fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Υπερβάλλεις και μάλιστα χοντρά. Αυτό ήταν γεγονός τη δεκαετία του 80 - τώρα με τίποτα.
Εισαι λαθος.
Για ομορφια μιλαμε και οχι αν ντυνονται η' βαφονται καλυτερα.
Υπερβάλλεις και μάλιστα χοντρά. Αυτό ήταν γεγονός τη δεκαετία του 80 - τώρα με τίποτα.
Το πας στο συνεργείο τότε.Αλλα και παλι θα σου βγαλει αλλα προβληματα.
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 ) ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ???
Kαλώς τον. Και είχα αρχίσει να ανησυχώΕ βεβαια...το περιβαλλον...η κοινωνια και οι συνθηκες δεν παιζουν κανενα ρολο
Ουτε προφανως η μικρη ελειψη επιλογων λογω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ελεινιδες σαβουρες...
Το πας στο συνεργείο τότε.
Οι συνθήκες κι η κοινωνία φταίνε για την τρύπα του όζοντος και την οικονομική κρίση.Ε βεβαια...το περιβαλλον...η κοινωνια και οι συνθηκες δεν παιζουν κανενα ρολο
Ουτε προφανως η μικρη ελειψη επιλογων λογω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ελεινιδες σαβουρες...
Μόνο το ντύσιμο έχει αλλάξει από τότε? Να σου πω - πόσο χρονών είσαι?Εισαι λαθος.
Για ομορφια μιλαμε και οχι αν ντυνονται η' βαφονται καλυτερα.
Μην το ψάχνεις. Υπερβολικά και απογοητευτικά μεγάλο.Οι συνθήκες κι η κοινωνία φταίνε για την τρύπα του όζοντος και την οικονομική κρίση.
Πες μου και το ποσοστό των ελληνων σαβουριδων που όμως θέλουν γκόμενα μουνάρα.
Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι πως η όμορφη ελληνίδα είναι η εξαίρεση. Μια χαρά τις βρίσκω εμφανισιακά αδερφέ. Τεσπα... γούστα είναι αυτά. Ίσως να κινούμαι περισσότερο στα μεσογειακά πρότυπα ομορφιάς. Κατα τ'άλλα προσυπογράφω το υπόλοιπο ποστ.Δε συμφερει.
Μια ομορφη Ελληνιδα ειναι η εξαιρεση οποτε συνεπαγεται οτι θα εχει καβαλησει το καλαμι και θα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα.
Εδω τα μπαζα το εχουν καβαλησει και ζητανε και πολλα.........
Με την καμια δεν αξιζει.
Οι συνθήκες κι η κοινωνία φταίνε για την τρύπα του όζοντος και την οικονομική κρίση.
Πες μου και το ποσοστό των ελληνων σαβουριδων που όμως θέλουν γκόμενα μουνάρα.
Μην το ψάχνεις. Υπερβολικά και απογοητευτικά μεγάλο.
ας μη μετατρέψουμε ΚΑΙ αυτό το thread σε άλλη μια διαμάχη που κατά καιρούς έχει επαναληφθεί χωρίς νικητή
ας μη μετατρέψουμε ΚΑΙ αυτό το thread σε άλλη μια διαμάχη που κατά καιρούς έχει επαναληφθεί χωρίς νικητή
Ναι αλλά μπορείτε να φύγετεο νικητης ειναι η πλειοψηφια
Και παντα σχεδον ολοι καταληγουμε στο τι ατυχοι ειμαστε που γενηθηκαμε σε αυτη την χωρα που δεν εχει και γυναικες της προκοπης περα απο τα αλλα σκατα
A ρε πούστη όμως δεν αντέχω, θα το πω
Η ελλάδα είναι γεμάτη γκόμενες που ενώ αξίζουν μονο για πατσαβούρες πιστεύουν ότι αξίζουν το καλύτερο
Τέτοιο συνδυασμό ψωνάρας και απαιτήσεων από μπάζα ΔΕΝ EΧΩ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝA
Και έχω ταξιδέψει αρκετά
δεν ειναι και πααααααααααρα πολυ φυσιολογικο!!ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 ) ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ???
Ναι αλλά μπορείτε να φύγετε