ε τόσοι πολλοι που τη γάμησαν αφού μοίρασε τα τηλέφωνα ο Xal δεν θα ναι πια πρωτάρα
black crow Τιμημένος Εγγρ. 12 Σεπ 2006 Μηνύματα 4.268 Κριτικές 258 Like 11.901 Πόντοι 19.505 26 Οκτ 2009 #61 ε τόσοι πολλοι που τη γάμησαν αφού μοίρασε τα τηλέφωνα ο Xal δεν θα ναι πια πρωτάρα
james070 Μέλος Εγγρ. 22 Οκτ 2009 Μηνύματα 7.677 Κριτικές 4 Like 8 Πόντοι 66 26 Οκτ 2009 #62 gio stob έγραψε: εχω πεθανει στα γελια...ο πρωτος θεος λεει στειλτε πμ στο απολυτο αρσενικο πανε ολοι...κ μετα ο απολυτος θεος γραφει οτι εγινε πρεσβειρα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... supersafe2005 έγραψε: Μήπως πρεσβειρα κα(υ)λής θελήσεως στην (Μ)UNESCO? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε μου χει βγει το φαί απ τη μύτη λέμε!!! leon300 έγραψε: Αν γινεται το τηλ της κορασιδασ σε πμ Ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... κι αυτός στην καρακοσμάρα του!!!!!
gio stob έγραψε: εχω πεθανει στα γελια...ο πρωτος θεος λεει στειλτε πμ στο απολυτο αρσενικο πανε ολοι...κ μετα ο απολυτος θεος γραφει οτι εγινε πρεσβειρα! Κλικ για ολόκληρη προβολή... supersafe2005 έγραψε: Μήπως πρεσβειρα κα(υ)λής θελήσεως στην (Μ)UNESCO? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Ρε μου χει βγει το φαί απ τη μύτη λέμε!!! leon300 έγραψε: Αν γινεται το τηλ της κορασιδασ σε πμ Ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... κι αυτός στην καρακοσμάρα του!!!!!
D darco7 Μέλος Εγγρ. 18 Δεκ 2008 Μηνύματα 583 Κριτικές 2 Like 40 Πόντοι 6 27 Οκτ 2009 #63 apolyto_arseniko έγραψε: εγινε πρεσβειρα στα ηνωμενα εθνη τυπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... Α ρε γιγαντα, παιδια και εγω εχτες που το διαβασα εστειλα pm το ομολογω!!!!!
apolyto_arseniko έγραψε: εγινε πρεσβειρα στα ηνωμενα εθνη τυπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... Α ρε γιγαντα, παιδια και εγω εχτες που το διαβασα εστειλα pm το ομολογω!!!!!
Επισκέπτης 27 Οκτ 2009 #64 apolyto_arseniko έγραψε: ρε τυπε λεω και εγω τι μου στελνουν δεν τοχω ρε τυποι η κοπελα αποσυρθηκε και γυρισε στην πατριδα της Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε ασε τις μαλακιες & δωσε το τηλ στα παλληκαρια.. μην την κρατας για παρτη σου επειδη βγαζει μπολικη μερεντα.. ντροπη ρε μονοφαγα..
apolyto_arseniko έγραψε: ρε τυπε λεω και εγω τι μου στελνουν δεν τοχω ρε τυποι η κοπελα αποσυρθηκε και γυρισε στην πατριδα της Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε ασε τις μαλακιες & δωσε το τηλ στα παλληκαρια.. μην την κρατας για παρτη σου επειδη βγαζει μπολικη μερεντα.. ντροπη ρε μονοφαγα..
patos1111 Μέγας Εγγρ. 20 Οκτ 2008 Μηνύματα 769 Κριτικές 13 Like 1.243 Πόντοι 4.365 14 Δεκ 2009 #65 βγαζει μερεντα- αρα δουλευει κολουρι !!! ενδιαφερομαι και εγώ για την προ δεκετίας παρθενα κυριοι !!!!!!!!
βγαζει μερεντα- αρα δουλευει κολουρι !!! ενδιαφερομαι και εγώ για την προ δεκετίας παρθενα κυριοι !!!!!!!!
dimitris_zio Μέλος Εγγρ. 7 Μαΐ 2007 Μηνύματα 625 Κριτικές 4 Like 3 Πόντοι 6 4 Ιαν 2010 #66 μασ δουλεβει κανείς εδώ? Σέρβα κ να μη λέτε κουβέντα για φέρε τηλεφωνο κ άσε τις λαλακίες...
Επισκέπτης 4 Ιαν 2010 #67 dimitris_zio έγραψε: μασ δουλεβει κανείς εδώ? Σέρβα κ να μη λέτε κουβέντα για φέρε τηλεφωνο κ άσε τις λαλακίες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρωτάρα κούκλα « στις: 22/02/08, 13:01 » Παράθεση -------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα φιλαρακια. εντοπισα μια πρωταρα για καλλο πηδημα. δεν βιαζετε και καυλωνει και εκεινη. τιμη 70 + 20 η δευτερη φορα αν θες. μονο σε hotel! « Τελευταία τροποποίηση: 22/02/08, 19:07 από giorgospapa » ξεχνατο παιχτη..
dimitris_zio έγραψε: μασ δουλεβει κανείς εδώ? Σέρβα κ να μη λέτε κουβέντα για φέρε τηλεφωνο κ άσε τις λαλακίες... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρωτάρα κούκλα « στις: 22/02/08, 13:01 » Παράθεση -------------------------------------------------------------------------------- καλησπερα φιλαρακια. εντοπισα μια πρωταρα για καλλο πηδημα. δεν βιαζετε και καυλωνει και εκεινη. τιμη 70 + 20 η δευτερη φορα αν θες. μονο σε hotel! « Τελευταία τροποποίηση: 22/02/08, 19:07 από giorgospapa » ξεχνατο παιχτη..
prostixos2000 Μέλος Εγγρ. 20 Αυγ 2008 Μηνύματα 533 Like 190 Πόντοι 6 4 Ιαν 2010 #68 τελικα εκανε κανεεις τιποτα??η ειναι μουφα η κατασταση???γιατι ετσι πως παει το θεμα θα μας δινει και ενα μιξερ δωρο με καθε γαμ....που τις ριχνουμε!!!
τελικα εκανε κανεεις τιποτα??η ειναι μουφα η κατασταση???γιατι ετσι πως παει το θεμα θα μας δινει και ενα μιξερ δωρο με καθε γαμ....που τις ριχνουμε!!!
M makis_23 Μέλος Εγγρ. 1 Δεκ 2007 Μηνύματα 61 Κριτικές 5 Like 0 Πόντοι 0 6 Ιαν 2010 #69 xal έγραψε: καλησπερα φιλαρακια. εντοπισα μια πρωταρα για καλλο πηδημα. δεν βιαζετε και καυλωνει και εκεινη. τιμη 70 + 20 η δευτερη φορα αν θες. μονο σε hotel! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλημερα φιλαρακι... Αν μπορεις δωσε τηλ. να της κανουμε και εμεις μια επισκεψη... Thanx!!!
xal έγραψε: καλησπερα φιλαρακια. εντοπισα μια πρωταρα για καλλο πηδημα. δεν βιαζετε και καυλωνει και εκεινη. τιμη 70 + 20 η δευτερη φορα αν θες. μονο σε hotel! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Καλημερα φιλαρακι... Αν μπορεις δωσε τηλ. να της κανουμε και εμεις μια επισκεψη... Thanx!!!
Επισκέπτης 6 Ιαν 2010 #70 makis_23 έγραψε: Καλημερα φιλαρακι... Αν μπορεις δωσε τηλ. να της κανουμε και εμεις μια επισκεψη... Thanx!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι πινεις??? απαντας σε μυνημα που εχει γραφτει στις [size=30pt]22/02/08[/size], 13:01
makis_23 έγραψε: Καλημερα φιλαρακι... Αν μπορεις δωσε τηλ. να της κανουμε και εμεις μια επισκεψη... Thanx!!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι πινεις??? απαντας σε μυνημα που εχει γραφτει στις [size=30pt]22/02/08[/size], 13:01