Νέα

Προσωπικό αδιέξοδο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αν ειχαμε οπως λενε καποιοι ωραιες γυναικες κλπ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,
οι ιεροδουλες θα πεινουσαν.
Η αποδειξη ειναι οτι δεν προλαβαινουν τους πελατες!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Πάλι τα ίδια? Το έχουμε ξανασυζητήσει το ίδιο θέμα σε διάφορα threads! Ξεκολλάτε βρε κ απολαύστε το γαμήσι μ' όποια τύχει... άλλωστε λιγότερο ή περισσότερο, ΟΛΕΣ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ κ τις "πληρώνουμε" με κάποιον τρόπο (κεράσματα, δώρα κλπ) !!!

Επισκέπτης
Πάλι τα ίδια? Το έχουμε ξανασυζητήσει το ίδιο θέμα σε διάφορα threads! Ξεκολλάτε βρε κ απολαύστε το γαμήσι μ' όποια τύχει... άλλωστε λιγότερο ή περισσότερο, ΟΛΕΣ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ κ τις "πληρώνετε" με κάποιον τρόπο (κεράσματα, δώρα κλπ) !!!

ειπα να μην απαντησω,
αλλα εγω την τελευταια φορα που βγηκα με καποιον (πρωτο ραντεβου) πληρωσα το λογαριασμο.

αλλα ενταξει εγω ειμαι και καραμπαζολα...  αν δεν πληρωσω δεν με πηδαει κανεις......
κραξτε ελευθερα....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν μπορω τα στερεοτυπα
ξενη = πουτανα = καλυτερη

ελληνιδα = σχεση = μπαζο

ενα προβληματακι με τα "=" το χω...

παντως η μαγκια ειναι να βρεις ωραια γκομενα..
το να πηδας πληρωμενη, οσο ωραια κι αν ειναι αυτη, δεν το κατακρινω μεν, δεν το θεωρω και κατι ιδιαιτερο...

οποιος εχει 5 φραγκα μπορει να το κανει κι ας ειναι σιχαμα...

και φυσικα αρκει να διαβασεις 2-3 λεξεις για να απαντησεις οτι διαφωνεις μαζι μου.....
κοριτσακι μου τα ιδια και τα ιδια μας πρηξατε τ αρχιδια..

ξεκινα να συνηθιζεις τα ''='', διοτι περιγραφουν το 95+++++ %, αρα μιλαμε για τον κανονα κι εσυ για την εξαιρεση που τον επιβεβαιωνει.. περαστικα....

και συνεχισε να βλεπεις σεξ και δε σιτι και να λες οτι η μαγκια ειναι να βρεις ωραια γκομενα..  :jerking: :jerking: μακαριοι οι μή κατεχοντες..

κατα τ αλλα κυρια επιτυ-χυμενη κτηματομεσιτοεργολαβοσεξεντδεσιτοαγαμητομοντελοανεξαρτητοχειραφετημενοτηβγαζωστομπουρδελα συνεχιζε να τη βγαζεις στο μπουρδελα ποσταροντας στις 05:30 το πρωι, διοτι επεσαν οι μπαταριες του δονητη και βαριεσαι να πεταχτεις να βρεις ανοικτο περίφτερο..

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγω την τελευταια φορα που βγηκα με καποιον (πρωτο ραντεβου) πληρωσα το λογαριασμο.

Κι αυτό το θέμα το έχουμε συζητήσει αναλυτικά, σε άλλα topics!
Mπορεί να πλήρωσες επειδή ήθελες κ επέμενες, ή έτυχε, ή επειδή δεν ήθελε να πληρώσει ο άλλος γιατί δεν σε γούσταρε τελικά, 1002 λόγοι μπορεί να υπάρχουν!
Αλλωστε το κυριότερο είναι ΠΟΙΟΣ πληρώνει το ξενοδοχείο... ;) :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειπα να μην απαντησω,
αλλα εγω την τελευταια φορα που βγηκα με καποιον (πρωτο ραντεβου) πληρωσα το λογαριασμο.

αλλα ενταξει εγω ειμαι και καραμπαζολα...  αν δεν πληρωσω δεν με πηδαει κανεις......
κραξτε ελευθερα....
αν βγηκες πρωτο ραντεβου με κοκκινιστο και πληρωσες, ΕΣΥ φταις για την επιλογη σου. κλαψε !

και δεν εισαι μπαζο εμφανισιακα ενταξει.. ψιλοβλεπεσαι

μπαζο εισαι στο μυαλό και ετσι θα μεινεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ..

whoknows

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δε νομίζω ότι βοηθούν οι προσωπικές  αντιπαραθέσεις, όταν κάποιος θέλει να υποστηρίξει την άποψή του. Επίσης όταν απευθυνόμαστε σε γυναίκες, καλό είναι  να κρατάμε ένα επίπεδο. Κανείς δεν έχασε από αυτό. Οι απλοποιήσεις, τα στερεότυπα, οι κραυγές  και τα διλήμματα, είναι χαρακτηριστικά του δημόσιου (..και ιδιωτικού) λόγου στην Ελλάδα.  Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι οποιοσδήποτε  νοήμων άνθρωπος δεν  μπορεί να ξεχωρίσει τις  διαφορές ανάμεσα στο πληρωμένο σεξ (απομίμηση πράξης επί της ουσίας),  στο ελεύθερο σεξ μεταξύ δύο (ή και περισσότερων)ανθρώπων, και στη σχέση ( δεσμός, γάμος κτλ...). Για να το πω πιο απλά, υπάρχουν μούσμουλα, καναρίνια και τρόλεϊ. Όλα είναι κίτρινα, αλλά δεν είναι  το ίδιο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• varta.jpg
    varta.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για να το πω πιο απλά, υπάρχουν μούσμουλα, καναρίνια και τρόλεϊ. Όλα είναι κίτρινα, αλλά δεν είναι  το ίδιο.

Ξέχασες τα ταξί! :2funny:

ΟΛΑ είναι ωραία, την κατάλληλη στιγμή: τα ώριμα μούσμουλα, το τραγούδι από ένα καναρίνι στο μπαλκόνι, αλλά στο τρόλλεϋ γνωρίζεις κ κόσμο !!! :grin:

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Δεν είναι έτσι τα αδιέξοδα μεγάλε.Μακάρι να ήταν τόσο απλά και εύκολα, θα την βρεις την άκρη

+1

νομιζω μερικοι ζουνε σε αλλο πλανητη αν θεωρουν προβλημα κ αδιεξοδο το που θα βαζουν το πουλι τους
Ελπιζω ο original poster να μη ζησει ποτε πραγματικα προβληματα κ αδιεξοδα στη ζωη του κ να ασχολειται μονο με τις πουτανες της φυλης κ το ιντερνετ  :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.264
Πόντοι
17.885
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:

Δεν πειράζει φιλαράκι, το θέμα είναι να γαμάς...Αν βρεις κάποια που να γουστάρεις και να γουστάρει θα γίνει και αυτό..όσο το πιέζεις/σκέφτεσαι... μπαααα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

** οι γκόμενες εινα μεγαλη υποθεση στην ζωη. Μια γυναικα μπορει να σε ανεβασει ή να σε καταστρεψει
Συνηθως η ιδια γυναικα που σε ανεβαζει σε καταστρεφει ............. :crazy:

ειπες μεγαλη κουβεντα...θα το βαλω στα λογια μεγαλων αντρων...

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
παιδια μην εχουμε αυταπατες.και βεβαια δεν ειναι φυσιολογικο στα 23 του καποιος να εχει παει μονο με πουτανες.οτι και να ακουσω το θεωρω αρρωστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom