Νέα

προστιμο 700 ευρα κ αφαιρεση διπλωματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosedess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα δεν εχεις μεσο(κλασσικη ελληνικη μαλακια) πληρωνε το τωρα οσο ειναι τα μισα λεφτα και ειτε το παρεις αμεσα η σε δυο μηνες καθολου δε θα επρεπε να σε απασχολει με τη μαλακια που κανες...αμα τους κλαφτεις λιγο μπορει και να στο δωσουν...

αυτη η νοοτροπια ακριβως ειναι που μας εχει κανει τοσο μαλακες σα λαο...παει ο αλλος 3 το πρωι και περναει κοκκινο και στ αρχιδια του ολα,αυτος ειναι και κανενας αλλος...γιατι δηλαδη ρε μεγαλε να μη στο παρει το διπλωμα ?για μενα καθολου δεν επρεπε να στο δωσουν αλλα στο ελλαντα ουτε αυτο δε κανουν...απλη λογικη...εκανες μαλακια που μπορει να ειναι θανασιμη για αλλους? αφαιρεση διπλωματος και στ αρχιδια μου αν δουλευεις η αν δε θες να παιρνεις συγκοινωνια...αν σκοτωνοταν κανενας απ τη μαλακια σου ομως μετα θα λεγαμε δεν υπαρχουν νομοι...

και οχι δεν εχω παραβιασει ουτε κοκκινο...και με μηχανη και αυτοκινητο παω οπως πρεπει και κινδυνευω με τη μηχανη να με φαει ο καθε μαλακας που περναει με κοκκινο...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα.
Το 2004 ενας μαγκάκος σαν και σενα παραβίασε το κοκκίνο γιατί δεν είχε τίποτα στο οπτικό του πεδίο και λίγο έλειψε να στείλει τον γιο μου στον αλλο κοσμο!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!
Πηγαινε τωρα πλήρωσε το 50% της κλήσης και κλαψομουνιάσου λίγο και θα στο δώσουν το δίπλωμα!
Και την επόμενη φορα να μην είσαι βιαστικος γιατι θα πάρεις κόσμο στον λαιμό σου.
Αυτο ισχύει για όλους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
παραβιαση κοκκινου στις 3 τα ξημερωματα σε επαρχιακη οδο
Σενάριο α) Είχες σταματήσει στο φανάρι,δεν είχε καθόλου κίνηση στη διασταύρωση και ξεκίνησες γιατί αργούσε το κωλοφάναρο.
Είναι κάτι που το έχω κάνει κι εγώ,αλλά και πολλοί άλλοι.Ήσουν απλώς άτυχος γιατί δεν είχες μυριστεί τους μπασκίνες.

Σενάριο β) Πέρασες μαλλιά κουβάρια, χωρίς να υπολογίσεις ούτε φανάρι,ούτε διασταύρωση.
Οπότε δικαίως σου αφαίρεσαν το δίπλωμα.

Σε κάθε περίπτωση, δε βλέπω άλλη λύση από το να πλερώ..

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ειπα να κατσω να χαλαρωσω λιγο μετα την δουλεια &να 1 ακομα πονηρος ελληναρας, ο κλασσικος που κανει την μαλακια (δολοφονια ) & μετα  θελει να την σκαπουλαρει , παρε ρε ΒΛΑΚΑ την ευθηνη σου σαν αντρας , εκανες μαλακια εφοσον δεν καταλαβαινεις οτι ετσι με αυτον τον τροπο εχουν σκοτωθει χιλιαδες ατομα & συμβαινει δυστηχως καθημερινα ,ετσι φατην στο κωλαρακι σου τωρα μηπως & καταλαβεις βιαστηκε στις 3 το πρωι ηλιθιε !
της μαμας σου το χαλβαδοκουτι

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Αρχηγέ αν εχεις καμια ακρη, μαθε αν παει στη ΔΟΥ ή οχι.

Αν οχι εννοειται τους γραφεις στα παπαρια σου.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τιμητικη πλακετα στο παλληκαρι που δεν καταφερε να σκοτωσει κανα ανθρωπο 

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
καλημερα σας κυριοι
δυστυχως οι 9 στους 10 δεν καταλαβατε το ερωτημα και σταθηκατε στο ηθικον της υποθεσης
καποιοι ομορφα αν και ασχετα προς την ερωτηση
καποιοι βριζοντας κ ορυοντας
βρε παληκαρια
ποτε θα μαθουμε σαν λαος να βλεπουμε πρωτα το δοκαρι στο δικο μας ματι πριν δουμε την ακιδα στο ματι του αλλου
ειστε ολοι σας σωστοι και ηθικοι????

ναι?????

-γιατι βρε μαλακες πηγαινετε στα μπουρδελα που δεν εχουν αδεια και ετσι διαφευγουν χρεη προς το δημοσιο ???? ειναι ηθικον αυτο??? ε...οχι ειμαστε εμεις ,εμεις δεν φταιμε,οι αλλοι φταινε παντα
-γιατι πατε σε πουτανες ,πληρωνοντας οσο οσο εν μεσω κρισης ενυσχιοντας την πορνεια και το traffiking?? εεεεεε δεν μας νοιαζει ,εμεις ας γαμησουμε και δε γαμιετε απο κει και περα.....βεβαια.....ηθικοτατη απαντηση
-γιατι πληρωνετε κοπελες σε οσο πιο νεαρη ηλικια βρισκονται εξοθωντας  τες ετσι στην πορνεια? και εξαγοραζοντας τες χρηματικα εκμεταλευομενοι την αθλια οικονομικη κατασταση αυτης και της οικογενειας της
εεεεεε??????
αλλα δεν πειραζει αυτο....ειπαμε αλλο εγω αλλο εσυ......

δε γαμιεστε μαλακες

καραγκιοζηδες

ουτε ξαναμπαινω να δω αν γραφτηκε κατι πλεον, δεν ασχολουμε αλλο με κομπλεξικα

μπασταρδια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εχεις και θρασος

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καλημερα σας κυριοι
δυστυχως οι 9 στους 10 δεν καταλαβατε το ερωτημα και σταθηκατε στο ηθικον της υποθεσης
καποιοι ομορφα αν και ασχετα προς την ερωτηση
καποιοι βριζοντας κ ορυοντας
βρε παληκαρια
ποτε θα μαθουμε σαν λαος να βλεπουμε πρωτα το δοκαρι στο δικο μας ματι πριν δουμε την ακιδα στο ματι του αλλου
ειστε ολοι σας σωστοι και ηθικοι????

ναι?????

-γιατι βρε μαλακες πηγαινετε στα μπουρδελα που δεν εχουν αδεια και ετσι διαφευγουν χρεη προς το δημοσιο ???? ειναι ηθικον αυτο??? ε...οχι ειμαστε εμεις ,εμεις δεν φταιμε,οι αλλοι φταινε παντα
-γιατι πατε σε πουτανες ,πληρωνοντας οσο οσο εν μεσω κρισης ενυσχιοντας την πορνεια και το traffiking?? εεεεεε δεν μας νοιαζει ,εμεις ας γαμησουμε και δε γαμιετε απο κει και περα.....βεβαια.....ηθικοτατη απαντηση
-γιατι πληρωνετε κοπελες σε οσο πιο νεαρη ηλικια βρισκονται εξοθωντας  τες ετσι στην πορνεια? και εξαγοραζοντας τες χρηματικα εκμεταλευομενοι την αθλια οικονομικη κατασταση αυτης και της οικογενειας της
εεεεεε??????

δε γαμιεστε μαλακες

καραγκιοζηδες

μπασταρδια
Εκανες την μαλακια σου και το παιζεις και εξυπνος.Αν ειχες αρχιδια θα το παραδεχοσουν οτι εκανες λαθος.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τωρα που το θυμηθηκα...
Παντα ειχα μια απορια:
Γιατι στο Κολωνακι σε γραφουνε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν παρκαρεις?
Χωρις καν να υπαρχει σημανση στο οδοστρωμα ή με ταμπελα!
Υπαρχει καποιος αγραφος νομος που λεει οτι στη γειτονια των μεγαλολαμογιων απαγορευεται να αφησουν τα φτωχικα τους αμαξια οι φτωχοι??

Για τον αποπανω καραγκιοζη:

1) Μην περνας κοκκινο
2) Πληρωσε την κληση σου
3) Δεν υπαρχουν μπουρδελα με αποδειξη, ουτως ωστε να λες οτι παμε στα αλλα, που φοροδιαφευγουν
4) Δεν κερδιζουμε τιποτα, αρα ειναι ατοπο αυτο που λες (ενω πχ αν πας σε γιατρο και σου πει οτι χωρις αποδειξη θα εχεις εκπτωση, τοτε οντως κερδιζεις εις βαρος του κρατους)
5) Ειναι υποθεση ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να νομιμοποιησει την πορνεια, κι οχι δικη μου
6) Προσωπικα, ποτε δεν ενισχυω το Trafficking και ποτε δεν παω με μια κοπελα αν δω οτι δεν το θελει. Ακομα και καταγγελια θα μπορουσα να κανω
7) Τα λεφτα του ο καθενας τα κανει ο,τι θελει. Φυσικα, το να τα χαλας σε γαμησιατικα ΔΕΝ σημαινει οτι βγαινουν απο την ελληνικη οικονομια. Οι πουτανες ζουν στην Ελλαδα
8) Δεν υπαρχει ενεργητικη μετοχη "ορυοντας", γιατι το ρημα ειναι Ωρυομαι. παθητικο και με ωμεγα. Υπαρχει "ωρυομενος"
9) Κατι μου λεει πως εισαι και ψευτακος εκτος απο αγραμματος, γιατι θα δεις την απαντηση μου- σε αντιθεση με την υποτιθεμενη "αδιαφορια" σου για το ο,τι θα γραφτει απο μας εφεξης
10) Αει και γαμησου! παπαρα  :birdman:

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εκανες την μαλακια σου και το παιζεις και εξυπνος.Αν ειχες αρχιδια θα το παραδεχοσουν οτι εκανες λαθος.
οχι δεν το παιζω εξυπνος αλλα παντα με ενοχλουσαν τα κομπλεξικα

η ερωτηση μου ηταν αυτη,αν ξερεις απαντας

προχθες μου πηραν το διπλωμα και προστιμο 700 ευρω
το οποιο αν πληρωθει εντος 10 ημερων γινεται εκπτωση 50% δηλαδη 350 ευρω
τι γινεται αν δεν πληρωθει το προστιμο? υπαρχουν συνεπειες και ποιες ειναι αυτες?
δεν ειναι καιρος για πεταμενα λεφτα εφοσον μπορουμε να τα σωσουμε
εκανα και ενσταση αλλα απορριφθηκε

ξαφνικα θυμηθηκατε πως ειστε ολοι ηθικοι?????

ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω....

υγ.¨πουθενα δεν ειπα ,πως αυτο που εγινε απο πλευρας μου ηταν σωστο

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Τωρα που το θυμηθηκα...
Παντα ειχα μια απορια:
Γιατι στο Κολωνακι σε γραφουνε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν παρκαρεις?
Χωρις καν να υπαρχει σημανση στο οδοστρωμα ή με ταμπελα!
Υπαρχει καποιος αγραφος νομος που λεει οτι στη γειτονια των μεγαλολαμογιων απαγορευεται να αφησουν τα φτωχικα τους αμαξια οι φτωχοι??

Για τον αποπανω καραγκιοζη:

1) Μην περνας κοκκινο
2) Πληρωσε την κληση σου
3) Δεν υπαρχουν μπουρδελα με αποδειξη, ουτως ωστε να λες οτι παμε στα αλλα, που φοροδιαφευγουν
4) Δεν κερδιζουμε τιποτα, αρα ειναι ατοπο αυτο που λες (ενω πχ αν πας σε γιατρο και σου πει οτι χωρις αποδειξη θα εχεις εκπτωση, τοτε οντως κερδιζεις εις βαρος του κρατους)
5) Ειναι υποθεση ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να νομιμοποιησει την πορνεια, κι οχι δικη μου
6) Προσωπικα, ποτε δεν ενισχυω το Trafficking και ποτε δεν παω με μια κοπελα αν δω οτι δεν το θελει. Ακομα και καταγγελια θα μπορουσα να κανω
7) Τα λεφτα του ο καθενας τα κανει ο,τι θελει. Φυσικα, το να τα χαλας σε γαμησιατικα ΔΕΝ σημαινει οτι βγαινουν απο την ελληνικη οικονομια. Οι πουτανες ζουν στην Ελλαδα
8) Δεν υπαρχει ενεργητικη μετοχη "ορυοντας", γιατι το ρημα ειναι Ωρυομαι. παθητικο και με ωμεγα. Υπαρχει "ωρυομενος"
9) Κατι μου λεει πως εισαι και ψευτακος εκτος απο αγραμματος, γιατι θα δεις την απαντηση μου- σε αντιθεση με την υποτιθεμενη "αδιαφορια" σου για το ο,τι θα γραφτει απο μας εφεξης
10) Αει και γαμησου! παπαρα  :birdman:
της μανουλας σου....

Επισκέπτης
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ  ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΜΕΡΟΣ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ Σ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΤΟΠ

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
της μανουλας σου....

= 10/10 !
Ποσο βαριεμαι που εχω παντα δικιο...

Στο μεταξυ, ειπες οτι δεν εκανες κατι σωστο
Αλλα σωστο δεν ειναι ουτε το να πηγαινεις βολτα, ή να βλεπεις τηλεοραση, ή να τρως πιτσα
Ολα αυτα ειναι επιλογες- ουδετερες

Ουσιαστικα, λοιπον, το να περνας κοκκινο ειναι αλλη μια επιλογη
Ουτε σωστο αλλα ουτε και λαθος!

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
παραβιαση κοκκινου στις 3 τα ξημερωματα σε επαρχιακη οδο
δεν ειναι καιρος για πεταμενα λεφτα εφοσον μπορουμε να τα σωσουμε......
Αλλα ειναι καιρος να περνας με κοκκινο τα φαναρια. Τι να σου πω φιλαρακι. Οτι θελεις κανε

OP
OP
tasosedess

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
επειτα απο 5 χρονια που προσφερα τις υπηρεσιες μου σε αυτο το σαιτ με ανταποκρισεις απο ταυλανδες-μαδαγασκαρες-κουβες-γερμανιες-ολλανδιες κτλ κτλ κτλ
κρατοντας πιστευω ενα επιπεδο στα φορουμς κτλ
σε αυτο δηλαδη που ειναι και το νοημα του σαιτ
και οχι απο την σιγουρια και ασφαλεια του καναπε μας να κρινοντας τους παντες και τα παντα

εφτασε η στιγμη να αποχωρησω κι εγω

μπραβο ρε μαγκες ηθικα πλασματα ,αναμαρτητοι, ασπιλοι

με κερδισατε.......
με κανατε κι εριξα το επιπεδο μου διπλα στο δικο σας

κι αυτο ειναι κατι που δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου
για αυτο αποχωρω απο το σαιτ με μια αισθηση σιχαμαρας (προς εμενα που αρχισα να βριζω και εκνευριστηκα απο κατι βλακες την στιγμη που εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα)

δυστυχως η βλακεια ειναι ανικητη και οι κομπλεξικοι και βλακες κυριαρχουν

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
επειτα απο 5 χρονια που προσφερα τις υπηρεσιες μου σε αυτο το σαιτ με ανταποκρισεις απο ταυλανδες-μαδαγασκαρες-κουβες-γερμανιες-ολλανδιες κτλ κτλ κτλ
κρατοντας πιστευω ενα επιπεδο στα φορουμς κτλ
σε αυτο δηλαδη που ειναι και το νοημα του σαιτ
και οχι απο την σιγουρια και ασφαλεια του καναπε μας να κρινοντας τους παντες και τα παντα

εφτασε η στιγμη να αποχωρησω κι εγω

μπραβο ρε μαγκες ηθικα πλασματα ,αναμαρτητοι, ασπιλοι

με κερδισατε.......
με κανατε κι εριξα το επιπεδο μου διπλα στο δικο σας

κι αυτο ειναι κατι που δεν θα επιτρεψω στον εαυτο μου
για αυτο αποχωρω απο το σαιτ με μια αισθηση σιχαμαρας (προς εμενα που αρχισα να βριζω και εκνευριστηκα απο κατι βλακες την στιγμη που εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα)

δυστυχως η βλακεια ειναι ανικητη και οι κομπλεξικοι και βλακες κυριαρχουν
Ωπα ρε εγωιστάκο!!!!!
χαλάρωσε λιγο!
Ποιος σε εκρινε για τις κριτικες που εγραψες?
Αν σου ειπαμε κατι είναι για την μαλακία του κοκκινου!
Εκανες μαλακία οπως την εχουμε κανει ολοι μας και τα ακουσες!
Μαθε να δέχεσαι και τις αντίθετες απόψεις.

Επισκέπτης
καλημερα σας κυριοι

Καλημέρα και σ'εσένα.

Δε μιλάμε για το ηθικό,αλλά για το πρακτικό το οποίο έχει άμεση σχέση με το ερώτημα.
Αν για παράδειγμα υπάρχει πιθανότητα να γλιτώσει ένας άνθρωπος τη ζωή του με το ν'αφαιρεθεί το δίπλωμα κάποιου ασυνείδητου τότε ποτέ να μην το ξαναπάρει πίσω.

Για μπες στη θέση μοτοσυκλετιστή που έμεινε ανάπηρος από κάποιον που παραβίασε κόκκινο και τα λέμε..

εεεεεε??????

Δεν κάνω τπτ απ'αυτά,παμ' παρακατ'..

δε γαμιεστε μαλακες

καραγκιοζηδες

μπασταρδια
Την επόμενη να μας γράφεις από πριν τι θες να σου απαντήσουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom