Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 655K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Ταινία με Maya δεν έχει ξαναβγεί.ʼσε που είναι κ στην γλώσσα των Maya.Από μονα τους αυτά με εξιτάρουν.Για την ιστορια αναφέρω ότι οι Maya έζησαν στο σημερινό Μεξικό μέχρι τον 9ο αιώνα μ.Χ.Ανέπτυξαν αξιόλογο πολιτισμό.Χάθηκαν μυστηριωδώς μετά τον 9ο αιώνα ,μάλλον από κάποια σπάνια αρρώστια που τους αφάνισε ολοκληρωτικά.Η συνέχεια των Maya στο Μεξικό θεωρούνται οι Αζτέκοι τους οποίους αφάνισε με την σειρά τους η φιλαργυρία των Ισπανών του λοχαγού Κορτέζ.Απόγονοι των Αζτέκων είναι οι σημερινοί Μεξικάνοι.
Πολυ σωστα!!!
Γενικα οι ταινιες που αναφερονται σε αρχαιους πολιτισμους με εξιταρουν, πολυ περισσοτερo δε για τους λαους που ζουσαν στη κεντρικη και νοτια Αμερικη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....ειδα χθες βραδυ το αρωμα.. η παρεα μου, μου ειπε οτι το βιβλιο ειναι πιο συναρπαστικο, καθως εγω δεν το εχω διαβασει..
ειναι παντως πολυ καλη ταινια και ο νεαρος στον πρωταγωνιστικο ρολο παιζει παρα πολυ καλα, περιοριζομενος μαλιστα σε ελαχιστες ατακες..

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Οντως πολύ καλό το άρωμα και με πολύ γρήγορο ρυθμό.Δεν παρέκλινε καθόλου απο όσα έγραφε το βιβλίο.

Οπως και το blood diamond με Ντι Καπριο-περιπέτεια με αρκετό κυνηγητό και  μερικές καλές σκήνες δράσης...

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους!

Προς ZeroTolerance: Θα βρεις παλιά επεισόδια από τα Κουφώματα στο . Είναι site που δουλεύει με torrents. Επίσης το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί έχει πολλά εξαιρετικά πράγματα για κατέβασμα.

Επίσης, δύο παλαιότερες ταινίες που συστήνω ανεπιφύλακτα:

The Boondock Saints, με τον ελληνικό τίτλο ʼγγελοι Τιμωροί. Ταινία με εξαιρετική δράση και καλό φινάλε. Θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί και σχετικά cult.

Τρελλές περιπέτειες του Ραββίνου Ζακόμπ. Κορυφαία κωμωδία με τον αχτύπητο Λουί Ντε Φυνές. Τρελλό γέλιο και ασύλληπτες καταστάσεις σε μια τρελλή κωμωδία παρεξηγήσεων. Αξίζει!

ser18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ταινιάρααααα 'Σάπια κοινωνία' παραγωγή1990 Με Τζόνυ Θεοδωρίδη στο ρόλο του 'τοξικομανή' που κάνει ληστείες και την Έφη Πίκουλα στο πλευρό του. Συμμετέχει και ο αντινομάρχης Αθηνών στο ρόλο του μπάτσου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο Απέργης. Τα δε εφέ της ταινίας είναι όλα τα λεφτά. Και η κορυφαία ατάκα απο τον Τζόνυ 'τρυπιέμαι 4 χρόνια με το χασίσι και είμαι έτοιμος να εγκληματίσω' :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε αν ειναι εύκολο στέιλε μου μαιλ στο ser18@pathfinder.gr προκειται για την ταινια "σάπια κοινωνία"

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
The Boondock Saints, με τον ελληνικό τίτλο ʼγγελοι Τιμωροί. Ταινία με εξαιρετική δράση και καλό φινάλε. Θα μπορούσε μάλιστα να χαρακτηριστεί και σχετικά cult.

Φίλε έχεις δίκιο , πολύ καλή η συγκεκριμένη ταινία. Την είχε προ μερικών μηνών σαν δώρο το Θέμα αν θυμάμαι καλά, αλλά την έχει δείξει μεταμεσονυκτίως ο Αντέννα άπειρες φορές.. ειδικά το καλοκαίρι μιλάμε για συχνότητα 5 φορές το μήνα τουλάχιστον.

Ειδική μνεία να γίνει στο ρολάκι που κρατάει ο Ron Jeremy και στην καμεό εμφάνιση της Jeanna Fine (καλό εργαλείο κι αυτή)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
να δειτε το apocalypτo  του mel .μιλαμε ο τυπος ζωγραφιζει σαν σκηνοθετης.αν θελετε πειτε και καμια ταινιουλα για κατεβασμα...σε dvd-rip κατα προτιμηση.ευχαριστω.

Συνημμένα

• 4e849734-s.jpg
    4e849734-s.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 58

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενα εξοχο φορουμ για κατεβασματα ταινιων και οχι μονο ειναι το αλλα θελει προσκληση για να γινετε μελη......ψαχουλεψτε το παντως εχει πολυ ωραια πραγματα.....

Α ειδα το ταξιδι του αυτοκρατορα προχτες (για τον αυτοκρατορικο πιγκουινο το ντοκυμαντερ) και μου αρεσε παρα πολυ........για τους φαν των ντοκυμαντερ το συνιστω οπως και τον Μικροκοσμο........

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
αδελφέ αυτή την ταινία την είχα δει στο παλιό ΙΤΑ 8 πρίν 12 χρόνια ακριβώς για πρώτη φορά. Αμφιβάλλω να υπάρχει σε βιντεοκασέτα στα βίντεοκλάμπ η να έχει βγει ακόμα σε dvd. Στα δε τόρεντς που έχω ψάξει δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο. Απ'ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν βιντεοταινία του 89-90 και μετά απο την προβολή του θρυλικού ΙΤΑ 8 δεν την ξανάδα ποτέ.
το καναλι του λεωνιδα

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες το "Ζ" του Γαβρά, γαμάτο!!!! Παρουσιάζει την δολοφονία του Λαμπράκη, είναι στα γαλλικά γυρισμένο στην Γαλλία επί χούντας. Μόλις το είδα, εκπληκτική ταινία!!!

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Να δείτε το Salo και το Cannibal Holocaust.Ταινίες που μοιράζουν εμπειρία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ακριβώς Νίκο  ;) το κανάλι του Λεωνίδα!
Που το ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ρε συ αυτο!!! Ο Λεωνίδας με τις ψησταριές! :2funny: :2funny:
Χαχα,εβαζε και κατι αθλιες ταινιες καράτε θυμαμαι συνέχεια.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!
Λοιπόν παίδες να πάτε να δείτε το SUGARTOWN,έχει πολύ γέλιο αλλά και προβληματισμό συνάμα για την κατάσταση που επικρατεί στην σημερινή ελληνική επαρχία..

ser18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αδελφέ αυτή την ταινία την είχα δει στο παλιό ΙΤΑ 8 πρίν 12 χρόνια ακριβώς για πρώτη φορά. Αμφιβάλλω να υπάρχει σε βιντεοκασέτα στα βίντεοκλάμπ η να έχει βγει ακόμα σε dvd. Στα δε τόρεντς που έχω ψάξει δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο. Απ'ότι θυμάμαι πρέπει να ήταν βιντεοταινία του 89-90 και μετά απο την προβολή του θρυλικού ΙΤΑ 8 δεν την ξανάδα ποτέ.

σευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες...ηλπιζα οτι μπορει να την εχεισ γιατι κατι τετοιες ταινιες τις ψάχνω!παντως αν βρεις κατι πες!νασαι καλα!

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Post για χάρη του -εδώ ντε- προηγούμενου post!

Υπέροχο και ... τα λόγια χάνουν τη σημασία τους...

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
εχτες ειδα το the prestige.μου φανηκε απλα μια μετρια ταινια αλλα με εξυπνη σκηνοθεσια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το αρωμα το εχω κατεβασει αλλα δεν ξερω ακομα αν θελω να το δω ή οχι........το βιβλιο ηταν φανταστικο......ειδα το sentinel και μου αρεσε....περιπετειουλα με κατασκοπειες, πρακτορες κτλ....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
περιμενω να προβληθει ο λαβυρινθος του πανα

Stories

Νέο!

Stories