Νέα

Προτάσεις για εστιατόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Προσθετο και το ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ!!!
Απο τα πιο παλαιοτερα και παραδοσιακα εστιατορια του νησιου!!!

Οταν οι αδερφοι φαρανταιοι χτισαν σταβλο επι ετοις 1903
για να αρμεγουν γαλα απο τσι γιδες και απο τσι αγελαδες χρησιμοποιουσαν
για φεγγος ενα μικρο λαδοφαναρο.

Και απ το 2006 ο εγγονος κ Νικος με τεχνη και μερακι το μετατρεψε
σε εστιατοριο και με ντοπια ζακυνθινη σπεσιαλιτε)κουνελακι σταφαδο,στραπατσαδα,σκορδοστουμπι
και οχι μονο.Ολα τα κρεατα (κουνελια  πουλερικα)αλλα και το κρασι και το ψωμι ολα οικογενειακη παραγωγη τους!!!Με τραπεζακια εξω στο πρασινο αλλα και μεσα για τις κρυες νυχτες του χειμωνα και την φωτια διπλα στο τζακι να σιγοκαιει αργα αργα .Και ολα αυτα κατω απ το φως ενος Λαδοφαναρου!!!

Στο Γαλαρο Ζακυνθου

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Επισκέπτης
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.
Αλλά επειδή θα του κόστιζε η όλη φάση μια 500άρα και βάλε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρούσε σε δεύτερο ραντεβού.Έτσι εγώ θα έμενα χωρίς γκόμενο και αυτός με κανένα CT αγκαλιά που θα του ερχόταν σαφώς οικονομικότερα.

Κάτι πρέπει να αλλάξω στο story ..

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.
Αλλά επειδή θα του κόστιζε η όλη φάση μια 500άρα και βάλε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρούσε σε δεύτερο ραντεβού.Έτσι εγώ θα έμενα χωρίς γκόμενο και αυτός με κανένα CT αγκαλιά που θα του ερχόταν σαφώς οικονομικότερα.

:2funny: :2funny: :2funny: Ποτε δεν ξερεις .............τι μπορει να συμβει  :2funny: Τα ct καλα, αλλα και τα blind date καλυτερα. Ενας ανδρας δεν μπορει να τρωει το ιδιο φαγητο καθε μερα  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Bαρουλκο ειπες ε?
Κορυφαιο!!
Ο Λαζαρου ζωγραφιζει..
Υ.Γ Μακαρι να χα φραγκα να ετρωγα εκει καθε μερα

Φιλε πιατσα ο Λαζαρου πολυ δυναμη. Εκει πας μια γκομενα αν εχεις καυλες και δεν θελεις να πληρωσεις για το "επιδορπιο". Δεν λεω, θα πληρωσεις ετσι και αλλιως αλλα θα υπαρχει και η ψευδαισθηση της κατακτησης  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σουίτα στο  Ηιλτον δεν σου φτάνουν 500 ούτε για ζήτω τέτοια εποχή, ακόμη και με HH.

Οπότε ναι...CT καλύτερα, θα πάει κανένα 300άρι και θα έχει πληρώσει αυτή το Hilton.

:2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Σουίτα στο  Ηιλτον δεν σου φτάνουν 500 ούτε για ζήτω τέτοια εποχή, ακόμη και με HH.

Οπότε ναι...CT καλύτερα, θα πάει κανένα 300άρι και θα έχει πληρώσει αυτή το Hilton.

:2funny:

Γιατι ο Αστερας δεν σου κανει? Μηπως η Μεγαλη Βρετανια?  :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Φιλε πιατσα ο Λαζαρου πολυ δυναμη. Εκει πας μια γκομενα αν εχεις καυλες και δεν θελεις να πληρωσεις για το "επιδορπιο". Δεν λεω, θα πληρωσεις ετσι και αλλιως αλλα θα υπαρχει και η ψευδαισθηση της κατακτησης  :2funny:

O Λαζάρου, ανάλογα με την "παρέα" που έχεις και τον λόγο που είσαι στο μαγαζί (γιορτάζεις κάτι, επαγγελματικό γεύμα κτλ - σε ρωτάει ο σερβιτόρος και ενημερώνει τον σεφ) σου προτείνει tailor maid menu , φτιαχνει δηλ, ένα μενού (πρωτο-δευτερο πιάτο και επιδόρπιο) ανάλογα με την περίσταση για εσένα και την παρέα σου και στο προτείνει.
Φυσικά μπορείς να το αρνηθείς και να διαλέξεις κάτι απο το μενού του καταλόγου...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω τρωω στον Πετρο αυτες τις μερες  :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΛΑΔΟΦΑΝΑΡΟ!!!
ΣΤΟ ΓΑΛΑΡΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Συνημμένα

• 1ladofanaro01.jpg
    1ladofanaro01.jpg
    129 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 1ladofanaro02.jpg
    1ladofanaro02.jpg
    133,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • tn_1ladofanaro05.jpg
    tn_1ladofanaro05.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα [size=10pt][size=10pt]για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο[/size][/size] για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.

Θα του έδειχνες δηλαδή τα αξύριστα πόδια και την XXL γιαγιο-κιλότα που φοράς, θα του χάιδευες το χέρι και στο τέλος θα του έλεγες:
Ξέρεις, είσαι πολύ καλός για μένα. Ελπίζω να βρεις κάτι που σου αξίζει
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Θα του έδειχνες δηλαδή τα αξύριστα πόδια και την XXL γιαγιο-κιλότα που φοράς, θα του χάιδευες το χέρι και στο τέλος θα του έλεγες:
Ξέρεις, είσαι πολύ καλός για μένα. Ελπίζω να βρεις κάτι που σου αξίζει
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Σας έχει επηρεάσει πολύ το αβαταρ μου τελικά.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055

:jerking: Χ άπειρο

Ευτυχως για καθε καμενη υπαρχουν πολλοι μουνοδουλοι που θα εκαναν τοσα και περισσοτερα. Απλη υπενθυμιση ότι εδω είναι το bourdela (ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ) και ΝΑΙ οταν μιλαμε για 500άρες συνηθως αναφερομαστε σε καποια πουτανα που τα χουμε δωσει ΑΚΡΙΒΩΣ για να μας γλυψει τον κωλο χωρις να μας τα πρηζει.Η  Tamara και η lola δεξια αλλα και οι καταχωρησεις για τις υπολοιπες πουτανες στην αρχικη σελιδα should have tipped you off.  

Παρακληση τωρα ως moderator, Μην τα γαματε τα θεματακια, αν και ευτυχως τα off topic μπορουν να πηγαινουν οπου καλα θα ηταν να πηγαινατε κι εσεις. Στο διάολο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
φίλε Υοrgo (και λοιποί)

δοκιμάστε και το ιταλικό εστιατόριο OSTERIA DA CLAUDIO, Κ. Βάρναλη 26, Χαλάνδρι.

πάρα πολύ καλό φαγητό, ποικιλία κρασιών και λογικότατες τιμές.

Εκεί έχω φάει την νοστιμότερη πίτσα (εντός Ελλάδας)

Εχω μπλεξει φετος με κατι ΕλληνοΙταλιδες και το αναγνωριζουν ως το μονο αποδεκτό Ιταλικο στην Αθηνα. Σπονδη πηγα πριν κανα μηνα και οπως καθε φορα που παω, καταληγω στο ιδιο συμπερασμα. Overpriced σε σχεση με το εξωτερικο και δεν με πειθουν για την δημιουργικότητά τους. Αυτο, το βαρουλκο κλπ εχουν για μενα νοημα οταν θες να ντυθεις καλα και να τυχεις αξιοπρεπους service.

Το μονο μαγαζι που με πειθει και πηγαινω συνεχεια λογω ατμοσφαιρας ειναι το Dirty Ginger στο Γκαζι. Σε οποιαν αρεσει . Οι υπολοιπες στο 'Πολύπλοκα, πάνω/κάτω' με κανα μαλακοπίτουρα που μουνοδουλιάζεται στο chat του bourdela.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom