Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι ερωτευμενος ειπες με την κοπελα σου.....???  :think: :think:

ναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ναι στο full!!! την σκεφτομαι συνεχεια και αισθανομαι πολυ τυχερος που την εχω.να διευκρινισω οτι ειμαστε σε πολυ αρχικο σταδιο...στα πρωτα τηλεφωνα και ραντεβου

Απεφυγε τον πληρωμενο ερωτα....γνωμη μου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θα φας καλα τυπε
στην αρχη ολο γλυκες μετα αρχιζει η παντοφλα
ρωτα και τον bbwlover τι τραβαει  :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

τοτε τι θες να πας βρε σε ρδελο????? :huh: :huh:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
φιλαρακο νομιζω στην περιπτωση σου δεν κανει το μπουρδελο που ειναι για γρηγορες πιστολιες,ξεκινα με στουντιο η και καλυτερα με καποια περιπτωση που θα εχεις 1 ωρα μπροστα σου ωστε να το πας στο χαλαρο και ανετο,και μετα πλακωνεις τα μπουρδελα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι αγαπουλης και καληνυχτας ρε τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ρε φιλε ...σαλτα και γαμησου οκ? νομιζεις ειναι ευκολο να γραφω δημοσια αυτα που ντρεπομαι να κουβεντιασω με τους κολλητους μου? σαλτα και γαμισου κι αλλη μια
Εγω σου ειπα τι μπορεις να κανεις αφου δεν σου σηκωνετε, και εσυ βριζεις απο πανω. Μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!! :s&m_2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε καλυτερα να παει στην γυναικα του bbwlover να του ερθει και τζαμπε :2funny: :2funny: :2funny:
ασε τυπε εκει δεν λεει
δεν θα του σηκωθει και θα τον πλακωσει στις φαπες η χοντρη οπως τις εφαγε ο bbwlover :2funny: :2funny: :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ακουγεται πολυ αστειο αλλα εκεινη τη στιγμη με πιανουν φιλοσοφικες αναζητησεις: τι ειναι αυτο που κανω τωρα? γιατι αυτη βαζει το πεος μου στο στομα της? γιατι θα πρεπει να καβλωσω εγω τωρα? και τετοιες μαλακιες μου ερχονται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη. ενταξει ειναι πολυ αστειο, τωρα που το γραφω γελαω κι εγω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλακα ειχε αυτο ελιωσα! παντως φιλε μου μη το σκεφτεσαι τοσο πολυ.να μη σκεφτεσαι γιατι σου παιρνει πιπα, αλλα το ποσο γαμω θα ειναι οταν χυσεις στο στομα της και στα πιει :P

δε θελει σκεψη το πραγμα! εγω γαμησα στα 18 πρωτη φορα μια 23χρονη.το προβλημα μου μεχρι τοτε ηταν πως θα την πηγαινα στο κρεβατι..θυμαμαι οταν τα πρωτοκαταφερα ειχα τετοια ορεξη και τετοια καβλα που πηδουσα σα σκυλος, εχυνα αλλαζα καποτα και συνεχιζα αλλα δεν ειχα κανενα αγχος..αυτο και για σενα χρειαζεται κανενα αγχος.το πιο δυσκολο να τη ριξεις το καταφερες.απο κει και περα αφηνεις ρομαντισμους αναζητησεις και παπαριες και κοιτα να πειραματιστεις πανω της και να την ξεκωλιασεις :fuck1:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Εγω σου ειπα τι μπορεις να κανεις αφου δεν σου σηκωνετε, και εσυ βριζεις απο πανω. Μπραβο σου !!!!!!!!!!!!!! :s&m_2:
ρε λευτερη του κανει κουκου του παιδιου απλα ειναι να μπει το νερο στο αυλακι,μετα θα τον παιζει στην παρνηθα και θα τα πεταει στον παρνασο!!20 χρονων παιδι ειναι

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ασε τυπε εκει δεν λεει
δεν θα του σηκωθει και θα τον πλακωσει στις φαπες η χοντρη οπως τις εφαγε ο bbwlover :2funny: :2funny: :2funny:
εχεισ δικιο παιχτη μου,ασε που μπορει να βγουν και οι αλβανοι απο την ντουλαπα

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τοτε τι θες να πας βρε σε ρδελο????? :huh: :huh:

παω, ωστε οταν βρεθουμε οι δυο μας στο κρεββατι να εχω λιγο ανεση και να ειμαι καλυτερος. σκεψου οτι εχω και ψυχολογια χαλια τωρα λογω των αποτυχιων μου στο παρελθον. πες το σαν απομυθοποιηση του σεξ δηλαδη αυτο που προπαθω να κανω, ωστε να μπορεσω να αποδοσω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι, μεσα εισαι. και αγαπουλης και καληνυχτακιας και λιγο γκομενοφυλακας μπορω να σου πω. για πες τι κανω?
υπαρχουν τα καταλληλα θρεντ που μπορεις να διαβασεις δικε μου
:2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ναι, μεσα εισαι. και αγαπουλης και καληνυχτακιας και λιγο γκομενοφυλακας μπορω να σου πω. για πες τι κανω?
τοτε τσιμπα μια για καμμια ωρα να σε ξεκινησει στο χαλαρο στην αρχη

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom