Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ξεχασες την μουναρα Amy Adams!
...ξύνεις πληγές ! Κορίτσαρος....
Ξεχασες την μουναρα Amy Adams!
Ωραια ειναι αλλα κουραζει γρηγορα. Και η ταινια "Καζινο" που ειναι στο ιδιο αφηγηματικο στυλ αν και αυτη ηταν παρα πολυ ωραια, δεν καταφερα να την δω ολοκληρωμενη.
δειχνει βυζα τυπε?
Αν κρίνω από το τρέϊλερ μάλλον δείχνει από όλα ))))))δειχνει βυζα τυπε?
Είσαι αλλά μη το κάνουμε θέμα.
Το Vertigo ειναι πολύ καλύτερο.
Το Vertigo ειναι πολύ καλύτερο.
Ειναι απο τα καλυτερα δικαστικα δραματα , σε σκηνοθεσια Οττο ΠρεμμινγκερΕπισης, η Ανατομια Ενος Εγκληματος μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο καθε ταινια του Χιτσκοκ (εχω δει καμια 10αρια), χωρις να εχει και πολυ φευγατο σεναριο... Μονο και μονο για το στυλ και τους χαρακτηρες.
Δεν ξερω, ποτε δεν με συνεπηρε ο Αλφρεντ (Αν επρεπε να διαλεξω την καλυτερή του, θα ψηφιζα The Rope).
δεν το εχω δει ακομα το νωε, αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι ο αρονοφσκι γυρισε πατατα ταινια....Το νωε τα γραψαν οι αλλοι.Απατη.Πραγματικα ποιος ο λογος να κανεις ταινια το συγκεκριμενο θεμα!Επρεπε να διναν τα λεφτα της παραγωγης στην κονελι και την γουατσον για ενα λεσβιακο και ενα threesome με εναν μαυρο!Πιο ενδιαφερον θα ειχε!
Τις προαλλες ειχα δει το Sleuth και ΕΧΥΣΑ!
Γαμω τις ταινιες, απλα...
Και γαμω τις ερμηνειες!
Μπορεις να την βρεις στο gamato ανεβασμενη με ελληνικους υποτιτλους.καλη ταινια ,οχι κατι το εξαιρετικο ,κατα την γνωμη μου αλλα αξιζει να την δει κανεις ,κυριως επειδη οσα καταγραφονται στην ταινια αφορουν αληθινα γεγγονοταΥποσχόμενη φαίνεται η ταινία Wakolda .Αλλά δε βρίσκω υπότιτλους ούτε στ'αγγλικά..