Νέα

Προσωπικό αδιέξοδο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:
τυπε δηλωσε συμμετοχη στην σχολη
θα παρεις πολλα εφοδια που θα σε βοηθησουν

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Γεμίσαμε κλαψιάρηδες ρε φούστη!
Άμα δεν έχεις γκόμενα φταις εσύ και μόνο εσύ, όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
του το πα κι εγω παραπανω,λες να μην εχει για διδακτρα τυπε;τα τρωει ολα στις πουτανες;
αν κριθει οτι ειναι μεγαλη αναγκη για να σπουδασει στην σχολη θα του δωσουμε υποτροφια ρε τυπε :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:
Προφανως εχεις κανει κι εσυ τη μπουρδελοτσαρκα hobby οπως πολλοι αλλοι και εχεις παραιτηθει απο το καμακι που πρεπει να κανεις σαν αντρας. Γαμας συστηματικα πουτανες και δεν εχεις τις απαιτουμενες καυλες-αγαμιες που χρειαζονται για να βγεις εξω σα καυλωμενο σρσενικο και να τη πεφτεις σε οποιο μουνι βρεθει στο δρομο σου, εχεις επαναπαφτει και λες, "ενταξει μωρε αφου γαμαω καλα στα μπουρδελα τι την θελω τη γκομενα"..

Το ποιο κακο ειναι οτι δεν εχεις ζησει αυτα που σου προσφερει μια γκομενα, να κοιμαστε μαζι να ξυπνατε μαζι, να καθεστε αγκαλια ωρες στο κρεβατι και να κανετε ερωτα για ωρες μεχρι τελικης πτωσεως για υπνο και μολις ξυπνατε παλι σεξ .. να εχεις ενα κοριτσι που να σε σκεφτεται να ειναι ερωτευμενο μαζι σου, να σου μαγειρευει το αγαπημενο σου φαγητο, να καθεται στα ποδια σου, να σε αγκαλιαζει και να σε φιλαει .. και πολλα αλλα ..

αυτα ειναι τα ωραια .. απο την αλλη δεν εχεις μια μαλακο να σου σπαει τα παπαρια ολη μερα, να νευριαζει και να γκρινιαζει με το παραμικρο, να μην σε αφηνει να βγεις με τους κολλητους σου για να πατε καπου μαζι, γενικα να εχεις εναν "τσολια στα αρχιδια" στη ζωη σου ..

εγω πολλες φορες με τη γκομενα μου φτανω σε τετοιο σημειο που θελω να κλεισω τη πορτα πισω μου και να μη τη ξαναδω ποτε .. αλλα δε το κανω γιατι το μουνι εχει αυτον τον περιεργο μαγνητη που δε σε αφηνει να φυγεις ..

οπως και να χει, πρεπει να βρεις μια γκομενα τουλαχιστον για την εμπειρια ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Προφανως εχεις κανει κι εσυ τη μπουρδελοτσαρκα hobby οπως πολλοι αλλοι και εχεις παραιτηθει απο το καμακι που πρεπει να κανεις σαν αντρας. Γαμας συστηματικα πουτανες και δεν εχεις τις απαιτουμενες καυλες-αγαμιες που χρειαζονται για να βγεις εξω σα καυλωμενο σρσενικο και να τη πεφτεις σε οποιο μουνι βρεθει στο δρομο σου, εχεις επαναπαφτει και λες, "ενταξει μωρε αφου γαμαω καλα στα μπουρδελα τι την θελω τη γκομενα"..

Το ποιο κακο ειναι οτι δεν εχεις ζησει αυτα που σου προσφερει μια γκομενα, να κοιμαστε μαζι να ξυπνατε μαζι, να καθεστε αγκαλια ωρες στο κρεβατι και να κανετε ερωτα για ωρες μεχρι τελικης πτωσεως για υπνο και μολις ξυπνατε παλι σεξ .. να εχεις ενα κοριτσι που να σε σκεφτεται να ειναι ερωτευμενο μαζι σου, να σου μαγειρευει το αγαπημενο σου φαγητο, να καθεται στα ποδια σου, να σε αγκαλιαζει και να σε φιλαει .. και πολλα αλλα ..

αυτα ειναι τα ωραια .. απο την αλλη δεν εχεις μια μαλακο να σου σπαει τα παπαρια ολη μερα, να νευριαζει και να γκρινιαζει με το παραμικρο, να μην σε αφηνει να βγεις με τους κολλητους σου για να πατε καπου μαζι, γενικα να εχεις εναν "τσολια στα αρχιδια" στη ζωη σου ..

εγω πολλες φορες με τη γκομενα μου φτανω σε τετοιο σημειο που θελω να κλεισω τη πορτα πισω μου και να μη τη ξαναδω ποτε .. αλλα δε το κανω γιατι το μουνι εχει αυτον τον περιεργο μαγνητη που δε σε αφηνει να φυγεις ..

οπως και να χει, πρεπει να βρεις μια γκομενα τουλαχιστον για την εμπειρια ..
ετσι που το αρχισες νομιζα το νικ σου ηταν αγαπουλιεν... αλλα μετα το διορθωσες καλα και προσυπογραφω...ο μικρος πρεπει να βρει γκομενα και το θρεντ να συγχωνευτει στην σχολη γιατι εκει ανηκει θεματικα....

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
και αυτα οτι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα και οι ξενες μουναρες κλπ ειναι μαλακιες, αυτα τα λενε αυτοι που δε μπορουνε να σταυρωσουνε γκομενα, βγειτε μια βολτα εξω και θα δειτε δεκαδες ελληνιδες που ειναι μια χαρα γκομενακια, μη λεμε μαλακιες

τις μουναρες ξενες που ξεσκατιζουνε γερους τις εχετε δει? ρωσιδες και ρουμανες 120 κιλα και χωρις δοντια
κοιτατε μονο τις ξενες τανες οι οποιες ειναι ωραιες και για αυτο κανουνε και αυτη τη δουλεια

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
WTF

Tι μαλακιες λες...........

Μαλλον εισαι απ'αυτους που λενε οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου.

Οι τανες που εδω σε σχεση με τις Ελληνιδες μας φαινονται θεες στις χωρες τους ειναι μετριοτητες.

(Ρωτα και τον δημητρακη29 που μενει στη Ρωσσια να σου πει.)

Επισκέπτης
Μαλλον ειδαι απ΄'αυτους που λενε οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

διοτι ως γνωστον ο,τι δεν ειναι ασπρο ειναι μαυρο....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οποιος δεν ειναι ο χειροτερος ειναι ο καλυτερος

δεν υπαρχουν ατομα, υπαρχουν μονο εθνη

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και αυτα οτι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα και οι ξενες μουναρες κλπ ειναι μαλακιες, αυτα τα λενε αυτοι που δε μπορουνε να σταυρωσουνε γκομενα, βγειτε μια βολτα εξω και θα δειτε δεκαδες ελληνιδες που ειναι μια χαρα γκομενακια, μη λεμε μαλακιες

τις μουναρες ξενες που ξεσκατιζουνε γερους τις εχετε δει? ρωσιδες και ρουμανες 120 κιλα και χωρις δοντια
κοιτατε μονο τις ξενες τανες οι οποιες ειναι ωραιες και για αυτο κανουνε και αυτη τη δουλεια

Εσύ τώρα γιατί τα λες αυτά;
Θες να πέσουν να σε φάνε; :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

διοτι ως γνωστον ο,τι δεν ειναι ασπρο ειναι μαυρο....

οποιος δεν ειναι ο χειροτερος ειναι ο καλυτερος

δεν υπαρχουν ατομα, υπαρχουν μονο εθνη

Μη τα λες αυτα γιατι εκτιθεσαι...............

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αναμφισβήτητο είναι πάντως το γεγονός ότι η αναλογία των όμορφων γυναικών, σώμα και φάτσα(ψυχή τε και σώματι), είναι μεγαλύτερη στη Ρωσία από την Ελλάδα , όλοι όσοι πάνε αυτό λένε(και δεν αναφέρομαι σε άτομα του σάιτ μόνο).

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
WTF

Tι μαλακιες λες...........

Μαλλον εισαι απ'αυτους που λενε οτι οι Ελληνιδες ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου.

Οι τανες που εδω σε σχεση με τις Ελληνιδες μας φαινονται θεες στις χωρες τους ειναι μετριοτητες.

(Ρωτα και τον δημητρακη29 που μενει στη Ρωσσια να σου πει.)
προφανως δεν ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου, αλλα το να λεμε οτι ολες οι ελληνιδες μπαζα και ολες οι ξενες θεες ειναι ισοπεδοτικη μαλακια, υπαρχουνε ωραιες ελληνιδες, ολοι εχουμε τετοιες στο κυκλο μας, στη δουλεια στην οικογενεια, στις παρεες

μπορουμε να πουμε οτι η μεση ελληνιδα ειναι χειροτερη απο τη μεση ρωσιδα..

υγ (εχει παει οπου να ναι το τοπικ, για το προβλημα του παιδιου μιλαμε)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα μια ωραια ειναι η εξαιρεση,δλδ 1 στις 100-250

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

Είσαι τελείως λάθος φίλε. Μη τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι. Δεν θα σου πώ πως οι ελλεηνίδες είναι οι χειρότερες ή όλες μπάζα.
Θα βρείς όμως και υπέροχες αλλοδαπές που και όμορφες είναι και δεν είναι πουτάνες και δουλεύουν σε κανονικές δουλειές και δεν είναι μπάζα στο μυαλό... όπως οι περισσότερες ελληνίδες που πραγματικά ακόμα δεν ξέρουμε τί σκατά τρέχει με αυτές... Το καλάμι το έχουν καβαλήσει προ πολλού και δεν λένε να κατέβουν...

Υ.Γ. Και εμένα απίστευτο μου φαινόταν αρχικά να μπορώ να συνεννοούμαι με μία κοπέλα που ούτε την ίδια γλώσσα μιλάμε ούτε την ίδια νοοτροπία έχουμε... Κι όμως με τις ελληνίδες δεν βγάζεις συνεννοήση πλέον

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ειμαι 23 χρονων . παω στις πουτανες απο τα 16 . δεν θυμαμαι με ποσες εχω παει (ολες οι φυλες ,οι ηλικιες 18-45 )  ΑΛΛΑ δεν εχω κανει ακομη σχεση ... ΙΣ ΙΤ ΜΠΑΝΤ ??? :headbang:

Σε ότι έχει να κάνει με έρωτα και σχέσεις, τίποτα δεν είναι οριστικό αν δεν δοκιμάσεις τη ΣΧΟΛΗ.

Άψογη εξυπηρέτηση και ευγενέστατο προσωπικό...
64t.jpg

...που σε συνδυασμό με τα εύκολα και ενδιαφέροντα μαθήματα επιλογής...
http://[URL unfurl="true"]www.fortunecity.com/bennyhills/hope/401/dchart.gif[/img[/URL]]

...οδηγούν σε τρομακτικά ποσοστά επιτυχίας με το γυναικείο φύλο
[img]http://thumbs.dreamstime.com/thumb_298/1218239706FRo1CM.jpg

Γράψου εδώ και θα δεις.
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62809.0]Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;[/url]
The School Of Tomorrow

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
προφανως δεν ειναι οι πιο ωραιες γυναικες του κοσμου, αλλα το να λεμε οτι ολες οι ελληνιδες μπαζα και ολες οι ξενες θεες ειναι ισοπεδοτικη μαλακια, υπαρχουνε ωραιες ελληνιδες, ολοι εχουμε τετοιες στο κυκλο μας, στη δουλεια στην οικογενεια, στις παρεες

μπορουμε να πουμε οτι η μεση ελληνιδα ειναι χειροτερη απο τη μεση ρωσιδα..

Αυτο που λεω ειναι ο κανονας,υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.

Αλλα και παλι θα σου βγαλει αλλα προβληματα.

Επισκέπτης
Γεμίσαμε κλαψιάρηδες ρε φούστη!
Άμα δεν έχεις γκόμενα φταις εσύ και μόνο εσύ, όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες.

Ε βεβαια...το περιβαλλον...η κοινωνια και οι συνθηκες δεν παιζουν κανενα ρολο :uglystupid:

Ουτε προφανως η μικρη ελειψη επιλογων λογω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι ελεινιδες σαβουρες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom