell είναι καθαρόαιμο καυλαντόρ.Σας έχει φάει η ζήλια.Αντιγράψτε τον καλύτερα μήπως και δείτε καμιά προκοπή κι εσείς.

Και ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ειναι καθαρόαιμο καυλόπερμαν  :2funny:

[youtube=150,100]gHCRHPPQDEo&feature=PlayList&p=A2DB78EF8D0570B8&playnext=1&playnext_from=PL&index=14[/youtube]

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Δοκιμασε και το "Naninella" στην Αγ.Παρασκευη.....οταν τα σπασανε ο Angelo με τον Marcello μεταξυ τους.....ο ενας κρατησε αυτο που λες.....και ο αλλος εφτιαξε αυτο που σου λεω εγω!Εξ ισου καλη κουζινα...και στα ιδια στα λεφτα!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Προτινω και τα 5 καλυτερα εστιατορια στην Ζακυνθο!!!!

1)ΣΤΟΥ ΖΗΣΗ .Εξαιρετικο εστιτοριο με τοπικη κουζινα και οχι μονο,απο τα καλυτερα του νησιου.
Προτιμηστε το,πολυ οικονομικο και με τα πιο αγνα και φρεσκα υλικα
.Πλατεια δημοκρατιας(εναντι ΟΤΕ)

2)Ο ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ.Παραδοσιακο εστιατοριο με ζωντανη ελληνικη Μουσικη καθε βραδυ!!
Κρασι ντοπιο ,λαδοτυρια ,χωριατικο ψωμι ολα παραγωγη τους!!!
Απο το 1992 με μερακι και φροντιδα!!Στους Αμπελοκηπους 500 μετρα πριν την στροφη στον Λαγανα

3)ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΙΟΝ Ο ΜΑΛΑΝΟΣ.Απο τα πιο παλια και παραδοσιακα εστιατορια στην Ζακυνθο.
Συγκεκριμενα απο το 1974 το οινομαγειρειο Μαλανος αποτελει και το κατεξοχη τοπο συναντησης ολων των Ζακυνθινων,με ντοπια ζακυνθινη σπεσιαλιτε.Στους Κηπους διπλα απο τις εργατικες κατοικιες

4)ΠΟΡΤΟ ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ.Εστιτοριο,ψαροταβερνα με θεα το δυτικο ηλιοβασιλεμα που χανεται στο Ιονιο πελαγος.Απο τα καλυτερα πανοραματα του νησιου!!
Μετα το μπανιο σας στα βαθια και κρυσταλλινα νερα του Λιμνιωνα για φρεσκο ψαρακι,καλαμαρακια,σαρδελες αστακομακαροναδα αλλα και πιατα της Ωρας!!
Ανοιχτο ολοιμερις ολο το καλοκαιρι
Στο Λιμνιωνα(δρομος απ το Αγιος Λεων!!

5)ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ.Εστιατοριο φτιαγμενο με παραδοσιακα υλικα ξυλο και πετρα!!
Η φιλικη και ζεστη ατμοσφαιρα θα σας συναρπασει.
Το εστιατοριο προμηθευεται ψαρακι απο τους ντοπιους ψαραδες την ιδια μερα ψαρεματος!!
Επισης μεγαλη ποικιλια φαγητων με τα πιο αγνα και φρεσκα υλικα,Ιταλικη ,Μεσογεικη και
vegeteranian κουζινα υπαρχει στο μενου αλλα και ντοπια χωριατικη  Ζακυνθινη!.
Στον Μακρυ Γιαλο Σκιναριου, ακτιβως διπλα στην θαλασσα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom