moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Ολη η ταινια ειναι αλληγορικη.......και τα εφε οντως αξιζουν......απο τις ταινιες που θα την εβλεπα σινεμα.....
Ολη η ταινια ειναι αλληγορικη.......και τα εφε οντως αξιζουν......απο τις ταινιες που θα την εβλεπα σινεμα.....
δεν ξερω γραφει ακομα στο οπισθοφυλλο των νεων?οι αποψεις του ειναι ωραιες και σεβαστες ενιοτε δε προκαλουν και γελιο.ripΟ Δανίκας τουλάχιστον στο βαθμό που μπορεί να ξεφύγει από τις πολιτικές εμμονές του έχει τουλάχιστον άποψη, αλλά Κουτσογιαννόπουλος παλικάρι μου γιατί, τι σου έχω κάνει; ʼσε που το γούστο μας στις γυναίκες είναι η μέρα με τη νύχτα. Τιμή και δόξα στον καλύτερο της γενιάς του Μπάμπη Ακτσόγλου. Να 'ναι καλά εκεί που είναι.
+1000μια πολυ ωραια που ειδα τις προαλλες στην τηλεοραση ηταν το "σκοτεινο ποταμι"!καταπληκτικη...
προτιμω να δω τον δοκτωρ ζιβεγγο με τον ΘΟΥΒΟΥ (που εχει και ο προλαλληας στο αβαταρ του) ξαναAπο κωμωδιες μου ειπαν για το μια μελισα τον Αυγουστο εχει γελιο λενε.
Ναι συμφωνω, και με πολυ καλες ερμηνειες.μια πολυ ωραια που ειδα τις προαλλες στην τηλεοραση ηταν το "σκοτεινο ποταμι"!καταπληκτικη...
Ωραία όλα αυτά, αλλά η σεζόν είναι πολύ πεσμένη (μέχρι στιγμής) κατά την ταπεινή μου άποψη. Εκτός απο τα SHORTBUS, PAN'S LABYRINTH και FOUNTAIN δεν είδαμε καμιά άλλη μεγάλη ταινία... Εντάξει, πολύ καλός και ο SUPERMAN, και ο φίλος μας ο BORAT και το LITTLE MISS SUNSHINE αλλά απο 'κει και πέρα...
Οσο για APOCALYPTO που... θαυμάσατε μερικοί ένα έχω να πω: αν δεν ήταν οι ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ του χάριζα ευχαρίστως το Βραβείο Χαρτοσακούλας της Χρονιάς...
Πάντως, όσοι παίξετε στοίχημα στα Οσκαρ, προτείνω ενα σίγουρο σημείο με πολύ καλή απόδοση. Το Ξενόγλωσσο Οσκαρ. Φαβορί θεωρείται ο ΠΑΝΑΣ, αλλά όσοι φύλακες έχουν γνώση ξέρουν πως θα το πάρει η Γερμανία με τις ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Σε κάποια sites που κοίταξα δίνει απόδοση 6.00. Μεγάλες κατηγορίες δεν προτείνω να παίξετε, γιατί εκεί τα φαβορί καιροφυλακτούν. Αν πετύχετε πουθενά μικρότερες κατηγορίες (μουσική, φωτογραφία, ήχος, κλπ) αξίζει να σπρώξετε πολλά γιατί σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις.
ΠΑΝΟS