kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Άστα Κώστα....την περιμενα με περιεργεια την ταινια αυτη λογω συμμετοχης του min-sik choi.αντε να δουμε τι αποτελεσμα θα βγει...
βεβαια βλεποντας οτι ειναι δημιουργια του luk besson ξερω τι στυλ ταινιας περιμενω δω.
απο το τρειλερ ετσι φαινεται οντως.Άστα Κώστα....
Από το τρέϊλερ βάζεις τα γέλια.....σούπερ κωμωδία φαίνεται!!!!!
Πήγα και είδα χτες το βράδυ το μικρό ψάρι του Οικονομίδη,στο Μακεδονικόν στο κέντρο( o House ξέρει)
Δεν ήταν τόσο κουραστικό όσο αναφέρθηκε,ούτε είχε πλάνα στο κενό για πολύ ώρα όπως είπε κάποιος.
Ο Μουρίκης καλός,αν και έχει δώσει και πιο δυνατές ερμηνείες.
Το μόνο αρνητικό ότι οι διάλογοι ακούγονταν σε πολλά σημεία σχεδόν ψιθυριστά και σε συνδυασμό με ένα γιωτόμπαλο που είχα δίπλα μου που έκανε απίστευτο θόρυβο με το σακουλάκι από τα ποπ-κορν δεν άκουγα τίποτα για κανα μισάωροθυμήθηκα τη σκηνή από το Trainspotting και ήθελα να το παίξω Begbie
@2:05
Μιλαμε η τυπισσα πρεπει να ειχε παθει σοκ, γιατι αντιδρουσε σαν απροσαρμοστη.
Οποτε σε μια φαση φωναζω "ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!", και σηκωνομαι κι αλλαζω θεση με τα νευρα τσαταλια....
Στο μεταξυ, ο σινεμας που πηγα εγω (Ελλη) ειχε απειρες γυναικοπαρεες...
Ρε μαλακα εσυ ησουν που συκωνοσουν συνεχεια λες και ειχες μυρμηγκια στον κωλο και δεν μας αφησες να δουμε ταινια;Ρε, εγω ειχα παει σινεμα μονος μου (σσ καλυτερα, γι' ΑΥΤΗ την ταινια) και πισω μου καθοταν ενα ζευγαρακι.
Σε καποια φαση, εκει που σκαει η χοντρη μαλακια της ταινιας(), η τυπισσα "εσπασε". Οποτε αρχισε να μιλαει συνεχεια στο γκομενό της για να αντιμετωπισει το ψυχολογικο σοκ.
Και να του λεει "δηλαδη τωρα αυτος τι...", "αυτος ειναι που...", "πωπω, κοιτα, αυτη ειναι η ιδια που εκανε..."
Μιλαμε η τυπισσα πρεπει να ειχε παθει σοκ, γιατι αντιδρουσε σαν απροσαρμοστη.
Οποτε σε μια φαση φωναζω "ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!", και σηκωνομαι κι αλλαζω θεση με τα νευρα τσαταλια....
Προσπέρνα....ή να είσαι σε καλό mood και να έχεις χρόνο!!!!!
σε τιποτα απο τα 2 δεν ειμαι , οποτε thanks φιλε
δες το divergent. στο καλουπι του hunger games που δε μαρεσε, αυτο ομως μαρεσε.
Πλακατζής είσαι ρε Έκτορα.....
Αυτή παρά είναι πολύ καλή για τα γούστα μας!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχα