Νέα

Προσωπικό αδιέξοδο ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
όταν λές "χωρικοί" εννοείς τους καθαρά επαρχιώτες και μόνο?
ή χρησιμοποιείς την έκφραση καθαρά για να δείξεις την νοοτροπία κάποιων ανθρώπων, ανεξάρτητα να μένουν σε Αθήνα, ή στην επαρχία?

το λέω αυτό γιατί υπάρχουν "χωρικοί"(σε συμπεριφορά και τρόπο σκέψης) εν Αθήναις ουκ ολίγοι...

Εγώ θα συμφωνήσω με τον όρο "χωρικοί" καθώς για μένα αυτό είναι νοοτροπία. Δυστυχώς εκεί έχω καταλήξει.
Μπορεί να μη μένουν στο χωριό, όμως κουβαλάνε τη νοοτροπία και κάποια κόμπλεξ στο 100%
Για κάποιο λόγο, αυτοί που ξεκινούν από χωριό, θεωρούν ότι πρέπει να αποδείξουν κάτι.
Αυτή τη γνώμη έχω.
Σαφώς δε θα τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά η πλειοψηφία των είναι συντριπτική.
Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν, αυτοί που θεωρούν ότι πρέπει να αποδείξουν κάτι σε κάποιον/κάποιους, έχουν ήδη χάσει το νόημα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
χαλόου

σπαστά λίγο και ξαναριχτα γιατί δεν κατάλαβα
ρωτησε στο αρχικο του ποστ το παιδι αν ειναι κακο που δεν ειχε ποτε γκομενα κ παει μονο σε μπουρδελα.
ε απαντησα:ναι ειναι!

καλημερες! :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μου την κάνει καμιά φορά στην ουρά στα ΕΛΤΑ καμία/κανένας και τον/την αφήνω να περάσει και ρίχνω ένα χαμόγελο - πράγμα που μπλοκάρει τον/την άλλη γιατί το θεωρεί μάλλον κάτι έξω από την κουλτούρα μας και είναι έτοιμος/έτοιμη για καυγά.

Δεν σου την κανει φιλε, εσυ του την "κάνεις"  ;) 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.843
Πόντοι
5.975
αναφορικά με τη γυφτειά της συμπεριφοράς μας και τη νοοτροπία της λαμογιάς που μας διακατέχει ως λαό, πραγματικά η εμπειρία της διαβίωσης στο εξωτερικό είναι μία από τις επιδιώξεις μου!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μου την κάνει καμιά φορά στην ουρά στα ΕΛΤΑ καμία/κανένας και τον/την αφήνω να περάσει και ρίχνω ένα χαμόγελο - πράγμα που μπλοκάρει τον/την άλλη γιατί το θεωρεί μάλλον κάτι έξω από την κουλτούρα μας και είναι έτοιμος/έτοιμη για καυγά.

Pristine, αυτό δείχνει "πολιτισμό".
Πρόσφατα στο Σ/Μ, μου παραχώρησε τη σειρά της νεαρή (γύρω στα 35-38) γυναίκα, που φαινόταν πως έχει τρόπους, επειδή είχα πολύ λιγότερα πράγματα από κείνη. Εγώ ως ευχαριστώ, έμεινα και τη βοήθησα να μαζέψει τα πράγματά της.
Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει. με παρακαλούσε να φύγω και να μην τα μαζέψω κι εγώ έμεινα. Δεν μπροείς να φανταστείς τι ευχες άκουσα, που όμως εγώ απλά θεωρώ ότι ανταπέδωσα την καλή της κίνηση.

Την άλλη φορά, πήρα τη σειρά ενός "κυρίου", γιατί δεν τον είδα και μπήκα μπροστά του. Το τι άκουσα, δεν το φαντάζεσαι. Θα μπορούσε απλά να μου πει, ότι είναι εκεί, αλλά εκείνος έβγαλε το άχτι του πάνω μου.
Τι να λέμε τώρα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ρωτησε στο αρχικο του ποστ το παιδι αν ειναι κακο που δεν ειχε ποτε γκομενα κ παει μονο σε μπουρδελα.
ε απαντησα:ναι ειναι!
καλημερες! :grin:

καλημέρα σας μαντάμ

ήμουν λίγο άγριος

sorry

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
αναφορικά με τη γυφτειά της συμπεριφοράς μας και τη νοοτροπία της λαμογιάς που μας διακατέχει ως λαό, πραγματικά η εμπειρία της διαβίωσης στο εξωτερικό είναι μία από τις επιδιώξεις μου!
Μπορούμε να μιλάμε μέχρι το πρωΐ - αυτό που θα σου πω είναι ότι παθαίνεις ένα κάποιο πολιτισμικό σοκ. Είσαι στο mall π.χ. και σου κρατάει η γιαγιά την πόρτα - εδώ θα στην έριχνε με δύναμη στα μούτρα για να περάσει πρώτη. :headbang:

Παλιός μου συμμαθητής που σπούδαζε Business Studies στην Αγγλία, πήρε εργασία να την κάνει τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα - αλλά φυσικά το κωλοβάρεσε (μπουζούκια, γκόμενες κλπ) :cheesy: - όταν γύρισε πίσω, πήγε στον Personal Tutor του (επίσης κάτι άγνωστο στην Ελλάδα :rolleyes:) και τον παρακαλούσε με χαμόγελο τέτοιου στυλ :tooth: - ε, ξέρετε Dr. Smith τράκαρα με το αυτοκίνητο και ήμουν στο νοσοκομείο με διάστρεμμα και λοιπές :jerking:.

Μπορείτε να εγγυηθείτε εσείς για μένα στον καθηγητή (του μαθήματος, άλλο πράγμα ο Personal Tutor) για να μου δώσει κι άλλο ένα extension? Η απάντησή του? Ο Socrates δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο σαν αυτό που μου ζητάς - εσύ μπορεί να κάνεις ότι νομίζεις, είναι ανήθικο όμως να ζητάς από τον άλλο να κάνει κάτι τέτοιο για σένα.

Πως σας φάνηκε? Ρόμπα? Η ιστορία είναι πραγματική - classic Greek student tales in Europe. :rolleyes: :rolleyes:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Pristine, αυτό δείχνει "πολιτισμό".
Πρόσφατα στο Σ/Μ, μου παραχώρησε τη σειρά της νεαρή (γύρω στα 35-38) γυναίκα, που φαινόταν πως έχει τρόπους, επειδή είχα πολύ λιγότερα πράγματα από κείνη. Εγώ ως ευχαριστώ, έμεινα και τη βοήθησα να μαζέψει τα πράγματά της.
Η γυναίκα δεν μπορούσε να το πιστέψει. με παρακαλούσε να φύγω και να μην τα μαζέψω κι εγώ έμεινα. Δεν μπροείς να φανταστείς τι ευχες άκουσα, που όμως εγώ απλά θεωρώ ότι ανταπέδωσα την καλή της κίνηση.

Την άλλη φορά, πήρα τη σειρά ενός "κυρίου", γιατί δεν τον είδα και μπήκα μπροστά του. Το τι άκουσα, δεν το φαντάζεσαι. Θα μπορούσε απλά να μου πει, ότι είναι εκεί, αλλά εκείνος έβγαλε το άχτι του πάνω μου.
Τι να λέμε τώρα.
Αυτό δεν αλλάζει αν όλο και περισσότεροι πια στην Ελλάδα κάνουν διδακτορικό - για να μπουν με πολλά μόρια στο δημόσιο :headbang: - παρά μόνο όταν οι οικογένειες όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται καλύτερες. Δηλ πιο πολιτισμένες , ισορροπημένες - άντρας & γυναίκα στο ζευγάρι δηλ - με συγκροτημένη σκέψη και ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη Ελληνική πραγματικότητα (δηλ όλα τα ημιάγρια δίποδα που βλέπουμε γύρω μας παντού). :rolleyes:

Όπως είπα όμως και πιο πάνω - και το πιστεύω ακράδαντα - η Ελληνίδα σήμερα (και κατ' επέκταση και ο Έλληνας) δεν έχει καμία σχέση με το 70 και το 80. Μπορεί να είμαστε μίλια μακριά ακόμα, αλλά βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά και στους τρόπους και στην εμφάνιση και σε όλα. Άλλωστε η αύρα που εκπέμπεις φαίνεται παντού - είναι το συνολικό πακέτο που γοητεύει συνήθως και όχι το πήδημα μόνο.

Εγώ πιστεύω στη βελτίωση των γενεών - δεν ελπίζω σε καλύτερες κυβερήσεις ή να μας φτιάξουν καλύτερα σχολεία. Αν η επόμενη γενιά είναι καλύτερη, το ίδιο θα είναι και οι δάσκαλοι/δασκάλες στα σχολεία. Άποψή μου.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αγαπητε pristine  αυτο θα λειπε να εχουμε μεινει στασιμοι απο το 70-80 μεχρι και σημερα και απλα να υπαρχει μια μικρη διαφορα......θα μασταν για κρεμαλα!!!!!
ενταξει λογικο ειναι....τα στανταρ αλλαζουν...αλλαζουν οι εποχες, προχωραμε παρακατω.....τεχνολογια....και ποσα αλλα
οι γενιεσ εξελισσονται....μεγαλωνουν διαφορετικα (χτες ειχαμε μια παρομοια συζητηση με μια γνωστη)!! τα σημερινα παιδια καταγινονται απο μικρα μ dvd ipod mp3 players pc  κ.α.  πηγαινουν απο πιο μικρη ηλικια και μαθαινουν ξενες γλωσσες ωδεια,μαθαινουν να μεγαλωνουν βλεποντας και τους 2 γονεις να δουλευουν,οχι οπως παλια και συνηθως τα παερισσοτερα βγαζουνε και μια σχολη....
το οτι εξελισονται οι γενιες αυτο δεν σημαινει οιτι δεν θα υπαρχει διαφθορα και οτι δεν θα υπαρχουν και μαλακες δασκαλοι και λεω δασαλους για να σου υπενθυμισω την τελευταια σου φραση!!!

Αν η επόμενη γενιά είναι καλύτερη, το ίδιο θα είναι και οι δάσκαλοι/δασκάλες στα σχολεία!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν πρόσεξες επίσης, είπα άποψή μου. Δε διεκδικώ το αλάθητο του Πάπα.

Δεν κατάλαβα τι σχέση έχει το iPod με τη νοοτροπία που συζητάμε εδώ. :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Το ποιο κακο ειναι οτι δεν εχεις ζησει αυτα που σου προσφερει μια γκομενα, να κοιμαστε μαζι να ξυπνατε μαζι, να καθεστε αγκαλια ωρες στο κρεβατι και να κανετε ερωτα για ωρες μεχρι τελικης πτωσεως για υπνο και μολις ξυπνατε παλι σεξ .. να εχεις ενα κοριτσι που να σε σκεφτεται να ειναι ερωτευμενο μαζι σου, να σου μαγειρευει το αγαπημενο σου φαγητο, να καθεται στα ποδια σου, να σε αγκαλιαζει και να σε φιλαει .. και πολλα αλλα ..

Ελεησον , θα ξερασω μεσημεριατικα
μην ποινικοποιειτε συνεχεια το ελευθερο-χωρις δεσμευσεις sex με πουτανες  , γαματε χωρις ενοχες και οπως γουσταρει ο καθενας ...συνεχεια τα ιδια θα λεμε ?  :knockinb:

Για να απαντησω στο φιλο που ανοιξε το thread :
μην ακους κανενα ,κανε οτι ευχαριστει εσενα και το πεος σου και οχι τους αλλους.
Ο καθενας θα το παιξει δασκαλος και θα λεει τα δικα αναλογα οπως τα βλεπει αυτος ,αλλα σε σεξουαλικα θεματα ,εγω  τουλαχιστον συμβουλευομαι αποκλειστικα εναν :  :bigdick:  :knockinb:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στα 80s πάντως οι γυναίκες εδώ ήταν πολύ πιο αδύνατες  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom