Διαγραμμένο μέλος 236591
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2023
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Η πρώτη ήταν από τις καλύτερες αστυνομικές που έχω δει και ο ΜακΚόναχι έκανε τεράστιο άλμα τότε.Απλά γαμάει, όπως και η πρώτη σεζόν.
Η πρώτη ήταν από τις καλύτερες αστυνομικές που έχω δει και ο ΜακΚόναχι έκανε τεράστιο άλμα τότε.Απλά γαμάει, όπως και η πρώτη σεζόν.
Μπορείς να τα δεις καπου OnlineΤα έχει δει όλα τα προηγούμενα και μου άρεσαν, αλλά πλέον που τα έχουν μπλοκάρει στην Ελλάδα δεν έχω απο που να τα κατεβάσω.
Καλυτερο το παλιο ShogunΛοιπόν από νέες σειρές:
-Shogun γαμαει, αλλά δεν είναι για όλους. Κτίζει ιστορία και χαρακτήρες. Δεν έχει μάχες συνέχεια.
- The ones who live. Από walking dead, επιστροφή του Ρικ και Μισόν.
Η ταινία δε μου άρεσε, αλλά η σειρά είναι πολύ καλή.The Gentlemen σειρά 8 επεισοδίων περίπου 50 με 55 λεπτά το καθένα του γνωστού Guy Richie
στην ουσία αποτελεί prequel της ομώνυμης ταινίας του ίδιου του 2019 που επίσης είναι πολύ καλή και την συστήνω
Αν σου αρέσει το βρετανικό στυλ και η ιδιαίτερη προφορά τους και η τρέλα τους ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ καθότι και γρήγορη είναι η πλοκή και ενδιαφέρον το θέμα και η εξέλιξη τρέχει γοργά και παίζει και μια ωραία μουνίτσα Kaya Scodelario δίπλα στον πρωταγωνιστή και κυρίως διότι έχει καταπληκτικές λήψεις από όλη την Αγγλία και από το Λονδίνο που ή το αγαπάς ή το μισείς (εγώ το λατρεύω)
Το θέμα (για να μην κάνω σπόϊλερ και δικαίως με βρίσετε) είναι «εμπνευσμένο» από την ταινία, με ένα ολοκαίνουργιο σύνολο χαρακτήρων και μελών του καστ, αλλά άφθονη πιστότητα στο νευρικό, αστείο, διπλό πνεύμα της ταινίας. Όπως συμβαίνει συχνά με το έργο του Ritchie, η ένταση και τα γέλια έρχονται όταν οι ψηλομύτες αριστοκράτες απόφοιτοι του Ήτον και του Σεντ Άντριους συναντούν κι αναμιγνύονται και κάνουν <<δουλειές>> με λαϊκούς σκληρούς και άκρως επιτυχημένους οικονομικά gangsters και αυτή ακριβώς η αντίθεση και η συνάντηση δυο διαφορετικών κόσμων βγάζει γέλιο αναμεμιγμένο με ίντριγκα και περιπέτεια και με μια πολύ αυθεντική δόση βρετανικότητας και ειρωνίας
Λοιπόν από νέες σειρές:
-Shogun γαμαει, αλλά δεν είναι για όλους. Κτίζει ιστορία και χαρακτήρες. Δεν έχει μάχες συνέχεια.
- The ones who live. Από walking dead, επιστροφή του Ρικ και Μισόν.
Για λέγε λεπτομέρειες και πουΨάξτε να βρείτε και δείτε το "The Lost Room", είναι έξι επεισόδια μονόωρα αν θυμάμαι καλά. Thank me later....
Είναι μίνι σειρά, έξι επεισόδια μονόωρα και μάλλον να το βρεις στο Netflix. Δεν θα κάνω spoiler, είναι λίγο μυστηρίου/λίγο δράμα/λίγο action.Για λέγε λεπτομέρειες και που
Μπράβο στον κύριο ή μάλλον Σερ Γκάι Ρίτσι!!The Gentlemen σειρά 8 επεισοδίων περίπου 50 με 55 λεπτά το καθένα του γνωστού Guy Richie
στην ουσία αποτελεί prequel της ομώνυμης ταινίας του ίδιου του 2019 που επίσης είναι πολύ καλή και την συστήνω
Αν σου αρέσει το βρετανικό στυλ και η ιδιαίτερη προφορά τους και η τρέλα τους ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ καθότι και γρήγορη είναι η πλοκή και ενδιαφέρον το θέμα και η εξέλιξη τρέχει γοργά και παίζει και μια ωραία μουνίτσα Kaya Scodelario δίπλα στον πρωταγωνιστή και κυρίως διότι έχει καταπληκτικές λήψεις από όλη την Αγγλία και από το Λονδίνο που ή το αγαπάς ή το μισείς (εγώ το λατρεύω)
Το θέμα (για να μην κάνω σπόϊλερ και δικαίως με βρίσετε) είναι «εμπνευσμένο» από την ταινία, με ένα ολοκαίνουργιο σύνολο χαρακτήρων και μελών του καστ, αλλά άφθονη πιστότητα στο νευρικό, αστείο, διπλό πνεύμα της ταινίας. Όπως συμβαίνει συχνά με το έργο του Ritchie, η ένταση και τα γέλια έρχονται όταν οι ψηλομύτες αριστοκράτες απόφοιτοι του Ήτον και του Σεντ Άντριους συναντούν κι αναμιγνύονται και κάνουν <<δουλειές>> με λαϊκούς σκληρούς και άκρως επιτυχημένους οικονομικά gangsters και αυτή ακριβώς η αντίθεση και η συνάντηση δυο διαφορετικών κόσμων βγάζει γέλιο αναμεμιγμένο με ίντριγκα και περιπέτεια και με μια πολύ αυθεντική δόση βρετανικότητας και ειρωνίας
Φτανει με αυτους τους εξωγηινους.. θα ερθουν καποιοι στιγμη στην πραγματικοτητα και εμεις θα λεμε σε ποια σειρα παιξαν αυτοιΠολύ καλό και καθόλου προβεβλημένο,το "The 3 body problem"..
Πραγματευεται επερχόμενη εισβολή εξωγήινων στη γη και με πολύ καλό καστ με αρκετούς ηθοποιους και σκηνοθεσία των δημιουργών του GAME OF THRONES..
Αποφυγετε τις κριτικές που εχουν γινει και ριξτε μια ματιά..
Εγω αρχισα δοκιμαστικά τα 2 πρωτα επεισόδια και το τελειωσα σε δυο μερες,8 επεισόδια και ακολουθούν και άλλες σεζόν..
Ισχύει, γαμηστερη η σειρά.Πολύ καλό και καθόλου προβεβλημένο,το "The 3 body problem"..
Πραγματευεται επερχόμενη εισβολή εξωγήινων στη γη και με πολύ καλό καστ με αρκετούς ηθοποιους και σκηνοθεσία των δημιουργών του GAME OF THRONES..
Εγω αρχισα δοκιμαστικά τα 2 πρωτα επεισόδια και το τελειωσα σε δυο μερες,8 επεισόδια και ακολουθούν και άλλες σεζόν..
Δεν το έχει το νετφλιξΕίναι μίνι σειρά, έξι επεισόδια μονόωρα και μάλλον να το βρεις στο Netflix. Δεν θα κάνω spoiler, είναι λίγο μυστηρίου/λίγο δράμα/λίγο action.
Ψάξτο σε torrent/sites/streaming! Αξίζει το "The Lost Room"Δεν το έχει το νετφλιξ
Συμφωνώ. ΚαλόΠολύ καλό και καθόλου προβεβλημένο,το "The 3 body problem"..
Το The Gentlemen 1 επεισόδιο είδα και τέλος.Συμφωνώ. Καλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το the gentlemen
Το είδα και εγώ.Πολύ καλό και καθόλου προβεβλημένο,το "The 3 body problem"..