Νέα

Πρωταρης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos02242
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
:think:Ρε, τυπε, τραβα, στην Συγγρου, να τελειωνουμε, με σενα! Τελικα, τη θελεις?? πουτσα, η Μουνι?? Αποφασισε!! :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μην τον πιανεις απο τα μουτρα το παιδι..ασε να μας πει τι θελει να τον φτιαξουμε

OP
OP
N

nikos02242

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ηρεμιστε 25 χρόνων γαιδουρι... με γκομενες πάω αλλά θέλω να δοκιμάσω μια φορά με trans οχι για να με πήδηξει απλά γιατί μου χει κάτσει πολυ καιρό τώρα. Ψάχνω κάποια σχετικά θηλυκη όχι μπετατζηδες η cd μη εγχειρισμενη παθητική κυρίως μην πω μόνο αυτά ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά ηρεμιστε 25 χρόνων γαιδουρι... με γκομενες πάω αλλά θέλω να δοκιμάσω μια φορά με trans οχι για να με πήδηξει απλά γιατί μου χει κάτσει πολυ καιρό τώρα. Ψάχνω κάποια σχετικά θηλυκη όχι μπετατζηδες η cd μη εγχειρισμενη παθητική κυρίως μην πω μόνο αυτά ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας
τυπε μου σεβαστο αυτο που ψαχνεις
αλλα θελω να σε ενημερωσω οπως εχουν πει οι ιδιοι δηλαδη
και ο πιπατσου και ο 1234567 ετσι ξεκινησαν
και τωρα αρπανε γερικες πουτσες στο σινε αβερωφ :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ο Ποητής Τυρταίος, κωλομπαράς σπουδαίος, επήγε εις τον Σόλων με όρθιον τον ψώλον και λέγει Σόλων, Σόλων συ που είσαι πιο σοφός των όλων, το θες μισόν ή όλον;
Και απήντησε ο Σόλων, σοφότερος εξ όλων θωπεύον του τον κώλον: Τυρταίε μη φειδού ψώλον έλα και χώστον όλον :fuck2::fuck2::fuck2::fuck2::fuck2::fuck2:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
τυπε μου σεβαστο αυτο που ψαχνεις
αλλα θελω να σε ενημερωσω οπως εχουν πει οι ιδιοι δηλαδη
και ο πιπατσου και ο 1234567 ετσι ξεκινησαν
και τωρα αρπανε γερικες πουτσες στο σινε αβερωφ :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

ρε φιλε μπαινεις στο αμαξι σου πινεις τα ποτα σου η οτι θες κανεισ τη τσαρκα σου και αμα γκαβλωσεις με κανενα τραβελακι το γαμας απλο ειναι ,τι μπαινεις και ρωτας εδω

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ο Ποητής Τυρταίος, κωλομπαράς σπουδαίος, επήγε εις τον Σόλων με όρθιον τον ψώλον και λέγει Σόλων, Σόλων συ που είσαι πιο σοφός των όλων, το θες μισόν ή όλον;
Και απήντησε ο Σόλων, σοφότερος εξ όλων θωπεύον του τον κώλον: Τυρταίε μη φειδού ψώλον έλα και χώστον όλον
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Και απήντησε ο Σόλων, σοφότερος εξ όλων θωπεύον του τον κώλον: Τυρταίε μη φειδού ψώλον έλα και χώστον όλον :fuck2::fuck2::fuck2::fuck2::fuck2::fuck2:
:rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom