Νέα

Προσωπικό αδιέξοδο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:

ρε φίλε ξεκίνησα να διαβάζω το μακρύ και το κοντό που σου γράφει ο καθένας αλλά σε κάποια φάση έπεσα σε μια κοπέλλα και ένα παιδί που βρίζονταν και βαρέθηκα να συνεχίσω..

λοιπόν... επειδή αυτή την περίοδο έχω παρόμοια συζήτηση με φίλους... έχω την αίσθηση ότι το τι πρέπει να κάνει κανείς αν είναι στη θέση σου διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο... οπότε ότι κι αν σου πούμε από εδώ πρώτα από όλα ψάξε μέσα σου να δεις αν σε καλύπτουν... το μόνο που θα ήθελα να σου πω εγώ πάνω στο θέμα είναι μια παράμετρος που ενδεχομένως δεν έχεις λάβει υπόψη: να είσαι σίγουρος ότι ένας λόγος που πολλοί (όχι όλοι φυσικά) κάνουν σχέση είναι και τα κοινωνικά πρέπει.. ξέρεις να μην σου πουν "εσύ με ποια τα έχεις;;" και να απαντήσεις ότι δεν τα έχεις... από εκεί και πέρα μια συμβουλή.. αν έχεις φιλαλήθεις φίλους που είναι μέσα σε σχέσεις για ρώτα τους πώς περνάνε... ή μάλλον αν έχεις την άνεση για να μην σου πουν ένα ξερό "καλά, μια χαρά" ρώτα τους τι τους ενοχλεί μέσα στη σχέση... ενδεχομένως να εκπλαγείς... καλή συνέχεια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε βεβαια...το περιβαλλον...η κοινωνια και οι συνθηκες δεν παιζουν κανενα ρολο :uglystupid:

Ουτε προφανως η μικρη ελειψη επιλογων λογω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ελεινιδες σαβουρες...
Kαλώς τον. Και είχα αρχίσει να ανησυχώ :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Το πας στο συνεργείο τότε. :2funny:

Δε συμφερει.

Μια ομορφη Ελληνιδα ειναι η εξαιρεση οποτε συνεπαγεται οτι θα εχει καβαλησει το καλαμι και θα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα.
Εδω τα μπαζα το εχουν καβαλησει και ζητανε και πολλα.........

Με την καμια δεν αξιζει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ε βεβαια...το περιβαλλον...η κοινωνια και οι συνθηκες δεν παιζουν κανενα ρολο :uglystupid:

Ουτε προφανως η μικρη ελειψη επιλογων λογω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ελεινιδες σαβουρες...
Οι συνθήκες κι η κοινωνία φταίνε για την τρύπα του όζοντος και την οικονομική κρίση.
Πες μου και το ποσοστό των ελληνων σαβουριδων που όμως θέλουν γκόμενα μουνάρα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οι συνθήκες κι η κοινωνία φταίνε για την τρύπα του όζοντος και την οικονομική κρίση.
Μην το ψάχνεις. Υπερβολικά και απογοητευτικά μεγάλο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δε συμφερει.

Μια ομορφη Ελληνιδα ειναι η εξαιρεση οποτε συνεπαγεται οτι θα εχει καβαλησει το καλαμι και θα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα.
Εδω τα μπαζα το εχουν καβαλησει και ζητανε και πολλα.........

Με την καμια δεν αξιζει.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι πως η όμορφη ελληνίδα είναι η εξαίρεση. Μια χαρά τις βρίσκω εμφανισιακά αδερφέ. Τεσπα... γούστα είναι αυτά. Ίσως να κινούμαι περισσότερο στα μεσογειακά πρότυπα ομορφιάς. Κατα τ'άλλα προσυπογράφω το υπόλοιπο ποστ.

Επισκέπτης

Εγω βλεπω γυρω μου ωραια και καλα παιδια και μονο διαθεσιμα μπαζα η μετριοτητες ειναι για αυτους...
Οι περισσοτερες προτιμουν κανεναν καγκουρα μαλακα και μπαρμπα ακομα αν εχει καγιεν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ισως θα επρεπε να πας ενα ταξιδακι ρωσια να δεις εκει οι ξεδοντιασμενοι αλκοολικοι τι μουνια πηδανε και μετα ελα να μου πεις για τους "ελληναραδες σαβουρηδες" που εχουν "απαιτησεις"

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ας μη μετατρέψουμε ΚΑΙ αυτό το thread σε άλλη μια διαμάχη που κατά καιρούς έχει επαναληφθεί χωρίς νικητή

Επισκέπτης
ας μη μετατρέψουμε ΚΑΙ αυτό το thread σε άλλη μια διαμάχη που κατά καιρούς έχει επαναληφθεί χωρίς νικητή

ο νικητης ειναι η πλειοψηφια :sunglasses:
Και παντα σχεδον ολοι καταληγουμε στο τι ατυχοι ειμαστε που γενηθηκαμε σε αυτη την χωρα που δεν εχει και γυναικες της προκοπης περα απο τα αλλα σκατα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
A ρε πούστη όμως δεν αντέχω, θα το πω

Η ελλάδα είναι γεμάτη γκόμενες που ενώ αξίζουν μονο για πατσαβούρες πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο

Τέτοιο συνδυασμό ψωνάρας και απαιτήσεων από μπάζα ΔΕΝ EΧΩ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝA

Και έχω ταξιδέψει αρκετά

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ο νικητης ειναι η πλειοψηφια :sunglasses:
Και παντα σχεδον ολοι καταληγουμε στο τι ατυχοι ειμαστε που γενηθηκαμε σε αυτη την χωρα που δεν εχει και γυναικες της προκοπης περα απο τα αλλα σκατα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ναι αλλά μπορείτε να φύγετε :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
A ρε πούστη όμως δεν αντέχω, θα το πω

Η ελλάδα είναι γεμάτη γκόμενες που ενώ αξίζουν μονο για πατσαβούρες πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο

Τέτοιο συνδυασμό ψωνάρας και απαιτήσεων από μπάζα ΔΕΝ EΧΩ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝA

Και έχω ταξιδέψει αρκετά

Μπορώ να συμπληρώσω κάτι ή θα με φάνε δω πέρα;
Τελος πάντων, ας το πω.
Συνήθως αυτές οι πατσαβούρες είναι που έχουν τις απαιτήσεις. Οι πιο νορμάλ ή εκείνες που πράγματι αξίζουν κάτι καλύτερο, δεν το διεκδικούν με τον απαίσιο τρόπο που το κάνουν οι πατσαβούρες όμως. Αυτό είναι το αξιοπερίεργο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:
δεν ειναι και πααααααααααρα πολυ φυσιολογικο!!
αλλα αν εσυ αισθανεσαι ανετα σε εμας τι λογος πεφτει!?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom