Νέα

Προσωπική άποψη για ταινίες/δυνατές σκηνές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 648K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αν και μου θύμισε λίγο CastAway, δηλαδή πως με έναν μόνο ηθοποιό μπορείς να κάνεις μια τόσο εκπληκτική/ενδιαφέρων ταινία (όπου εδώ έχουμε ακόμη λιγότερες έως και ανύπαρκτες  ομιλίες) είναι λογικό όταν έχεις έναν ηθοποιό επιπέδου Redford όπου και μόνο με την γοητεία του σε μαγεύει….

Συνημμένα

• Redford.jpg
    Redford.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 10

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Μάγκες τελικά είδα χθες το δεύτερο μέρος του Insidious κ το βρήκα σχετικά καλό...

Έχει τα ξεσπασματάκια του,τις μικρουπερβολές του αλλά το σενάριο είναι πολύ καλό με έμφαση στη λεπτομέρεια την οποία κ πρέπει να προσέχεις...

Πιστεύω ότι κ μόνο βάση σεναρίου (γεμίζει κενά από το 1) θα σας αρέσει...

Απ'ότι κατάλαβα αφήνει υπόννοιες για 3ο μέρος...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Δραμα σχετικο με την μεταναστευση κ τα κεντρα μεταναστων στο Βελγιο...πολυ καλο,δειτε το.
Η βαθμολογια στο imd το αδικει κατα την γνωμη μου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τώρα είδα ότι συγκρίνεις αυτήν την τελείως μαλακισμένη άνοστη ταινιούλα με τον "Μαύρο Κύκνο"!!!!
Ιεροσυλία.....

Υ.Γ. Όσο για το μουνί, ούτε κλικ κάνει ούτε κλακ!!!!
Και το λέω σαν ερμηνεία και σαν ηθοποιό, διότι σαν γυναίκα είναι εντελώς αδιάφορη....δεκάδες χιλάδες κοπέλες εκεί έξω πιο όμορφες και με περισσότερο ταλέντο!!!!

Και το γεγονός ότι πήγε καλά στο Φεστιβάλ των Καννών, είναι ένα ακόμα στοιχείο της μετριότητας της - που αναγκάστηκα να δω για να έχω γνώμη - αφού το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι το πιο ρουσφετοφεστιβάλ παγκοσμίως....μην το αναλύσω γιατί κάθε φορά που λένε στην τηλεόραση για τα βραβεία του συγκεκριμένου φεστιβάλ, μου έρχεται να κάνω εμετό!!!!

1) To Pi ειναι μεσα στο top-10 μου/ και, πιστεψε με, εχω δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ
2) Ο Αρονοφσκι ειναι τεραστιος δημιουργος
3) Ο Μαυρος Κυκνος ειναι απο τις χειροτερες (λιγοτερο θελκτικες για μενα) ταινιες που εχω δει. Δε με νοιαζει η σκηνοθεσια και η φωτογραφια, δε με νοιαζει η Portman, δε με νοιαζουν οι "συμβολισμοι" και τα "μηνυματα"... Ολα στ' αρχιδια μου!
Γιατι, πολυ απλα, ΔΕΝ-ΜΠΟΡΩ-ΝΑ-ΜΠΩ-ΣΤΗΝ-ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ-ΜΙΑΣ-ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ-ΜΠΑΛΕΤΟΥ-ΜΕ-ΑΝΗΣΥΧΗ-ΕΦΗΒΕΙΑ-ΚΑΙ-ΚΑΤΙ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ

Θα μου πεις, πώς μπηκες στην ψυχοσυνθεση μιας (συνομήλικής της) Γαλλιδας λεσβιας?
Εδω σε θελω!

Οπως και να 'χει, ο Κυκνος με κουρασε και δεν μου αφησε τπτ σαν ταινια, ενω τη Ζωη της Adele την ειδα "νερακι" (μολονοτι 3ωρη) και θα μου μεινει αξεχαστη

ΥΓ Δεν εχω παρακολουθησει την πρωταγωνιστρια "εξωγηπεδικα", αλλα αν κανει το παν για να εξαγρυρωσει την επιτυχια της και να βγαλει μπικικινια, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
Οι καιροι ου μενετοι και οποιος μπορει να μαζεψει το μαρουλι, πρεπει να το μαζευει.
Βεβαια, εγω πιστευω οτι την περιμενει μεγαλη καριερα ετσι κι αλλιως, οποτε θα κονομησει x1000 αυτα που βγαζει τωρα με αρπαχτες

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Για τον κύκνο συμφωνώ κι εγώ, κουραστική ταινία!  :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Educazione siberiana

educazione_siberiana%20film.jpg

πραγματικά είχε πολλά χρόνια κάποια καινούργια ταινία να μου τραβήξει την προσοχή τόσο όσο η παραπάνω και να πω στο τέλος ότι είδα μια καλή ταινία...
επίσης μάλλον η πρώτη μου φορά που μου αρέσει ο ρόλος του μάλκοβιτς

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Educazione siberiana

πραγματικά είχε πολλά χρόνια κάποια καινούργια ταινία να μου τραβήξει την προσοχή τόσο όσο η παραπάνω και να πω στο τέλος ότι είδα μια καλή ταινία...
καλη, βεβαια το εντυπωσιακο εξωφυλο σε ξεγελαει λιγο
οντως ο μαλκοβιτς πολυ καλος στο ρολο του....φαδερ φαμιλια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Educazione siberiana

καλουτσικη μαν...βασικα οποιος κανει το λαθος να διαβασει πρωτα το βιβλιο κ μετα να δει την ταινια,θα διαπιστωσει οτι η ταινια ειναι μια φτωχη περιληψη...αν δει πρωτα την ταινια κ δε διαβασει κανενα βιβλιο τοτε ολα οκ... :grin:
ειδα αυτο:
καλουτσικο...δεν ειναι ασχημο,θετει καποιες ανησυχιες των Mid 30s.... :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλουτσικη μαν...βασικα οποιος κανει το λαθος να διαβασει πρωτα το βιβλιο κ μετα να δει την ταινια,θα διαπιστωσει οτι η ταινια ειναι μια φτωχη περιληψη...αν δει πρωτα την ταινια κ δε διαβασει κανενα βιβλιο τοτε ολα οκ... :grin:

καλά αυτό είναι κανόνας για όλα τα βιβλία που μεταφέρονται στον κινηματογράφο...
πχ ακόμα και η φαινομενικά αξεπέραστη ένατη πύλη με ντεπ φαντάζει φτωχή μπροστά στο αρχικό βιβλίο "λέσχη δούμας" ..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ίσως η μόνη εξαίρεση που η ταινία αγγίζει την ποιότητα του βιβλίου να είναι το dracula με γκάρυ ολντμαν  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αξεπέραστη ένατη πύλη με ντεπ φαντάζει φτωχή
ποτε δεν μου αρεσε.... :P :P
επισης,τον Ντεπ τον θεωρω εναν απο τους πιο σημαντικους ηθοποιους της γενιας του,ειναι καταντια που τελευταια παιζει σε κατι π@π@ριες... :P :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom