karaflas1986
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ιεροδουλες για παντα ;)
Πάλι τα ίδια? Το έχουμε ξανασυζητήσει το ίδιο θέμα σε διάφορα threads! Ξεκολλάτε βρε κ απολαύστε το γαμήσι μ' όποια τύχει... άλλωστε λιγότερο ή περισσότερο, ΟΛΕΣ "ΠΟΥΤΑΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ κ τις "πληρώνετε" με κάποιον τρόπο (κεράσματα, δώρα κλπ) !!!
κοριτσακι μου τα ιδια και τα ιδια μας πρηξατε τ αρχιδια..δεν μπορω τα στερεοτυπα
ξενη = πουτανα = καλυτερη
ελληνιδα = σχεση = μπαζο
ενα προβληματακι με τα "=" το χω...
παντως η μαγκια ειναι να βρεις ωραια γκομενα..
το να πηδας πληρωμενη, οσο ωραια κι αν ειναι αυτη, δεν το κατακρινω μεν, δεν το θεωρω και κατι ιδιαιτερο...
οποιος εχει 5 φραγκα μπορει να το κανει κι ας ειναι σιχαμα...
και φυσικα αρκει να διαβασεις 2-3 λεξεις για να απαντησεις οτι διαφωνεις μαζι μου.....
εγω την τελευταια φορα που βγηκα με καποιον (πρωτο ραντεβου) πληρωσα το λογαριασμο.
αλλα ενταξει εγω ειμαι και καραμπαζολα... αν δεν πληρωσω δεν με πηδαει κανεις......
αν βγηκες πρωτο ραντεβου με κοκκινιστο και πληρωσες, ΕΣΥ φταις για την επιλογη σου. κλαψε !ειπα να μην απαντησω,
αλλα εγω την τελευταια φορα που βγηκα με καποιον (πρωτο ραντεβου) πληρωσα το λογαριασμο.
αλλα ενταξει εγω ειμαι και καραμπαζολα... αν δεν πληρωσω δεν με πηδαει κανεις......
κραξτε ελευθερα....
μπαζο εισαι στο μυαλό και ετσι θα μεινεις, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ..
δε βαριεσαι....
ευτυχως δεν φιλοδοξω να γινω μοντ
(και μαλιστα χωρις να το καταφερνω κιόλας!!!!)
Για να το πω πιο απλά, υπάρχουν μούσμουλα, καναρίνια και τρόλεϊ. Όλα είναι κίτρινα, αλλά δεν είναι το ίδιο.
επισης........υπάρχουν μούσμουλα, καναρίνια και τρόλεϊ. Όλα είναι κίτρινα, αλλά δεν είναι το ίδιο.
βαλε varta !!!!!!
κραταειειειειειειειειει !!!!!!!!!!!!!!!!!!
dur σορυ !!!!ΑΑΑ όλα κι όλα, ΔΕΝ θα δεχτώ τον αθέμιτο ανταγωνισμό!
Δεν είναι έτσι τα αδιέξοδα μεγάλε.Μακάρι να ήταν τόσο απλά και εύκολα, θα την βρεις την άκρη
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 ) ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ???
ειπες μεγαλη κουβεντα...θα το βαλω στα λογια μεγαλων αντρων...
** οι γκόμενες εινα μεγαλη υποθεση στην ζωη. Μια γυναικα μπορει να σε ανεβασει ή να σε καταστρεψει
Συνηθως η ιδια γυναικα που σε ανεβαζει σε καταστρεφει .............