House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι φυσικα και να το δεις , αξίζει
Εχει και κατι καλα milfs
Εχει και κατι καλα milfs
Oταν το ειχα δει πριν χρονια το sexy beast, το βρηκα ενδιαφερον αλλα δεν με κρατησε και εμενα και την παρεα μου. Να του ριξω αλλη μια ματια;
Need for Speed...Α...Ε to the fun, κάπως έτσι αισθάνεσαι χαζεύοντας τις κουκλάρες με τις τέσσερις ρόδες να κάνουν παρέλαση-κόντρες-γκάζια και να σε βάζουν στο δίλημμα, τελικά μια ωραία γκόμενα η ένα γρήγορο πολυτελές αμάξι αξίζει να λιγουρεύεσαι περισσότερο...
Επιλέξτε κοντινές θέσεις και 3D και κρατηθείτε, ξεχάστε για λίγο τις ερμηνείες ( ο Michael Keaton είναι μορφή ),σενάρια, σκηνοθεσίες και χαζέψτε με τις τρομερές σκηνές, τις ανεβασμένες στροφές, τις απίστευτες κόντρες, τις ευρηματικές καταδιώξεις από τους μπάτσους...
Εγώ πάντως επέλεξα την κουκλάρα μου...Bugatti... εσείς?
Προσωπικά το γεγονός ότι μάλλον θα υπάρχει και 3ο μέρος μου προκάλεσε νευρικό γέλιο και με κοίταγαν όλοι!!!!Λίγα λόγια μόνο για το 300: Rise of an Empire
Αν κάποιος περιμένει να δει ένα ιστορικής ακρίβειας έργο, καλό θα είναι να το ξεχάσει. Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία δε μπορεί να αρκείται ούτε καν σε ντοκιμαντερ ή την ανάγνωση ενός και μόνο βιβλίου. Όποιος όμως θέλει να δει μια ταινία με δράση, αίμα, γυμνασμένα παλικάρια ,έναν "δαίμονα" Ξέρξη και μια καυτή Αρτεμισία δε θα απογοητευτεί.Μουντές αποχρώσεις (θα νομίζει κάποιος πως η ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι σύγχρονη εφεύρεση), προβολή των ιδανικών της γενναιότητας, της υπεράσπισης της πατρίδας και της δημοκρατίας.
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το πρώτο, αλλά γούστα είναι αυτά..
Συζητάνε όμως άλλοι ( Ευρωπαίοι και μη ) έστω και κουτσά στραβά ιστορικά, διότι μόνο έτσι αξίζει να δείξουμε και να εμπνεύσουμε ξανά την οικουμένη...
βασικα να συμπληρωσω το εξης.Η ταινια αξιζει μονο σε 3D.Αν την δειτε κανονικα χανει πολυ ειναι μια συνηθισμενη ταινια με σφαγες τιποτα αλλο.Τα εφε ειναι που την κανουν να ξεχωριζει IMO.Λίγα λόγια μόνο για το 300: Rise of an Empire
Αν κάποιος περιμένει να δει ένα ιστορικής ακρίβειας έργο, καλό θα είναι να το ξεχάσει. Όποιος ενδιαφέρεται για την ιστορία δε μπορεί να αρκείται ούτε καν σε ντοκιμαντερ ή την ανάγνωση ενός και μόνο βιβλίου. Όποιος όμως θέλει να δει μια ταινία με δράση, αίμα, γυμνασμένα παλικάρια ,έναν "δαίμονα" Ξέρξη και μια καυτή Αρτεμισία δε θα απογοητευτεί.Μουντές αποχρώσεις (θα νομίζει κάποιος πως η ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι σύγχρονη εφεύρεση), προβολή των ιδανικών της γενναιότητας, της υπεράσπισης της πατρίδας και της δημοκρατίας.
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το πρώτο, αλλά γούστα είναι αυτά..
το ειδα,ειναι καλο.
μαλακια ταινιαSNOWPIERCER
Του Joon-ho Bong με Chris Evans, Tilda Swinton, Jamie Bell
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υπερθέρμανση του πλανήτη, αποφασίζεται να ψεκαστεί η Γη με έναν παράγοντα ψύξης. Η προσπάθεια αποτυγχάνει, η Γη παγώνει και οι μοναδικοί επιζώντες βρίσκονται να κινούνται με ένα τρένο-κιβωτό, στο οποίο δε λείπουν φυσικά οι ταξικές διακρίσεις. Μια εξέγερση σχεδιάζεται. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά..
Δράμα/Περιπέτεια/Επιστ. Φαντασία συμπαραγωγής Ν. Κορεας/ΗΠΑ/Γαλλίας/Τσεχίας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία , αφορμή για περαιτέρω σκέψη. Ο μικρόκοσμος του τρένου, αντιγραφή της κοινωνίας έξω (ίσως και χειρότερα) . Δυνάμεις ασφαλείας τηρούν την ταξη για λογαριασμό των ισχυρών και οι όποιες διαμαρτυρίες ή εξεγέρσεις τιμωρούνται παραδειγματικά. Πολύ καλή σκηνοθεσία, χρώματα που κυριαρχούν το γκρι και το μαυρο, καλά χορογραφημένες οι σκηνές των συγκρούσεων -η ταινία βασίζεται στο γαλλικό κόμικ Le Transperceneige και αυτό εξηγεί εν μέρει και ορισμένες υπερβολές ή χαρακτήρες-καρικατούρες (με κορυφαίο παράδειγμα τη Μέισον, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η Tilda Swinton.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
τι αλλο θα μπορουσαμε να θελουμε τυπεειναι μια συνηθισμενη ταινια με σφαγες τιποτα αλλο.