Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 649K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να συμφωνήσω...

Από το Apocalypto περίμενα να δείξει πολύ περισσότερα από τον κόσμο των Μάγια. Όμως η ταινία είχε να ψιθυρίσει πολλά άλλα πράγματα... Χωρίς βέβαια να μιλάμε για αριστούργημα.

Θεωρώ το Blood Diamond από τις πιο διασκεδαστικές -και συνάμα ψυχαγωγικές- ταινίες της σαιζόν... Το διασκέδασα απροσδόκητα, κανένα μείον, ο Ντι Κάπριο καλύτερος και από τον Πληροφοριοδότη και μια Jennifer Connely να σε κάνει να αγαπάς τη ζωή!!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το APOCALYPTO καλο ηταν εως οτυ το βελος του κανε το διαμπερες τραυμα και εζησε,του επιτεθηκε ο πανθηρας και εζησε,του εριξε ο γκαουρ αλλο βελος στο αριστερο μερος του κορμου και εζησε!!!Πολυ αμερικανια.Αν μιλαγαν αγγλικα θα ταν ενα μετριο γουεστερν

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ωραία όλα αυτά, αλλά η σεζόν είναι πολύ πεσμένη (μέχρι στιγμής) κατά την ταπεινή μου άποψη. Εκτός απο τα SHORTBUS, PAN'S LABYRINTH και FOUNTAIN δεν είδαμε καμιά άλλη μεγάλη ταινία... Εντάξει, πολύ καλός και ο SUPERMAN, και ο φίλος μας ο BORAT και το LITTLE MISS SUNSHINE αλλά απο 'κει και πέρα...

Οσο για APOCALYPTO που... θαυμάσατε μερικοί ένα έχω να πω: αν δεν ήταν οι ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ του χάριζα ευχαρίστως το Βραβείο Χαρτοσακούλας της Χρονιάς...

Πάντως, όσοι παίξετε στοίχημα στα Οσκαρ, προτείνω ενα σίγουρο σημείο με πολύ καλή απόδοση. Το Ξενόγλωσσο Οσκαρ. Φαβορί θεωρείται ο ΠΑΝΑΣ, αλλά όσοι φύλακες έχουν γνώση ξέρουν πως θα το πάρει η Γερμανία με τις ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Σε κάποια sites που κοίταξα δίνει απόδοση 6.00. Μεγάλες κατηγορίες δεν προτείνω να παίξετε, γιατί εκεί τα φαβορί καιροφυλακτούν. Αν πετύχετε πουθενά μικρότερες κατηγορίες (μουσική, φωτογραφία, ήχος, κλπ) αξίζει να σπρώξετε πολλά γιατί σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

ΠΑΝΟS

Μaster Burt σε χάσαμε.. Η παλιά "αρμάδα" των σινεφίλ έχει αποδεκατιστεί..

Έχω χάσει τις εξελίξεις με το σινεμά εδώ πάνω γαμώτο. Πάλι καλά που κατεβάζουμε καμιά παλιά.. Ενημερώνεται το αρχείο μας, γινόμαστε καλύτεροι και εμείς.

Πάντως τα όσκαρ για μένα είναι απλά ένας θεσμός για τον π:@$%# . Δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση αυτό που θα έπρεπε, μια διαδικασία βραύβεσης των καλύτερων, βάσει της δουλειάς και της ψυχής που έδειξαν, πίσω και μπροστά από τις κάμερες.

Π.χ. το να πάρει φέτος ο Σκορτσέζε το ό,τιδήποτε επειδή και καλά το αξίζει, είναι μέγιστη κουταμάρα, κατ εμέ πάντα. Ο Πληροφοριοδότης ήταν μια μέτρια ταινία, καλή και δουλεμένη τέλος πάντων, αλλά επ'ουδενί για καλύτερη της χρονιάς. Ας του δώσουν το Σεσίλ Ντε Μίλ να ησυχάσει επιτέλους.

Τίποτα.. Μεγαλύτερη διαδικασία για να βλογούν τα γένια τους οι Αμερικάνοι "ηθοποιοί", σκηνοθέτες και παραγωγοί, δεν υπάρχει...

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορεί να είναι όλες οι γυναίκες του Βορρά κρύες και ψυχρές ρε παλληκάρι fk... Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά, κάτι μπορεί να σου γυαλίσει!!
Εσύ τουλάχιστον προοδεύεις σε άλλους τομείς, στο "λογότυπό" σου φερ' ειπείν που το βελτίωσες θεαματικά! Αν γίνεις πιο ανοιχτομάτης και σε άλλους τομείς (φωτογραφίες, εικόνες, τίτλοι τέλους κ.λ.π.) και κόψεις και τη γκρίνια και το να εστιάζεις στα πλην της κάθε κατάστασης ... που θα πάει, θα δεις και ωραίες ταινίες και αλλά ωραία στο Βορρά!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Απόψε, στο MEGA, "Φρακκενστάιν", του Κένεθ Μπράνα, με τον ίδιο και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Αξίζει μια ματιά, αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για το βράδυ

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Απόψε, στο MEGA, "Φρακκενστάιν", του Κένεθ Μπράνα, με τον ίδιο και τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Αξίζει μια ματιά, αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για το βράδυ
Το εϊχα δει πριν καμιά δεκαριά χρόνια στον εξώστη του Αττικόν και είχα ενθουσιαστεί. Στη μικρή οθόνη και έχοντας απομυθοποιήσει τον Κένεθ Μπράνα μάλλον θα το αποφύγω. Έτεροι πάντως χωρίς ανάλογη εμπειρία και σινεφίλ αναζητήσεις ας σπεύσουν.[

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Παίδες χθές είδα το Pan's Labyrinth.

Μία μέτρια και κοινότυπη ιστορία ( που φθάνει ως και τη βαρεμάρα  :jerking: :jerking: ) καθώς και μέτρια εφέ.

Απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο >:( >:(

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Μaster Burt σε χάσαμε.. Η παλιά "αρμάδα" των σινεφίλ έχει αποδεκατιστεί..

Έχω χάσει τις εξελίξεις με το σινεμά εδώ πάνω γαμώτο. Πάλι καλά που κατεβάζουμε καμιά παλιά.. Ενημερώνεται το αρχείο μας, γινόμαστε καλύτεροι και εμείς.
δικιο εχεις fk. μας κλεισαν το ΣΙΝΕΦΙΛ τοπικ και χαθηκαμε. λεγαμε και καμια κουβεντα για ταινιες τοτε. εγω εχω αρχισει να βλεπω παλιες ελληνικες τωρα.
στοχος να δω ολη την φιλμογραφια βεγγου. που θα μου παει καποτε θα την τελειωσω.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν μπορεί να είναι όλες οι γυναίκες του Βορρά κρύες και ψυχρές ρε παλληκάρι fk... Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά, κάτι μπορεί να σου γυαλίσει!!
Εσύ τουλάχιστον προοδεύεις σε άλλους τομείς, στο "λογότυπό" σου φερ' ειπείν που το βελτίωσες θεαματικά! Αν γίνεις πιο ανοιχτομάτης και σε άλλους τομείς (φωτογραφίες, εικόνες, τίτλοι τέλους κ.λ.π.) και κόψεις και τη γκρίνια και το να εστιάζεις στα πλην της κάθε κατάστασης ... που θα πάει, θα δεις και ωραίες ταινίες και αλλά ωραία στο Βορρά!

Μάγκα μου, εσύ είσαι τελικά πολύ σοφός. Και πρέπει να έχεις χρόνια να δώσεις συμβουλές στον οποιοδήποτε, γιατί έχεις πάρει σβάρνα το bourdela για να σώσεις τους κατ' εσέ αδαείς από τα κακά του κόσμου. Τώρα το τί κάνω εγώ εδώ πάνω είναι δικιά μου δουλειά όπως καταλαβαίνεις, και να σαι σίγουρος ότι οι γυναίκες μόνο ψυχρές δεν είναι. Εσύ είσαι λιγάκι στον κοσμάκο σου.

Θα μπορούσα να σου πω πολλά στις.. συμβουλές που μου δίνεις. Τί θες, αφού τα θετικά μπορείς να τα δείς και μόνος σου, κάποιος πρέπει να λέει τα αρνητικά. Όσο για τους άλλους τομείς μιας ταινίας, επίτρεψέ μου να μην ανέχομαι νουθεσία από κάποιον που εντυπωσιάστηκε από τις τοποθεσίες του Clone Wars (είπαμε ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!!!), και να κρατάω την άποψη μου.

Αντί λοιπόν να ασχολείσαι συνέχεια με το τί λέω και να κάνεις μαλακοσχόλια χωρίς να με ξέρεις, get a life, κάνε το σχόλιο σου σαν άνθρωπος χωρίς προσωπική κριτική ή στην τελική πήγαινε στο θεόπνευστο θρεντ που άνοιξες μόνος σου για να έχεις την άποψή σου να την βλέπεις. Μόνο εκεί δεν θα συναντήσεις σίγουρα άποψη που να σε ενοχλήσει!!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
δικιο εχεις fk. μας κλεισαν το ΣΙΝΕΦΙΛ τοπικ και χαθηκαμε. λεγαμε και καμια κουβεντα για ταινιες τοτε. εγω εχω αρχισει να βλεπω παλιες ελληνικες τωρα.
στοχος να δω ολη την φιλμογραφια βεγγου. που θα μου παει καποτε θα την τελειωσω.

Φίλε μου , άστα να πάνε.. Μας βρίζαν που είχαμε γαμάτο θρεντ και περνάγαμε καλά, για να βλέπουνε τώρα θρεντ για ψυγεία και ομαδικές μαλακίες. Δεν βαριέσαι..

Θεόπνευστος ο σκοπός σου.. Υποκλίνομαι! Εγώ πάλι στρέφομαι πιο πολύ στα ξένα.. Έχω σκοπό να δω κάποια στιγμή μέχρι τελευταίας τις ταινίες των μεγάλων Ιταλών σκηνοθετών.. Όταν βρούμε χρόνο βέβαια..

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
fkmenace, dem, Burtoniac οι σινεφίλ ποτέ δεν χάνονται, απλά καμιά φορά βυθίζονται στις εμμονές τους, μεταφυσικές και μη. Ποστάρετε αβέρτα και χωρίς δισταγμό ή ενοχή, υπάρχουν και άλλοι, νέοι στο site αλλά παλιοί σινεφίλ για να σας στηρίξουν.    dem να υποθέσω ότι έχεις δει όλες τις ταινίες των αδελφών Marx για να έχεις αδυναμία στον Βέγγο... fkmenace ποιός είναι ο αγαπημένος σου Ιταλός σκηνοθέτης;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Παιδιά μακριά απο το ''Μια μέλισσα τον Αύγουστο''.ΜΑΚΡΙΑ.0 υπόθεση,χαζά κ άνοστα αστεία,γενικώς μια πολύ ''εύκολη'' ταινία που αντικατοπτρίζει την σημερινή Ελληνική πραγματικότητα των σήριαλ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέχασα να πω ότι ο αγαπημένος μου Ιταλός σκηνοθέτης είναι ο Φελίνι.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μια καλη ελληνικη και προσφατη ειναι το..
Αγαπη στα 16.
Με αρκετα ενδιαφερουσα ματια μεσα απο τα ματια μιας παρεας πιτσιρικαδων με πολλες ορμες και οχι μονο..

Agaph.Sta.16.2006.Greek.DVDRiP.XviD-Ouzo
για p2p.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
The illusionist η Ο Μαγος Εισενστειν-την ειδα την Παρασκευη-συμπαθητικη ταινια με αρκετα εντυπωσιακο φωτισμο, που την κανει να δειχνει ταινια του '20.Αν καποιος εχει δει και την αλλη ταινια με τον ανταγωνισμο δυο μαγων, ισως να μπορει να συγκρινει καλυτερα τις ταινιες αυτες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να δείτε και "Ο τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας"...
Ο Γουιτάκερ απλά εκπληκτικός και το θέμα πολύ ενδιαφέρον.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Γουιτάκερ κατ' εμέ είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που υπάρχει(μαζί με τον Steve Buscemi).

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εξαιρετικός ηθοποιός ο Buscemi και περίεργη περίπτωση ατόμου, αρκεί μια ματιά στο βιογραφικό του για να σας πείσει, με μια μακροσκελέστατη λίστα από διάφορες δουλειές. Τα τελευταία 3-4 χρόνια πάντως δεν έχει παίξει κάποιον πραγματικά ενδιαφέροντα ρόλο. Νομίζω ότι οι ταινίες των αδελφών Cohen του ταιριάζουν γάντι, δεν είναι τυχαίες οι ερμηνείες του σε αυτές. Ο John Turturro είναι επίσης πολύ καλός. Και οι δύο είναι από το Brooklyn πάντως. Quite a coincidence!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Ο Γουιτάκερ κατ' εμέ είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που υπάρχει(μαζί με τον Steve Buscemi).

Συμφωνώ και για τους δυο. Ο Μπουσέμι είναι κάλτ φιγούρα, όσο για τον Γουιτάκερ όποιος έχει δει το Chost Dog  καταλαβαίνει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανερχόμενος ηθοποιός ο οποίος θα αφήσει εποχή κατά την γνώμη μου είναι ο Clive Owen(πρωταγωνιστής ως Βασιλιάς Αρθούρος στο ομώνυμο έργο) κ έπαιξε στο ''Inside man''  στο ''Closer''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom