Νέα

προστιμο 700 ευρα κ αφαιρεση διπλωματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosedess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
οχι ρε ,αυτο λεμε τωρα,
δεν υπαρχει δικαστηριο ,μονο προστιμο
ολα γινονται για τα φραγκα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εχει μεινει στα παλια.δεν παει πταισματοδικειο ετσι δεν ειναι?μετατραπηκε πληρως σε διοικητικο προστιμο οπως η παρανομη σταθμευση.αν δεν πληρωθει παει μεσω εφοριας με τις προσαυξησεις σωστα δικηγορε? :grin:
Ακριβως.
Μετα το 2007 δεν παει πλεον πταισματοδικειο.
700 ευρω διοικητικο προστιμο και αφαιρεση διπλωματος για 60 μερες.
Αν δεν πληρωθει παει εφορια, με προσαυξηση 1% ανα μηνα.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αδελφε θα σου λεγα τωρα τιποτα αλλα μαλλον εχεις καιρο να πας περα και τα χεις λιγο χαμενα
:2funny: :2funny:
Πολυ καλο,
Μου εδωσες ελαφρυντικα ε?
Το ξυλο ομως το θες, παραδεξου το.
Οι ελληνες οδηγοι αν οδηγησουν στο εξωτερικο θα μπουν ολοι ισοβια την πρωτη βδομαδα.-

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Το χαρτι που σου κοβουν το προστιμο πρεπει να αναγραφει πανω αναλυτικα...Για παραδειγμα οταν μου χανε κοψει για παρανομο παρκαρισμα ελεγε για 10 ημερες πληρωνεις το μισο,για 2 μηνες κανονικα το προστιμο και αμα δε το πληρωσεις εως τοτε παει στη ΔΟΥ και πρεπει να πληρωθει το δεκαπλασιο...(το δικο μου παραδειγμα που ηταν για παρανομο παρκαρισμα)

*ΥΓ:Ηταν περιπου πριν 4-5 χρονια τωρα δε ξερω τι εχει αλλαξει απο τοτε...

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
Πολυ καλο,
Μου εδωσες ελαφρυντικα ε?
Το ξυλο ομως το θες, παραδεξου το.
Οι ελληνες οδηγοι αν οδηγησουν στο εξωτερικο θα μπουν ολοι ισοβια την πρωτη βδομαδα.-
κωστακη μου αστο
στο εξωτερικο μενω,εκει το περιπολικο θα σε σταματησει αμεσα κ εχει κ καμερα ενσωματωμενη να αποδειξει το συμβαν,ασε που τα φαναρια λειτιυργουν με φωτοκυτταρο κ αν δεν υπαρχει κινηση αναβει πρασινο αμεσα
οχι δεν θελω ξυλο
την κατασταση ολοι την ξερουμε στην ελλαδα...3 η ωρα την νυχτα....αμαξι δεν βλεπεις σε αποσταση οπτικης επαφης και το φαναρι η εχει κολλησει η κανει κανα 5λεπτο να αναψει.....δεν λειτουργει τπτ.....
αυτοι κυνηγανε να γραψουν κοσμο για εσοδα
αλλα κι εγω ειμαι 1,5 χρονο ανεργος
και 350 ευρω δεν εχω ξοδεψει σε ενα μηνα διακοπων που ειμαι στην ελλαδα
γιατι να τα δωσω εκει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
κωστακη μου αστο
στο εξωτερικο μενω,εκει το περιπολικο θα σε σταματησει αμεσα κ εχει κ καμερα ενσωματωμενη να αποδειξει το συμβαν,ασε που τα φαναρια λειτιυργουν με φωτοκυτταρο κ αν δεν υπαρχει κινηση αναβει πρασινο αμεσα
οχι δεν θελω ξυλο
την κατασταση ολοι την ξερουμε στην ελλαδα...3 η ωρα την νυχτα....αμαξι δεν βλεπεις σε αποσταση οπτικης επαφης και το φαναρι η εχει κολλησει η κανει κανα 5λεπτο να αναψει.....δεν λειτουργει τπτ.....
αυτοι κυνηγανε να γραψουν κοσμο για εσοδα
αλλα κι εγω ειμαι 1,5 χρονο ανεργος
και 350 ευρω δεν εχω ξοδεψει σε ενα μηνα διακοπων που ειμαι στην ελλαδα
γιατι να τα δωσω εκει
Tα πολλα λογια ειναι φτωχεια αδελφε.
Τι ανεργος και φωτοκυτταρα και τρεις η ωρα το πρωι και δεν λειτουργει τιποτα και κακουργα κοινωνια.
Περασες με κοκκινο, ναι ή οχι?
Αν περασες, δεν σου φταιει κανενας. Πληρωνε.
Αν οχι, πες το ευθεως να κραξουμε ολοι μαζι.
Αλλά μεχρι τωρα, τα μονα που λες, ακουγονται σαν υπερασπιση σε δικαστηριο (δεν μπορει να αποδειχθει οτι ημουν εγω, ηταν μακρια το περιπολικο, με σταματησαν 8 χιλιομετρα μακρια - γιατι αραγε? αρχισες να τρεχεις να γλυτωσεις?)

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Το χαρτι που σου κοβουν το προστιμο πρεπει να αναγραφει πανω αναλυτικα...Για παραδειγμα οταν μου χανε κοψει για παρανομο παρκαρισμα ελεγε για 10 ημερες πληρωνεις το μισο,για 2 μηνες κανονικα το προστιμο
μεχρι εδω γραφει πανω το προστιμο
τιποτα παραπερα

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν έχεις κάποιον συγγενή με αναπηρία 70%+ αποδεδεγμένα και με αρκετό κλάψιμο (π.χ πρέπει να πηγαίνω τη γιαγιά κάθε μέρα στο νοσοκομείο κ.α) συνήθως σου δείνουν το δίπλωμα αμμέσως , φυσικά αφού πληρώσεις το πρόστιμο ...
Πάντως γενικά προσοχή με την τροχαία , τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός ! ειδικά Θεσσαλονίκη . Εμένα τον τελευταίο μήνα 3 φορές με σταμάτησαν , ευτυχώς με όλα οκ , μία για αλκοτέστ , την άλλη για ΚΤΕΟ και κάρτα καυσαερίων και τη τελευταία για έλεγχο ασφάλειας (λόγω κρίσης πολύς κόσμος κυκλοφορεί ανασφάλιστος)
Για του Θεσσαλονικιούς μόνιμα μπλόκα , Αγίου Δημητρίου (Τουρκικο προξενείο) , Πανόραμα (πριν τη στροφή Ν751) , έξοδος περιφερειακού Τριανδρίας (Καυταντζόγλειο) 

namounares26

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θες μια ελληνικη απαντηση?Γραψτους στ'αρχιδια σου οπως κανω εγω τοσα χρονια με τις κωλοκλησεις τους.Στην επαρχιακη πολη που μενω εχουν μοστραρει παντου σε καθε δρομο και δρομακι μια ταμπελα ''σταθμευση μονο με καρτα'' να βγαλουν χαρτζηλικι τα πουστρακια με τα μπλοκακια και οποτε τους καυλωσει βγαινουν και γραφουν τη μιση Ελλαδα.Δεν χρωσταω δεν πληρωνω ειμαι ελευθερος και αντε στο διαολο ολοι τους τους χεζω στη μουρη. :shit:  :s&m_3: :2on1:

Επισκέπτης
:pipa2:Εμένα με είχαν γράψει για κόκκινο το 2008 ίδιο ποσό (350->700) χωρίς αφαίρεση διπλώματος (το κόκκινο εντελώς μαλακία και μη σκόπιμο, νόμιζα ότι ήταν η σειρά μας στο φανάρι μετά από πολύ ώρα, αλλά τελικά οι απέναντί μας στρίβαν αριστερά, με ψάρωσε κι ένα μηχανάκι που γκάζωσε... :S)
Τέσπα την έφαγα. Την άφησα απλήρωτη ένα χρόνο, με σκοπό όμως να την πληρώσω καθότι από όλες τις πηγές άκουγα ότι πάει εφορία, κλπ
Το 2009 πήγα εφορία ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση. Πήγα και σε ένα Τμήμα και μου είπαν ότι μάλλον δεν έχει σταλεί εφορία. Στο ερώτημα αν κινδυνέυω να μουρθει το 2020 κάνα ποσό 150.000 ευρώ μου είπε ότι αποκλείεται και ότι αν και μόλις εμφανιστεί στην εφορία (άτοκο) θα το αντιληφθώ νωρίς (ειδικά τώρα με το taxis αυτό είναι σίγουρο).
Αυτά. Ζύγισε τα και αποφάσισε, χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Θες μια ελληνικη απαντηση?Γραψτους στ'αρχιδια σου οπως κανω εγω τοσα χρονια με τις κωλοκλησεις τους.Στην επαρχιακη πολη που μενω εχουν μοστραρει παντου σε καθε δρομο και δρομακι μια ταμπελα ''σταθμευση μονο με καρτα'' να βγαλουν χαρτζηλικι τα πουστρακια με τα μπλοκακια και οποτε τους καυλωσει βγαινουν και γραφουν τη μιση Ελλαδα.Δεν χρωσταω δεν πληρωνω ειμαι ελευθερος και αντε στο διαολο ολοι τους τους χεζω στη μουρη. :shit:  :s&m_3: :2on1:
Oντως ελληνικη απαντηση.
Οπως φανταζομαι, ειναι ελληνικο θεμα να απανταμε άσχετα.
Τι σχεση εχει η παραβαση του ΚΟΚ, με το παρανομο παρκαρισμα που σου δινει κληση η ΔΗΜΟΤΙΚΗ αστυνομια?

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Καλά, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Τα φανάρια υπάρχουν για να μη σκοτώνεται ο κόσμος. Αν ο καθένας κάνει του κεφαλιού του, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ.
Ο κοκ υπάρχει για να μην γινόμαστε συγκρουόμενα. Αν μπορούσαμε να εμπιστευτούμε την κρίση του καθενός, θα ήταν πολύ καλά, δυστυχώς όμως δεν μπορούμε, γιαυτό υπάρχει ο κοκ.
Καλώς ή κακώς, έτσι είναι. Ή τον ακολουθούμε, ή πάμε με τα πόδια.

Και φυσικά η λαμογιά κυριάρχησε και πάλι. "Βάλε μεσο", "σβήσ' τη" κλπ κλπ.
Με τέτοια μυαλά δυστυχώς φτάσαμε εδώ που είμαστε, και δεν βλέπω να διορθωνόμαστε.

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ειπα να κατσω να χαλαρωσω λιγο μετα την δουλεια &να 1 ακομα πονηρος ελληναρας, ο κλασσικος που κανει την μαλακια (δολοφονια ) & μετα  θελει να την σκαπουλαρει , παρε ρε ΒΛΑΚΑ την ευθηνη σου σαν αντρας , εκανες μαλακια εφοσον δεν καταλαβαινεις οτι ετσι με αυτον τον τροπο εχουν σκοτωθει χιλιαδες ατομα & συμβαινει δυστηχως καθημερινα ,ετσι φατην στο κωλαρακι σου τωρα μηπως & καταλαβεις βιαστηκε στις 3 το πρωι ηλιθιε !

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
χαλαρωσε λιγο το κορμακι σου φιλε !!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ειπα να κατσω να χαλαρωσω λιγο μετα την δουλεια &να 1 ακομα πονηρος ελληναρας, ο κλασσικος που κανει την μαλακια (δολοφονια ) & μετα  θελει να την σκαπουλαρει , παρε ρε ΒΛΑΚΑ την ευθηνη σου σαν αντρας , εκανες μαλακια εφοσον δεν καταλαβαινεις οτι ετσι με αυτον τον τροπο εχουν σκοτωθει χιλιαδες ατομα & συμβαινει δυστηχως καθημερινα ,ετσι φατην στο κωλαρακι σου τωρα μηπως & καταλαβεις βιαστηκε στις 3 το πρωι ηλιθιε !
Εισαι αδικος.
Υπαρχει η παμμεγιστη ελληναραδικη απαντηση.
"Οι πολιτικοι με κλεβουν, αρα θα περναω το κοκκινο ατιμωρητι".

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δεν ειναι αυτο το θεμα,ουτε το ερωτημα
ασε το ηθικο μερος
αν εχεις καμμια απαντηση  πεστην
Πληρωσε το χωρις να το ζοριζεις και περισσοτερη προσοχη την αλλη φορα !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μην μου πεις οτι δεν το χεις κανει ποτε!!  :cheesy:
Αυτοκινητο και μηχανακι δεν εχω οδηγησει ποτε καθως φοβαμαι και δεν θελω την ευθυνη προς τριτους πανω μου
Με το ποδηλατο το εκανα 3 φορες και ειδα τον χαρο να ερχεται πανω μου την μια φορα, τρωγωντας ενα απιστευτο βρισιδι, το οποιο μου αξιζε περα ως περα.....

Βασικα δεν ακουσα τιποτα αλλα φανταζομαι οτι θα με εβριζε για πολυ ωρα......  :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom