Νέα

Πρόστιμο σε λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Στα αστικά στην Αθήνα που γίνεται της καραπουτανάρας το κάγκελο, θα βγάζει εισιτήρια ο οδηγός; :jerking: Μυαλό έχει μείνει καθόλου εδώ μέσα; :uglystupid:
Οχι .... το καψαμε στις ελλεεινιδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
714
Πόντοι
96
Εισαι κλωνος εκεινου που ελεγε οτι με ενα πλαστο χαρτονομισμα μονο δεν σε πανε στο κρατητηριο?
Ετσι, ετσι, συμβουλεψτε ο,τι ναναι χωρις να ξερετε...

Σε παρακαλω καυλεα μου αυτη η θρυλικη μορφη που το ειπε αυτο ακουει στο ονομα ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!  :rockon:
Και ησουν υπερβολικος τοτε  :birdman:

Τωρα τα λες καλα παντως με την αλυσιδα της μαλακιας! Αφου αυτη ειναι η εξελιξη των πραγματων αν δεν πληρωσεις...
Ο φιλος μας πρεπει να πληρωσει το προστιμο γιατι η εφορια θα τον χυσει στη μαπα!  :2on1:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Σε παρακαλω καυλεα μου αυτη η θρυλικη μορφη που το ειπε αυτο ακουει στο ονομα ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ!!!  :rockon:
Και ησουν υπερβολικος τοτε  :birdman:

κι εμένα με είχε μαλώσει μια φορά που είχα πει μια μπούρδα για τη νόμιμο μοίρα νομίζω ήταν!
πολύ αυστηρό αγόρι αυτός ο αλεξ!!!

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας ο ίδιος στον ΟΑΣΑ και να ψιλοκλαφτείς λέγοντας πως από αμέλεια δεν πήρες εισιρήριο και πως προσπάθησες να βρείς αλλά δεν βρήκες . Μετά δείξε και την κάρτα ανεργίας και ότι δεν έχεις να πληρώσεις 72 ευρώ .
Αν ο υπεύθηνος που θα μιλήσεις έχει  :knockinb: την προηγούμενη ημέρα , ίσως και να στο σβήσει.
Πρέπει να τρέξεις λίγο όμως.
Το παραπάνω που σου λέω έχει γίνει , κάπως παραλλαγμένο βέβαια , στο μετρό. Και το πρόστιμο σβήστηκε.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Κοίτα , το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας ο ίδιος στον ΟΑΣΑ και να ψιλοκλαφτείς λέγοντας πως από αμέλεια δεν πήρες εισιρήριο και πως προσπάθησες να βρείς αλλά δεν βρήκες . Μετά δείξε και την κάρτα ανεργίας και ότι δεν έχεις να πληρώσεις 72 ευρώ .
Αν ο υπεύθηνος που θα μιλήσεις έχει  :knockinb: την προηγούμενη ημέρα , ίσως και να στο σβήσει.
Πρέπει να τρέξεις λίγο όμως.
Το παραπάνω που σου λέω έχει γίνει , κάπως παραλλαγμένο βέβαια , στο μετρό. Και το πρόστιμο σβήστηκε.

φίλος, εγώ θα βαριόμουν να τα κάνω όλα αυτά μόνο και μόνο για να μην πληρώσω 72 ευρώ!
εχουμε και δουλειές!
βέβαια ο φίλος της ιστορίας μας είναι ανεργος, οπότε ίσως να μην έχει και πολλές δουλειές!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κι εμένα με είχε μαλώσει μια φορά που είχα πει μια μπούρδα για τη νόμιμο μοίρα νομίζω ήταν!
πολύ αυστηρό αγόρι αυτός ο αλεξ!!!
εκεινο που ειχες πει δεν ηταν απλα μπουρδα βασικα.... :sunglasses:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.991
Πόντοι
6.955
Στη Θεσσαλονίκη πάντως μέσα στα λεωφορεία υπάρχουν αυτόματοι πωλητές. Στην επαρχία πουλάει εισιτήρια ο οδηγός με μικρή προσαύξηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom