Νέα

Πρωτάρης σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα su.nik4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

su.nik4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ!
Έχω μεγάλο πρόβλημα. Έχω περάσει τα 20 (και βάλε) και ακόμα δεν έχω καταφέρει να γαμήσω. Επειδή δεν πάει άλλο και δεν μπορώ να νιώθω σαν το φρικιό της φύσης, αποφάσισα να παώ σε μπουρδέλο. Έχετε να μου προτείνετε καπου που να με προσέξει η λεγάμενη? Πώς και τι θα ζητήσω? Θέλω κάποια μικρούλα μάλλον και δε με νοιάζει να δώσω και κάτι παραπάνω

farmas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε να κοιτάξεις να πας μέρα που δεν γίνεται χαμός για να μην βιάζεται η πουτάνα.Πάρε εναν φίλο σου καντα μια βόλτα τα μπουρδέλα της πόλης σου βρες μια που να σου αρέσει δες ότι δεν έχει πολύ κόσμο και μπες.Εγώ είχα πάει 14 χρονών και στο πεντάλεπτο με έδιωξε γιατί δεν τελείωνα λέει.

boobsman

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γεια σ φιλαρακο , εαν θεσ να ακουσεις την γνωμη μ , μην πας με μικρουλα γιατι η μικρουλες σε ηλικια βιαζονται να πας να βρεις μια ποιο μεγαλη που εχει υπομονη και θα σε προσεξει πολυ !! Στην οδο ρεμουνδου 21 στο πανο σπιτι εχει την ολγα καλο μιλφ και θα σε προσεξει , πηγαινε ,ε καποιο φιλο σ και ασ το πει στην τσατσα οτι ειναι η πρωτη σ φορα !!! Καλη αρχη

OP
OP
S

su.nik4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εφχαριστω για τισ απαντισεις.
τι ώρες είναι ανοιχτά? πότε δεν έχει πολύ κόσμο?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ειναι 9 με 9 λογω εορταστικου ωραριου  =)
Αν πας απογευματακι θα ναι καλα...οχι πολυ αργα εισαι και μικρος και μερικες συνοικιες δε φημιζονται για την ασφαλεια τους...

Επισκέπτης
Μπορεις να πας και σε στουντιο επισης που λογικα θα σε προσεξουν περισσοτερο.
Δες στο θρεντ με τα στουντιο και δες για κοπελες και διευθυνσεις

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Επισκέπτης
Σε μασαζεγι σε μασαζεγι φιλε να πας.....!

Τωρα ειδικα που πηρες και ευλογια!  :priest: :priest: :priest:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...Θέλω κάποια μικρούλα μάλλον και δε με νοιάζει να δώσω και κάτι παραπάνω...

Αν δεν σε νοιάζει να δώσεις κάτι παραπάνω, πήγαινε σε μασαζερί. Όμως πρώτα πρέπει να ενημερωθείς καλά από το αντίστοιχο thread, γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες στα συγκεκριμένα μέρη.

Επίσης, πρόσεξε να μην εθιστείς και μετά θες να πηγαίνεις κάθε μέρα.  :rolleyes:

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Παενε με ενα φιλαρακι σου τσαρκα στη Φυλης (πρωί ή μεσημερι), κοιτα σε καμια 10αρια σπιτια και ριξε ενα σε οποια σε αρεσει και μη κολλας πουθενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom