Νέα

Πρόστιμο σε λεωφορείο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας.
Πριν από καμιά ώρα καθώς γύρναγα σπίτι από Φυλής μπαίνουνε ελεγκτές στο λεωφορείο και μου έριξαν 72 ευρώ πρόστιμο.
Έχω κάρτα ανεργίας.Ξέρετε αν γίνεται να μου το διαγράψουν με την κάρτα???Αν δεν το πληρώσω σε 20 μέρες θα γίνει 720 στην εφορία.Στην περίπτωση που δεν τα πληρώσω θα μου κάνουν τίποτα ή θα μου κλάσουν τα @@?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
re φίλε πήγες να  :knockinb: και δεν είχες 1.40 για το εισιτήριο?  :uglystupid: :think: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σας.
Πριν από καμιά ώρα καθώς γύρναγα σπίτι από Φυλής μπαίνουνε ελεγκτές στο λεωφορείο και μου έριξαν 72 ευρώ πρόστιμο.
Έχω κάρτα ανεργίας.Ξέρετε αν γίνεται να μου το διαγράψουν με την κάρτα???Αν δεν το πληρώσω σε 20 μέρες θα γίνει 720 στην εφορία.Στην περίπτωση που δεν τα πληρώσω θα μου κάνουν τίποτα ή θα μου κλάσουν τα @@?
μες στην παρανομια ζεις και εσυ ρε τυπε
στην κοψη του ξυραφιου :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπέρα σας.
εδωσες το αληθινο σου ονομα ρε τυπε?

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Ταυτότητα έδωσα,αλλά τπυ είπα ψεύτικη διεύθυνση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυπε πιαστικες κοροιδο
σε τετοιες φασεις δεν εχεις ουτε ταυτοτητα ουτε λεφτα πανω σου
ή λες μουσαντα ονοματα ή του λες παμε στο αστυνομικο τμημα
με το που θα σε κατεβασει κατα 99% θα σε αφησει να φυγεις γιατι βαριεται να πηγαινει στο αστυν τμημα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ολοκληρη ιστορια για 1.40ε...
---
δεν αξιζει για 72ε να μπλεξεις με εφορια/(το μεγαλυτερο νταβατζη)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
ρε τυπε πιαστικες κοροιδο
σε τετοιες φασεις δεν εχεις ουτε ταυτοτητα ουτε λεφτα πανω σου
ή λες μουσαντα ονοματα ή του λες παμε στο αστυνομικο τμημα
με το που θα σε κατεβασει κατα 99% θα σε αφησει να φυγεις γιατι βαριεται να πηγαινει στο αστυν τμημα
Ποιος σου ειπε οτι σε παει μεχρι εκει ?
Απλα φωναζει περιπολικο να σε παραλαβει....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
δωσε μου αριθμο ταυτοτητας η αριθμο αυτοκινητου μηχανης κτλ και θα σου πω μεχρι και ποτε πας τουαλετα και με ποια συχνοτητα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα σας.
δεν εχει σημασια η καρτα ανεργιας θα πρεπει να πληρωσεις........εκανες παντος μαλακια που εδωσες ταυτοτητα....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Καλησπέρα σας.
Εαν πριν παρεις καρτα ανεργιας ειχες ΑΦΜ και ειχες κανει εστω και μια φορα φορολογικη δηλωση την πουτσισες, γιατι το προστιμο (και ειδικα το δεκαπλασιο των 720) χρεωνεται στο ΑΦΜ σου και παραμενει εκει αιωνια μεχρι να το ξοφλησεις..οποτε οπως σου προειπαν και αλλοι καλυτερα να πληρωσεις τα 72 και να ξενοιαζεις, παρα να εχεις νταβατζιλικι τα 720 που οσο δεν τα πληρωνεις τρως και 1,5% τον μηνα..

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
ολοκληρη ιστορια για 1.40ε...
---
δεν αξιζει για 72ε να μπλεξεις με εφορια/(το μεγαλυτερο νταβατζη)
Δεν νομιζω να ειναι θεμα το 1,40 ευρω....

Τυχαινει να μην βρισκεις εισητηριο στο περιπτερο της στασης καμια φορα..... :S
και στο λεωφορειο να μην σου δινει κανεις .... :S

Θεωρω αδικο να μην υπαρχουν λιγα εισητηρια στο λεωφορειο τα οποια θα δινονται απο τον οδηγο

Καταλαβαινω το προβλημα που μπορει να δημιουργηθει, καθως θα μαθουν αρκετοι να προμηθευονται το εισητηριο απο εκει....
Αλλα μερικες φορες ειναι αδικο

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
1. Εισιτήρια δεν υπάρχουν στα περίπτερα, γιατί δεν έχουν κανένα κέρδος. :jerking: Ψυχικά θα κάνουν τώρα;

2. Σιγά μη δίνει και ρέστα ο οδηγός. :jerking: Που ζεις ρε φίλε... στο 1977;

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Απ αυτα τα λεφτα,τα 30 ευρω ειναι δικα τους.Βεβαια το κανουνε  οπου τους παιρνει,μια φορα πηγανε να κοψουνε σε μια παρεα Πολωνων και τους γαμισανε στο ξυλο.Οποιος  εινα ρουφιανος ,παει σε  αυτη  την  υπηρεσια

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Απ αυτα τα λεφτα,τα 30 ευρω ειναι δικα τους.Βεβαια το κανουνε  οπου τους παιρνει,μια φορα πηγανε να κοψουνε σε μια παρεα Πολωνων και τους γαμισανε στο ξυλο.Οποιος  εινα ρουφιανος ,παει σε  αυτη  την  υπηρεσια
τι ενοεις τα 30 ευρώ ειναι δικά τους...?

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
Εαν πριν παρεις καρτα ανεργιας ειχες ΑΦΜ και ειχες κανει εστω και μια φορα φορολογικη δηλωση την πουτσισες, γιατι το προστιμο (και ειδικα το δεκαπλασιο των 720) χρεωνεται στο ΑΦΜ σου και παραμενει εκει αιωνια μεχρι να το ξοφλησεις..οποτε οπως σου προειπαν και αλλοι καλυτερα να πληρωσεις τα 72 και να ξενοιαζεις, παρα να εχεις νταβατζιλικι τα 720 που οσο δεν τα πληρωνεις τρως και 1,5% τον μηνα..

ΑΦΜ έχω 10 χρόνια τώρα,αλλά ποτέ δεν έκανα φορολογική δήλωση.Με βάζει ο πατέραςμου στην δικιά του μέχρι να γίνω 24.
Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom