Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω...

Προσωπικά το βρήκα τόσο καλό,που ακόμα το σκέφτομαι κ ζορίζομαι...

Προσωπικά τα παίρνω πολύ σοβαρά τα θρίλερ κ μπαίνω στην ψυχολογια των ηθοποιών,χωρίς όμως να μην είμαι αντικειμενικός...

Χωρίς να εννοώ εσένα,τρελλαίνομαι με αυτούς που βλέπουν θρίλερ κ κάθονται χαλαροί με αναμμένα φώτα,πετάνε καφρίλες κ γενικώς μαλακίζονται...Σ'αυτή την περίπτωση όσο καλό κ να είναι το έργο,δεν πρόκειται να το νιώσεις...

Υ.Γ Είδε κανείς άλλος το 2;

Θα πάω στάνταρ να το δω,απλώς να πάρω μια ιδέα θέλω...
Το αμα θα "ταυτιστω" με ενα εργο ειναι θεμα του σκηνοθετη και των ηθοποιων και οχι δικο μου. Πως να  νιωσω το εργο οταν στην αποκορυφωση των σκηνων εκει που σταματαγε ο ηχος και "παγωνε" ο χρονος εβλεπα ξαφνικα μπροστα μου ενα κινουμενο σχεδιο του ντιστευ; Πραγματικα δηλαδη αμα στην θεση του "κακου" εβαζαν τον γκουφυ θα τρομαζα περισσοτερο. Παντως δεν μπορω να πω οτι εγω δεν εδωσα την καταλληλη προσοχη η δεν ειχα την αναλογη διαθεση για ταινια, πριν 2 βδομαδες ειδα το Conjuring και αν και ηταν η ιδια τετριμμενη ιστορια καταφερε και με κερδισε.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
η πρωταγωνιστρια στο νυμφομανιακ ειναι η σαρλοτ γκαινσμπουργκ.αυτη επαιζε και στον αντιχριστο με τον γουιλιεμ νταφοε.η σκηνη της τσοντας στον αντιχριστο δεν ειναι με αυτη ουτε ο πρωταγωνιστης ηταν ο νταφοε.τους ντουμπλαραν 2 πορνοσταρ νομιζω.ο φον τριερ αλλαξε τελειως ροτα μετα το δαμαζοντας τα κυματα.σε οτι αφορα την ταινια "η ζωη της αντελ" δεν την εχω δει ακομα.εχει μεγαλη διαρκεια παντως. :-

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Gravity, ποιος άλλος θα μπορούσε να μας προσφέρει τέτοια ταινία που από το τίποτα στοιχειοθετείται μια περιπέτεια θρίλερ με δραματική τροπή.
Αlfonso Cuaron που μας είχε προβληματίσει με το φουτουριστικό Children of Men παρουσιάζει μια ταινία που βασίζεται σε ένα άψογο 3D (προσωπικά το θεωρό ισάξιο με το Avatar) εκπληκτική μουσική και δυνατή πλοκή που δεν σταματά σε κανένα σημείο.
Η ταινία καταρχήν είναι ένας ύμνος στην ανθρώπινη ψυχή και τις τεράστιες δυνατότητες της, την ώρα δηλαδή που όλα βαίνουν τραγικά το θειο δώρο είναι αυτό που ανατρέπει την μοίρα. Φυσικά κάποια απλά πράγματα που έχουμε στην καθημερινότητα (νερό, χώμα, πάτημα στο εδάφους κτλ) εκείνη την δύσκολη ώρα φαντάζουν σαν χρυσάφι και είναι ικανά να σε παρακινήσουν για το αυτονόητο, την σωτηρία σου.
Βαρύτητα λοιπόν, διασκεδαστική, ζηλεμένη αλλά τόσο μηδαμινή μπροστά σε αυτό που έχουμε στην ζωή μας σαν ρουτίνα.
Τέλος η ταινία απολαμβάνεται όπως είπα σε 3D στις σκοτεινές αίθουσες όπου παρακολουθώντας αισθάνεσαι  σαν να αιωρείσαι ο ίδιος στο διάστημα και οι ήχοι των συνομιλιών να αντηχούν σαν ψίθυροι στα αυτιά σου, σαν να φοράς ο ίδιος το σκάφανδρο… μαγεία!
ΥΓ απολαυστικές και οι γάμπες της Sandra, σε βαθμό που θέλεις  να κλειστείς μαζί της άνετα σε ένα Soyuz…

Συνημμένα

• Gravity1.jpg
    Gravity1.jpg
    92,4 KB · Εμφανίσεις: 12
  • Gravity2.jpg
    Gravity2.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 16

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Παιδες, ειδα την Adele

Ως ταινια, δεν μπορω να την σχολιασω (σιγουρα, παντως, δεν ηταν κακη/αδιαφορη)
Ενα μειονεκτημα ειναι η υπερβολικη διαρκεια - χωρις να σημαινει πως με κουρασε - και ενα αλλο μειονεκτημα ειναι η λατρεια του σκηνοθετη απεναντι στην πρωταγωνιστριά του, η οποια εκφραζεται συχνα με 2λεπτα κοντινα ΧΩΡΙΣ KANENA ΝΟΗΜΑ!

Την ταινια δεν μπορω να την κρινω, διοτι ειναι Adele μονοτερμα! - Δεν υπαρχει τπτ αλλο εκτος απο Adele.
Αν σας αρεσει ως γκομενακι και ως ηθοποιος η συγκεκριμενη, τοτε θα την καταβρειτε (ανηκω σ' αυτο το γκρουπ). Ειδεμη, θα φυγετε.

Μιας και ο τιτλος  του θρεντ ειναι "δυνατες σκηνες"... Να επισημανω πως, απο τις 3 ωρες, οι 2 ωρες ειναι λεσβιακες περιπτυξεις και η 1 ωρα ειναι γαμησια, χωρις πολλες-πολλες ντροπες (μουνια, πουτσες, βυζια, κωλοι, δαχτυλιασματα, σκαμπιλισματα, γλειψιματα κλπ κλπ ΟΛΑ στη φορα!)
Καταλαβατε τωρα γιατι δεν μπορω να σχολιασω την ταινια, ως ταινια?  :grin:

Σημειωτεον οτι πηγα και την ειδα με τη μανα μου και τη νονα μου, αναμενοντας κατι σε "αισθηματικο-κοινωνικο, με μικρες δοσεις τσοντουλας"... Η θεουσα νονα μου ειχε μονο που δεν σταυροκοπιοτανε!!!  :2funny:  :2funny:

Adèle Exarchopoulos
Actress
Adèle Exarchopoulos is a French actress with partially Greek roots (her grandfather is Greek).

ελλεηνίδα :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Για να δούμε σύντομα στα προσεχώς την ταινία που αναφέρεται στην εκκωφαντική υπόθεση των WikiLeaks και την φυσιογνωμία του Julian Assange.
The Fifth Estate-O Άνθρωπος που Πούλησε τον κόσμο  διαθέτει ένα πολύ καλό καστ με κυρίαρχο τον ανερχόμενο Benedict Cumberbatch ( Star Trek II ) αλλά και τις κατάρες του ιδίου του Ασάνζ ο οποίος κατηγόρησε το έργο για προπαγάνδα πάνω στον ισότοπο που δημιούργησε.
Οψόμεθα….

Συνημμένα

• The fifth estate.jpg
    The fifth estate.jpg
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 20

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μα πως αλλιώς θα στήσουν καριέρες?
Που δεν θα τα καταφέρουν διότι λείπει και το ταλέντο αλλά και το μυαλό, αλλά δεν τους χάλασε μια προσπάθεια μπας και.....
Άλλωστε ποντάρουν στα εκατομμύρια των και καλά "σινεφίλ", που δεν γνωρίζουν καν τον ορισμό που αυτοχαρακτηρίζονται και που "ακολουθούν" πιστά τους κριτικούς!!!!
Το γεγονός ότι αυτοί οι κριτικοί πληρώνονται και ζούν από αυτό, δεν τους προβληματίζει καθόλου....
Π.χ. το γεγονός ότι η Εξαρχόπουλος αντί να μείνει στην ερμηνεία της, προσπάθησε να εξαργυρώσει τις αποθεωτικές κριτικές των και καλά ειδικών που αναφέρω πιο πάνω, με δεκάδες άλλες προκλητικές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, ούτε αυτό τους προβλημάτισε....
Μέχρι και την επόμενη Μέριλ Στριπ την χαρακτήρισαν....αλλά δεν θυμάμαι την Μέριλ Στριπ κάθε φορά που έδινε και μια νέα συγκλονιστική ερμηνεία να κάνει προκλητικές φωτογραφήσεις, αλλά να προσπάθει να "απομονωθεί" από κριτικούς και κοινό, έτσι ώστε να "μιλάει" εκ μέρους της η ερμηνεία της και ΜΟΝΟ αυτή!!!!
Αντίθετα η μικρή βιζιτού, διότι εκεί θα καταλήξει και φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού, κάνει το ακριβώς αντίθετο.....αλλά ούτε αυτό τους προβληματίζει τους "σινεφίλ", μπαίνοντας σε μια συζήτηση για το αν είναι σοφτ πορνό ή τέχνη το παραπάνω....για το αν είναι καλή η ταινία ή όχι ακόμα να συζητήσουν οι ειδικοί, αλλά ποιος νοιάζεται?....το επικοινωνιακό τρικ έπιασε!!!!!!

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πείτε τα με τους ψευτοκουλτουριάρηδες που κοροιδεύουν ότι κάνουν τέχνη κ πουλάνε τσόντα μπας κ τους δει κανείς...

Υ.Γ Μάλλον απόψε θα δω το δεύτερο μέρος της Παγιδευμένης ψυχής κ θα σας πω τις εμπειρίες μου...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχει δει κανείς το miss violence; πολύ καλά σκηνοθετημένη ταινία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom