Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 652K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ποτε δεν μου αρεσε.... :P :P
επισης,τον Ντεπ τον θεωρω εναν απο τους πιο σημαντικους ηθοποιους της γενιας του,ειναι καταντια που τελευταια παιζει σε κατι π@π@ριες... :P :P

όχι και παπαριά η ένατη πύλη... *P *P
οκ έχουμε διαφορετικά γούστα..  :grin:

προσκυνω...αν κ μας τα χαλαει λιγο ο ''λιγος'' Κιανο Ριβς...

μάλλον δεν σου αρέσει γενικά ο χαρακτήρας του βιβλίου...
γιατί ο ριβς παρουσιάζει άψογα τον χαρακτήρα του βιβλίου  :grin:

anyway πάλι διαφωνούμε  :birdman:

:grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
όχι και παπαριά η ένατη πύλη... *P *P
οκ έχουμε διαφορετικά γούστα..  :grin:

μάλλον δεν σου αρέσει γενικά ο χαρακτήρας του βιβλίου...
γιατί ο ριβς παρουσιάζει άψογα τον χαρακτήρα του βιβλίου  :grin:

anyway πάλι διαφωνούμε  :birdman:

:grin:
δεν ειπα ρε οτι ειναι παπαρια η Ενατη πυλη...για αλλες εννοω....αλλα κ η ενατη πυλη δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο... :rolleyes: :rolleyes:
ο Κιανου ριβς τον θεωρω ''λιγο'' για τον συγκεκριμενο ρολο....
τεσπα γουστα ειναι αυτα.... :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.486
Πόντοι
5.006
λιγα λογια για τον τεραστιο Αρονοφσκι ρε τσουτσεκια!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Όλοι λένε ότι είναι πολύ καλή ταινία αλλά από το τρέιλερ κ μόνο έχω ξενερώσει...

Οι υπόλοιποι τι λέτε;
Την έχω πατήσει αρκετές φορές με "αριστουργήματα"  :S

Το συγκεκριμένο διαμάντι ήταν απλώς βαρετό,με κάτι ξεκάρφωτες και καλά συναισθηματικές σκηνές,ελάχιστη δράση και αδιάφορη ηθοποιία  :grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Την έχω πατήσει αρκετές φορές με "αριστουργήματα"  :S

Το συγκεκριμένο διαμάντι ήταν απλώς βαρετό,με κάτι ξεκάρφωτες και καλά συναισθηματικές σκηνές,ελάχιστη δράση και αδιάφορη ηθοποιία  :grin:
Μάλλον με έσωσες από μια φόλα γιατί ψηνόμουνα να παω να τη δω...

Μάλλον θα αλλάξω πορεία κ θα πάω στη συμπάθεια μου τον Τομ Χανκς στο καπτεν Φιλιπς...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωραία, ας πιάσουμε και κάτι Ελληνικό, Ο Εχθρός Μου του Γιώργου Τσεμπερόπουλου.
Προσωπικά αδιάφορο για το αν η ταινία ανήκει σε έναν Βούλγαρη, Σμαραγδή η των παραπάνω, αλλά επικεντρώνομαι στην ταινία που πιάνει τον σφυγμό της Ελλάδας του σήμερα.
Ο ήρωας της ο Μανώλης Μαυρωματακης  ( τον ξαναείδαμε τελευταία στην διαφήμιση της κινητής τηλεφωνίας να πουλά Hot Dog και να λέει δεν παχαίνει αλλά ομορφαίνει ) μας δείχνει όλες τις μεταπτώσεις που μπορεί να πάθει κάποιος όταν βλέπει να του καταστρέφεται η οικογενειακή ηρεμία αλλά και η καθημερινότητα του. Η ατάκα που θα πετάξει ο Γιώργος Γάλλος που υποδύεται με τρομερή πειθώ των φευγάτο εν αποστρατεία γείτονα την στιγμή που τον γνωρίζει δείχνει ξεκάθαρα και την νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα.
Το τέλος θυμίζει λίγο Χόλυγουντ στην ανατρεπτική κατάληξη όλων των εμπλεκόμενων αλλά μας θυμίζει πως τελικά ο άνθρωπος και σε ζώο να μετατραπεί θα βρει την κατάλληλη στιγμή  να χρησιμοποιήσει την λογική για την επαναφορά του.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    320,6 KB · Εμφανίσεις: 36

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Ο ΝΩΕ του Αρονόφσκι :

Πολυαναμενόμενη γιατί είμαι θαυμαστής της δουλειάς του Αρονόφσκι μέχρι τώρα. Φυσικά δεν θα έχει καμία σχέση με τον μύθο έτσι όπως τον ξέρουμε και τον έχουμε μάθει τόσα χρόνια, αλλά ίσως αυτό να είναι και καλύτερο. Κι αυτό το λέω γιατί ο Αρονόφσκι έχει την ικανότητα να διεισδύει και να εμβαθύνει στα εσώψυχα των ηρώων του και να αναδεικνύει και την όχι και τόσο φωτεινή πλευρά των ιστοριών που λέει. Πέρα από τις πολύ ωραίες και καλογυρισμένες εικόνες που θα δούμε, το παραπάνω στοιχείο είναι που με κάνει να την περιμένω ανυπόμονα. Για να παραλλάξω ένα γνωμικό που λεγόταν για τις μεταφράσεις παλιά κι έλεγε "Μια μετάφραση είναι σαν τις γυναίκες. Όταν είναι πιστή δεν είναι ωραία κι όταν είναι ωραία δεν είναι πιστή". Έτσι και με τους μύθους λοιπόν(μερικές φορές)........

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

καλουτσικο...απο σεναριο δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο,μια Αμερικανια αστυνομικο στορυ.... :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
97234454.jpg

βλέπετε...
αλλά δεν κατάλαβα Χριστό από το σενάριο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :boobies:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οι χαρακτήρες της ταινίας παρουσιάζουν ανισοβαρή υπόσταση μεταξύ τους, π.χ. οι χαρακτήρες των μανάδων των κοριτσιών, έχουν σχεδόν "εξαφανιστεί" λες και τα κοριτσάκια είναι ορφανά, οι πατεράδες προφανώς δεν αναδυκνείονται το ίδιο λες και ο λευκός ενδιαφέρεται περισσότερο από τον μαύρο, εδώ διαφαίνεται ξεκάθαρα και ρατσιστικού τύπου παρουσία δυστυχώς.....εκεί κάπου σκέφτηκα να μην την δω παραπέρα, διότι προφανώς έχουμε ρατσιστική διάκριση και κανένας πούστης κριτικός δεν το αναφέρει!!!!!
Ο δε μπάτσος παρότι ο Γκίλενχαλ δίνει μια πολύ καλή ερμηνεία, δυστυχώς ο χαρακτήρας του είναι κακογραμμένος όπως και των περισσότερων....
Ρε φιλε την εχεις χασει την μπαλα. Προβαινεις σε λογικα αλματα. Θα μπορουσε στην θεση του terrence να ηταν ο οποιαδηποτε. Δεν εχει ιδιαιτερο ρολο στην ταινια πως ηταν αφρομερικανος. Ο ρολος του γονεων ηταν για να δειξει μια "εσωτερικη διαμαχη". Μεχρι που ο καθενας θα μπορουσε να φτασει. Ηταν δηλαδη σαν την "κακη φωνουλα" και την "λογικη φωνουλα" που εχεις ο καθενας. Γενικα βλεπουμε πως ο καθε γονεας εχει μια διαφορετικη αντιμετωπιση ως προς το γεγονος. Και αυτη ειναι και η πραγματικοτητα, δεν λειτουργουν ολοι το ιδιο στις δυσκολες καταστασεις.
Κατα τα αλλα εχεις δικιο, μια φλατ ερμηνεια του Jackman που μονο μεσα απο τις εντονες συναισθηματικες καταστασεις και κυριως τον θυμο μπορεσε να κανει αισθηση. Η ταινια κρατησε παραπανω απο' τι επρεπε χωρις να αποκομιζει κατι ο θεατης. Και δεν καταλαβα ποτε τον ρολο καποιων χαρακτηρων στην υποθεση. Γενικα επρεπε να δωσουν περισοτερη βαση στο casting διοτι ειχε περισσοτερες προοπτικες η ταινια.
Μου αρεσε αρκετα παντως η ταινια παρα τα λαθη της.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σέβομαι αυτά που γράφεις αλλά το ερώτημα είναι απλό....
Αφού ήθελε να καταδείξει απλώς την εσωτερική διαμάχη, τότε γιατί δεν έβαλε 2 λευκούς?
Αν ήταν όλα τόσο απλά και ήθελε να δείξει την διαφορετικότητα, γιατί δεν είναι ο μαύρος αυτός που προβαίνει στις βαρβαρότητες και όχι ο λευκός?
Θέλω να πω, ότι σε μια τέτοιου είδους ταινία, που θέλει να "δείξει" πρόσωπα και καταστάσεις, ΟΛΑ έχουν την σημασία τους....
Και πίστεψέ με, δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή να έχουμε μία λευκή οικογένεια και μία μαύρη!!!
Ο σκηνοθέτης btw είναι Καναδός, με ότι σημαίνει αυτό.....
Δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω άλλο μαζί σου, απλώς ξεκινάς την απάντηση σου λίγο επιθετικά, αλλά κανένα πρόβλημα από μέρους μου!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην είσαι και τόσο σίγουρος, πρώτον είναι εκτός συναγωνισμού αν αναφέρεσαι στο Όλα Χάθηκαν, και δεύτερων αν δεν είδες το C.Phillips στα τελευταία  επτά   λεπτά και δεν έκλαψες από την ερμηνεία του μοναδικού Hanks, θα είσαι πολύ σκληρός Geopa…

σιγα ρε τυπε το κλαμα. μαπα ηταν η ταινια και κακως βασιστηκε σε πραγματικη ιστορια. καλυτερα να φτιαχνανε αλλο σεναριο με ρεσαλτο στο τανκερ απο τα βατραχια να γουσταρουμε. το οτι η μιση ταινια διαδραματιζεται στο σκοταδι και με τη καμερα μεσα στη σωστικη λεμβο ηταν μαπα.
για το πριζονερς συμφωνω με τον γεοπα αλλη μαπα και αυτη το ειδα σε φαστ φοργουορντ απο τη βαρεμαρα που μου προκαλουσε.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σέβομαι αυτά που γράφεις αλλά το ερώτημα είναι απλό....
Αφού ήθελε να καταδείξει απλώς την εσωτερική διαμάχη, τότε γιατί δεν έβαλε 2 λευκούς?
Αν ήταν όλα τόσο απλά και ήθελε να δείξει την διαφορετικότητα, γιατί δεν είναι ο μαύρος αυτός που προβαίνει στις βαρβαρότητες και όχι ο λευκός?
Θέλω να πω, ότι σε μια τέτοιου είδους ταινία, που θέλει να "δείξει" πρόσωπα και καταστάσεις, ΟΛΑ έχουν την σημασία τους....
Και πίστεψέ με, δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή να έχουμε μία λευκή οικογένεια και μία μαύρη!!!
Ο σκηνοθέτης btw είναι Καναδός, με ότι σημαίνει αυτό.....
Δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω άλλο μαζί σου, απλώς ξεκινάς την απάντηση σου λίγο επιθετικά, αλλά κανένα πρόβλημα από μέρους μου!!!!!
Δεν εχω κατι μαζι σου, και σεβομαι τις αποψεις σου για τις ταινιες που εχεις γραψει κατα καιρους. Απλα αισθανομαι οτι μερικες φορες παρερμηνευεις καποια στοιχεια των ταινιων.
Αμα ηταν ετσι οπως τα ελεγες γιατι τοτε εχουμε την λευκη γυναικα να καταφευγει στα χαπια και την μαυρη γυναικα να δηλωνει  αποφασισμενη (τουλαχιστον πιο πολυ απο τον αντρα της) να συνεχισει ο βασανισμος;
Κατα την γνωμη μου απλα ο σκηνοθετης ηθελε να μας δειξει τις αντιθεσεις μεταξυ των οικογενειων. Στην ουσια οι δυο οικογενειες μεταφορικα και κυριολεκτικα ειναι το μαυρο και το ασπρο. Αυτην την αντιθεση ηθελε να αναδειξει ο σκηνοθετης, την διαφορα τους.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον πολυ ντόρος εγινε για το καπταιν φιλιπς με την εξοχη πραγματι ερμηνεια του τομ χανκς που οσο και αν καποιοι κριτικοι και μη αμφισβητουν τα δυο οσκαρ του παραμενει τεραστιος ηθοποιος κατα την γνωμη μου.Παμε ομως στα ενδιαφεροντα...Σχετικα με το θεμα της πειρατιας απο ρακενδυτους αλλα αποφασισμενους και σκληραγωγημενους κοκκαλιαρηδες σομαλους εκτος απο το καπταιν φιλλιπς εχει γυριστει και αλλη μια ταινια που την ειχα προτεινει πριν καιρο.μια δανεζικη ταινιαρα με ερμηνειες γεματες ρεαλισμο και επιπεδου οσκαρ σιγουρα.μιλαμε για ταινιαρα με ερμηνειες που καθηλωνουν...οριστε.

γκεοψ?σου ελειψα ρε? :grin:
τον σαμουραι του λυκοφωτος πιστευω οτι το εχεις δει ε?ειδα μεχρι την μιση ωρα δυστυχως.το υπολοιπο ανυπομονω συντομα.εδω και χρονια θελω να την δω...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Kώστα γεια σου!!!!
Την Δανέζικη που προτείνεις, είναι πάρα πολύ καλή, αν και δείχνει περισσότερο την ψυχολογία των επλεκόμενων στις διαπραγματεύσεις και λιγότερο το πλήρωμα που όμως έχει και αυτό το μερίδιο του στην ταινία...
Γενικά μια πολύ καλή ταινία, με αγωνία και ανατροπές!!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
κανενα καλο σπλατερακι εχουμε? 

Stories