Εισαι ερωτευμενος ειπες με την κοπελα σου.....???
ναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου
Εισαι ερωτευμενος ειπες με την κοπελα σου.....???
ναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου
θα φας καλα τυπεναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου
Σωστός ο Πόβελ νομίζω πως και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα του νέουΑπεφυγε τον πληρωμενο ερωτα....γνωμη μου....
για να του φυγουν τα χοντρα,αφου τωρα ειναι στα τηλεφωνα και στα ματακιατοτε τι θες να πας βρε σε ρδελο?????
εισαι αγαπουλης και καληνυχτας ρε τυπε?ναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου
καλα αρχηγε μου στην ζανα τον στελνεις;να τον περιλαβει ο αρης;θα φας καλα τυπε
στην αρχη ολο γλυκες μετα αρχιζει η παντοφλα
ρωτα και τον bbwlover τι τραβαει
αν δεν την καταφερει την ζανα ας δοκιμασει τον αρηκαλα αρχηγε μου στην ζανα τον στελνεις;να τον περιλαβει ο αρης;
ρε καλυτερα να παει στην γυναικα του bbwlover να του ερθει και τζαμπεαν δεν την καταφερει την ζανα ας δοκιμασει τον αρη
μπορει να βρει οτι εχει αλλη κλιση τελικα
Εγω σου ειπα τι μπορεις να κανεις αφου δεν σου σηκωνετε, και εσυ βριζεις απο πανω. Μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!!ρε φιλε ...σαλτα και γαμησου οκ? νομιζεις ειναι ευκολο να γραφω δημοσια αυτα που ντρεπομαι να κουβεντιασω με τους κολλητους μου? σαλτα και γαμισου κι αλλη μια
ασε τυπε εκει δεν λεειρε καλυτερα να παει στην γυναικα του bbwlover να του ερθει και τζαμπε
ακουγεται πολυ αστειο αλλα εκεινη τη στιγμη με πιανουν φιλοσοφικες αναζητησεις: τι ειναι αυτο που κανω τωρα? γιατι αυτη βαζει το πεος μου στο στομα της? γιατι θα πρεπει να καβλωσω εγω τωρα? και τετοιες μαλακιες μου ερχονται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη. ενταξει ειναι πολυ αστειο, τωρα που το γραφω γελαω κι εγω.
ρε λευτερη του κανει κουκου του παιδιου απλα ειναι να μπει το νερο στο αυλακι,μετα θα τον παιζει στην παρνηθα και θα τα πεταει στον παρνασο!!20 χρονων παιδι ειναιΕγω σου ειπα τι μπορεις να κανεις αφου δεν σου σηκωνετε, και εσυ βριζεις απο πανω. Μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!!
εχεισ δικιο παιχτη μου,ασε που μπορει να βγουν και οι αλβανοι απο την ντουλαπαασε τυπε εκει δεν λεει
δεν θα του σηκωθει και θα τον πλακωσει στις φαπες η χοντρη οπως τις εφαγε ο bbwlover
τοτε τι θες να πας βρε σε ρδελο?????
εισαι αγαπουλης και καληνυχτας ρε τυπε?
υπαρχουν τα καταλληλα θρεντ που μπορεις να διαβασεις δικε μουναι, μεσα εισαι. και αγαπουλης και καληνυχτακιας και λιγο γκομενοφυλακας μπορω να σου πω. για πες τι κανω?
τοτε τσιμπα μια για καμμια ωρα να σε ξεκινησει στο χαλαρο στην αρχηναι, μεσα εισαι. και αγαπουλης και καληνυχτακιας και λιγο γκομενοφυλακας μπορω να σου πω. για πες τι κανω?