Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αθηνα
Sale e Pepe (Ιταλικο)
Καφενειο
Tudor Hall
Sale e Pepe (Ιταλικο)
Καφενειο
Tudor Hall
Bαρουλκο ειπες ε?Αθηνα
Sale e Pepe (Ιταλικο)
Καφενειο
Tudor Hall
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.
Αλλά επειδή θα του κόστιζε η όλη φάση μια 500άρα και βάλε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρούσε σε δεύτερο ραντεβού.Έτσι εγώ θα έμενα χωρίς γκόμενο και αυτός με κανένα CT αγκαλιά που θα του ερχόταν σαφώς οικονομικότερα.
Κάτι πρέπει να αλλάξω στο story ..
Bαρουλκο ειπες ε?
Κορυφαιο!!
Ο Λαζαρου ζωγραφιζει..
Υ.Γ Μακαρι να χα φραγκα να ετρωγα εκει καθε μερα
Σουίτα στο Ηιλτον δεν σου φτάνουν 500 ούτε για ζήτω τέτοια εποχή, ακόμη και με HH.
Οπότε ναι...CT καλύτερα, θα πάει κανένα 300άρι και θα έχει πληρώσει αυτή το Hilton.
Φιλε πιατσα ο Λαζαρου πολυ δυναμη. Εκει πας μια γκομενα αν εχεις καυλες και δεν θελεις να πληρωσεις για το "επιδορπιο". Δεν λεω, θα πληρωσεις ετσι και αλλιως αλλα θα υπαρχει και η ψευδαισθηση της κατακτησης
Εγω τρωω στον Πετρο αυτες τις μερες
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.
Αλλά επειδή θα του κόστιζε η όλη φάση μια 500άρα και βάλε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρούσε σε δεύτερο ραντεβού.Έτσι εγώ θα έμενα χωρίς γκόμενο και αυτός με κανένα CT αγκαλιά που θα του ερχόταν σαφώς οικονομικότερα.
Ένα πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι απλά τέλειο.Γι'αυτό θα ήθελα να με πάει στο Απλά για φαγητό,μετά για ποτό στοGalaxy του Ηιlton και τέλος να κατεβαίναμε στην σουίτα [size=10pt][size=10pt]για να τον περιποιηθώ και να του πω ένα ευχαριστώ με τον δικό μου τρόπο[/size][/size] για την υπέροχη βραδυά.Αυτό θα ήταν ένα ιδανικό ραντεβού κατά την γνώμη μου.
Σας έχει επηρεάσει πολύ το αβαταρ μου τελικά.Θα του έδειχνες δηλαδή τα αξύριστα πόδια και την XXL γιαγιο-κιλότα που φοράς, θα του χάιδευες το χέρι και στο τέλος θα του έλεγες:
Ξέρεις, είσαι πολύ καλός για μένα. Ελπίζω να βρεις κάτι που σου αξίζει
φίλε Υοrgo (και λοιποί)
δοκιμάστε και το ιταλικό εστιατόριο OSTERIA DA CLAUDIO, Κ. Βάρναλη 26, Χαλάνδρι.
πάρα πολύ καλό φαγητό, ποικιλία κρασιών και λογικότατες τιμές.
Εκεί έχω φάει την νοστιμότερη πίτσα (εντός Ελλάδας)
το αβαταρ καυλα ειναιΣας έχει επηρεάσει πολύ το αβαταρ μου τελικά.
Σας έχει επηρεάσει πολύ το αβαταρ μου τελικά.