House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σιγά μωρέ.Δε βλέπω όσα θα ήθελα,έχω μείνει πίσω.Εσύ όμως τεκμηριώνεις καλύτερα κύριος!!!!
Σιγά μωρέ.Δε βλέπω όσα θα ήθελα,έχω μείνει πίσω.Εσύ όμως τεκμηριώνεις καλύτερα κύριος!!!!
Πίστεψε με, δεν έχεις χάσει κάτι σπουδαίο.....Σιγά μωρέ.Δε βλέπω όσα θα ήθελα,έχω μείνει πίσω.
Πάλι καλά.
Συνεχίστε να γράφετε πάντως,σας διαβάζω πάντα.
Τώρα Kosamf δεν μπορώ παρά να σεβαστώ την άποψή σου....
Απλώς δεν σου ταιριάζει η αισθητική των ταινιών τους!!!!
Απλά σεβαστό!!!!
Ξεχασες την μουναρα Amy Adams!η καλύτερη ταινία με θέμα το μποξ που έχω δει πρόσφατα είναι το The Fighter - αληθινή ιστορία, αγνώριστοι Μπέιλ και Γουόλμπεργκ ( ο Μπέιλ είναι ούτως η άλλως χαμαιλέοντας, αλλά το παρτάλι ο Γουόλμπεργκ δίνει εξαιρετική ψυχή εδώ ).
γιατι ρε τυπε?πολυ καλη ταινια ειναιΕκανα μια προσπαθεια να δω τον Λυκο της Γουολ Στριτ. Βαρεθηκα, θα δοκιμασω αργοτερα να την ολοκληρωσω.
Ωραια ειναι αλλα κουραζει γρηγορα. Και η ταινια "Καζινο" που ειναι στο ιδιο αφηγηματικο στυλ αν και αυτη ηταν παρα πολυ ωραια, δεν καταφερα να την δω ολοκληρωμενη.γιατι ρε τυπε?πολυ καλη ταινια ειναι
ισχυει.κ μενα σε αρκετα σημεια με κουρασε...μιλαμε για 3 ωρο καθηλωμενος...Ωραια ειναι αλλα κουραζει γρηγορα.
απλά για να περάσει η ώρα..δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά βλέπεται ευχάριστα..2-3 καλές σκηνές, 2- 3 αστεία..Δεν την εχω δει... στην βαθμολογια της imdb ειναι στον πατο...στα box office ομως εσκισε
Δεν γραφεις αν προτεινεις να την δουμε ή οχι ?