Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλεσε την κοπελα σπιτι σου,κανε το περιβαλλον να ταιριαζει με την ψυχολογια σου,χαλαρωσε ΜΗΝ εχεις στο μυαλο σου οτι πρεπει να γαμησεις και αγχωνεσαι..!
Βαλε μουσικουλα χαλαρη,κρασακι κοκκινο και απεβαλλε οτι αρνητικο σε χαλαει...

Εαν δεν εισαι καυλωμενος την ωρα που ξεκινατε μην πιεζεις τον εαυτο σου για να καυλωσεις...
Μολις χαλαρωσεις θα αρχισεις να λειτουργεις!

δηλαδη μαλακια κανω που προπαθω "να μαθω" πηγαινοντας σε μπουρδελα? λες καλυτερα ειναι στο σπιτι με κοπελα? δεν ειναι ομως πιο ευκολο στα μπουρδελα? με την εννοια οτι δεν θα με ξαναδουν αρα δεν θα επρεπε να εχω και ανχος

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ευχαριστω που απαντησατε τοσο γρηγορα!

ακουγεται πολυ αστειο αλλα εκεινη τη στιγμη με πιανουν φιλοσοφικες αναζητησεις: τι ειναι αυτο που κανω τωρα? γιατι αυτη βαζει το πεος μου στο στομα της? γιατι θα πρεπει να καβλωσω εγω τωρα? και τετοιες μαλακιες μου ερχονται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη. ενταξει ειναι πολυ αστειο, τωρα που το γραφω γελαω κι εγω. γενικως ειναι σαν να μπαινω σε αφασια εκεινη τη στιγμη και δεν εχω καθολου focus. αλλες φορες παλι, κοιταω το πραμα μου να ειναι ψοφιο στα χερια της και "προσπαθω" να καβλωσω, σφιγγομαι δηλαδη αλλα αυτο δεν βοηθαει τελικα καθολου. δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα. εκεινη τη στιγμη το μυαλο μου φευγει αλλου παντως. αντιθετα οταν ειμαι μονος και βλεπω τσοντες, τοτε τα πραματα ειναι πολυ φυσιολογικα. με το που θα βαλω την ταινια να παιζει, φτιαχνομαι μεσα σε δευτερολεπτα! και η στυση μου φτανει στο τερμα, και δεν εχω τιποτα αλλο στο μυαλο εκτος απο τις γκομενες που βλεπω στην οθονη. πως μπορω να το πετυχω αυτο οταν ειμαι με κοπελα??
εμ! τα λεω εγω!

απ'το πολυ 'fast food' δεν μπορειτε να παρετε μπρος μετα!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
δηλαδη μαλακια κανω που προπαθω "να μαθω" πηγαινοντας σε μπουρδελα? λες καλυτερα ειναι στο σπιτι με κοπελα? δεν ειναι ομως πιο ευκολο στα μπουρδελα? με την εννοια οτι δεν θα με ξαναδουν αρα δεν θα επρεπε να εχω και ανχος

Καλυτερα με μια επαγγελματια ετσι για την πρωτη φορα........Να του παρειs και τον αερα που λενε....και μετα φερε την κοπελα σου.....Θα εισαι πιο αερατοs!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Το προβλημα σου ειναι αν θα πας σε μπουρδελο,στουντιο ή αν θα καλεσεις την κοπελα σου σπιτι..??  :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πηγαινε σε μπουρδελο δεν πειραζη αλλα να εισαι χαλαρος οπως σου απαντησα στην 1η σελιδα πιες και 1-2 ποτηρακια για να χαλαρωσης να φυγη το αγχος και ολα θα λειτουργησουν σωστα  :think:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
πηγαινε σε ενα στουντιακι να εχεις ωρα,πιες δυο ποτακια να χαλαρωσεις,πες στη κοπελα οτι εισαι πρωταρης δεν ειναι κακο και ετσι θα σου κανει και κολπακια :tits:

αντε καλα γαμησια και καλο κατευοδιο στο δρομο της ακαρδης γυναικας. :P

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλυτερα με μια επαγγελματια ετσι για την πρωτη φορα........Να του παρειs και τον αερα που λενε....και μετα φερε την κοπελα σου.....Θα εισαι πιο αερατοs!!!

ρε παιδια αποφασιστε ο ενας μου λεει ετσι, ο αλλος αλλιως. για πρωτη φορα ειπα οτι πηγα σε επαγγελαμτια, και για 2η και για 3η και για 4η αλλα εξηγησα τη εγινε. εσυ λες να συνεχισω να πηγαινω μεχρι να τα καταφερω να ολοκληρωσω δηλαδη?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γεια σας.ειμαι 20 χρονων. δεν ειχα κανει σεξ ποτε μεχρι προσφατα που αποφασισα να παω σε μπουρδελο.
τυπε μου σε πολλους συμβαινει αυτο
μην την παιξεις 3-4 μερες δες καμια τσοντα και τραβα ντουρος
βρε μια καλη κοπελα για να σε προσεξει και μην μασας
περιμενουμε νεα για να σου πουμε το περιβοητο
αξιος
αξιος
μεγαλεεεε
:rockon:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε ο καθενας λεει την αποψη του!!!

Η αποφαση ειναι ΔΙΚΗ σου.....!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια αποφασιστε ο ενας μου λεει ετσι, ο αλλος αλλιως. για πρωτη φορα ειπα οτι πηγα σε επαγγελαμτια, και για 2η και για 3η και για 4η αλλα εξηγησα τη εγινε. εσυ λες να συνεχισω να πηγαινω μεχρι να τα καταφερω να ολοκληρωσω δηλαδη?
ασε μεγαλε οτι σου λεω εγω κανε
τραβα σε καμια ζανα να σε φτιαξει καλα δικε μου
:rockon: :rockon:

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πηγαινε σε μπουρδελο δεν πειραζη αλλα να εισαι χαλαρος οπως σου απαντησα στην 1η σελιδα πιες και 1-2 ποτηρακια για να χαλαρωσης να φυγη το αγχος και ολα θα λειτουργησουν σωστα  :think:

πηγαινε σε ενα στουντιακι να εχεις ωρα,πιες δυο ποτακια να χαλαρωσεις,πες στη κοπελα οτι εισαι πρωταρης δεν ειναι κακο και ετσι θα σου κανει και κολπακια :tits:

αντε καλα γαμησια και καλο κατευοδιο στο δρομο της ακαρδης γυναικας. :P

ωραια! καλα ακουγονται αυτα. την επομενη φορα αυτο θα δοκιμασω. thx!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως παιδιά πολλή βοηθεια δίνουμε στον πρωτάρη και θα μας ανέβει στο κρεβάτι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγάλε μην αγωνιάς.. όπως λέμε και εμείς οι βόρειοι "χαλαρά" με βαθύ αααα.... χαλάρωσε και να δείς ότι όλα θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά (εδώ ακόμη λειτουργούν σε μένα που είμαι στα 53) .. το σέξ και η φιλοσοφία οι οι αναζητήσεις (πλη ωραίων τεμαχίων) δεν ταιριάζουν και πολύ...

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
seeker20 θα σου πω τι μ ειχε συμβει εμενα με την πρωτη μ κοπελα περυσι τα χριστουγεννα...
αυτη ηδη το ειχε κανει μια φορα κ εγω καμια...
τι φασωνομασταν,τι χαιδευα βυζια κ κωλους τπτ!
(ειχα παει μια φορα ομοως πριν σε μπουρδελο οπου επαθα τα ιδια!μολις μπηκα μεσα στην τανα μ επεσε κ εφυγα κακην κακως)
Ε ολοι μ ελεγαν να χαλαρωσω αλλα εγω τπτ!ΔΝ μ σηκωνοταν με τπτ γτ σκεφτομουν οτι θα ρεζιλευτω που ημουν παρθενος,ηθελα να ειμαι τελιος κτλ!,οτι θα γδυθω κ θα μ ειναι πεσμενος κ τετοια!
οποτε αφου της πηρα ενα γλ....νι ηρθε η σειρα μ να μ πιπωσει!
ε μολις μ τον επιασε(απο πανω απο το παντελονι) κ εγιναν τα αποκαλυπτηρια οτι δν μ ειχε σηκωθει ηθελα να ανοιξει η γη να μ καταπιει!
αυτη να προσπαθει να μ ηρεμησει οτι δν τρεχει τπτ αλλα χωμα εγω!
ωσπου ετσι οπως μ τριβοταν καποια στιγμη μετα απο κανα 5 λεπτο ειπα να της τον πεταξω εξω κ οτι γινει!
κ αυτο εκανα.
μολις μ τον επιασε κ τον πηρε στο στομα της πετρα ο δικος μ!
μια χαρα την τακτοποιησα μετα!
Αυτο που θελω να σ πω επειδη ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα με εσενα ειναι να αισθανθεις οικειοτητα πανω απο ολα!
δλδ γδυστην κ μετα γδυσου κ εσυ κ ας την να αναλαβει αυτη!
ολος ο φοβος ειναι μεχρι να γδυθεις!
(αυτο τουλαχιστον καταλαβα εγω!!)

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
φιλε εγω προτεινω να μην πας πουθενα γιατι μπορει να δωσεις τζαμπα τα χρηματα σου.χαλαρωσε κ ασε τα πραγματα να ερθουν μονα τους.η κοπελα που βγαινετε θα σε στρωσει....κ επισης επειδη υπαρχει συναισθημα θα εισαι μια χαρα

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
seeker20 θα σου πω τι μ ειχε συμβει εμενα με την πρωτη μ κοπελα περυσι τα χριστουγεννα...
αυτη ηδη το ειχε κανει μια φορα κ εγω καμια...
τι φασωνομασταν,τι χαιδευα βυζια κ κωλους τπτ!
(ειχα παει μια φορα ομοως πριν σε μπουρδελο οπου επαθα τα ιδια!μολις μπηκα μεσα στην τανα μ επεσε κ εφυγα κακην κακως)
Ε ολοι μ ελεγαν να χαλαρωσω αλλα εγω τπτ!ΔΝ μ σηκωνοταν με τπτ γτ σκεφτομουν οτι θα ρεζιλευτω που ημουν παρθενος,ηθελα να ειμαι τελιος κτλ!,οτι θα γδυθω κ θα μ ειναι πεσμενος κ τετοια!
οποτε αφου της πηρα ενα γλ....νι ηρθε η σειρα μ να μ πιπωσει!
ε μολις μ τον επιασε(απο πανω απο το παντελονι) κ εγιναν τα αποκαλυπτηρια οτι δν μ ειχε σηκωθει ηθελα να ανοιξει η γη να μ καταπιει!
αυτη να προσπαθει να μ ηρεμησει οτι δν τρεχει τπτ αλλα χωμα εγω!
ωσπου ετσι οπως μ τριβοταν καποια στιγμη μετα απο κανα 5 λεπτο ειπα να της τον πεταξω εξω κ οτι γινει!
κ αυτο εκανα.
μολις μ τον επιασε κ τον πηρε στο στομα της πετρα ο δικος μ!
μια χαρα την τακτοποιησα μετα!
Αυτο που θελω να σ πω επειδη ειχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα με εσενα ειναι να αισθανθεις οικειοτητα πανω απο ολα!
δλδ γδυστην κ μετα γδυσου κ εσυ κ ας την να αναλαβει αυτη!
ολος ο φοβος ειναι μεχρι να γδυθεις!
(αυτο τουλαχιστον καταλαβα εγω!!)

πω ρε φιλε με νοιωθεις πολυ!!! κι εγω τετοια συναισθηματα ακριβως εχω νοιωσει: οτι θα ρεζιλευτω, οτι πρεπει να ειμαι τελειος,οτι θελω να με καταπιει η γη... εγω βεβαια τον φοβο του γδυσιματος που γραφεις δεν τον ειχα ποτε. στο μετα κολλαω εγω. ελπιζω να το ξεπερασω κι εγω καπως ετσι παντως, γιατι να πω την αληθεια δεν τρελενομαι να πηγαινω σε επαγγελματιες... απο αναγκη το κανω κυριως, για να μπορεσω να ολοκληρωσω επιτυχως με την κοπελα που γουσταρω.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
φιλε εγω προτεινω να μην πας πουθενα γιατι μπορει να δωσεις τζαμπα τα χρηματα σου.χαλαρωσε κ ασε τα πραγματα να ερθουν μονα τους.η κοπελα που βγαινετε θα σε στρωσει....κ επισης επειδη υπαρχει συναισθημα θα εισαι μια χαρα

+1000

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom