Προφανως εχεις κανει κι εσυ τη μπουρδελοτσαρκα hobby οπως πολλοι αλλοι και εχεις παραιτηθει απο το καμακι που πρεπει να κανεις σαν αντρας. Γαμας συστηματικα πουτανες και δεν εχεις τις απαιτουμενες καυλες-αγαμιες που χρειαζονται για να βγεις εξω σα καυλωμενο σρσενικο και να τη πεφτεις σε οποιο μουνι βρεθει στο δρομο σου, εχεις επαναπαφτει και λες, "ενταξει μωρε αφου γαμαω καλα στα μπουρδελα τι την θελω τη γκομενα"..
Το ποιο κακο ειναι οτι δεν εχεις ζησει αυτα που σου προσφερει μια γκομενα, να κοιμαστε μαζι να ξυπνατε μαζι, να καθεστε αγκαλια ωρες στο κρεβατι και να κανετε ερωτα για ωρες μεχρι τελικης πτωσεως για υπνο και μολις ξυπνατε παλι σεξ .. να εχεις ενα κοριτσι που να σε σκεφτεται να ειναι ερωτευμενο μαζι σου, να σου μαγειρευει το αγαπημενο σου φαγητο, να καθεται στα ποδια σου, να σε αγκαλιαζει και να σε φιλαει .. και πολλα αλλα ..
αυτα ειναι τα ωραια .. απο την αλλη δεν εχεις μια μαλακο να σου σπαει τα παπαρια ολη μερα, να νευριαζει και να γκρινιαζει με το παραμικρο, να μην σε αφηνει να βγεις με τους κολλητους σου για να πατε καπου μαζι, γενικα να εχεις εναν "τσολια στα αρχιδια" στη ζωη σου ..
εγω πολλες φορες με τη γκομενα μου φτανω σε τετοιο σημειο που θελω να κλεισω τη πορτα πισω μου και να μη τη ξαναδω ποτε .. αλλα δε το κανω γιατι το μουνι εχει αυτον τον περιεργο μαγνητη που δε σε αφηνει να φυγεις ..
οπως και να χει, πρεπει να βρεις μια γκομενα τουλαχιστον για την εμπειρια ..