Νέα

Προσωπική άποψη για ξένες σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tesla82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι πραγματευεται τυπε μου?

Έμπορους ναρκωτικών ,συμμορίες ,μπάτσους , δικαστικούς, πολιτικούς ,συνδικαλιστές, πρεζάκια  της πουτάνας γίνεται.
5 σεζόν που με εξαίρεση την 2η (που δε κολλάει και πολύ με τη ιστορία και να μη τη δεις δε χάνεις και πολλα),όλες είναι τρομερές.
Καλά η 4η σεζόν όπως είπα είναι ο,τι καλύτερο έχω δει.

ΑΑΑΑ και παίζει και αυτός ο τύπος

Only-spenders-Omar.png

Από τους καλύτερους χαρακτήρες επίσης που έχω δει σε σειρά.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Καλά όλα αλλά σαν το
sherlock-season-4-and-doctor-who-season-9-news-everything-you-want-to-know.jpg

δεν έχει   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
MV5BMTQ5MTUxMzU3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMDU3NDYxMjE@._V1_SX214_AL_.jpg

Γαμάτη σειρά. Φαντάζομαι η original θα είναι καλύτερη αλλά και εδώ έχουμε κάτι καλό. ¨οποιος γουστάρει αστυνομικά με μυστήριο κτλ θα του αρέσει
Τα επεισόδια ΔΕΝ είναι αυτοτελή (εμένα εξάλλου δε μου αρέσει αυτό) . Η Mireille Enos αλλά και ο Kinnaman πραγματικά τα σπάνε. ΕΠίσης πολύ ωραία ατμόσφαιρα (εδώ είναι που πιστεύω ότι το δανεζικο θα υπερτερούσε)Δείτε το

Που και που wireίζει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Έμπορους ναρκωτικών ,συμμορίες ,μπάτσους , δικαστικούς, πολιτικούς ,συνδικαλιστές, πρεζάκια  της πουτάνας γίνεται.
5 σεζόν που με εξαίρεση την 2η (που δε κολλάει και πολύ με τη ιστορία και να μη τη δεις δε χάνεις και πολλα),όλες είναι τρομερές.

ΑΑΑΑ και παίζει και αυτός ο τύπος

Only-spenders-Omar.png

Από τους καλύτερους χαρακτήρες επίσης που έχω δει σε σειρά.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Για μενα η δευτερη σεζον ηταν με διαφορα η κορυφη της σειρας. Επειδη σε φερνει σε επαφη με την πηγη των ναρκωτικων και λοιπων, την κορυφη της τροφικης αλυσιδας. Την κορυφη τουλαχιστον στην ευρυτερη περιοχη του Maryland κλπ.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
MV5BMTQ5MTUxMzU3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMDU3NDYxMjE@._V1_SX214_AL_.jpg

Γαμάτη σειρά. Φαντάζομαι η original θα είναι καλύτερη αλλά και εδώ έχουμε κάτι καλό. ¨οποιος γουστάρει αστυνομικά με μυστήριο κτλ θα του αρέσει
Τα επεισόδια ΔΕΝ είναι αυτοτελή (εμένα εξάλλου δε μου αρέσει αυτό) . Η Mireille Enos αλλά και ο Kinnaman πραγματικά τα σπάνε. ΕΠίσης πολύ ωραία ατμόσφαιρα (εδώ είναι που πιστεύω ότι το δανεζικο θα υπερτερούσε)Δείτε το

Που και που wireίζει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
The killing Δεν ξέρω γιατί δε βγάζει τη φωτο που έβαλα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Έμπορους ναρκωτικών ,συμμορίες ,μπάτσους , δικαστικούς, πολιτικούς ,συνδικαλιστές, πρεζάκια  της πουτάνας γίνεται.

Περιεργο, ο δευτερος κυκλος μου αρεσε πολυ, εκει με κερδισε η σειρα ουσιαστικα. Ο τεταρτος ειναι ο καλυτερος πραγματι χωρις να υστερει καποιος, πλην του 1ου κατα την γνωμη μου

Ο πρωτος ειναι μαλλον βαρετος και η αληθεια ειναι οτι αφου τον τελειωσα ειδα τον δευτερο μετα απο 1μιση χρονο, ελεγα οκ ποσο καλο μπορει να γινει μετα? Απαντηση: πααααρα πολυ

Μαζι με το sopranos οι καλυτερες σειρες εβερ

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μόλις ολοκλήρωσα τον πρώτο κύκλο από το RAY DONOVAN και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Επιπέδου BREAKING BAD μέχρι στιγμής!!!!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Το Vikings ειναι η αγαπημενη μου σειρα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το z nation φίλε είναι μια πολύ κακή αντιγραφή του TWD. Πολύ δύσκολα βλέπεται μιας και είναι κακογυρισμένο και το σενάριο θυμίζει πιο πολύ κωμωδία
Παλικαρια. Υπηρχε και ειδος zombie πολυ πιο πριν απο το TWD. Αντιθετος με το TWD το Ζ-nation, ειναι σαν τις ταινιες του 80 και 90. Αυτες οι low budget ταινιες τρομου που ακομα και σημερα αυτες αντιγραφουν σαν ενα ειδος διακωμωδησης.
Ειναι σαν την ταινια zombieland. Αμα δεν σας πειραζει το φτηνου του εγχειρηματος, βλεπεται. Το κακο με την σειρα ειναι οτι απο τον πρωτο κυκλο κιολας το παρατραβηξαν στα ορια. Συνομοσιες, πρακτορες και ανοησιες. Καποιος πρεπει να τους πει οτι πετωντας δυο, τρεις παγκοσμιες συνομοσιες δεν κεντριζεις πλεον το ενδιαφερον του κοσμου.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
www.imdb.com/title/tt3475734/]http://www.imdb.com/title/tt3475734/[/url]

ξεκινησα με χαμηλες προσδοκιες με δεδομενο οτι το σηριαλ εγινε πανω σε εναν διακοσμητικο χαραχτηρα του πρωτου captain america αλλα γενικα δεν ειναι κακο και κραταει το ενδιαφερον, ευχομαι να ανανεωθει και για δευτερο κυκλο  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom