Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας.ειμαι 20 χρονων. δεν ειχα κανει σεξ ποτε μεχρι προσφατα που αποφασισα να παω σε μπουρδελο. το προβλημα ειναι το εξης: παω την πρωτη φορα, με πιανει ανχος, ταχυπαλμια, κομπος στο στομαχι και τετοια.τελικα ξαπλωνω στο κρεββατι, απο πανω η γκομενα για πιπα, εδωσε πηρε εδωσε πηρε, τιποτα εγω...ψοφιος. φευγω και εφαγα λιγο φρικη μετα που το σκεφτομουνα αλλα λεω ετναξει, ημουνα πολυ ανχωμενος γιαυτο δεν καταφερα να καβλωσω. τεσπα, παω 2η φορα μετα απο αρκετες μερες να ξαναδοκιμασω. παλι αποτυχια. πολυ προπαθεια στην πιπα η γκομενα αλλα τελικα με καβλωσε! ξαπλωνει αυτη ανασκελα κι εγω απο πανω. τον βαζω μεσα, αρχιζω να κουνιεμαι, μετα απο λιγο αρχισα να αισθανομαι σαν να βαριεμαι ενα πραμα και παλι "ψωφισα". δευτερη αποτυχια  :-  . αρχισα να απογοητευομαι σοβαρα...  ξαναδοκιμασα αλλες 2-3 φορες και τα αποτελεσματα ηταν παρομοια με την 1η ή την 2η προσπαθεια που ειχα κανει. δεν εχω καταφερει ακομα να ολοκληρωσω ουτε μια φορα. το χειροτερο ειναι πως μετα απο καιρο καταφερα να πλησιασω μια κοπελα που ειμαι πολυ ερωτευμενος μαζι της και εχουμε αρχισει να βγαινουμε εδω και λιγες μερεσ. φοβαμαι τρελα μην φτασουμε στο κρεββατι και παθω παλι τα ιδια και την χασω γιαυτο τον λογο καθως αυτη ειναι και λιγο εμπειρη στο σεξ ενω εγω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και ειμαι τοσο σφιγμενος οταν πλησιαζει η ωρα του σεξ. πραγματικα δεν θα το αντεξω αν την χασω επειδη με πιανουν ντροπες στο κρεββατι :- :- :-  σκεφτομαι να συνεχισω τις προσπαθειες σε στοντιο και μπουρδελα μεχρι να τα καταφερω.δεν ξερω τι αλλο να κανω.σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις υπεβολικα συνεσταλμενων ανθρωπων εδω μεσα. παρακαλω δωστε καποια ερμηνια για το τι μου συμβαινει και τι να κανω για να "ζωντανεψω"?

ΥΓ: απο αλλα θεματα που διαβαζα στο φορουμ καταλαβα οτι εχω να ακουσω πολλα ακυρα αλλα τουλαχιστον καποιος φιλοτιμος ασ μου δωσει καμια σοβαρη απαντηση γιατι κοντευω να τρελαθω με την κατασταση μου. ευχαριστω.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Ασε τον εαυτο σου ελευθερο......μονο αυτο.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην αγχώνεσαι. Και να μην γίνει τίποτα μ'αυτή την κοπέλα, θα γίνει με άλλη. Δεν μας είπες όμως τι νομίζεις πως σε αγχώνει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γεια σας.ειμαι 20 χρονων. δεν ειχα κανει σεξ ποτε μεχρι προσφατα που αποφασισα να παω σε μπουρδελο. το προβλημα ειναι το εξης: παω την πρωτη φορα, με πιανει ανχος, ταχυπαλμια, κομπος στο στομαχι και τετοια.τελικα ξαπλωνω στο κρεββατι, απο πανω η γκομενα για πιπα, εδωσε πηρε εδωσε πηρε, τιποτα εγω...ψοφιος. φευγω και εφαγα λιγο φρικη μετα που το σκεφτομουνα αλλα λεω ετναξει, ημουνα πολυ ανχωμενος γιαυτο δεν καταφερα να καβλωσω. τεσπα, παω 2η φορα μετα απο αρκετες μερες να ξαναδοκιμασω. παλι αποτυχια. πολυ προπαθεια στην πιπα η γκομενα αλλα τελικα με καβλωσε! ξαπλωνει αυτη ανασκελα κι εγω απο πανω. τον βαζω μεσα, αρχιζω να κουνιεμαι, μετα απο λιγο αρχισα να αισθανομαι σαν να βαριεμαι ενα πραμα και παλι "ψωφισα". δευτερη αποτυχια  :-  . αρχισα να απογοητευομαι σοβαρα...  ξαναδοκιμασα αλλες 2-3 φορες και τα αποτελεσματα ηταν παρομοια με την 1η ή την 2η προσπαθεια που ειχα κανει. δεν εχω καταφερει ακομα να ολοκληρωσω ουτε μια φορα. το χειροτερο ειναι πως μετα απο καιρο καταφερα να πλησιασω μια κοπελα που ειμαι πολυ ερωτευμενος μαζι της και εχουμε αρχισει να βγαινουμε εδω και λιγες μερεσ. φοβαμαι τρελα μην φτασουμε στο κρεββατι και παθω παλι τα ιδια και την χασω γιαυτο τον λογο καθως αυτη ειναι και λιγο εμπειρη στο σεξ ενω εγω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και ειμαι τοσο σφιγμενος οταν πλησιαζει η ωρα του σεξ. πραγματικα δεν θα το αντεξω αν την χασω επειδη με πιανουν ντροπες στο κρεββατι :- :- :-  σκεφτομαι να συνεχισω τις προσπαθειες σε στοντιο και μπουρδελα μεχρι να τα καταφερω.δεν ξερω τι αλλο να κανω.σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες περιπτωσεις υπεβολικα συνεσταλμενων ανθρωπων εδω μεσα. παρακαλω δωστε καποια ερμηνια για το τι μου συμβαινει και τι να κανω για να "ζωντανεψω"?

ΥΓ: απο αλλα θεματα που διαβαζα στο φορουμ καταλαβα οτι εχω να ακουσω πολλα ακυρα αλλα τουλαχιστον καποιος φιλοτιμος ασ μου δωσει καμια σοβαρη απαντηση γιατι κοντευω να τρελαθω με την κατασταση μου. ευχαριστω.

Oxi βρε φιλαρακο....δεν ειναι τιποτα......Ενα τρακ ειναι..θα το ξεπερασειs....Ηρεμησε πανω απ ολα........Ολα θα γινουν
Και μην σε σκεφτεσαι τιποτα εκεινη την ωρα.....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
κλεισε σουιτα σε ενα ξενοδοχειο/κλεισε μια βιζιτα για 24 ωρες/θα εχεις ολο το καιρο να χαλαρωσεις/αμα δεν εχεις λεφτα χρεωσε καρτες,δανεισου κτλ

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπορει να συμβει κατι τετοιο στους αντρες???

και τοσες επαναλαμβανομενες φορες...

οσο ζεις(εδω μεσα) μαθαινεις τελικα...

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
μπορει να συμβει κατι τετοιο στους αντρες???

και τοσες επαναλαμβανομενες φορες...

οσο ζεις(εδω μεσα) μαθαινεις τελικα...
Συμβαινει και μαλιστα και εκει που δεν το περιμενεις!!! :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Διωξε το αγχος οσο μπορης,η γνωμη μου ειναι πιες 1-2 ποτα πρωτα να χαλαρωσης να σε φυγη το αγχος να νιωθης ανετα δοκιμασετο ειναι καλο φαρμακο αποδεδειγμενα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
προτου επισκεφτειs ενα καλο στουντιο θα σου προτεινα να πιειs ενα ποτηρακι κρασακι........Να τηρησειs ομωs την δοσολογια......Οχι να γινειs .....ντιρλα!!!  Σου φτιαχνει μια ευχαριστη διαθεση και "σκοτωνει" τιs εμμονεs σκεψειs......

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
προτου επισκεφτειs ενα καλο στουντιο θα σου προτεινα να πιειs ενα ποτηρακι κρασακι........Να τηρησειs ομωs την δοσολογια......Οχι να γινειs .....ντιρλα!!!  Σου φτιαχνει μια ευχαριστη διαθεση και "σκοτωνει" τιs εμμονεs σκεψειs......
ναι οντως αυτο θα σε χαλαρωσει κι απελευθερωσει... μεχρι δυο ποτηρακια ομως οχι παραπανω  ;)

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Μαλλον θα πρεπει να πας σε κοπελα που ξερει να χειριζεται τετοιες περιπτωσεις!!!Ετσι για αρχη!
Υπαρχουν κοπελες που εχουν αυτο το κατι που σου αποβαλλουν ολο το αγχος απο πανω σου!!!

Ας του προτεινει καποιος καμια!  

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν είσει ο μόνος που το παθαίνει αυτό. Είναι φυσιολογικότατο. Μην ανυσυχείς και το αγχος αν θα τα καταφέρεις να ολοκληρώσεις δεν βοηθα αν και ειναι μερος του παιγχιδιού.
Σου συνιστώ να προσπαθήσεις με την κοπέλλα σου που λες οτι βγαινεις και όχι με μια γυναίκα επι πληρωμή διοτι αυτό και μόνο μπορει να σε επηρεάζει αρνητικά. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα και ανώδυνα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δοκιμασε να γαμηθεις, μπορει να σου αρεσει και να μην εχεις τετοιο αγχος στο μελλον.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλωνοπαπαρα ε κλωνοπαπαρα.

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω που απαντησατε τοσο γρηγορα!

Δεν μας είπες όμως τι νομίζεις πως σε αγχώνει

ακουγεται πολυ αστειο αλλα εκεινη τη στιγμη με πιανουν φιλοσοφικες αναζητησεις: τι ειναι αυτο που κανω τωρα? γιατι αυτη βαζει το πεος μου στο στομα της? γιατι θα πρεπει να καβλωσω εγω τωρα? και τετοιες μαλακιες μου ερχονται στο μυαλο εκεινη τη στιγμη. ενταξει ειναι πολυ αστειο, τωρα που το γραφω γελαω κι εγω. γενικως ειναι σαν να μπαινω σε αφασια εκεινη τη στιγμη και δεν εχω καθολου focus. αλλες φορες παλι, κοιταω το πραμα μου να ειναι ψοφιο στα χερια της και "προσπαθω" να καβλωσω, σφιγγομαι δηλαδη αλλα αυτο δεν βοηθαει τελικα καθολου. δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα. εκεινη τη στιγμη το μυαλο μου φευγει αλλου παντως. αντιθετα οταν ειμαι μονος και βλεπω τσοντες, τοτε τα πραματα ειναι πολυ φυσιολογικα. με το που θα βαλω την ταινια να παιζει, φτιαχνομαι μεσα σε δευτερολεπτα! και η στυση μου φτανει στο τερμα, και δεν εχω τιποτα αλλο στο μυαλο εκτος απο τις γκομενες που βλεπω στην οθονη. πως μπορω να το πετυχω αυτο οταν ειμαι με κοπελα??

seeker20

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δοκιμασε να γαμηθεις, μπορει να σου αρεσει και να μην εχεις τετοιο αγχος στο μελλον.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κλωνοπαπαρα ε κλωνοπαπαρα.

ρε φιλε ...σαλτα και γαμησου οκ? νομιζεις ειναι ευκολο να γραφω δημοσια αυτα που ντρεπομαι να κουβεντιασω με τους κολλητους μου? σαλτα και γαμισου κι αλλη μια

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
μεγαλε τα πρωτα 10 χρονια ειναι δυσκολα/μετα συνηθιζεις/θα γινεις ενα αιωνιο μπακουρι/δεν χερεσαι? :birdman:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
θα εισαι ο μπακουρομπακουρος

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλεσε την κοπελα σπιτι σου,κανε το περιβαλλον να ταιριαζει με την ψυχολογια σου,χαλαρωσε ΜΗΝ εχεις στο μυαλο σου οτι πρεπει να γαμησεις και αγχωνεσαι..!
Βαλε μουσικουλα χαλαρη,κρασακι κοκκινο και απεβαλλε οτι αρνητικο σε χαλαει...

Εαν δεν εισαι καυλωμενος την ωρα που ξεκινατε μην πιεζεις τον εαυτο σου για να καυλωσεις...
Μολις χαλαρωσεις θα αρχισεις να λειτουργεις!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom